-
Ο χρήστης platis έγραψε:
θα διασπασει,θα παραγοντισει ,θα πολεμησει θεσμουςσυγνωμη που επεμβαινω αλλα εχω ερωτημα
Τι συνεπαγεται, οταν καποιος παρακαμπτει το συλλογικο του οργανο και προσφευγει στην αρχη του σπορ, με αλλα μεσα, περα του μοναδικου ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ αντιπροσωπου του? Και εαν ο καθε οδηγος στειλει και μια επιστολη σε ΕΛΠΑ η ΕΘΕΑ η γραψει τις αποψεις του σε χαρτι και ζητησει,μεσω υπογραφης, την στηριξη των συναθλητων του, δεν αποδυναμωνει το οργανο που νομιμα τον εκπροσωπει?
φιλικα Αγγελος
-
Πονηρουλη Αγγελακο , εχεις απολυτο δικιο , αλλα υπαρχει η ενδοσυνεννοηση με τον προεδρο οποτε , μαλλον θα πρεπει ο ιδιος , να απαντησει , και , η να δικαιολογησει η ΄να καταγγηλει την υπερβαση αν ειναι .
και τοτε ας τραγουδησουμε ολοι μαζι ......Γιαααααννη μου το μαντηηηηηλι σου.....
-
Καλησπέρα σας και απο μένα.Κύριοι διάβασα ολα τα παραπάνω και παρακολουθώ με ενδιαφέρον τον κάθε φορουμίστα συναθλητή και μή, που πέρνει θέση στο θέμα.Διακρίνω όμως στα αναγραφόμενα ενα είδος πολιτικής στο θέμα που τα γράφετε,δηλαδη για να τα καταλάβει καποιος πρέπει να είναι πολυ γνώστης στον χώρο αυτόν.Γιατι δεν μιλάτε λιγακι πιο λαικά?πχ δεν αναφέρετε ονόματα.Ακόμα και στα συμβάνατα που λέτε, αναφέρεστε οπως θα αναφερόνταν ο υπουργός οικονομίας οταν παρουσιαζει τον προυπολογισμό του κράτους.αν καποιος δεν ετυχε να δει την εκπομπή τι γνώμη θα βγάλει?σεβαστές οι κρητικές όλων απλά να τις καταλαβένουνε όλοι.με την σειρά μου εχω να κάνω και εγώ μια ερώτηση....Αν τελικά ο σοαα ορθοπατήσει θα βρεί ανταποκριση απο τους κυρίους τις εθεα ή θα λειτουργούνε αυτόνομα οπως κανουνε τώρα?
Το λέω αυτό έχοντας προσωπική εμπειρεία καθώς οταν στην αρχή τις χρονιάς τους εστειλα μια επιστολή σχετικά με τον αριθμό των φετινών αγώνων αναβάσεων (9) και ρωτούσα (γιατι απο 7 που ήταν, περισι γίνανε 8 και φέτος 9) δεν πήρα καμια απάντηση.Ούτε και μετα που στους 4τ που διμοσιεύθηκε η επιστολή μου μπικανε στον κοπο να απαντήσουνε.Και όταν απο αγανάκτηση πήγα ο ίδιος στην εθεα μή μπορώντας να κανουνε αλλιώς μου απαντήσανε οτι το θέλανε πολλοί οδηγοί να γίνουνε τόσοι οι αγώνες (εγώ δεν ετυχε να συναντήσω ούτε εναν σύμφωνο)& επισης μου είπανε και το εξής σοφό....(δεν είστε υποχρεομένος κύριε να κάνετε και τους 9, μπορείτε να κάνετε λιγότερους και απο τους 7 που προσμετρούνε όπως 5,3,2 ή και κανέναν δεν είστε υποχρεομένος)........!!!!!!!Βγαλτε συμπεράσματα κύριοι.Ετσι κάνανε και με τον σοαα τόσα χρόνια?αν ορθοπατήσει ετσι θα τον υπολογίζουνε?κλείνωντας θα ήθελα να πώ κατι....θέλουμε αγώνες για όλους και όχι μόνο για λίγους και πραγματικά θα χαρώ να αναστηθεί ο σοαα και να συμβάλει για το καλό του αθλήματος και όχι για τον καλό των λιγων που κατα την ταπεινή μου γνώμη συμβαίνει σήμερα.
