Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Παραολυμπιακοι αγωνες
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Παραολυμπιακοι αγωνες
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Αντίλογος
    12
    32
    74
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      sirgus last edited by

Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
      Ηθελα να ξερω αν θα εχουμε τις ιδιες αποψεις αν ο μη γενοιτο παθουμε κατι εμεις.Μου θυμιζουν ,μερικες απαντησεις,την διαφημηση για την δωρεα οργανων.Οπου ο γιατρος ρωταει εναν ασθενη την γνωμη του για την δωρεα οργανων και αυτος του απαντα οτι δεν τον ενδιαφερει.Τοτε ο γιατρος του λεει οτι πρεπει να κανει μεταμοσχευση για να σωθει.Γνωμες ειναι αυτες και απολυτως σεβαστες. Για εμενα ευτυχως που δεν υπαρχει ΚΑΙΑΔΑΣ.

Έτσι είναι...

Για να αντιληφθείς κάποιες καταστάσεις που είναι μακριά από εσένα χρειάζεται αρκετή ωριμότητα και παιδεία.
      Όταν αυτά λείπουν τότε η τελευταία σωτηρία (όχι αναγκαία φυσικά) είναι να φας μια ωραία σφαλιάρα (από αυτές τις ωραίες που δίνει η ζωή, εκεί που δεν το περιμένεις) και να πεις...Ωχ τι έλεγα τότε!!!!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • S
        sirgus last edited by

Για άλλη μια φορά είναι θέμα παιδείας...

Όταν άλλοι τους αποκαλούν 'ταλαίπωρους με τα χάλια τους' την ίδια στιγμή χιλιάδες παιδάκια από τα δημόσια σχολεία παρακολουθούν αυτούς τους αγώνες με το ίδιο πάθος και την ίδια όρεξη ενώ την ίδια στιγμή σε άλλες χώρες υπάρχουν πρωταθλήματα όπως σε όλα τα αθλήματα...

Πώς να περιμένουμε τώρα στην Ελλάδα πανελλήνιο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια.

Τι αστεία λέω ε?!!!

Το παίζω έξυπνος είπε κάποιος? Μην φοβάστε...Κατηγορώ ΚΑΙ τον εαυτό μου που δεν πήρα την πρωτοβουλία να ανοίξω topic ώστε να συζητάμε τις επιτυχίες της παραολυμπιάδας.

Στους ολυμπιακούς και το euro 2004 που έχει μια γκλαμουριά όλοι μέσα ήμασταν ε?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • T
          tsoukas77 last edited by

Να επισημανω για τελευταια φορα οτι καποιες τοποθετησεις ειναι εκτος θεματος...

Το αρνητικο της υποθεσης ειναι οτι νομιμοποιειται μια διακριση με αυτον τον τροπο.--

• S
            sirgus last edited by

Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
            Να επισημανω για τελευταια φορα οτι καποιες τοποθετησεις ειναι εκτος θεματος...

Το αρνητικο της υποθεσης ειναι οτι νομιμοποιειται μια διακριση με αυτον τον τροπο.--

Δεν απορώ πως κάποιες τοποθετήσεις τις βρίσκεις εκτός θέματος.
            Λογικό είναι.

Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν νομιμοποιείται διάκριση, αλλά μία ξεχωριστή περίπτωση.

Όταν φτάσεις τα 60 σου και πας να παίξεις σε τουρνουά τένις παλαίμαχων και σου πούνε ΟΧΙ τότε εδώ ίσως είμαστε να το ξανασυζητήσουμε.

Μέχρι τότε λογικό να μην καταλαβαίνεις την θέση κάποιων ανθρώπων...

• M
              mousatos last edited by

Ο χρήστης sirgus έγραψε:

Θα μπορούσα και πάλι να γράφω με τις ώρες και να κάθομαι να λέω τα επιχειρήματα μου και να γράφουμε σελίδες ...

Σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω ότι αξίζει.

Απλά να σου τονίσω ότι αυτήν την κουβέντα που θα έλεγες σε ένα τέτοιο άτομο, νομίζω με την ίδια θα σου απαντούσε.... και ας μην είσαι σε καροτσάκι και ας μην έχεις άλλα προβλήματα.

Τα προβλήματα απλά, δεν χρειάζεται να είναι πάντα ΕΜΦΑΝΗ για να πεις σε κάποιον κάτι τέτοιο....

Κρίμα....

Θα έπρεπε τότε να προτείνεις τη δημιουργία ενός παραφόρουμ το οποίο να απευθύνεται σε άτομα με προβλήματα που δεν είναι ΕΜΦΑΝΗ δηλ.σε πνευματικά καθυστερημένους έτσι ώστε να μην ενοχλούν το δικό σου επίπεδο όσοι έχουν αιρετικές ή διαφορετικές απόψεις.
              Τελικά αγαπητέ Sirgus μοιάζουμε πολύ εμείς οι δυο.

