-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το πήρα!Ποιότητα εξαιρετική!Τα πλαστικά και η συναρμογή υπεράνω κριτικής.Με κλειστά παράθυρα ο κινητήρας δεν ακούγεται!Κυκλοφορούσα με 3η μέσα στην πόλη για πλάκα...Η δύναμη υπάρχει παντού και πάντα!Το κιβώτιο είναι σα να κόβεις βούτυρο με ζεστο μαχαίρι.Οι χώροι πολύ καλοί για εμάς και τα κορίτσια.Κατανάλωση στιγμιαία είδα από 4.7 έως 5.5...!Μέση κοντά στα 5 υπολογίζω.Εξαιρετικό ηχοσύστημα.Οδική συμπεριφορά που θυμίζει ανώτερης κατηγορίας γερμανικό αυτοκίνητο.Πολύ στιβαρό.Φιλτράρει ικανοποιητικά τις ανωμαλίες του δρόμου.Το έβαλα κοντά στο Toyota Corolla sedan του 2001 του πεθερού μου και συνειδητοποίησα ότι δεν είναι τόσο μικρό όσο νόμιζα...Για 13.000 το αυτοκίνητο είναι ευκαιρία.Α!Υπάρχει και υδατοπαγίδα στο φίλτρο πετρελαίου.
η κατανάλωση σίγουρα θα πέσει και άλλο με τα κμ...
όλα τα σύγχρονα πετρέλαια έχουν υδατοπαγίδα...
το κλισέ για την οδ συμπεριφορά το αφήνω ασχολιαστοκαλοτάξιδο για εσένα και την οικογενειά σου
Με όλη την οικογένεια μέσα στο αυτοκίνητο δε θα μπορούσα να μη είμαι κλισε...
Δεν το ήξερα για την υδατοπαγίδα.
Σε ευχαριστώ πολύ.Θεωρώ ότι είναι καλή ευκαιρία για όποιον θέλει ένα τιμιο αυτοκίνητο. -
καλοτάξιδος!
-
καλοριζικο και μην ξεχασεις αργοτερα να μας πεις τα παντα αφου θα εχεις πιο ολοκληρομενη εικονα......
-
Ο χρήστης jpk chios έγραψε:
Το πήρα!Ποιότητα εξαιρετική!Τα πλαστικά και η συναρμογή υπεράνω κριτικής.Με κλειστά παράθυρα ο κινητήρας δεν ακούγεται!Κυκλοφορούσα με 3η μέσα στην πόλη για πλάκα...Η δύναμη υπάρχει παντού και πάντα!Το κιβώτιο είναι σα να κόβεις βούτυρο με ζεστο μαχαίρι.Οι χώροι πολύ καλοί για εμάς και τα κορίτσια.Κατανάλωση στιγμιαία είδα από 4.7 έως 5.5...!Μέση κοντά στα 5 υπολογίζω.Εξαιρετικό ηχοσύστημα.Οδική συμπεριφορά που θυμίζει ανώτερης κατηγορίας γερμανικό αυτοκίνητο.Πολύ στιβαρό.Φιλτράρει ικανοποιητικά τις ανωμαλίες του δρόμου.Το έβαλα κοντά στο Toyota Corolla sedan του 2001 του πεθερού μου και συνειδητοποίησα ότι δεν είναι τόσο μικρό όσο νόμιζα...Για 13.000 το αυτοκίνητο είναι ευκαιρία.Α!Υπάρχει και υδατοπαγίδα στο φίλτρο πετρελαίου.Καλοτάξιδο...
Τελικά τιμόνι έχει; Φήμες λένε ότι τα κορεάτικα δεν στρίβουν...
α! και αναφορές περί οδηγικής συμπεριφοράς, να αποφεύγονται. Ο χώρος παρακολουθείται ...
-
Πολύ κόλλημα ρε παιδί μου για κάτι που είναι κοινώς αποδεκτό.
-
Καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το πήρα!Ποιότητα εξαιρετική!Τα πλαστικά και η συναρμογή υπεράνω κριτικής.Με κλειστά παράθυρα ο κινητήρας δεν ακούγεται!Κυκλοφορούσα με 3η μέσα στην πόλη για πλάκα...Η δύναμη υπάρχει παντού και πάντα!Το κιβώτιο είναι σα να κόβεις βούτυρο με ζεστο μαχαίρι.Οι χώροι πολύ καλοί για εμάς και τα κορίτσια.Κατανάλωση στιγμιαία είδα από 4.7 έως 5.5...!Μέση κοντά στα 5 υπολογίζω.Εξαιρετικό ηχοσύστημα.Οδική συμπεριφορά που θυμίζει ανώτερης κατηγορίας γερμανικό αυτοκίνητο.Πολύ στιβαρό.Φιλτράρει ικανοποιητικά τις ανωμαλίες του δρόμου.Το έβαλα κοντά στο Toyota Corolla sedan του 2001 του πεθερού μου και συνειδητοποίησα ότι δεν είναι τόσο μικρό όσο νόμιζα...Για 13.000 το αυτοκίνητο είναι ευκαιρία.Α!Υπάρχει και υδατοπαγίδα στο φίλτρο πετρελαίου.
Καλοτάξιδο...
Τελικά τιμόνι έχει; Φήμες λένε ότι τα κορεάτικα δεν στρίβουν...
α! και αναφορές περί οδηγικής συμπεριφοράς, να αποφεύγονται. Ο χώρος παρακολουθείται ...
Δεν υπάρχει θέμα με τις αναφορές στην οδηγική συμπεριφορά, απλά τα κλισέ ας τα αποφεύγουμε.
Καλοτάξιδο. -
Να κάνω μια ερώτηση παιδιά για όποιον ξέρει, ποιά έκδοση από το νεο ι20 έχει το δάπεδο του πορτ παγκαζ στο ιδιο επίπεδο με τα πίσω καθίσματα όταν πέφτουν? και υπάρχει η δυνατότητα για διπλό δάπεδο στις άλλες εκδόσεις που δεν το έχουν?
-
Να κάνω μια ερώτηση παιδιά για όποιον ξέρει, ποιά έκδοση από το νεο ι20 έχει το δάπεδο του πορτ παγκαζ στο ιδιο επίπεδο με τα πίσω καθίσματα όταν πέφτουν? και υπάρχει η δυνατότητα για διπλό δάπεδο στις άλλες εκδόσεις που δεν το έχουν?
Το διπλό πάτωμα το έχει στάνταρ η έκδοση Distinctive!!
Οι άλλες εκδόσεις το έχουν μόνο αν είναι hybrid! -
Οι άλλες εκδόσεις το έχουν μόνο αν είναι hybrid!Ξέρεις αν μπαινει σαν έξτρα στην εκδοση exclusive?
-
Οι άλλες εκδόσεις το έχουν μόνο αν είναι hybrid!Ξέρεις αν μπαινει σαν έξτρα στην εκδοση exclusive?
Θα σε γελάσω φίλε μου και για να μην σε πάρω στο λαιμό μου καλύτερα να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία, αν και με τα εξτρά η hyundai δεν τα πάει πολύ καλά....
Αν δεν βγάλεις άκρη πάντως με την αντιπροσωπεία πάρε κατεθείαν στην εισαγωγική, εγώ όσες φόρες ήθελα κάτι σχετικό με εξτρά μόνο από εκεί έβγαλα άκρη... -
https://www.hyundai.news/eu/model-news/all-new-hyundai-i20-wins-golden-steering-wheel-award/
Νομίζω σπουδαία διάκριση και μάλιστα από Γερμανούς!!
HYUNDAI I20