Φιλικά
Οικονόμου χρυσοβαλάντης -
Για τον ZIVA
Αγγελε
Με φωτογραφιζεις και γι αυτο πρεπει ν απαντησω. Οτιδηποτε εχω γραψει η
πει στην ΕΘΕΑ, εχει γινει κατοπιν συνενοησης με τον ΣΟΑΑ. Ακομα και τοτε
που κληθηκα να συμμετεχω στην ΕΘΕΑ, πηρα τον προεδρο Μεσημερη και
τον Μιχελακακη και ζητησα την 'ευχη' τους. Ας το εκαναν κι αλλοι ετσι σε
καθε ευκαιρια!
Την μονη επιστολη που εστειλα χωρις να ρωτησω, ηταν αυτη της Κυριακης
19/9/2004 το βραδυ, με την οποια ζηταω μια 5η αναγνωριση της Ναυπακτιας και την οποια για λογους αρχης θα δημοσιοποιησω μετα τον αγωνα (ισως καλοι φιλοι να με επεισαν να μην προτρεχω σε δημοσιοποιηση
πριν το οργανο στο οποιο απευθυνομαι επιληφθει). Κι αυτο εγινε λογω του επειγοντος της υποθεσης. Οταν λοιπον οι αλλοι ξεκουραζονταν ,Κυριακη βραδυ, εγω ξενυχταγα για να ζητησω και να στηριξω κατι που ΟΛΟΙ
θελουν. (Δεν το γραφω για να μου πεις μπραβο, ετσι?)
Οσο για παραγοντισμο , σου απαντω οτι αν ηθαλα να παραγοντισω
ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΡΕ ΑΓΓΕΛΕ, να ξερω και τις διαδρομες 2 μηνες πριν απο σας!
Ελα τωρα. παρε ολους τους φιλους ΜΑΣ, (αυτους που ηταν στο καρτοντρομο), κι ελατε να παμε τον ΣΟΑΑ εκει που του πρεπει....
Σ.Σ. Δεν νομιζεις οτι η ιστορια μου τελικα με κατατασσει στα 'ΣΟΟΣΚΥΛΑ',
ωστε να μην χρειαζεται καθε φορα να απολογουμαι? -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Για τον ZIVAΑγγελε
Με φωτογραφιζεις και γι αυτο πρεπει ν απαντησω. ...
Ελα τωρα. παρε ολους τους φιλους ΜΑΣ, (αυτους που ηταν στο καρτοντρομο), κι ελατε να παμε τον ΣΟΑΑ εκει που του πρεπει....
Σ.Σ. Δεν νομιζεις οτι η ιστορια μου τελικα με κατατασσει στα 'ΣΟΟΣΚΥΛΑ',
ωστε να μην χρειαζεται καθε φορα να απολογουμαι?Αγαπητέ Platis
Κανένας δεν σε φωτογράφησε ποτέ και δεν νομίζω αυτό να ισχύει και γιά τον Άγγελο.
Όμως μήπως πρέπει να δείνεις στο εξής σημασία και τους φωτογράφους; Λέω μήπως;
Και να ξέρεις ότι κατά τη γνώμη μου γιάσ όλα ευθύνεται η πολυπραγμωσύνη σου. Κόψε κάτι, οδήγα όσο μπορείς, στρίψε όσο πιό γρήγορα μπορείς και προσπάθησε όλα αυτά τα οποία είναι του άμεσα προσωπικού σου ενδιαφέροντος, να τα διαχωρίσεις από την όποια ενασχόληση με τα κοινά και τους κοινούς στόχους. Μυαλό έχεις, δόξα το θεό, χοντρό χέρι έχεις (τι χοντρό, γιά φτυάρι πρόκειται), μπόϊ έχεις, γριούλα έχεις, έχεις όλα τα εχέγγυα γιά να μην βλέπεις φωτογράφους παντού.
