-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έχω χάσει περίπου 40 άλογα.
Το ξέρω! Μλκία ε?
Βέβαια, έχω και αλλαγές στην ευθυγράμμιση.
Αναφέρσου στο αντίστοιχο μξ τόπικ!
-
Εμένα ήρθαν από camskill τα Avon ZV5 205/50/16. ...
Πως σου φαίνονται σε 1η φάση?
Έχω χάσει περίπου 40 άλογα. Δεν σκουπίζω εύκολα την άσφαλτο μετά από φανάρι, δεν γλιστράει εύκολα πάνω στη στροφή (μετά το apex).
Κι εγώ τα ίδια έπαθα!
Τελικά το καλό κράτημα και η ασφάλεια έρχονται σε αντίθεση με την διασκέδαση!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τελικά το καλό κράτημα και η ασφάλεια έρχονται σε αντίθεση με την διασκέδαση!
Εγώ επειδή δεν τα άλλαξα γιατί τέλειωσαν αλλά γιατί γλιστρούσαν απίστευτα στο βρεγμένο, σκέφτομαι το καλοκαίρι να βάλω τα παλιά πίσω και μπροστά να ζαντάρω 2 8άρια που έχω...
-
Εμένα ήρθαν από camskill τα Avon ZV5 205/50/16. ...Πως σου φαίνονται σε 1η φάση?
Έχω χάσει περίπου 40 άλογα. Δεν σκουπίζω εύκολα την άσφαλτο μετά από φανάρι, δεν γλιστράει εύκολα πάνω στη στροφή (μετά το apex). Με το φρενάρισμα ούτε με τα Advan είχα πρόβλημα...
Μήπως μπορεί κάποιος να σχολιάσει συγκριτικά τα ΖΖ3 και τα ΖV5; Σε τομείς τιμονιού, ζεστάματος, πρόσφυσης, κρατήματος, θορύβου, αντοχής σε χλμ και κακουχίες.
Έχω χρησιμοποιήσει τα ΖΖ3 και σκέφτομαι για τα ZV5 αν είναι λίγο πιο αθόρυβα και κρατάνε πιο πολλά χλμ χωρίς ιδιαίτερες παραχωρήσεις. -
Δυστυχώς δεν είχα επαφή με τα zz3, οπότε.
-
Έχω το Α4 Β8, 1.8TSI και φοράει λάστιχα 225/50/R17 (continental sport contact 2)
Ψάχνομαι για αλλαγή ελαστικών. Είχα καταλήξει στα Goddyear F1 Asymmetric, αλλά διαπίστωσα ότι δεν βγαίνουν σε αυτή τη διάσταση! Βγαίνουν μόνο σε 225/45/R17.
Και η ερώτηση είναι: πειράζει αν τα αγοράσω σε αυτή τη διάσταση?
Αλλιώς, έχετε άλλες εναλλακτικές να προτείνετε?
-
Υπάρχει τίποτα καλό(μη οικολογικό) σε διάσταση 185/60/14;
Ή θα χρειαστεί να αλλάξω και ζάντες μαζί;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Υπάρχει τίποτα καλό(μη οικολογικό) σε διάσταση 185/60/14;Ή θα χρειαστεί να αλλάξω και ζάντες μαζί;
Τα PremiumContact 2 σίγουρα βγαίνουν σ' αυτήν την διάσταση.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Υπάρχει τίποτα καλό(μη οικολογικό) σε διάσταση 185/60/14;
Ή θα χρειαστεί να αλλάξω και ζάντες μαζί;
Τα PremiumContact 2 σίγουρα βγαίνουν σ' αυτήν την διάσταση.
...και κοστιζουν περιπου 240-250€.
Ειναι οντως πολυ καλο λαστιχο και απο οτι καταλαβαινω δεν υπαρχει κατι αλλο στην κατηγορια.
(και εγω στο Punto αυτα φοραω ηδη και μαλλον αυτα θα ξαναβαλω) -
Δεν είναι μόνο τα PC2 σε αυτή τη διάσταση, υπάρχει ζωή και μετά την Continental.
