-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
:inlove:
Α ρε Κωνσταντίνε τι μας έκανες πρωινιάτικα
Θελω ένα τέτοιο (ή την αντίστοιχη Laguna Coupe )Εγω και τα 2!!!!!!!!!
-
Ρε σεις, η μαύρη οροφή είναι διχρωμία ή έχει το κλασσικό γυαλί; Πάντως να ξέρετε ότι το άσπρο περλέ είναι το πιο δύσκολο χρώμα και πιθανή φαναρτζοδουλειά το πληγώνει ανεπανόρθωτα. Σε όσους αρέσει το λευκό, συνιστώ να κοιτάνε το απλό άσπρο ακρυλικό.
-
Γυαλί έχει αλλά σταθερό όχι τύπου ηλιοροφή
-
Πανέμορφο ... Αυτό θα είναι όμορφο και σε κόκκινο αλλά και σε ασημένιο...
-
Πανέμορφο το λευκό περλέ χρώμα.
Ορίστε και το δελτίο τύπου από το international website της Renault.
-
Δεν ξέρω επίσης αν το προσέξατε, ήδη διατίθεται με τον νέο τουρμποντήζελ dci 130
-
Στο coupe προτιμώ την 'απλή' μάσκα με τα inox που υπάρχει στις βασικές εκδόσεις. Αυτός ο προφυλακτήρας και η μπροστά εισαγωγή χαλάει την πρόσοψη.
Μέσα στην μόδα πάντως με το άσπρο αμάξωμα, τις μαυρες ζάντες, γυάλινες οροφές κλπ. -
Έτσι είναι. Ο προφυλακτήρας του απλού κουπέ είναι καλύτερος από το GT, αλλά το πίσω μέρος του GT με τον diffuser σκίζει. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα... Κορυφαίο πάντως αποτελεί το RS με την inox μπούκα στο μέση.
-
Μια δοκιμή του cc:
-
Νέες τιμές Megane III βάσει renault.com.gr
MEGANE III 3D COUPE
1.6 16V 110 HP EXPRESSION
1.4 16V TCE 130 HP ENERGY 19390
1.4 16V TCE 130 HP DYNAMIC 20590
1.4 16V TCE 130 HP PRIVILEGE 21390
2.0 16V 140 HP PRIVILEGE AUTO 26200
2.0 TCE 250 HP RENAULT SPORT 33250
2.0 TCE 250 HP RENAULT SPORT CUP 36250
1.5 DCI ENERGY 21190
MEGANE III 5D HATCH
1.6 16V 100 HP AUTHENTIC 15990
1.6 16V 110 HP EXPRESSION 17990
1.4 16V TCE 130 HP ENERGY 18990
1.4 16V TCE 130 HP DYNAMIC 20190
1.4 16V TCE 130 HP PRIVILEGE 20990
2.0 16V 140 HP PRIVILEGE AUTO 25600
1.5 DCI ENERGY 20790
MEGANE III ESTATE
1.4 16V TCE 130 HP EXPRESSION 19600
1.4 16V TCE 130 HP DYNAMIC 21200
1.4 16V TCE 130 HP PRIVILEGE 21600
MEGANE III CC
1.4 TCE 130 HP DYNAMIC 26390
1.4 TCE 130 HP LAUNCH EDITION 26390 -
ελαχιστη μειωση διακρινω; η δεν θυμαμαι καλα;
-
Από ανεπαίσθητες μειώσεις μέχρι σταθερότητα. Μόνο η νέα έκδοση Energy όπου υπάρχει είναι ελάχιστα πάνω, αλλά δεν ξέρω αν έχει κ προσθήκες σε σχέση με την παλιά expression.
Edit: βλέπω η energy πλέον έχει στάνταρ ηλεκτρονικό κλιματισμό κ ζάντες αλουμινίου 16' σε σχέση με την παλιά expression Που αντικαθιστά.
-
Ωρε μάνα μου Νο3, ή αλλιώς το νέο Megane Coupe GT Line στο καταπληκτικό cayenne.
