-
τώρα είδα το μήνυμα σου...
Σ'αυτό το σύστημα που μου προτείνουν, υποτίθεται το εγκεκριμένο από τη Peugeot, δουλεύει με ανοιχτά τα παράθυρα και πιάνει την κίνηση του χεριού. Μόνο που αργεί πολύ να πιάσει την κίνηση στο πίσω κάθισμα.
Ο τρόπος εγκατάστασης που μου προτείνουν για να πιάνει και το πίσω κάθισμα αλλά και να μην εμποδίζεται από το σκιάδιο είναι να βιδωθεί ο αισθητήρας στο κάλυμμα της κολόνας, 5 cm πιο κάτω από κει που ενώνεται με την οροφή...
Έτσι δουλεύει καλύτερα αλλά στην κολόνα..;!
-
Να ξεκαθαρίσω πως το μοναδικό εγκεκριμένο σύστημα από την Peugeot είναι ο συναγερμός που βάζουν οι ίδιοι από το εργοστάσιο. Τα 'εγκεκριμένα από την Peugeot' που θα ακούσετε εδώ θα είναι στην καλύτερη περίπτωση κάτι από την Aiglon (τον εισαγωγέα), διαφορετικά κατι που διάλεξε το κατάστημα, σε οποιαδήποτε από τις 2 περιπτώσεις δεν έχει να κάνει με την Peugeot.
-
Ευχαριστώ για την απάντησή σου gvard,
Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να έχω το κινητό μου συνδεδεμένο στο internet και να κάνω share τη συνδεση μέσω bluetooth στο αυτοκίνητο; Παίζει ρόλο αν είναι 3G η συνδεση ή αν πιάνω το δίκτυο του σπιτίου μου και το κάνω hotspot;
Ελπίζω να μην σε κούρασα και πάλι ευχαριστώ!
-
Θεωρητικά θα παίξει και του σπιτιού, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.
-
Θεωρητικά θα παίξει και του σπιτιού, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.
Οκ ευχαριστώ και πάλι, θα δοκιμάσω και θα σου πω.
Καλή συνέχεια!
-
Καλησπέρα,
Τελικά αγόρασα το Peugeot 3008 Active Grip και έχω κάποιες ερωτήσεις.
-
Μπορώ να προσθέσω κάμερα οπισθοπορείας και να συνδεθεί στην οθόνη;
-
Μπορώ να προσθέσω το Active City Break;
-
-
Καλημέρα,
Αν έκανες την παραγγελία πρόσφατα, συμφέρει να πάρεις τηλέφωνο να την τροποποιήσεις και να την αλλάξεις ώστε να μπουν εργοστασιακά. Το κόστος θα είναι μικρότερο από το να κάνεις μετά προσθήκη τους.
-
Καλησπέρα,
Κάνε tether με το κινητό σου και προσπάθησε ξανά.
Καλημέρα και πάλι...
Λοιπόν επιχείρησα με tether από το κινητό και μου βγάζει πάλι ότι το USB δεν είναι συμβατό με το όχημα... δεν ξέρω τί άλλο να δοκιμάσω. Τα αρχεία μου μέσα στο USB είναι ένας φάκελος licence με το licence και ο φάκελος rcc_update. Κατέβασα και το αρχείο ξανά μην τυχόν είχε γίνει κάτι με στο unzip. Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο gvard; Δεν βρίσκω ξεκάθαρες οδηγίες και στο αγγλικό site.
Ευχαριστώ!
-
Καλησπέρα,
- Μπορώ να προσθέσω κάμερα οπισθοπορείας και να συνδεθεί στην οθόνη;
- Μπορώ να προσθέσω το Active City Break;
Καλημέρα,
Υπάρχουν καταστήματα που κάνουν τοποθέτηση aftermarket κάμερας με προβολή στην υπάρχουσα οθόνη σου, καθώς και gps, αλλά με κόστος γύρω στα 500 με 600 ευρώ και για τα δυο. Για την κάμερα το σκεφτόμουνα και γω στην αρχή μιας και έχω την ίδια έκδοση με σένα που δεν έχει, αλλά πλεόν το συνήθησα στο παρκάρισμα και δεν μου λείπει.
Συμφωνώ με τον gvard, αν μπορείς να αλλάξεις την παραγγελία σου, αλλιώς άστο όπως είναι, θα το συνηθίσεις πιστεύω.
-
Λοιπόν επιχείρησα με tether από το κινητό και μου βγάζει πάλι ότι το USB δεν είναι συμβατό με το όχημα... δεν ξέρω τί άλλο να δοκιμάσω. Τα αρχεία μου μέσα στο USB είναι ένας φάκελος licence με το licence και ο φάκελος rcc_update. Κατέβασα και το αρχείο ξανά μην τυχόν είχε γίνει κάτι με στο unzip. Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο gvard; Δεν βρίσκω ξεκάθαρες οδηγίες και στο αγγλικό site.