Για όποιον θέλει κάτι λίγο σκληρότερο/πιο σπορτίφ, υπάρχει το Yokohama C.Drive2.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν είναι μόνο τα PC2 σε αυτή τη διάσταση, υπάρχει ζωή και μετά την Continental.Για όποιον θέλει κάτι λίγο σκληρότερο/πιο σπορτίφ, υπάρχει το Yokohama C.Drive2.
Για πες. Τιμη? 'κρατημα'?
-
Εγώ τα έχω σε 195/60/15 αλλά βγαίνουν και στη δική σου διάσταση. Τα δικά μου τα πήρα 340. Κράτημα πολύ καλό με προοδευτικές αντιδράσεις. Ήσυχη κύληση και ζωντανό τιμόνι με καλό turn in.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δεν είναι μόνο τα PC2 σε αυτή τη διάσταση, υπάρχει ζωή και μετά την Continental.
Για όποιον θέλει κάτι λίγο σκληρότερο/πιο σπορτίφ, υπάρχει το Yokohama C.Drive2.
Για πες. Τιμη? 'κρατημα'?
250 euro
Yokohama C.Drive2 82Η απο 05/2010 κυκλοφορει στην αγορα. -
Ο χρήστης kergaz έγραψε:
Έχω το Α4 Β8, 1.8TSI και φοράει λάστιχα 225/50/R17 (continental sport contact 2)
Ψάχνομαι για αλλαγή ελαστικών. Είχα καταλήξει στα Goddyear F1 Asymmetric, αλλά διαπίστωσα ότι δεν βγαίνουν σε αυτή τη διάσταση! Βγαίνουν μόνο σε 225/45/R17.
Και η ερώτηση είναι: πειράζει αν τα αγοράσω σε αυτή τη διάσταση?
Αλλιώς, έχετε άλλες εναλλακτικές να προτείνετε?Σαν εναλλακτική σε διάσταση προτείνω 235/45-17 που ίσως είναι πιο συνηθισμένη.... Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν πειράζει και να βάλεις αυτά που λες που είναι από τις πιο εύκολες διαστάσεις. (εύκολες =ποικιλία και τιμή). Βέβαια το δεν πειράζει καλό θα ήταν να είναι απόφαση δική σου και όχι δική μου....
-
Άρα έχουμε PremiumContact 2 και Yokohama C.Drive2.
Θα τα κοιτάξω. Ευχαριστώ.
-
Ελαστικά με ημερομηνία παραγωγής την 30ή εβδομάδα του '10 (Ιούλιος λογικά) είναι ΟΚ ή να κοιτάξω για λίγο πιο 'φρέσκα';
-
Καλούτσικα είναι... και 2-3 μήνες νεαρότερα αν ήταν δεν θα ήταν άσχημα αλλά δεν πειράζει.
Αρκεί να ήταν σωστά αποθηκευμένα.
-
ΟΚ, σε ευχαριστώ.
Τελικά βρήκα για το focus τα conti sport contact 3 580 ευρώ σε 205/50 17' ( )με ημερομηνία περίπου 3 μήνες πριν από ό,τι μου είπαν.
Θα έρθουν απευθείας από την continental και όχι από την αποθήκη του οπότε και τελικά κατέληξα σε αυτόν τον αντιπρόσωπο. -
καλημερα!
για το οικογενειακο Auris 1.6 θελουμε λαστιχο σε καλη τιμη αξιοπιστο..
Δεν εχουμε καμμια απαιτηση σπορ οδηγησης, θελουμε ασφαλεια
τι προτεινετε?? -
Περίπου όπως και ο φίλος από πάνω..
Polo 2001 16v 101ps.
Το αυτοκίνητο είναι μαμά και φοράει λάστιχα 185/55/14 τα οποία χρειάζονται άμεσα αλλαγή.
Έχετε κάτι να προτείνεται και όσο είναι δυνατόν να συνδυάζει αξιοπιστία και καλή τιμή?Δεν έχει ζάντα αλουμινίου και προορίζεται για ήπια χρήση, κυρίως εντός της πόλης...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]