-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Λεωνίδας Κύρκος, γαμώτο! Αέρα θα πάει ο Τζέκος! Στα πρώτα περάσματα θα είναι μπροστά. Οταν μάθουν το δρόμο και οι άλλοι, ο Τραβάλια δηλαδή, θα αξιοποιήσει το Πεζώ και εν τέλει θα περάσει... Ποιός ξέρει όμως. Πιέζοντας ο Ιταλός, κάτι μπορεί να προκύψει. Κύρκος, Λεωνίδας Κύρκος. Ε, ναι! Με το δεινόσαυρο. Εμεινε εδώ για να πολεμήσει με ξένους και φιλόδοξους Ελληνες και ας διαθέτει όπλο 6 ετίας. Αέρα, Λέα! ΣΧ
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΣΤΟ ΑΧΑΙΟΣ ΤΟΥ 2001 ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΥΡΚΟ(ΒΩΒΟΣ-ΚΥΡΚΟΣ 0-1), ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΦΟΚΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες μιλουν για βελτιωμενο μοτερ(ισως και καινουργιο) και παρουσια Αγγλων μηχανικων κατα τη διαρκεια του Αυγουστου! ΜΑΚΑΡΙ γιατι αν ειναι ετσι θα βρεθουν προ εκλήξεων οι ΄ξενοι΄
-
Ο χρήστης enzo έγραψε:
Τον Κούλιγκ δεν τον βοηθαέι και το όνομά του. Αν και ο Κούλαγκ τον θυμάστε; παρά το όνομα πήγαινε αέρα με τα Καντέτ το 79-80. Ζούσε κανείς; -
Ο χρήστης enzo έγραψε:
Τον Κούλιγκ δεν τον βοηθαέι και το όνομά του. Αν και ο Κούλαγκ τον θυμάστε; παρά το όνομα πήγαινε αέρα με τα Καντέτ το 79-80. Ζούσε κανείς;Δεν είναι όλοι ''μωρά'' στο forum Στρατή.Υπάρχουν και οι ''ωριμοι''. Και Καντετ και Ασκονα 400 θυμόμαστε!
-
Ο χρήστης enzo έγραψε:
Λεωνίδας Κύρκος, γαμώτο! Αέρα θα πάει ο Τζέκος! Στα πρώτα περάσματα θα είναι μπροστά. Οταν μάθουν το δρόμο και οι άλλοι, ο Τραβάλια δηλαδή, θα αξιοποιήσει το Πεζώ και εν τέλει θα περάσει... Ποιός ξέρει όμως. Πιέζοντας ο Ιταλός, κάτι μπορεί να προκύψει. Κύρκος, Λεωνίδας Κύρκος. Ε, ναι! Με το δεινόσαυρο. Εμεινε εδώ για να πολεμήσει με ξένους και φιλόδοξους Ελληνες και ας διαθέτει όπλο 6 ετίας. Αέρα, Λέα! ΣΧΚαι εγω θα ηθελα να νικησει ελληνας αλα αυτα ειναι απλως ελπιδες.Bαζω στοιχιμα οτι ο TRAVAGLIA θα ειναι απο τα πρωτα περασματα τουλαχιστον 1 το km μπροστα απο τον Λεα.Καλoς ο Λεας αλλα μην τρελλαθουμε.
Απλα εχω δει απο κοντα πως δουλευουν οι Ιταλοι και πως οδηγουν.
Ισως 1 Σεπτεμβριου να εχεις ηδη, συμφωνησει μαζι μου (επισημα). -
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι οι πολωνοί είναι Πάτρα από προηγούμενη εβδομάδα με δύο 'μουλάρια' ο καθένας τους!! Οπως και να το κάνουμε παίζουν και οι δοκιμές το ρόλο τους!Το ότι ο πολωνός είναι πρώτος στην βαθμολογία του ΕΠΡ δεν παίζει τελικά κανένα ρόλο;;;;Το όλο θέμα ήτανε να ερχότανε ο Travaglia με το προηγούμενο όπλο του να δούμε τι θα γινόταν!!(306 kit)
Mε βββββββρρρρρρρρρρροοοοοοοοοοοοχχχχχχχχχχηηηηηηηηηηηηη τι θα γίνει;;;;;;;;;;;;
Ράλι ΕΛΠΑ : Προβλέψτε τον νικητή