-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Θα υπαρχει συμμετοχη σε αναβασεις;Θα εξαρτηθει απο πολλά πράγματα. Υπάρχει πάντως η πρόθεση
-
Πισω μου σ εχω σατανα! Εγω παντως εβαλα μεγαλο καθρεφτη
Καλη αρχη! -
καλοριζικο και καλα χιλιομετρα!!!!!
ΤΕΛΗΣ ΚΑΙΡΗΣ -
Ευχαριστουμε πολυ όλους!!!
(Βαλαμε και τις τελευταίες φωτο στο site...) -
Μετά τα όργια που είδα απο το puma στις κασέτες του ΔΕΘ, το σκεφτόμαστε να κατέβουμε απο Κοζάνη στο ΕΛΠΑ για να δούμε και το Fiesta ! και τους Αυροπαίους βεβαίως
-
http://www.worldrallynews.com/artman/publish/article_644.shtml
Αναφέρεται στη συμμετοχή του Fiesta στο ΕΛΠΑ.
Και πάλι καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα -
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
http://www.worldrallynews.com/artman/publish/article_644.shtml
Αναφέρεται στη συμμετοχή του Fiesta στο ΕΛΠΑ.
Και πάλι καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματαΠολυ ευχαριστο το αρθρο με αναφορα στο ελληνικο Fiesta σ ενα τοσο καλο site οπως το worldrallynews το οποιο διαβαζουν λατρεις των rally απ ολο τον κοσμο!!!!
Τετοια δημοσιοτητα χρειαζεται κ ευχομαι να υπαρχει συνεχεια! -
-
ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΒΡΕ ΠΑΥΛΑΚΟ , ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΔΗΜ.ΣΧ. ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΜΕΧΡΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΣΟΑΤΖΙΔΕΣ , ΝΑ ΣΤΑ ΔΟΣΟΥΜΕ , ΚΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΒΡΕ ΠΑΥΛΑΚΟ , ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΔΗΜ.ΣΧ. ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΜΕΧΡΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΣΟΑΤΖΙΔΕΣ , ΝΑ ΣΤΑ ΔΟΣΟΥΜΕ , ΚΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ .Βρε Χριστο, τα λεφτα ειναι το πρόβλημα;;; Λες και δεν ξερεις...
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΒΡΕ ΠΑΥΛΑΚΟ , ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΔΗΜ.ΣΧ. ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΜΕΧΡΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΣΟΑΤΖΙΔΕΣ , ΝΑ ΣΤΑ ΔΟΣΟΥΜΕ , ΚΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ .
Βρε Χριστο, τα λεφτα ειναι το πρόβλημα;;; Λες και δεν ξερεις...
Καπου το εχω ξανακουσει αυτο το συνθημα, 'Παυλο Θεε παρε την ΠΑΕ' δεν ηταν;
Λαμπρο, Παυλο συγχαρητηρια γενικως. Και για το Fiesta και για το επαγγελματικο PR, για ολα. Μακαρι να λειτουργησουν και αλλοι σαν και εσας.
-
Συγχαρτήρια και από εμένα, δεν είναι μόνο το τεχνικό μέρος για να κάνεις μία ομάδα αλλά όλοι οι επιμέρους τομεις. Και στο PR τα πάτε τέλεια! Αυτό σημαίνει ΟΜΑΔΑ.
-
Τα συγχαρητηρια όλα μα όλα στους Καρανικολαίους και το team τους, που για άλλοι μια φορά έβαλαν τα γυαλιά στους ξενους. Εζησα κάθε δευτερόλεπτο της συναρμολόγησης και ήμουν ο συνδετικός κρίκος με τους Αγγλους. Τις περισσότερες φορές οι λύσεις στα προβλήματα είχαν ελληνική προέλευση! Made in GREECE by Car Center!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Τα συγχαρητηρια όλα μα όλα στους Καρανικολαίους και το team τους, που για άλλοι μια φορά έβαλαν τα γυαλιά στους ξενους. Εζησα κάθε δευτερόλεπτο της συναρμολόγησης και ήμουν ο συνδετικός κρίκος με τους Αγγλους. Τις περισσότερες φορές οι λύσεις στα προβλήματα είχαν ελληνική προέλευση! Made in GREECE by Car Center!Τα συγχαρητήρια είναι για όλους που συμμετέχουν σ αυτό το project!