• S
                sirgus last edited by

Ο χρήστης mousatos έγραψε:

Θα μπορούσα και πάλι να γράφω με τις ώρες και να κάθομαι να λέω τα επιχειρήματα μου και να γράφουμε σελίδες ...

Σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω ότι αξίζει.

Απλά να σου τονίσω ότι αυτήν την κουβέντα που θα έλεγες σε ένα τέτοιο άτομο, νομίζω με την ίδια θα σου απαντούσε.... και ας μην είσαι σε καροτσάκι και ας μην έχεις άλλα προβλήματα.

Τα προβλήματα απλά, δεν χρειάζεται να είναι πάντα ΕΜΦΑΝΗ για να πεις σε κάποιον κάτι τέτοιο....

Κρίμα....

Θα έπρεπε τότε να προτείνεις τη δημιουργία ενός παραφόρουμ το οποίο να απευθύνεται σε άτομα με προβλήματα που δεν είναι ΕΜΦΑΝΗ δηλ.σε πνευματικά καθυστερημένους έτσι ώστε να μην ενοχλούν το δικό σου επίπεδο όσοι έχουν αιρετικές ή διαφορετικές απόψεις.
                Τελικά αγαπητέ Sirgus μοιάζουμε πολύ εμείς οι δυο.

Θα σε απογοητεύσω αλλά δεν έχω τέτοια αρμοδιότητα εγώ
                Αν νομίζεις ότι χρειάζεσαι ένα τέτοιο Forum τότε απευθύνσου στους υπεύθυνους!

μέχρι τότε μπορείς να λυπάσαι αυτούς του αθλητές και να σκέφτεσαι 'που πάς ρε ταλαίπωρε, δε βλέπεις τα χάλια σου;'

Βλέπεις ανήκεις στο είδος «Έχω διαφορετική και αιρετική άποψη μόνο και μόνο για να έχω!»

Α!Λες να μοιάζουμε?
                Ίσως αλλά εγώ δεν είμαι μουσάτος πάντως!

• G
                  greo last edited by

Eπειδη βλεπω πως εχουν ακουστει πολλα 'ομορφα' να κανω μια απλη ερωτηση για να καταλαβετε γιατι εγω και πολλοι αλλοι ακομα θεωρουν εξαιρετικα λαθος την ολη συλληψη της παραολυμπιαδας.
                  Ποιο πιστευει κανεις οτι πρεπει να ειναι το πνευμα που πρεπει να επικρατησει ωστε να κοιταμε ισοτιμα τους ανθρωπους με προβληματα εμεις οι 'αρτιμελεις'; Της αλληλεγγυης ή του ανταγωνισμου; Πιστευουμε οτι αυτο που λειπει απο αυτους τους συνανθρωπους μας ειναι ο ανταγωνισμος;

Και επαναλαμβανω οτι καθε 'ηθικη' βαση καταρριπτεται απο τη στιγμη που μπαινει μεσα και εισητηριο. Δηλαδη καποιοι εχουν σαν σκοπο ΚΑΙ το κερδος, οπως καποτε (ευτυχως οχι πια) καποιοι βγαζαν λεφτα με τον ανθρωπο-σκυλο, το μωρο με δυο κεφαλια και την ασωματο κεφαλη.

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
                  ΟΧΙ ΨΕΥΤΟΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                  • E
                    emmanoyhl last edited by

Ο χρήστης sirgus έγραψε:

Ηθελα να ξερω αν θα εχουμε τις ιδιες αποψεις αν ο μη γενοιτο παθουμε κατι εμεις.Μου θυμιζουν ,μερικες απαντησεις,την διαφημηση για την δωρεα οργανων.Οπου ο γιατρος ρωταει εναν ασθενη την γνωμη του για την δωρεα οργανων και αυτος του απαντα οτι δεν τον ενδιαφερει.Τοτε ο γιατρος του λεει οτι πρεπει να κανει μεταμοσχευση για να σωθει.Γνωμες ειναι αυτες και απολυτως σεβαστες. Για εμενα ευτυχως που δεν υπαρχει ΚΑΙΑΔΑΣ.

Έτσι είναι...

Για να αντιληφθείς κάποιες καταστάσεις που είναι μακριά από εσένα χρειάζεται αρκετή ωριμότητα και παιδεία.
                    Όταν αυτά λείπουν τότε η τελευταία σωτηρία (όχι αναγκαία φυσικά) είναι να φας μια ωραία σφαλιάρα (από αυτές τις ωραίες που δίνει η ζωή, εκεί που δεν το περιμένεις) και να πεις...Ωχ τι έλεγα τότε!!!!!!

Ας αναλογιστούμε όλοι πόσο «συνεισφέρει» στους Παραολυμπιακούς αγώνες η αυτοκίνηση.
                    Πόσοι λέτε να είναι θύματα τροχαίων ατυχημάτων;
                    Βλέποντας σε πολλούς αθλητές χαρακτηριστικά σημάδια σίγουρα είναι πολλοί.

