-
Εμ ποιά τότε?...Η Ελάτεια θα γίνει Ζέλι?!! Η η Μενδενίτσα θα γίνει Ανάβρα?!!!
Ρε λέτε να δούμε τίποτα παλιές ειδικές εκει προς Αγ.Αννα?!! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κάπως σαν κολοκυθιά μου φαίνονται αυτά...
Φαντάζομαι η ανάποδη που εννοεί ο el-em δεν είναι ούτε το Ελευθεροχώρι ούτε το Μαυρολιθάρι
Εχμ!
Έβλεπα τις προάλλες κάτι νταλίκες να μεταφέρουν από το 'Άργος' κάτι 'στύλους' σε 'νταμάρια'...
Ούτε αυτή! (el-em, αυτήν εννοείς ?)
ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΣΑΙ Syele,ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕΣ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε λέτε να δούμε τίποτα παλιές ειδικές εκει προς Αγ.Αννα?!!Ψάξε-ψάξε δεν θα το βρεις...
-
Δροσοχώρι ανάποδα, η παλιά Μαριολάτα δηλαδή (έτσι δεν την έλεγαν?) και μετά... Βωξίτες ανάποδα!!!
Ε, μετά τους Βωξίτες κάνεις και ένα Έλατο, κατεβαίνεις Λιλαία για την σούπερ και πας για σέρβις -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Δροσοχώρι ανάποδα, η παλιά Μαριολάτα δηλαδή (έτσι δεν την έλεγαν?) και μετά... Βωξίτες ανάποδα!!!
Ε, μετά τους Βωξίτες κάνεις και ένα Έλατο, κατεβαίνεις Λιλαία για την σούπερ και πας για σέρβιςSUPER ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΛΙΛΑΙΑ,(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ)
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΦ'ΑΠΑΞΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Simple55 έγραψε:
Ρε λέτε να δούμε τίποτα παλιές ειδικές εκει προς Αγ.Αννα?!!Ψάξε-ψάξε δεν θα το βρεις...
Θα το βρω...που θα μου πάει?!!
Αν λοιπόν ειναι σε καλό δρόμο ο Γκρίνιας...τότε μάλλον κάτι στην περιοχή θα είναι....ανάποδα το Δροσοχώρι?...Στρώμη?...Θα σκάσωωωω!!!
-
Απο ότι κατάλαβα μειλάμε για ένα ΝΕΟ ααγώνα με παλιές ειδικές , αντεστραμένες με την Λιλαιά εκτός. Απο οτι κατάλαβα στις 16-17 Οκτώμβρι καιρού θέλωντος θα έχουμε συναντήσεις στα οροι στα αγρια βουνά με¨'περίεργους' τ΄υπους που θα ψάχνωντε για ταβερνες μεσα σε ειδικές, γι;α νταμάρια που έχασαν τους στίλους τους, αλλα και να παρακολουθείσουμε το όργωμα της Λιλαίας που γίνετε χωράφι και φυσικά να παρακολουθείσουμε και το ασφάλτινο σπριντ Αμφίκλειας.
Simple 55 νομίζω οτι έπεσα μέσα και κατάλαβα ακριβώς την σχεδίαση. Πάω να γράψω!!! -
Hints (ο Θεός να τα κάνει):
ο Υπάρχουν τουλάχιστον 2 νέες ΕΔ -μία εκ των οποίων περνάει μέσα από πλατεία χωριού με εκκλησία και ταβέρνες
ο Υπάρχει τουλάχιστον μία παλιά κλασσική ΕΔ που επανέρχεται
ο Υπάρχει τουλάχιστον μία περσινή ΕΔ που γίνεται ανάποδα
Στις προηγούμενες δημοσιεύσεις υπήρχαν ψήγματα της αλήθειας για 2 από τα 3 παραπάνω.
Ο χρόνος σας μετράει από τώρα
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα το βρω...που θα μου πάει?!!
Αν λοιπόν ειναι σε καλό δρόμο ο Γκρίνιας...τότε μάλλον κάτι στην περιοχή θα είναι....ανάποδα το Δροσοχώρι?...Στρώμη?...Θα σκάσωωωω!!!
Ανάποδο Δροσοχώρι ε? Στρώμη? Πάυλιανη? Ζέλι-Ρεγγίνι? (όχι Ελάτεια)
Και το γυρνάω στη μπάλα '
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΑ? ΟΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑΑΑ ΟΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΑ?
ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Hints (ο Θεός να τα κάνει):ο Υπάρχουν τουλάχιστον 2 νέες ΕΔ -μία εκ των οποίων περνάει μέσα από πλατεία χωριού με εκκλησία και ταβέρνες
Ανάβρα ή Ευαγγελίστρια ή Ανω Τιθορέα...με προτίμηση την Ανω Τιθορέα! (Γιαλάς ένεκα!!)
Ζέλι
Παύλιανη
Στις προηγούμενες δημοσιεύσεις υπήρχαν ψήγματα της αλήθειας για 2 από τα 3 παραπάνω.