Χαιρετώ
Ελπίζω να σου έφτιαξα τη μέρα
Lev -
ΦΙΛΕ ΜΑΣ , Lev , ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΟΥ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ , ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ?
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ , ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ .... ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΕ ΣΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ , Η ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΤ' ΑΛΛΟΥΣ (ΙΔΟΥ Η ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΙΑ ) , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ! ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΝΤΟΚΤΟΡ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΝΕΙ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ , ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΙΑΠΟΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ , ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ .
ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ !
Υ.Γ.η φωτογραφηση του Αγγελου , ηταν οντως για αυτον , και μαλιστα με εκεινους τους τεραστιους φακους σαν του Θαναρα , φιλε Lev -
Αμαν βρε Χρηστο, χαλαρωσε!
Δεξου οτι υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι που αγαπανε το σπορ,
και οτι μπορει να εχουν διαφορετικες αποψεις απο τις δικες σου!
Καταλαβε οτι και η υπερβολικη αγαπη μπορει να φερει ασχημα αποτελεσματα. ΣΑΦΩΣ εννοουσα και τον Γιατρο και τον φιλο μας πιο πανω
τον Χρυσοβαλλαντη και τον καθε ενα που προσπαθει να βρει ακρη μονος του.
Μπορεις να μου εξηγησεις εαν ο καθενας κανει οτι του κατεβει στο κεφαλι-σωστο η λαθος- τι τον θελετε τον ΣΟΑΑ?
Η προταση του γιατρου(κατα την γνωμη μου) για τις δοκιμες δεν αντεχει ουτε σε 5' συζητηση με καποιον που γνωριζει την πραγματικοτητα της τελευταιας 6ετιας.
Δεν παυω ομως να του αναγνωριζω καλες και αγαθες προθεσεις.φιλικα
Αγγελος -
ΑΓΓΕΛΕ ΜΑΣ , ΠΑΝΤΑ ΧΑΛΑΡΟΣ (ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΙΑΘΕΤΩ ) , ΟΤΑΝ ΣΥΝΟΜΗΛΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ , ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ (ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Σ.Χ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ .
ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΝΟΜΙΖΩ , ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ , ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ , ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΔΕΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΕ ΣΟΥ , ΤΩΡΑ.
ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ , ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΠΡΟΣΕΓΓΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠ'ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΤΑΚΤΙΚΟΤΑΤΑ .
ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΝΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ , ΑΝΑΛΟΓΩΣ .ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 6ΕΤΙΑΣ , ΘΑΘΕΛΑ ΑΓΓΕΛΕ , ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
Χ.Α.Υ.Γ. Εστιασα την προσοχη του lev , με το προηγουμενο υστερογφο μου , γιατι μου εκανε εντυπωση , πως δεν το πιασε ο γατος.(καμια κακη προθεση αγγελε , πιστεψε το)
-
Ωραία. Πολύ Ωραία, Πάρα Πολύ Ωραία.
Μ' αρέσει.Μάλλον θα γίνουμε της περιπατιτικής στην προέκταση της λογικής του APR.
Σωστά κατάλαβες ότι συμφωνώ με την στάση του γιατρού να ενδιαφέρεται γιά τα κοινά.¨Όμως η μοναχική πορεία στο στόχο δεν συμβαδίζει με το ενδιαφέρον γιά το κοινό συμφέρον όλων ή του χώρου. Και δεν εννοώ από πρόθεση, δεν το συζητώ καν. Οι προθέσεις κάποιων ανθρώπων είναι αδιαπραγμάτευτες και δεδομένες. Άλλωστε μετά από τόσα χρόνια καταλαβαίνουμε και τις πραγματικές προθέσεις του καθενός από εμάς. Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο γιά οποιαδήποτε κίνηση ή θέση εκφράζει είναι πολύ γελασμένος. Ο καθένας μας έχει την ιστορία του ή οποία έχει διάρκεια στο χρόνο και ακόμη και μετά από χρόνια σε κάνει να διαπιστώνεις την αλήθεια. Έτσι ουδέν κρυπτό υπό την ιστορία.