• S
                      sirgus last edited by

Και γιατί να ΜΗΝ έχει εισιτήριο?

Είναι αθλητές που αγωνίζονται σε κάποιο αγώνισμα και προσφέρουν θέαμα και διασκέδαση.
                      Τι παραπάνω και τι λιγότερο προσφέρουν αυτοί οι αθλητές?

Ποτέ δεν μπορείτε να καταλάβετε πως νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι.
                      Πάντα το κοιτάτε απ’έξω...

Θέλουν ότι έχουμε και εμείς.

Τους δικούς τους ολυμπιακούς αγώνες με το εισιτήριο και ότι άλλο υπάρχει.

Είναι διάκριση το να γίνονται παραολυμπιακοί αγώνες αλλά όχι να γίνονται χωρίς εισιτήριο, ή να μην γίνονται καθόλου?

Σαφώς διαφωνώ σε θέματα του ΠΩΣ γίνονται αλλά δεν νομίζω ότι φτάσαμε εκεί!

Μιλάμε τόσες μέρες και ποτέ δεν σκεφτήκαμε οι ίδιοι τι γνώμη ίσως έχουν.

Λέτε να παίρνουν μέρος και να μη θέλουν?
                      Λέτε όσοι ΔΕΝ παίρνουν μέρος, να μην συμμετέχουν επειδή διαφωνούν με την παραολυμπιάδα?

Τρομερό αυτό! Θα γίνει η διάκριση και δεν θα κάνουμε αγωνίσματα για εσάς για να μην νομιμοποιήσουμε διάκριση!

Προφανώς είστε κατά και των πρωταθλημάτων κάθε χώρας (πχ πανελλήνιο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο) ε?

• E
                        emmanoyhl last edited by

Οι συνάνθρωποι μας με κινητικά ή άλλα προβλήματα πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλους μας. Αν εγώ έχω το δικαίωμα να αθλούμαι και να μετέχω σε αγώνες ενταγμένους σε πρωταθλήματα συναγωνιζόμενος με άλλους που έχουν τις ίδιες πιθανότητες με μένα να διακριθούν το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τους υπόλοιπους. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος θα είχε διαφορετική άποψη; Οι αγώνες γίνονται εξάλλου σε στάδια που και αυτοί πλήρωσαν φόρους για να φτιαχτούν.

• M
                          mdvq last edited by

Εχω την εντυπωση οτι αν δεν λεγοταν Παραολυμπιαδα και ειχε διαφορετικες ημερομηνιες τελεσης θα ητανε καλυτερα για ολους μας.
                          Αυτο το 'Παρα' νομιζω οτι αδικει αυτους τους ΔΥΝΑΤΟΥΣ ανθρωπους που μας διδασκουν πολλα.
                          Η Ολυμπιαδα εχει γινει(τουλαχιστον αυτη ητανε η αρχικη συλληψη) για να ξεχωριζουν οι καλυτεροι απο τους καλυτερους.
                          Και στο Ακροπολις λαμβανουν μερος οι καλυτεροι οδηγοι.
                          Θα επρεπε δηλ εμεις που δεν εχουμε τα προσοντα τους να λαβουμε μερος σε ενα παγκοσμιο ραλλυ και θελαμε να κανουμε ενα στα μετρα μας να το ονομασουμε Παραακροπολις??(δεν θα τονιζαμε ετσι την αδυναμια μας??)
                          Βλεπεις σε αγωνες ανθρωπους που απο την μια μερια τους θαυμαζεις για την ψυχικη(και την σωματικη) δυναμη και την ιδια στιγμη νοιωθεις απεραντη συμπονοια και στεναχωρια γιατι το αμαξιδιο ειναι κατω και ο ανθρωπος αβοηθητος μενει στο παρκε μεχρι να τελειωση η φαση και τον σηκωσουν.
                          Αναμικτα συναισθηματα που δεν εχουμε συνηθησει να εχουμε οταν παρακολουθουμε Ολυμπιακους Αγωνες.
                          Γιαυτο νομιζω οτι τους αδικει αυτη η ονομασια των αγωνων.
                          Μπραβο σε ολους αυτους τους 'ειδικους' ανθρωπους που η συμετοχη τους σε αυτους τους αγωνες μας κανει να νοιωθουμε ακομα πιο μειονεκτικα για την 'κανονικοτητα μας'

• L
                            lkar last edited by

Λάθος όνομα έχει έτσι κι αλλιώς. Η Παραολυμπιάδα ή αλλιώς η Ολυμπιάδα του ΠΑΡΑ, είχε γίνει νωρίτερα

• S
                              sirgus last edited by

Για το ΠΑΡΑ- και κάποια σημεία από το πώς διεξάγονται διαφωνώ και εγώ...

• First post
                                Last post
                              • 1
                              • 2
                              • 2 / 2
                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                • ΕΛΛΑΔΑ
                                • ΚΟΣΜΟΣ
                                • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