-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
... στην Ιαπωνία αυτό δεν θα επαναληφθεί. Οπότε πάλι περιμένουμε μάχες εξαρχής, και πόντους.
Μόνο που στην Ιαπωνία θα βρει μπροστά του, σύμφωνα με τα τελευταία νέα (και κακώς κατά τη γνώμη μου), και τον συνδυασμό JT-Toyota TF104. Ενδιαφέρον μου ακούγεται.
Πνευματώδες! Πνευματώδες!
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
... στην Ιαπωνία αυτό δεν θα επαναληφθεί. Οπότε πάλι περιμένουμε μάχες εξαρχής, και πόντους.
Μόνο που στην Ιαπωνία θα βρει μπροστά του, σύμφωνα με τα τελευταία νέα (και κακώς κατά τη γνώμη μου), και τον συνδυασμό JT-Toyota TF104. Ενδιαφέρον μου ακούγεται.
Ακόμα καλύτερα!!!
Ο Βιλνέβ-Ρενώ θέλει να εκδικηθεί την ΜΠΑΡ, και ο Τρούλι-Τογιότα την Ρενώ!!!
Λίγο σε Φώσκολο μου φέρνει, αλλά τελικά είναι όντως βγαλμένα από την ζωή, και αν όλα πάνε καλά, θα απολαύσουμε τον αγώνα όπως και στην Κίνα!!!
Μια φορά η πίστα είναι τρέλλα, και οι (πέραν Φεράρι) προϋποθέσεις άριστες!!!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
[Λίγο σε Φώσκολο μου φέρνει, αλλά τελικά είναι όντως βγαλμένα από την ζωή, και αν όλα πάνε καλά, θα απολαύσουμε τον αγώνα όπως και στην Κίνα!!!Η Formula1 θέλει Antena!!!
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Μόνο που στην Ιαπωνία θα βρει μπροστά του, σύμφωνα με τα τελευταία νέα (και κακώς κατά τη γνώμη μου), και τον συνδυασμό JT-Toyota TF104.Γιατι κακώς; Δεν θεωρείς θετικό το να πάρει από φέτος μία γεύση (ή μάλλον δύο ) από αγώνα με την Toyota;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Μόνο που στην Ιαπωνία θα βρει μπροστά του, σύμφωνα με τα τελευταία νέα (και κακώς κατά τη γνώμη μου), και τον συνδυασμό JT-Toyota TF104.
Γιατι κακώς; Δεν θεωρείς θετικό το να πάρει από φέτος μία γεύση (ή μάλλον δύο ) από αγώνα με την Toyota;
Ε, όχι και τόσο... Αφού θα βάλει χιλιόμετρα και χιλιόμετρα το χειμώνα. Άλλωστε, καλύτερα να μη γνωρίσει το παρόν μονοθέσιο σε αγώνα. Καλύτερα στο καινούριο κατευθείαν, που σχεδόν σίγουρα (Gascoyne γαρ...) θα είναι απείρως καλύτερο από το φετινό. Επιπλέον, γιατί να αναλλωθεί σε μια έμμεση κόντρα με τη Renault, που κανέναν δε συμφέρει? Στην τελική, εκείνος αυτό ήθελε, να μην τρέξει στους 3 αγώνες, αλλά πώς να πει όχι στην ομάδα που τον χρειάζεται.
Τέλος πάντων... κούφια λόγια... Τι σημασία έχει τι θεωρώ εγώ? Χαρά μου που θα τον ξαναδώ κι ας μην το ήθελα.
Επίσημο thread: GP Κίνας 2004