-
Μέσα κι εγώ φυσικά! (3/4, 10/4).
Πιθανότατα κι εγώ από Σάββατο απογευματάκι! -
Να θέσω μια παράμετρο για τους φίλους των αγώνων (τι διάολο, αυτοκινητιστικό φόρουμ είμαστε, θα ενδιαφέρει τουλάχιστον τους μισούς): Στις 20-3 και 10-4 έχουμε Formula 1...
-
Έλα μωρέ, θα τη δούμε επανάληψη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να θέσω μια παράμετρο για τους φίλους των αγώνων (τι διάολο, αυτοκινητιστικό φόρουμ είμαστε, θα ενδιαφέρει τουλάχιστον τους μισούς): Στις 20-3 και 10-4 έχουμε Formula 1...Θα έχουμε live wrc .
-
Πατησα Ελλαδα, καιρος πολυς, quiero venir !
θα γινει συναντηση και στις 3 ημερομηνιες ;
20 μαρτη εχω κλεισει κομμωτηριο -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
20 μαρτη εχω κλεισει κομμωτηριο
Μάλλον θα καταφέρεις να 'καλλωπιστείς', μην ανησυχείς.
Η συνάντηση θα γίνει 3 ή 10/4, όπως δείχνουν τα πράγματα και εκτός απροόπτου. -
τελεια, ποιος τον ακουγε τον Μισελ!
που υπογραφω πλαστα ;
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Πιθανότατα κι εγώ από Σάββατο απογευματάκι!Nick μιας και είμαστε γειτονάκια αν σ ενδιαφέρει μπορούμε να συν ταξιδέψουμε,είτε με ένα αυτοκίνητο είτε με 2
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Πιθανότατα κι εγώ από Σάββατο απογευματάκι!Nick μιας και είμαστε γειτονάκια αν σ ενδιαφέρει μπορούμε να συν ταξιδέψουμε,είτε με ένα αυτοκίνητο είτε με 2
Να'το το Carpooling εχω και θεματακι στο περι αυτοκινησης
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ε από κάτοχο mercedes τι περιμένεις ....
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
.... που υπογραφω πλαστα ;
Έτοιμος!@ Νick-K και egobrain συμπεριλήφθηκαν στη λίστα της προηγούμενης σελίδας, καθώς και όποιος άλλος δήλωσε συμμετοχή μέχρι τώρα.
THN TETAΡTH 23/2 θα ποστάρω την καινούρια λίστα, με όσους δηλώσουν απο τώρα και μετά
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Ε από κάτοχο mercedes τι περιμένεις ....
Τι εννοεις??
-
Αναλόγως με το πότε θα κλειδώσει η ημερομηνία υπάρχει μια πιθανότητα να είμαι κι εγώ εκεί.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αναλόγως με το πότε θα κλειδώσει η ημερομηνία υπάρχει μια πιθανότητα να είμαι κι εγώ εκεί. -
Κι εγώ αυτό πιστεύω, το θέμα είναι πως εγώ δεν έχω κλειδώσει ακόμα τις διακοπές μου
-
θα τα εχω υποψην. Αν βολεψει ισως ερθω κ εγω.
-
Δημήτρη είδα ότι μ'έβαλες στη λίστα με ερωτηματικά. καλά έκανες γιατί δεν ξέρω ακόμα τίποτα εκείνη τη στιγμή θα ξέρω
-
βαλτε κι εμενα με ερωτηματικα
-
-
Λογω φυσεως της δουλειας, αλλα και επειδη 22 Μαρτιου μπαινουμε στον 9ο , ας μεινει το ερωτηματικο διπλα απο το ονομα μου, ανεξαρτητου τελικης ημερομηνιας..
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF για espresso και κοψίδια