-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μου αρεσει που εχεις στην υπογραφη σου Οχι Ντιζελ στην Αθηνα σε πειραζει αν θα επιτρεψουν το ντιζελ αλλα δεν σε πειραζει το τσιγαρο που καπνιζεις
Αλήθεια, αν μπορούσαμε να μαζέψουμε στο ίδιο μέρος όλα τα αναμένα τσιγάρα στην Αθήνα ποιός ξέρει τι ντουμάνι θα βλέπαμε .....θα μας έπιανε όλους πανικός. Και πόσα αιωρούμενα σωματίδια αφήνουν τα τσιγάρα ?
Να απαγορευθεί το κάπνισμα στις πόλεις .
αλλο το ενα , αλλο το αλλο
τα ντιζελ ειναι πιο σιχαμενη συνηθεια απο το τσιγαροΤην επόμενη φορά που θα βρεθώ σε χώρο με καπνίζοντες, ειλικρινά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάτσω δίπλα τους και να αρχίσω να...κλάνω (που αν και βρωμάει, δεν είναι βλαβερό). Κι όποιος τολμήσει να αντιδράσει,
Το κλάσιμο είναι υγεία Γι αυτό και υπάρχει η παροιμία (πολύ παλιά) '' κόλος κλασμένος ,γιατρός χεσμένος''.
ωραια τωρα ανακουφιστηκα
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αν μου επιτρέπεις, το 'κυρία κυρία και ο Νικολάκης έκανε αταξία' δεν είναι ακριβώς και η πιο ώριμη αντιμετώπιση
Και εν πάση περιπτώσει, ένα παιδάκι που παίζει στην παραλία δεν κινδυνεύει να καταπιεί το μπουκάλι του αθληταρά αλλά τη γόπα του ηλίθιου μια χαρά μπορεί να την καταπιεί Χώρια που 2-3 μπουκάλια εύκολα τα καθαρίζεις γύρω σου αλλά 100 γόπες είναι κομματάκι πιο δύσκολο -και αν μου επιτρέπεις, πιο αηδιαστικό.Δεν το λεω με αυτη την εννοια.
Θελω να πω πως αν καποιος ειναι καφρος, δε παιζει ρολο εαν ειναι καπνιστης ή οχι, εκτος εαν πιστευουμε οτι οι καπνιστες στατιστικά ειναι βρωμιαριδες.Έκανα μια μικρή διόρθωση στη δημοσίευσή σου, στατιστικά πιστεύω οτι οι καπνιστες ειναι πιο βρωμιάρηδες από τους άκαπνους.
Και ίσως όχι άδικα. Στο στρατό πηγαίναμε για γόπινγκ και όχι για 'σκουπίδινγκ' γενικά. -
Επίσης οι καπνιστές ευθύνονται για το χρέος της Ελλάδας,για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει πρωτάθλημα, για τα ακριβά διόδια, και γιατί δεν μου κάθεται μια γκόμενα που κυνηγάω εδώ και 2 χρόνια.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
........Την επόμενη φορά που θα βρεθώ σε χώρο με καπνίζοντες, ειλικρινά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάτσω δίπλα τους και να αρχίσω να...κλάνω (που αν και βρωμάει, δεν είναι βλαβερό). Κι όποιος τολμήσει να αντιδράσει,Μην το λες , διάβασες φαντάζομαι τις έρευνες των επιστημόνων για το κλάσιμο (τελικά το έκαναν ρέψιμο) των αγελάδων και τη συμμετοχή αυτού στο φαινόμενο του θερμοκηπίου http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4523345
-
πολυ περισσοτερο co2 απο τα αυτοκινητα
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Την επόμενη φορά που θα βρεθώ σε χώρο με καπνίζοντες, ειλικρινά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάτσω δίπλα τους και να αρχίσω να...κλάνω (που αν και βρωμάει, δεν είναι βλαβερό). Κι όποιος τολμήσει να αντιδράσει,+10000
Και αν τολμήσει να σου πει κανείς τπτ αμέσως θα αραδιάσεις τις θεωρίες θεμελιωδών ατομικών ελευθεριών -
Εδώ κολλάει το all time classic:
Youtube Video -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
........Την επόμενη φορά που θα βρεθώ σε χώρο με καπνίζοντες, ειλικρινά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάτσω δίπλα τους και να αρχίσω να...κλάνω (που αν και βρωμάει, δεν είναι βλαβερό). Κι όποιος τολμήσει να αντιδράσει,
Μην το λες , διάβασες φαντάζομαι τις έρευνες των επιστημόνων για το κλάσιμο (τελικά το έκαναν ρέψιμο) των αγελάδων και τη συμμετοχή αυτού στο φαινόμενο του θερμοκηπίου http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4523345
Εγω ξερω την παροιμία '' κωλος κλασμενος - γιατρος χεσμένος ''