Πάλι σωστά κατάλαβες ότι δεν πάνω την σοβαροφάνια, τους δήθεν, τους γιάπηδες, τους κάπως και τους γυριστούς. Έτσι σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσα να κατηγορήσω το γιατρό, αφού όπως πολύ καλά γράφεις, είναι σαν μικρό παιδί (με πολύ ύψος και γκρίζα μαλλιά) και δεν ξέρει να κρυφτεί. Ούτε και με την υπόθεση του Ακρόπολις τα κατάφερε.
Νάμαστε λοιπόν όλοι καλά, εσείς ακόμη πιό καλά και νάχουμε τα μάτια μας ανοιχτά στον κάθε κατεργάρη, που βάζει ακόμη και τη 'μαμά' του να κάνει δοκιμές γιά λογαριασμό του.
Καλό αγώνα σε όλους, καλό αγώνα στο FIESTA και το 206, που θέλουμε πολύ να πάνε καλά. Μην παραπονιέσαι γιατρέ και γιά σένα έχω καλή κουβέντα. Άντε και με τη νίκη και πρόσεξε γιατί αποδείχτηκε ότι πρέπει να καθυστερείς λίγο στην ανάσα που πέρνεις, γιατί αν την είχες καθυστερήσει λίγο στο σπριντάκι θα είχε κερδίσει τον Τσάδαρη και θα είχες αποφύγει εκέίνο το τρομερό της διπλής ισοπαλίας μέσα σε μία μέρα. Ελπίζω αυτή τη φορά να ξεκαθαρίσετε τους λογαριασμούς σας.
΄Χαιρετώ Lev -
Αγγελε,χαλαρωνω,χαλαρωνω Αλλα να ρε παιδι μου, τοχουμε ετοιμο το υπογειακι,κι εμεις παμε να φτιαξουμε αλλο! Το αιμα νερο δεν γινεται.
Τωρα μπορεις να μου πεις πως θα λυσω τον γλωσσωδετη του κολητου
σου? Μια βροχη μας σωζει. Οσο για την προταση μου, σεβομαι σε διαβεβαιω την γνωμη σου, αλλα αφου διαφωνεις, κανε τον κοπο να μας αντιπροτεινεις κατι τι. Ετσι κατι μπορει να βγει.
LEVεντη μου, μαυτο το πραγμα που δοξα τω Θεω οδηγαω,βαριανασαινω!
Δυσκολη η ζωη για χιλιοτρακοσαρηδες. Θα τον προσπαθησω τον παληοΤσαδαρη, αν και σκεφτομαι να το ξαναπαω Χ για να του παρατεινω την αγωνια. Τον γουσταρω τον τυπο.
Για τ αλλα,τι να πω? Δεν αισθανομαι ιδιαιτερα μοναχικος, αν κρινω απο τα μηνυματα που λαμβανω,μεταφορικα και κυριολεκτικα. Θελω ομως να τονισω δυο πραγματα:Ασχολουμαι μονο μ αυτα που με αφορουν και αρα γνωριζω-εχεις δικηο να λες οτι αυτο ειναι αποσπασματικο και πιθανα
επικινδυνο συμπληρωνω- και περιμενω απο τους εμπλεκομενους σε αλλες
αγωνιστικες δραστηριοτητες τις δικες τους προτασεις. Και δεν εχω καμια προθεση ν ασχοληθω με τα κοινα με το νοημα που δινουμε σημερα σ αυτο, γιατι εχω διαπιστωσει οτι κατι τετοιο δεν παει στον χαρακτηρα μου και δεν μου το επιτρεπει η δουλεια μου. Ομως δεν μπορω να μενω απαθης,
απλα ψηφιζοντας καθε 4-5 χρονια.
Φιλοι. Γυριστε 2-3 μηνες πισω και ψαξτε το Φορουμ. Και κοιταξτε το τωρα. Μη μου πειτε οτι δεν βλεπετε οτι ο κοσμος διψαει για λυσεις, για κατι πιο ζωντανο κι ομορφο? Αυτο μου αρκει! Νοιωθω οτι βαζω ενα λιθαρακι, οσο κι αν φορες -φορες γινομαι μονοτονος.