Ο χρόνος σας μετράει από τώρα [/quote]
Αντε ρε Νάσο....πές το να το πάρει το ποτάμι!!...Και μετά βάλε μας άλλο quiz!! 'βρείτε ποιά είναι η καλύτερη κοπάνα!!' -
ΑΝΑΠΟΔΕΣ: ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΣΤΡΩΜΗ
ΝΕΑ ΠΥΡΓΟΣ
ΠΑΛΙΑ 34αρα ΤΟ ΖΕΛΙ ΑΠΟ ΡΕΓΓΙΝΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΕΑ, ΜΠΑΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ SHAKEDOWN ΤΟΥ 2002 ΄ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΓΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΒΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΣΩΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΊΖΕΙ? ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΔΡΟΣΩΧΩΡΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
Αυτα που γράφω μου φένοντε σαν ταινία του Spilberg! -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ε, μετά τους Βωξίτες κάνεις και ένα Έλατο, κατεβαίνεις Λιλαία για την σούπερ και πας για σέρβιςSUPER ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΛΙΛΑΙΑ,(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ)
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΦ'ΑΠΑΞΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Γιατι;;;
Θα μπορουσαν ν αλλαξουν λιγο την διαδρομη για περισσοτερο θεαμα κ να οργανωθουν λιγο περισσοτερο. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Hints (ο Θεός να τα κάνει):ο Υπάρχουν τουλάχιστον 2 νέες ΕΔ -μία εκ των οποίων περνάει μέσα από πλατεία χωριού με εκκλησία και ταβέρνες
Πύργος και... ένας Θεός ξέρει
Καρούτες, Δρυμαία, Έλατος ???
Μαυρολιθάρι, νέα Γραβιά ως αντι-Δροσοχώρι, Στρώμη, Καλαμάκι??
ΥΓ: Κούκο χρειάζεσαι επειγόντως μαθήματα γεωγραφίας. Τι δουλειά έχει η Στρώμη με την περιοχή Δροσοχωρίου?
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
............
ΥΓ: Κούκο χρειάζεσαι επειγόντως μαθήματα γεωγραφίας. Τι δουλειά έχει η Στρώμη με την περιοχή Δροσοχωρίου?Πετάμε άδεια για να πιάσουμε γεμάτα κε Προϊστάμενε!!!Τι γκρίνια είναι αυτή πιά?!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Hints (ο Θεός να τα κάνει):ο Υπάρχει τουλάχιστον μία παλιά κλασσική ΕΔ που επανέρχεται
Ο χρόνος σας μετράει από τώρα
Τι θα ήθελα
Μενδενίτσα - Δρυμαία (ή στο γεφυράκι ή στην αρχή της στα έλατα)
The legendary ΚαρούτεςΔεν θα μου άρεσε η Παύλιανη ανάποδα, για το Δροσοχώρι - Γραβιά, έτσι και έτσι - θα πέσει πάλι πολλή μελέτη, κύριοι.
Για το - φλέγον- θέμα της ταβέρνας που περνάει , τελείως τυχαία, από την ειδική θα εμπιστευθώ τον Πρόεδρο. -
Λάθος
-
Πω, πω άναψαν φωτιές τώρα (όχι για ψήσουμε κύριε, ναι σε έσένα το λέω! ).
Λοιπόν ότι είχα στο μυαλό μου το είπα ή το είπαν άλλοι, Γι αυτό ρίξτε καμμία βοήθεια ακόμη (ευχαριστούμε για τα hints nass ). Εγώ πάντα βοηθάω σε διαγωνισμούς .
Ποια χρονιά ήταν αυτή που επανέρχεται?
Ποιές χρονιές ήταν αυτή που πάει ανάποδα?
Ποιο χωριό έχει εκκλησία και πλατεία (μη μου πείτε, όλα!)? -
Την τρίτη μέρα την έχουμε αφήσει έξω... Μήπως δούμε καμιά Τσούκα??? Καμία Γραμμένη Οξιά???
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ποια χρονιά ήταν αυτή που επανέρχεται?1998
Ποιές χρονιές ήταν αυτή που πάει ανάποδα?
Το 'παμε αυτό, πέρισυ! Αν θέλεις και άλλες λέω: πρόπερσι
Ποιο χωριό έχει εκκλησία και πλατεία (μη μου πείτε, όλα!)?
Και άλλο hint για το τελευταίο: το χωριό αυτό ήταν ή μέσα σε ΕΔ είτε αρχή ΕΔ του Ακρόπολις (δεν θυμάμαι σίγουρα) πολλά χρόνια πριν. Αλλά η τότε ΕΔ έχει μικρή σχέση με την καινούργια
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και άλλο hint για το τελευταίο: το χωριό αυτό ήταν ή μέσα σε ΕΔ είτε αρχή ΕΔ του Ακρόπολις (δεν θυμάμαι σίγουρα) πολλά χρόνια πριν. Αλλά η τότε ΕΔ έχει μικρή σχέση με την καινούργια
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
Η Καλοσκοπή δεν ήταν? Που σε κάποιο σημείο πατούσαν και λίγο άσφαλτο? Ή δε θυμάμαι καλα?
ΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ (Ακρόπολις 2005)