Ανεβάσατε τον πήχη κ θέτετε νέα μέτρα κ σταθμά!
Εύχομαι ν ανταμειφθείτε με τα καλύτερα των αποτελεσμάτων γι αυτές σας τις προσπάθειες! -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Βρε Χριστο, τα λεφτα ειναι το πρόβλημα;;; Λες και δεν ξερεις...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΥΛΟ,ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ WRC ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ DAVID RICHARDS
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥΣ,ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Αληθεύει ότι το Fiesta έπεσε σε πλαγιά βάθους 50 μέτρων στο ράλλυ ΕΛΠΑ;; Ελπίζω να μην έγινε χάλια γιατί η προσπάθεια είναι μεγάλη. Υπάρχουν άραγε φωτό από το αμάξι μετά το ατύχημα;;
-
Ευτυχώς δεν αληθεύει. Το ραδιο αρβυλα πάντα βασιλεύει στους αγώνες, οχι μόνο στους ελληνικούς . Το Fiesta έχει ένα χτύπημα μπροστά δεξια, το οποίο ήδη επιδιορθώνετε και θα είναι πανέτοιμο με τα χωματινα ρούχα του για το Μαύρο Ρόδο.
-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΝΕΧΙΑ !!!!!!! ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΛΙΚΡΙΝΑ ΤΩΡΑ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΞΕΝΟ FIESTA S1600 STO ACROPOLIS ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕΤΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΕΛΛΙΝΙΚΟ FIESTA ΣΤΟ RALLY. GR ΝΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ TH CREATION ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ> ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΟ ΣΑ ΤΟ FOCUS WRC EINAI ME AYTO TO ΠΑΤΡΩΝΑΡΙΣΜΑ ΠΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΕΛΠΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΦΤΟ 1 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΤΣΑΚΟΥΣ 1. ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΑΝΗΠΟΜΩΝΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΦΤΕΡΗ 2 . ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ Μ.ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΤΗΣ TO ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ SITE ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. !! ΘΑ ΠΑΣ ΤΟ FIESTA ΣΤΗ FORD ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΘΗΒΩΝ ??
-
Seb ευχαριστούμε για τα καλά σoυ λογια. Το Fiesta θα βρίσκεται την Παρασκευη 15 Οκτ στην Ford Kαραρίζος στην Χαλκίδα, και την Παρασκευή 5 Νοεμ στην Ford στον Πυργο. Για όλους όσους θέλουν να το δουν απο κοντά στην Αθήνα, το Fiesta θα βρίσκεται στο περίπτερο της Ford στην Εκθεση Αυτοκίνηση στο Ελληνικό το Σαββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου. Οι ώρες που θα είναι εκει το πληρωμα θα επιβεβαιωθούν την Τριτη και θα σας ενημερώσουμε
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Seb ευχαριστούμε για τα καλά σoυ λογια. Το Fiesta θα βρίσκεται την Παρασκευη 15 Οκτ στην Ford Kαραρίζος στην Χαλκίδα, και την Παρασκευή 5 Νοεμ στην Ford στον Πυργο. Για όλους όσους θέλουν να το δουν απο κοντά στην Αθήνα, το Fiesta θα βρίσκεται στο περίπτερο της Ford στην Εκθεση Αυτοκίνηση στο Ελληνικό το Σαββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου. Οι ώρες που θα είναι εκει το πληρωμα θα επιβεβαιωθούν την Τριτη και θα σας ενημερώσουμεΓια την παρουσία σας στην έκθεση της Ford Καραρίζος το άκουσα στο ραδιόφωνο σε διαφήμιση, οπου αναφερόταν και ο αγώνας.
ΜΠΡΑΒΟ σε όλο το team, απο τους αγωνιστικούς μέχρι τους μανατζαρέους που ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΗ δουλεία.
www.athanassoulas.gr