Καληνυχτα απο το Ριο. Αυριο εχει μαθημα στο λουπ της Αχαιας και μεθαυριο πολεμο. Δεν πα να λετε εσεις? -
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ , ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ...ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ , ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΠΑΤΙΤΗΣ sik ΚΑΤΑ LEV ,Ο ΓΚΑΡΑΖΙΕΡΗΣ .
ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ , ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ,.................... ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΩΣΟΦΑΕΙ Ο ΓΚΙΚΑΣ , ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΓΙΟΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΜΕ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ , ΚΑΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ , ΚΑΙ ΚΛΑΥΤΑ ΜΠΑΜΠΗ !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ , ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ...ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ , ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΠΑΤΙΤΗΣ sik ΚΑΤΑ LEV ,Ο ΓΚΑΡΑΖΙΕΡΗΣ .Ε καλά αυτά τα έχουμε εμπεδώσει!!...Μάθαμε και Λατινικά στο σχολείο!
ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ , ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ,.................... ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΩΣΟΦΑΕΙ Ο ΓΚΙΚΑΣ , ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΓΙΟΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΜΕ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ , ΚΑΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ , ΚΑΙ ΚΛΑΥΤΑ ΜΠΑΜΠΗ !
Φαντάζομαι ότι η δηλωσή του 'εχω κάνει τις προβλεπόμενες δοκιμές' στο rally.gr είναι μέσα σε αυτά τα πλαίσια!!...Εννοεί προβλεπόμενες απο αυτόν!!!
Είχε τραυματιες το ατυχημα APR?
-
δεν το γνωριζω φιλε μου κουκ , αλλα τι σημασια εχει................
ελπιζω ομως να δουμε ολα τα παιδια , να περνανε μεθαυριο στη φτερη .
-
ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΞΑΝΑΚΤΥΠΟΥΝ
ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΤΣΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ , ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΟΜΦΕΡΑΝΣΙΕ , ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ .
ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΤΟΝ Γ.Μ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ .
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ , Γα . Μωτο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΞΑΝΑΚΤΥΠΟΥΝΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΤΣΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ , ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΟΜΦΕΡΑΝΣΙΕ , ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ .
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ , Γα . Μωτο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ?Έχεις ένα τρόπο να λες τα πραγματα …..Παναγιά μου , άσε που άμα δαγκώσεις τη γλώσσα σου θα πάθεις δηλητηρίαση …
δεν θέλω να βρεθώ απέναντι σου !!!!!!!!!!!Υ.Γ πόσο δίκιο έχεις ρε χρηστακιιιιιιιιιιιι!!!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...Είχε τραυματιες το ατυχημα APR?Την νοημοσύνη μας!!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
...Είχε τραυματιες το ατυχημα APR?
Την νοημοσύνη μας!!!
Δεν εχω να προσθεσω ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!
-
Da mihi sis crustum Etruscum cum omnibus in eo
Ρε Άρη, και εγώ που τελείωσα πρακτικό δηλαδή, να μην καταλαβαίνω τι ατάκα ρίχνεις; Για ρίξε μετάφραση μικρέ!
Λάμπης -
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Da mihi sis crustum Etruscum cum omnibus in eoΡε Άρη, και εγώ που τελείωσα πρακτικό δηλαδή, να μην καταλαβαίνω τι ατάκα ρίχνεις; Για ρίξε μετάφραση μικρέ!
ΛάμπηςΒάλε την φράση στο google και θα δείς
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΞΑΝΑΚΤΥΠΟΥΝΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΤΣΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ , ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΟΜΦΕΡΑΝΣΙΕ , ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ .
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ , Γα . Μωτο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ?Αν γίνεται συγκέντρωση για τον ΣΟΑΑ δέεεεν περνάνε και από το Ταμείο ώστε να είναι ταμειακά ενήμεροι!!!! Έστω κάποιοι να εγγραφούν,για το τυπικό ρε γμτ!!!
Άντε μπάς και πληρωθεί κανένα νοίκι!!!
Άντε γιατί πολύ κριτική βλέπω αλλά από δεσμεύσεις δεν βλέπω τίποτε μάτια μου!!!
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