-
περί ελαστικών συνέχεια.
δείτε και ένα τέστ εδώ http://www.tanea.gr/default.asp?pid=27&ct=17&artid=61412&enthDate=19032008
λίγο παλιό βέβαια και σημειώστε ότι έγινε στην πίστα δοκιμών της Pirelli -
REALZEUS...ξανθά και όπως μπήκαν αποκλείεται να βγουν!
Προσέξτε πως και η Citroen κατέληξε στην ίδια λύση στα πίσω φωτιστικά , στην προσπάθεια κατεύθυνσης της ροής του στρώματος αέρα που περνά από τα πλάγια του αμαξώματος.
-
Υπαρχει και το viewtopic.php?f=6&t=35915 που ειναι θεμα για ελαστικα
-
μια ερώτηση άσχετη (κανούριος γαρ)
πως βάζουμε link στη δημοσίευση? -
Ο χρήστης lazarosl έγραψε:
μια ερώτηση άσχετη (κανούριος γαρ)
πως βάζουμε link στη δημοσίευση?Eισάγεις το link εδώ
[url]το link[/url]
-
ευχαριστώ κωνσταντίνε
-
Το μηχάνημα εδώ , λέει πως ο Πάνος (fabia 101) έχει γενέθλια.
Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία! και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα.
-
Χρονια Πολλα Πανο.Να εισαι παντα καλα.
Αυριο θα αγαπησουμε πολυ metallica και συγκεκριμενα http://www.youtube.com/watch?v=uebInqG1pJI
Οποιος καταλαβε ,καταλαβε
-
Αν δεν δούμε , δεν πιστεύουμε!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αν δεν δούμε , δεν πιστεύουμε!Σταματα εσυ βρε!
Αλλιως θα σου.........δειξω εγω! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Αν δεν δούμε , δεν πιστεύουμε!
Σταματα εσυ βρε!
Αλλιως θα σου.........δειξω εγω!Πάσοοοοοο......
-
.....
Μισές δουλειές!
Πρώτα μας λες οτι είσαι αργόσχολος!
Μετά καίγεσαι να μας πεις οτι δεν σου έφυγε ανεξέλεγκτα η ουρά και κατηγορείς τα λάστιχα!
Ενα βιντεάκι ούτε 3 λεπτών δεν μας πρόσφερες!
Καλά , δεν συζητώ βέβαια οτι μη σκεφτείς να κάνεις καριέρα φωτογράφου ούτε με σφαίρες!
Απαράδεκτος!Αδερφέ , στο είπα από εχθές οτι ο καιρός δεν θα είναι καλός.
Από κίνηση πως ήταν , θα μας δυσκολέψει οταν ανέβω με την παρουσία άλλων μπριζολοεκδρομέων?
Τι ακριβώς έκαναν τα λάστιχα? πολύ σημαντικό αυτό για να έχουμε χαρακτηριστικά συμπεριφοράς οταν αυτα ξεπερνούν κάποια χιλιομετρικά όρια , για πες.Χαίρομαι που κατάφερες και την έκανες έστω και λίγο!
Και ας με στενοχώρησες...
-
:hmmm: .....Μισές δουλειές!
Πρώτα μας λες οτι είσαι αργόσχολος!Ξεχασα να γραψω ''κατι να κανω να ξεφυγω''
Μετά καίγεσαι να μας πεις οτι δεν σου έφυγε ανεξέλεγκτα η ουρά και κατηγορείς τα λάστιχα!Σε γενικες γραμμες αυτο εγινε
Ενα βιντεάκι ούτε 3 λεπτών δεν μας πρόσφερες!Ειχε χαλια καιρο και το ηθελα μονο για μενα!
Καλά , δεν συζητώ βέβαια οτι μη σκεφτείς να κάνεις καριέρα φωτογράφου ούτε με σφαίρες!Ετσι κι αλλιως για αυτα εχω εσενα!ΦΛΩΡΕ!
Απαράδεκτος!ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΡΕ!Αδερφέ , στο είπα από εχθές οτι ο καιρός δεν θα είναι καλός.
Από κίνηση πως ήταν , θα μας δυσκολέψει οταν ανέβω με την παρουσία άλλων μπριζολοεκδρομέων?
Τι ακριβώς έκαναν τα λάστιχα? πολύ σημαντικό αυτό για να έχουμε χαρακτηριστικά συμπεριφοράς οταν αυτα ξεπερνούν κάποια χιλιομετρικά όρια , για πες.Ακουγοταν συνεχεια αυτος ο θορυβος που κανουν τα λαστιχα οταν ειναι ετοιμα να χασουν τη προσφυση.Οχι το τσιριγμα ,κατι σαν συρσιμο περισσοτερο.Χαίρομαι που κατάφερες και την έκανες έστω και λίγο!
Και ας με στενοχώρησες...
Την επομενη φορα θα προσφερω κατι καλυτερο βρε Κωστα μου!Μη μου στεναχωριεσαι!
-
-
Γύρισα σήμερα το κελιδί στη μίζα και το trip b έδειχνε (για την εβδομάδα που πέρασε) 206,1km με κατανάλωση 8,0l/100km.
Μετά από 01h και 58min που στάθμευσα μπροστά στο σπίτι , είχα προσθέσει άλλα 104,2km με κατανάλωση 10,5l/100km.
Hταν μια ενδιαφέρουσα διαδρομή , που θα σας την περιγράψω αργότερα.
Και με ... οπτικοακουστικό υλικό -
Γύρισα σήμερα το κελιδί στη μίζα και το trip b έδειχνε (για την εβδομάδα που πέρασε) 206,1km με κατανάλωση 8,0l/100km.
Μετά από 01h και 58min που στάθμευσα μπροστά στο σπίτι , είχα προσθέσει άλλα 104,2km με κατανάλωση 10,5l/100km.
Hταν μια ενδιαφέρουσα διαδρομή , που θα σας την περιγράψω αργότερα.
Και με ... οπτικοακουστικό υλικόΖΗΛΙΑΡΗ!
-
ΖΗΛΙΑΡΗ!
Έβαλα στοίχημα οτι αυτή τη λέξη θα χρησιμοποιούσες φίλε μου!
-
ΖΗΛΙΑΡΗ!
Αφου με ξερεις τωρα!
-
ΖΗΛΙΑΡΗ!
Αφου με ξερεις τωρα!
Πάρε και εργασία για το σπίτι!
Τρίκαλα-Καλαμπάκα-Γέφυρα Μουργκάνι-Αμπέλια-Χρυσομηλιά-Ελάτη-Πύλη-Τρίκαλα βάλε τα σημεία στο Google Earth
-
ΖΗΛΙΑΡΗ!
Αφου με ξερεις τωρα!
Πάρε και εργασία για το σπίτι!
Τρίκαλα-Καλαμπάκα-Γέφυρα Μουργκάνι-Αμπέλια-Χρυσομηλιά-Ελάτη-Πύλη-Τρίκαλα βάλε τα σημεία στο Google Earth
Ο γνωστος γυρος του θριαμβου,που ειχαμε κανει το καλοκαιρι;
Fiat Bravο 2007