Πάρτε μια γεύση για το τι υπάρχει στο παρακάτω url:http://www.auto-buzz.com/essai-megane-dci-edc-gt.html
Και θαυμάστε:
και
Για όσους δεν ξέρουν Γαλλικά, φροντίζει η Google:
-
γαμάτο χρωμα
-
Τα σπάει... Τον ψευδοδιαχύτη να μην είχε πίσω μόνο
-
Δεν μου αρέσει!
Δεν μου αρέσει το χρώμα. Δεν ξέρω και πως το λένε. Περιγραφικά ... σκούρο βερυκοκο-ροδακινί?
Δεν μου αρέσει η χοντρή μαυρη λωρίδα στο πλάι. Λεπτή ή τουλάχιστον ασημί να 'δένει' με καθρέφτες κλπ.
Δεν μου αρέσει ο μπροστά προφυλακτήρας με την πιο κλασική εμφάνιση από το απλό.
Δεν μου αρεσουν οι ζάντες με το περίπλοκο σχέδιο μπονόμπτατσου και 2μπρατσου, θα προτιμούσα με κάποια πιο 'αγωνιστική' σχεδίαση.
Δεν μου αρέσει ο διαχύτης που δείχνει σαν έξτρα αξεσουάρ (και στο Splash είχαν κάτι τέτοιο).Μου αρέσει που έχουν βαμμένο όλοκληρο τον πίσω προφυλακτήρα (το κομμάτι με τα πίσω φωτα ομίχλης) που στις άλλες εκδόσεις είναι μαυρος.
-
Περί ορέξεως... ουδείς λόγος. Πήγα πάντως και ρώτησα: το πακέτο GT Line τιμάται 1000€ και είναι option μόνο στην Dynamic έκδοση. Όποιος θέλει τα έξτρα καλούδια που έχει η privilege δεν υπάρχει τρόπος να τα αποκτήσει. Βασικά κάτι αηδίες body kit που έχει η Renault είναι χάλια, οπότε όποιος θέλει λίγο διαφορετική εμφάνιση πάει για τη GT Line καρφί.
Νομίζω ότι έχει και διαφορετική ρύθμιση η ανάρτηση, με σκοπό να ελαττώσουν τις κλίσεις στις στροφές, αλλά τους χάλασε λίγο η άνεση. Δεν ξέρω αν αξίζει να το αποκτήσεις για αυτόν τον λόγο ιδιαίτερα, μιας και ο κινητήρας μένει ο ίδιος, και το όχημα δεν εμφάνιζε υπερστροφές ούτε τίποτε άλλα επικίνδυνα για να ανησυχείς. Βασικά το ξανασκέφτηκα και θα συμφωνήσω ότι η απλή έκδοση είναι καλύτερη. Άντε να ετοιμάζομαι σε λίγο καιρό...
Για μένα, στα ανοικτά χρώματα το πορτοκαλί είναι κορυφαίο, αλλά και το άσπρο αξίζει.Πάντως όποιος δει από κοντά το πορτοκαλί και όχι από φωτογραφίες και μάλιστα κακές (λάθος θερμοκρασία χρωμάτων) όπως αυτή του άρθρου θα το εκτιμήσει δεόντως. To malta blue που εμφανίστηκε πρόσφατα επίσης είναι πολύ καλό και στα σκούρα εγώ θα πρότεινα eclipse grey.
-
Πορτοκαλί έχω δει από κοντά σε megane coupe και twingo gt και μου άρεσε πάρα πολύ.
-
Ερωτεύτηκα
Τι τούμπανο είναι αυτό Θεε μου -
Στο χρώμα ίσως να μην είναι του γούστου μου αλλά με αυτή την προσοψη και αυτές τις ζάντες είναι υπέροχο.
Εδώ και κάμποσο καιρό έχω συναντήσει αρκετά Megane SW. Μήπως να το προωθούσαν λίγο καλύτερα. Πανέμορφο, με τεχνολογία αιχμής, με καλούς χώρους. Μ' αρέσει.
Renault Megane III