-
Efficentgrip performance και bluresponce ειναι παραπλησια ελαστικα,πολυ κοντα σε ολα με ελαχιστα καλυτεη συνολικη βαθμολογια απ' οτι διαβαζω. Οντως εχει μαλακα πλαινα και μαγουλιαζουν λιγο στην γρηγορη οδηγηση αναλογα και την διασταση αλλα εγω δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα ουτε σε πεζοδρομια ουτε σε λακουβες. Επισης τα θεωρω αθορυβα σε συγκριση με τα uniroyal rainexpert και bridgestone T001 πυ φοραγα στο ιδιο αυτοκινητο. Πολυ καλα στο στεγνο,απιστευτα στο βρεγμενο σε απαιτητικη διαδρομη που εκανα καθημερινα παλιοτερα. Πλεον τα φοραω σε 3 αυτοκινητα.
-
Τα goodyear efficient grip (το 1 όχι το 2) τα έχει ο πατέρας μου στο corsa του (του 2016). Είναι πολύ μαλακό όντως αλλά έχει πολυ άνετο ride. Όμως μου έκανε έντύπωση πόσο θορυβώδη είναι και δεν νομίζω ότι είναι θέμα αυτοκινήτου.
ναι και για το dunlop λένε ότι κάνει πολύ θόρυβο!
-
Δεν έχω άποψη για τα πρώτης γενιάς efficient grip performance, τα δεύτερης γενιάς που έχω έχουν μαλακά πλαϊνά, αλλά όχι σε σημείο να σε φοβίσουν...τα bluresponse που τα φορούσα σε άλλη διάσταση παραπλήσια μου είχαν.φανει
τα performance2 νομίζω δεν βγαίνουν σε 14' ζάντα...κα τα dunlop τόσο μαλακά είναι?
-
Efficentgrip performance και bluresponce ειναι παραπλησια ελαστικα,πολυ κοντα σε ολα με ελαχιστα καλυτεη συνολικη βαθμολογια απ' οτι διαβαζω. Οντως εχει μαλακα πλαινα και μαγουλιαζουν λιγο στην γρηγορη οδηγηση αναλογα και την διασταση αλλα εγω δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα ουτε σε πεζοδρομια ουτε σε λακουβες. Επισης τα θεωρω αθορυβα σε συγκριση με τα uniroyal rainexpert και bridgestone T001 πυ φοραγα στο ιδιο αυτοκινητο. Πολυ καλα στο στεγνο,απιστευτα στο βρεγμενο σε απαιτητικη διαδρομη που εκανα καθημερινα παλιοτερα. Πλεον τα φοραω σε 3 αυτοκινητα.
είμαι σε δίλημμα επειδή έχουν και την ίδια τιμή!μάλλον θα πάω και θα βάλω τα πιο φρέσκα! ή θα αρχίσω να τα χουφτωνω σε βαθμό παρενόχλησης!!!
-
Τα Dunlop απλά είναι λίγο πιο σπορτίβικα.
-
αργούν να ζεσταθούν;αν και τα dunlop θα βάλω...αν ποτέ τελειώσει η καραντίνα!
-
ωραία!ευχαριστώ όλους!
-
Μαλακά είναι και τα dunlop , αλλά δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα εγώ κινούμαι σε άκρως κακοτραχσλους δρόμους και δεν είχα κανένα θέμα
-
REALZEUS wrote:
Αν θεωρείς ότι τα Streetresponse αργούν να ζεσταθούν, που να έβλεπες κάτι Bridge 002 σε αυτές τις διαστάσεις...
-
Chrisb. wrote:
REALZEUS wrote:
Αν θεωρείς ότι τα Streetresponse αργούν να ζεσταθούν, που να έβλεπες κάτι Bridge 002 σε αυτές τις διαστάσεις...
τα streetresponse τα απεκλεισα γιατι εχουν δεικτη ταχυτητας Τ και διαβασα (εδω μεσα) οτι τα Η εχουν καλυτερο σκελετο, ετσι ειναι? οποτε για τα bluresponse ηθελα να ρωτησω αν εννοεις οτι ειναι σαν τα bridgestone (που δεν ειναι δλδ.), οποτε κλειδωσα bluresponse! (τωρα θα τα βαλω φετος θα τα βαλω του χρονου, ποιος ξερει!!!)
