-
Αγορά καινούργιου το Σεπτέμβρη του 2020 από teoren motors.
Από την πρώτη στιγμή το αυτοκίνητο είχε πρόβλημα με την αυξομείωση του ήχου. Μετά από αρκετές επισκέψεις στο συνεργείο το πρόβλημα δεν λύθηκε. Μας είπαν πως πρέπει να αλλάξουμε το R-link.Το αλλάξαμε και αυτό αλλά και πάλι τα ίδια.
Ειναι επικίνδυνο ειδικά κατά την οδήγηση μέσα στην πόλη γιατί ξαφνικά ο ήχος τερματίζει και τρομάζει τον οδηγό αλλά και όσους βρίσκονται στο αυτοκίνητο. Από την αντιπροσωπεία δεν αρνήθηκαν το πρόβλημα αλλά δεν μου δίνουν και λύση. Το επόμενο που θα κάνω είναι να κινηθώ νομικά γιατί βαρέθηκα να γίνομαι το μπαλάκι από το τεχνικό τμήμα στο πωλητή και το αντίστροφο.
Έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα.
-
Από την πρώτη στιγμή το αυτοκίνητο είχε πρόβλημα με την αυξομείωση του ήχου. Μετά από αρκετές επισκέψεις στο συνεργείο το πρόβλημα δεν λύθηκε. Μας είπαν πως πρέπει να αλλάξουμε το R-link.Το αλλάξαμε και αυτό αλλά και πάλι τα ίδια.
Ειναι επικίνδυνο ειδικά κατά την οδήγηση μέσα στην πόλη γιατί ξαφνικά ο ήχος τερματίζει και τρομάζει τον οδηγό αλλά και όσους βρίσκονται στο αυτοκίνητο. Από την αντιπροσωπεία δεν αρνήθηκαν το πρόβλημα αλλά δεν μου δίνουν και λύση. Το επόμενο που θα κάνω είναι να κινηθώ νομικά γιατί βαρέθηκα να γίνομαι το μπαλάκι από το τεχνικό τμήμα στο πωλητή και το αντίστροφο.
-
Προφανώς αφόυ είναι καινούργιο μή το αφήσεις και έχεις εγγύηση . Στείλε και ενα email στα κεντρικά τής εταιρείας του εξωτερικού εννοείται.
-
Σήμερα το αυτοκίνητο είναι ξανά στο συνεργείο της αντιπροσωπείας για να κάνουν για δεύτερη φορά upgrade το λογισμικό. Μακάρι να λυθεί το θέμα αν και δεν το πιστεύω.
Έχουμε ζητήσει όλο το ιστορικό του αυτοκινήτου να το δώσουμε σε δικηγόρο που θα αναλάβει την υπόθεση.
-
Το αμάξι έχει κάποια 'ροδέλα' ή χειριστήριο αφής για το volume? Ποιο πιθανό φαίνεται να είναι ελαττωματικό αυτό το εξάρτημα, παρά να φταίει το λογισμικό.
-
Φίλε μου πάρε το αμάξι σου και πήγαινε στην Ηχοσυνθεση, Μπιζανίου 4 Μεταμόρφωση. Θα σου λύσουν όλα σου τα προβλήματα εκεί τα παιδιά. Είναι γνωστές και επαγγελματίες. Ασχολούνται με ήχο κλπ. Πήγαινε και σε λίγη ώρα θα φύγεις με διορθωμένο πρόβλημα. Ενημέρωσε μας τι έκανες
-
Το αμάξι εγι πρόβλημα ηλεκτρονικό. Ο ήχος κάνει τα δικά του συνέχεια.
Μετά το upgrade που έγινε άρχισαν και τα φώτα καμπίνας να ανάβοσβηνουν.
Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο με το συνεργείο.Το αμάξι είναι ενός χρόνου με 4500 χιλιάδες χιλιόμετρα.Εφοσον δεν μπορούν να το φτιάξουν και έμμεσα το παραδέχονται θα κινηθώ νομικά για αντικατάσταση.
Ήδη έχω μιλήσει με δικηγόρο και προχωράμε.
-
Το αμάξι εγι πρόβλημα ηλεκτρονικό. Ο ήχος κάνει τα δικά του συνέχεια.
Μετά το upgrade που έγινε άρχισαν και τα φώτα καμπίνας να ανάβοσβηνουν.
Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο με το συνεργείο.Το αμάξι είναι ενός χρόνου με 4500 χιλιάδες χιλιόμετρα.Εφοσον δεν μπορούν να το φτιάξουν και έμμεσα το παραδέχονται θα κινηθώ νομικά για αντικατάσταση.
Ήδη έχω μιλήσει με δικηγόρο και προχωράμε.
Θα σου ξαναπώ να περάσεις μια βόλτα από ηχοσυνθεση να του ρίξει μια ματιά. Ίσως λύνεται με ελάχιστα χρήματα το πρόβλημα. Έχει λύσει προβλήματα που δεν τα φαντάζεσαι. Συναγερμός και γενικά ηλεκτρολογίκα προβλήματα της Renault στο Ηράκλειο αυτός τα φτιάχνει όλα, όχι η Renault η ίδια. Δεν έχεις να χάσεις κάτι να πας
Renault kadjar 1500 dci πρόβλημα