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Επίσης οι καπνιστές ευθύνονται για το χρέος της Ελλάδας,για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει πρωτάθλημα, για τα ακριβά διόδια, και γιατί δεν μου κάθεται μια γκόμενα που κυνηγάω εδώ και 2 χρόνια.Όχι. Απλά ευθύνονται για περίπου εξακόσιες χιλιάδες πρόωρους θανάτους ατόμων που δεν καπνίζουν κάθε χρόνο, για εξακόσιες χιλιάδες πρόωρους θανάτους ατόμων που δεν επέλεξαν να εκτεθούν στον κίνδυνο. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο και κανένα ευφυολόγημα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
........Την επόμενη φορά που θα βρεθώ σε χώρο με καπνίζοντες, ειλικρινά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάτσω δίπλα τους και να αρχίσω να...κλάνω (που αν και βρωμάει, δεν είναι βλαβερό). Κι όποιος τολμήσει να αντιδράσει,
Μην το λες , διάβασες φαντάζομαι τις έρευνες των επιστημόνων για το κλάσιμο (τελικά το έκαναν ρέψιμο) των αγελάδων και τη συμμετοχή αυτού στο φαινόμενο του θερμοκηπίου http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4523345
Θυμιο αρχιζεις να γινεσαι ενας ενοχλητικος αντικαπνιστης που δεν αρμοζει στον πολιτισμο ενος Κορινθιου
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Θυμιο αρχιζεις να γινεσαι ενας ενοχλητικος αντικαπνιστης που δεν αρμοζει στον πολιτισμο ενος Κορινθιου
Φταει το Αρκαδικο γονιδιο
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Εδώ κολλάει το all time classic:
Youtube VideoΠαρατήρησες πόσο πιο cool, πιο άνετος, πιο γοητευτικός, πιο handsome, είναι ο καπνιστής σε σχέση με τον άλλο που έχει πιο φλώρικο στυλ; Τυχαίο;
let the fight begin.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Παρατήρησες πόσο πιο cool, πιο άνετος, πιο γοητευτικός, πιο handsome, είναι ο καπνιστής σε σχέση με τον άλλο που έχει πιο φλώρικο στυλ; Τυχαίο;Ψιλο-ινδαλματάκι θα έλεγα σε σχέση με τον μη
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Παρατήρησες πόσο πιο cool, πιο άνετος, πιο γοητευτικός, πιο handsome, είναι ο καπνιστής σε σχέση με τον άλλο που έχει πιο φλώρικο στυλ; Τυχαίο;So true!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οι Αρκαδες κατα κανονα ειναι large τυποι βλεπε εμενα
Αρκας ειμαι κ εγω στην καταγωγη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μου θυμισες κατι κινεζικα τσιγαρα που ειχα καπνισει στο παρελθον , τα οποια πλακα πλακα ειναι πολυ καλυτερα απο τα περισσοτερα ελληνικαDouble Happiness._
Δεν έχω ιδέα τη γεύση έχουν, αλλά αν κρίνω απ' τη μυρωδιά, μάλλον τα φτιάχνουν από σκατά αλόγου...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
μου θυμισες κατι κινεζικα τσιγαρα που ειχα καπνισει στο παρελθον , τα οποια πλακα πλακα ειναι πολυ καλυτερα απο τα περισσοτερα ελληνικα
Double Happiness._
Δεν έχω ιδέα τη γεύση έχουν, αλλά αν κρίνω απ' τη μυρωδιά, μάλλον τα φτιάχνουν από σκατά αλόγου...
Connoisseur...
-
@viper
μπορει, αλλα οσο και να σιχαινομαι του κινεζους τα τσιγαρα τους ειναι πολυ καλυτερα απο τα ελληνικα (με εξαιρεση κανα δυο μαρκες) -
Τελικά θα μας επιτρέπεται να καπνίζουμε στο σπίτι πληρώνοντας το αντίστοιχο πρόστιμο αλλά και τον εξοπλισμό που θα παρακρατά τους ρύπους ή το κάπνισμα θα περάσει στην ιστορία?
Π.ΚΑΠς - Μ.ΚΑΠς -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Οι Αρκαδες κατα κανονα ειναι large τυποι βλεπε εμενα
Αρκας ειμαι κ εγω στην καταγωγη
Εμένα το large δε μου κάνει
Γιώργο στην πρότασή σου καινούργιο στοιχείο δεν είναι ούτε το 'αντικαπνιστής' , ούτε το 'ενοχλητικός' (κυρίως αυτό!). Καινούργιο είναι το 'πολιτισμος Κορίνθιου'
Εκείνοι που είχε κυκλοφορήσει στην αρχή της απαγόρευσης, εκείνο με το 50ευρο που τσίμπαγε όποιος έκανε τηλεφωνική καταγγελία, τελικά εφαρμόζεται;;
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#4]