-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και αυτό?
τωρα που πηρε φορα θα γεμισει μια βιτρινα να γουσταρει..
σωστος
-
Ο χρήστης XAΡΙΔΗΜΟΣ έγραψε:
Συνάδελφοι καλημέρα!Μήπως κανείς έχει εντοπίσει πουθενα παρατημένο κανένα Chevrolet 1 1/2?
..ενα τέτοιο δλδ:
Ευχαριστώ!
φιλε εχω δει ενα παρομοιο στο χωριο μου αλλα σε mercedes και σε καλη κατασταση
-
Ο χρήστης xristos103 έγραψε:
Συνάδελφοι καλημέρα!
Μήπως κανείς έχει εντοπίσει πουθενα παρατημένο κανένα Chevrolet 1 1/2?
..ενα τέτοιο δλδ:
Ευχαριστώ!
φιλε εχω δει ενα παρομοιο στο χωριο μου αλλα σε mercedes και σε καλη κατασταση
Κι εγώ είχα δει κάτι πρόμοιο, ίσως να 'ταν και GMC στην Αλεξανδρούπολη, πράσινο, παρατημένο, με μεγαλύτερο χώρο πίσω και κλειστό... ψάχνω φωτό...
-
τετοιο σαν της φωτο δεν εχω δει
-
Ο χρήστης KGK έγραψε:
Κι εγώ είχα δει κάτι πρόμοιο, ίσως να 'ταν και GMC στην Αλεξανδρούπολη, πράσινο, παρατημένο, με μεγαλύτερο χώρο πίσω και κλειστό... ψάχνω φωτό...Γειά σου φίλε μου και πάλι!
Με ενδιαφέρει η μαρτυρία σου..ψάξε γρήγορα τα αρχεία σου!
Είχε και ο pro_crosaro βρει ένα...κάπου εδώ είναι η φωτό του...Η μάσκα του μοιάζει με του GMC και η πρώτη εξωτερική του διαφορά είναι οι πίσω άξονες
που στο GMC είναι δύο, όπως είναι γνωστό, ενώ στο Chev είναι ένας.
Εδώ ένα Chevrolet το 1944.
-
Ο χρήστης XAΡΙΔΗΜΟΣ έγραψε:
Κι εγώ είχα δει κάτι πρόμοιο, ίσως να 'ταν και GMC στην Αλεξανδρούπολη, πράσινο, παρατημένο, με μεγαλύτερο χώρο πίσω και κλειστό... ψάχνω φωτό...
Γειά σου φίλε μου και πάλι!
Με ενδιαφέρει η μαρτυρία σου..ψάξε γρήγορα τα αρχεία σου!
Είχε και ο pro_crosaro βρει ένα...κάπου εδώ είναι η φωτό του...Η μάσκα του μοιάζει με του GMC και η πρώτη εξωτερική του διαφορά είναι οι πίσω άξονες
που στο GMC είναι δύο, όπως είναι γνωστό, ενώ στο Chev είναι ένας.
Εδώ ένα Chevrolet το 1944.
Ψάχνω, ψάχνω... σ' αυτό που είχα φωτογραφίσει ήταν πολύ μεγαλύτερο το πίσω... πριν περίπου ένα μήνα είδα τη φωτό
-
Σκαραβαιος.Τι μοντελο ειναι;
Το παλαιοκαγκουρον της υποθεσης
Συνηθως καταληγουν σε καποιο απο τα πολλα επιδοξα νεκροταφεια του νησιου...
τα οποια φυλασσονται αυστηρα
και τελικα ταξιδευουν για την Αθηνα
[img=http://s4.postimage.org/y4uvdodg/1_11_10_030.jpg]
(Ασχετο.Ξερει κανεις τι μαρκα ειναι οι ζαντες που φοραει το 127;Φαινονται ελληνικες..) -
Ειναι RG και ειναι ιταλικες αν θυμαμαι καλα.
-
Παρόμοιες (αλλα σε τριμπούλωνες) δε φόραγαν τα τουρμπο 5άρια εποχής?
-
Nαι Αlpine.
-
Ο χρήστης vasilis164 έγραψε:
Ειναι RG και ειναι ιταλικες αν θυμαμαι καλα.Ακριβως αυτη τη μαρκα ψαχνω,αλλα στο σχεδιο των ελληνικων BRA.Οχι οτι μια τετραδα BRA θα με χαλαγε..
-
καλημερα!! που ειναι το 127 αυτο?
-
Στη Χιο ηταν,πλεον αν δεν ειναι ηδη σε καποια πρεσσα,ειναι πεταμενο σε καποιον καταυλισμο.Ευτυχως προλαβα κυριολεκτικα την τελευταια στιγμη να παρω καποια πραγματα κατοπιν συνεννοησεως.
Παντως δεν σωζοταν με τιποτα,ηταν τοσο σαπιο που οταν το σηκωσε η μπιγα,εσπασαν οι κολωνες και εγινε καμπριο..+οτι μολις ειχε περασει ενα ρεμα απο μεσα του.
Οι ζαντες αυτες απ οσο ξερω ειχαν μεγαλη περαση στα 128.Δυστυχως οταν πηγα ειχαν παρει τις 2 μπροστινες,οποτε δεν.. -
κρημα ρε γμτ.... ηταν οι πρωτες ζαντες που ειχα αγορασει!!!
-
καλησπερα!!!θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εσας εχει δει πουθενα κανενα galant sigma δεκαετιας 80....ηταν τα παλια μπατσικα με τα τεσσερα φαναρια μπροστα..αν καποιος ξερει κατι θα χαρω πολυ να απαντησει!!!
-
Για ανταλλακτικά του συγκεκριμένου μοντέλου ρωτήστε και εδώ : http://www.car.gr/parts/view/387995/ .
-
παιανια
fiat 127
a112
taunus
fiat 131
-
αυτο το φιατ το 131 ηταν φοβερο αυτοκινητο ...Ειχε ο θειος μου κ λεγοταν supermirafiori αν δεν κανω λαθος , με ωραιο ηχο κ δυναμη για την εποχη του σαν 1600 αρι ...RESPECT
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
παιανια
fiat 127
a112
taunus
fiat 131
Εεεεεεε κυριος!!!!!!
Εχει κι γιαπωνεζικα τριγυρω!!!!!
Εμεις στην απεξω θα μεινουμε?
Βγαλε και καμμια φωτο απο δαυτα, δεν κοστιζει τιποτα, ψηφιακες ειναι...... -
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