-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
To είδα στη γερμανια στο δρόμο, δεν είναι κακό, πλάκα εχει! Αλλα προσωπικά δεν θα το επερνα!Έχω απωθημένο ένα roadster κάποια στιγμή στο μέλλον (όχι μόνο το wind).
Τώρα για το wind ειδικά, τι να πω? Εδώ ισχύει για την περίπτωσή μου το: 'ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται'.
-
ανεβα κ πάρε τω από τα 17 ξεκινάει:
μετρητής παιζει να κάνουν κ έκπτωση εως 10% οποτε με εκτελωνισμό γυρω στα +20 θα εισαι κομπλέ
-
Νομιζω οτι για καινουριο αυτοκινητο δεν πληρωνεις εξτρα φορο, αλλα θα πληρωσεις μαζι με το τελωνειο οσο θα εκανε στην Ελλαδα καινουριο...
Ειχα διαβασει εδω στο φορουμ για καποιον που το εκανε με καινουριο φιεστα, αλλα δε θυμαμαι κατι παραπανω
-
@GeorgT, efthymis: Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Από το να μην το δεις ποτέ στην Ελλάδα, είναι κι αυτό μια λύση, δηλαδή να το φέρεις από εξωτερικό. Βέβαια, το ιδανικό θα ήταν να υπήρχε κι εδώ, ώστε να έχεις περισσότερες επιλογές, να ακούσεις γνώμες, να συγκρίνεις με άλλα αυτοκίνητα, ενώ τώρα θα πρέπει να κάνεις καταδρομική.
Πάντως, όταν μαζευτούν τα χρήματα, θα έχω κι αυτή τη λύση στα υπόψιν (αν και υπάρχουν και άλλες αξιόλογες μάρκες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, οπότε δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας).
-
Προσωπικά πάντως το θεωρω απίθανο να μην το εισάγουν κ εδω επίσημα κάποια στιγμή! Τοσο ουγκ είμαστε δηλαδή??
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Προσωπικά πάντως το θεωρω απίθανο να μην το εισάγουν κ εδω επίσημα κάποια στιγμή! Τοσο ουγκ είμαστε δηλαδή??Το καλοκαίρι που είχαμε ρωτήσει με τον κολλητό μου, πριν πάρω το twingo, μας είχαν πει ότι θα έφερναν το TCE μόνο από φθινόπωρο, αλλά υπήρχε ένας δισταγμός στα λεγόμενα. Τελικά δεν έφεραν κανένα, για να μην αγχωνόμαστε.
Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς, αυτό που θα κοιτάξω πρώτα είναι για κάποιο μεταχειρισμένο mx-5. Απλά θα ήθελα στη λίστα των επιλογών μου να υπάρχει και το wind.
-
Αααααα τωρα το σκεφτηκα ρε σεις, μπορεις να το κανεις και ειδικη παραγγελια!!!! (αρκει να το δεχθει ο εισαγωεας)
Βεβαια χωρις καν να μπεις μεσα, πως θα το παρεις, γουρουνι στο σακι?? -
ποιος ειναι αυτος ο κινητηρας ο 1.6 16V 130?
-
Απ, ό,τι βλέπω η συγκεκριμένη σελίδα είναι από το γερμανικό site της renault:
Αν επιλέξεις μετά, για πάραδειγμα, 'Dynamique 1.6 16V 130' σου βγάζει στα τεχνικά στοιχεία:
MOTOR
1598 Hubraum (cm³)
98 (133) Maximale Leistung in kW (PS)
160 Maximales Drehmoment in Nm / m.kg
EURO5 Schadstoffnorm
Multipoint-Einspritzung Typ Einspritzanlage
Super KraftstoffartΝα είναι θέμα ονοματολογίας ή typo?
-
Πρωτη φορα πρεπει να κυκλοφορει σε renault 1.6 16V με 130 ιππους...
-
Όχι είναι ο κινητήρας του Twingo RS και του Clio GT.(Κ4 με διάφορες μετατροπές)
πάρτε κι ένα video από το μοτέρErnani πάντως πρέπει να το έχει πολύ αποθημένο αυτό το αυτοκινητάκι κι όχι άδικα.Κι εμένα μ' αρέσει πολύ ειδικά σε κόκκινο
-
-
Η ουρα ηταν μονο καπως ανεμπνευστη στο τουινγκο, σ'αυτο την εκαναν
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλά μόνο ένα έβαλες?
20 δεν φθάνουν
Κρίμα πάντως που όπως πάει δεν θα το δούμε στην Ελλάδα -
Παρουσιάστηκε η έκδοση Gordini του Wind
-
-
Μ' άρεσαν τρομερά τα πάνινα λουριά αντί για χειρολαβές στο εσωτερικό της πόρτας
Δίνουν πραγματικά αέρα άλλη εποχής -
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΡΕΛ
-
Το Gordini θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο.
http://www.autoblog.gr/2011/02/02/renault-wind-gordini-revealed-ahead-of-geneva-debut/
-
Και άλλο ένα άρθρο:
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /98670.asp
Renault Wind