-
Chrisb. wrote:
REALZEUS wrote:
αργούν να ζεσταθούν**;;;**αν και τα dunlop θα βάλω...αν ποτέ τελειώσει η καραντίνα!
εχει ερωτηματικο στ μεση...!!!
-
Οκ, τώρα που μπήκε μια βάση της προκοπής, συμφωνούμε. Θεωρώ λοιπόν πως έχουν μαλακό σκελετό και θεοσκληρη γόμα. Για αυτό και βγάζουν άπειρα χιλιόμετρα χωρίς να προσφέρουν κράτημα της προκοπής. Αν τύχει και οδηγησετε όχημα με τα συγκεκριμένα λάστιχα, θα διαπιστώσετε μεγάλο πατινάζ.
δεν θυμαμαι αν ειχα βαλει energy saver ή energy saver+ αλλα θυμαμαι οτι στην 5ετια δεν ειχαν καθολου φθορα κατι που σε ξεγελαει αν οδηγας πολυ χαλαρα...μιλαμε για δρομους που απο καινουρια ασφαλτο πας κατευθειαν σε ασφαλτο γυαλι ,ειδικα αν απο ευθεια καινουρια ασφαλτο ακολουθει στροφη γυαλι!!! πρεπει να ηταν στον σταθμο προαστιακου στα μεσογεια Μαρκοπουλο- Καλυβια καπου εκει!!!
-
σε polo 9n 1.4 οι προτεινομενες διαστασεις ειναι 165/70/14 και 185/60/14 ....σε 175 πλατος μπορω να βαλω λαστιχο?!
-
σε polo 9n 1.4 οι προτεινομενες διαστασεις ειναι 165/70/14 και 185/60/14 ....σε 175 πλατος μπορω να βαλω λαστιχο?!
Είχα βάλει στης συζύγου μου 175/65/14, κανένα πρόβλημα. Στην επόμενη αλλαγή ξαναγύρισα βέβαια στην μαμά 165/70/14. Οι τιμές νομίζω είναι πάνω κάτω παραπλήσιες...
-
Τυχαίνει να έχουμε το ίδιο όχημα άλλαξα τη διάσταση μετά από προτροπή του λαστιχά χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Chrisb. wrote:
Είχα βάλει στης συζύγου μου 175/65/14, κανένα πρόβλημα. Στην επόμενη αλλαγή ξαναγύρισα βέβαια στην μαμά 165/70/14. Οι τιμές νομίζω είναι πάνω κάτω παραπλήσιες...
γιατι ξαναγυρισες?
-
Chrisb. wrote:
Τυχαίνει να έχουμε το ίδιο όχημα άλλαξα τη διάσταση μετά από προτροπή του λαστιχά χωρίς κανένα πρόβλημα.
τι ειχες πριν?
-
Ernest wrote:
Chrisb. wrote:
γιατι ξαναγυρισες?
Επειδή δεν κέρδισα κάτι με την αλλάγή (είναι και αυτόματο το δικό μας και δεν έχουμε και φοβερές απαιτήσεις) και οι τιμές ήταν ίδιες...
-
Chrisb. wrote:
Ernest wrote:
Chrisb. wrote:
γιατι ξαναγυρισες?
Επειδή δεν κέρδισα κάτι με την αλλάγή (είναι και αυτόματο το δικό μας και δεν έχουμε και φοβερές απαιτήσεις) και οι τιμές ήταν ίδιες...
με το ιδιο σκεπτικο θελω να κατεβω στο 175 πλατος γιατι το 185 μου φαινεται καπως μεγαλο γι'αυτο το αμαξι...βεβαια στο δρομο ειναι πολυ σταθερο γι'αυτο ρωταω μηπως χασει πολυ σε τετοια διασταση...επειδη το Punto με 175 λαστιχο ηταν φτερο στον ανεμο,αλλο αμαξι βεβαια!!!
-
Έχω παρατηρήσει σε βρεγμένο οδόστρωμα στις ίδιες στροφές που περνάω με τα ίδια χιλιόμετρα όπως και στο στεγνό μου περνάει θόρυβο τακ τακ τακ. Στο πιο στενό λάστιχο είναι πολύ πιο έντονο το φαινόμενο. Είναι φυσιολογικό αυτό;
Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]