-
Κάτω από την θέση του οδηγού ακούγεται ένας θόρυβος εν κινήσει ανεξάρτητα αν έχω κάποια ταχύτητα ή έχω βάλει νεκρά. αυτό το έχω εδώ και ένα 6μηνο περίπου απλά σκέφτομαι μήπως γίνει χειρότερα μελλοντικά και δημιουργηθεί μεγαλύτερη ζημιά. κατόπιν αναζήτηση στο ιντερνετ υποψιαζομαι ότι ο θόρυβος ειναι από το διαφορικό. τι μπορει να ειναι και τι κόστος πιθανον να εχω;
-
Κάτω από την θέση του οδηγού ακούγεται ένας θόρυβος εν κινήσει ανεξάρτητα αν έχω κάποια ταχύτητα ή έχω βάλει νεκρά. αυτό το έχω εδώ και ένα 6μηνο περίπου απλά σκέφτομαι μήπως γίνει χειρότερα μελλοντικά και δημιουργηθεί μεγαλύτερη ζημιά. κατόπιν αναζήτηση στο ιντερνετ υποψιαζομαι ότι ο θόρυβος ειναι από το διαφορικό. τι μπορει να ειναι και τι κόστος πιθανον να εχω;
-
Σαν πρώτη ενέργεια άλλαξε βαλβολίνες με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και πρόσθεσε γνήσιο Motortkote,στην ποσότητα που λέει το Motorkote αφαιρώντας την αντίστοιχη ποσότητα βαλβολίνης, αν είναι ο θόρυβος από άξονες θα σταματήσει σε κανένα μήνα, αν είναι από ρουλεμάν θα πάρει 2-3 μήνες αλλά θα σταματήσει ο θόρυβος, ή θα μειωθεί περισσότερο από το μισό και ταυτόχρονα θα σταματήσουν και οι φθορές. Οι οδηγίες μου είναι από προσωπική πείρα σε προσθιοκίνητο σαζμάν / διαφορικό.
Αν το ανοίξεις και χρειάζεται να αλλαχθούν τα ρουλεμάν υπάρχει ένα κόστος και πρέπει να είναι έμπειρος αυτός που θα το ανοίξει γιατί η ρύθμιση του διαφορικού είναι κάπως και αποφεύγουν να το κάνουν με τον σωστό τρόπο το γιατί δεν το καταλαβαίνω, θεωρούν γελοίο να το κάνουν όπως λένε οι κατασκευαστές και το κάνουν εμπειρικά με άσχημα αποτελέσματα.
-
Επισης κατοπιν ενος ατυχηματος στραβωσε ο πισω αξονας τον οποιο αλλαξα με καινουργιο αλλα δεν μου ειπε το συνεργειο χρειαζοταν κατι αλλο για επισκευη. δεν ξερω αν εχει σκεση αυτο.
μετα την επισκευη αρχισε να ακουγεται αυτος ο θορυβος που ειναι περιπου σαν ενα σιδερο να ακουμπάει σε ένα αλλο σιδερο.οταν πας πιο γρηγορα ακουγεται πιο πολυ αυτη η τριβη. απο τοτε που ξεκινησε εχω κανει 2500 χλμ.
-
Ποιο μοντελο ειναι ?
-
swift 1.2 94ps
-
Επισης κατοπιν ενος ατυχηματος στραβωσε ο πισω αξονας τον οποιο αλλαξα με καινουργιο αλλα δεν μου ειπε το συνεργειο χρειαζοταν κατι αλλο για επισκευη. δεν ξερω αν εχει σκεση αυτο.
μετα την επισκευη αρχισε να ακουγεται αυτος ο θορυβος που ειναι περιπου σαν ενα σιδερο να ακουμπάει σε ένα αλλο σιδερο.οταν πας πιο γρηγορα ακουγεται πιο πολυ αυτη η τριβη. απο τοτε που ξεκινησε εχω κανει 2500 χλμ.
Δεν μας τα λες όλα, όπως τα είπες στην αρχή νομίζαμε ότι εμφανίστηκε ξαφνικά από φθορά, τώρα μας λές για ατύχημα, αύριο θα μας πεις και για κανένα ψαλίδι που στράβωσε, οπότε να και το πρόβλημα στο διαφορικό.
-
Μπορει να ειναι κατι αλλο, που προκλήθηκε απο το ατυχημα . Στο συνεργειο που στο επισκεύασαν τον ανεφερες αυτον τον ηχο?
-
Δες μήπως είναι από ρουλεμάν τροχού, πριν αρχίσεις να ανοίγεις κιβώτια κλπ...
-
Κατι αλλο δεν αλλαξα με το ατυχημα μονο πισω αξονα προφυλακτηρα και ζαντα. ο θορυβος να ειναι κατω απο το πατακι του οδηγου. Δεν το ξαναπηγα στο συνεργειο αλλα μαλλον το παω για να το δουν. καποιος γνωστος μου ειπε για διαφορικο και γι αυτο φοβηθηκα.
Θορυβος διαφορικου