Τις οδηγίες μπορείς να τις βρεις στο https://media.peugeot.co.uk/file/77/8/instructions-for-updating-the-navigation-system.489778.pdf , αν περιμένεις λίγο ακόμη μετά το μήνυμα μήπως προχωράει; Δοκίμασε να σβήσεις το license file (για να το πάρει από το tether).
-
NiCalm wrote:
Τις οδηγίες μπορείς να τις βρεις στο https://media.peugeot.co.uk/file/77/8/instructions-for-updating-the-navigation-system.489778.pdf , αν περιμένεις λίγο ακόμη μετά το μήνυμα μήπως προχωράει; Δοκίμασε να σβήσεις το license file (για να το πάρει από το tether).
Σ' ευχαριστώ, το έχω δει το pdf και το ακολούθησα κατά γράμμα. Αυτό που λες με τον φάκελο licence δεν το δοκίμασα για να είμαι ειλικρινής... Και νομίζω τον είχα μέσα όταν δοκίμασα με tether. Παίζει ρόλο αν είναι το USB 2.0 ή 3.0;
-
Δεν παίζει ρόλο το USB, σημαντικό ρόλο παίζει όμως να έχει φορμαριστεί σωστά (σύμφωνα με τις οδηγίες). Χρήστες είχαν θέμα επειδή δεν είχε το σωστό filesystem format.
-
gvard wrote:
Καλησπέρα,
Κάνε tether με το κινητό σου και προσπάθησε ξανά.
Καλημέρα και πάλι...
Ευχαριστώ!
Ο φακελος πρεπει να ονομαζεται SWL και οχι rcc_update.
-
Καλημέρα,
Αν έκανες την παραγγελία πρόσφατα, συμφέρει να πάρεις τηλέφωνο να την τροποποιήσεις και να την αλλάξεις ώστε να μπουν εργοστασιακά. Το κόστος θα είναι μικρότερο από το να κάνεις μετά προσθήκη τους.
snb wrote:
Καλησπέρα,
-
Μπορώ να προσθέσω κάμερα οπισθοπορείας και να συνδεθεί στην οθόνη;
-
Μπορώ να προσθέσω το Active City Break;
Καλημέρα,
Υπάρχουν καταστήματα που κάνουν τοποθέτηση aftermarket κάμερας με προβολή στην υπάρχουσα οθόνη σου, καθώς και gps, αλλά με κόστος γύρω στα 500 με 600 ευρώ και για τα δυο. Για την κάμερα το σκεφτόμουνα και γω στην αρχή μιας και έχω την ίδια έκδοση με σένα που δεν έχει, αλλά πλεόν το συνήθησα στο παρκάρισμα και δεν μου λείπει.
Συμφωνώ με τον gvard, αν μπορείς να αλλάξεις την παραγγελία σου, αλλιώς άστο όπως είναι, θα το συνηθίσεις πιστεύω.
Το έχω παραλάβει ήδη το αυτοκίνητο.
Ρώτησα σε ένα τοπικό εγκαταστάτη και μου είπε περίπου τα ίδια. Θέλει μια πλακέτα η οποία έχει gps και υποδοχή για κάμερα, το οποίο κοστίζει περίπου 500.
Για φώτα έχει βάλει κανένας led ή άσπρα φώτα, και αν ναι ποια;
-
-
Ο φακελος πρεπει να ονομαζεται SWL και οχι rcc_update.
[/quote]
Καλημέρα,
SWL είναι ο φάκελος για τα μοντέλα που έχουν gps, για το απλό infotainment είναι rcc_update το όνομα του φακέλου.
-
Καλησπέρα σε όλους!
Έχω το 1.2, χειροκίνητο, την έκδοση active. Προσπαθώ να κάνω update το firmware του infotainment αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι το usb δεν είναι συμβατό με το αυτοκίνητο. Η έκδοση που έχω είναι χωρίς το navigation. Είναι η βασική RCC. Έχω κατεβάσει τη σωστή έκδοση firmware, αφού χρησιμοποίησα το VIN του αυτοκινήτου στο site της Peugeot και μου έδωσε link με την αντίστοιχη έκδοση firmware καθώς και του license key. Έχω ακολουθήσει τις οδηγίες (format σε fat 32, κτλ) έχω δοκιμάσει διαφορετικά usb sticks, αλλά κάθε φορά βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Στις οδηγίες αναφέρει ότι όταν εμφανίζεται το παραπάνω κάτι συμβαίνει με το περιέχομε του usb, αλλά όλα φαίνεται να έχουν γίνει σωστά όσον αφορά το τι πρέπει να υπάρχει μέσα στο USB... Η έκδοση που έχω τώρα είναι η 063C και η νέα είναι είναι 084.
Ευχαριστώ!
Καλη συνέχεια σε όλους
Την αποσυμπίεση την έκανες με το 7zip? Σε δίκη μου περίπτωση έφταιγε ότι την έκανα με winrar!!
Επίσης ο φάκελος πρέπει να είναι license και όχι licence!!!
-
Την αποσυμπίεση την έκανες με το 7zip? Σε δίκη μου περίπτωση έφταιγε ότι την έκανα με winrar!!
[/quote]
Ναι, δοκίμασα και με το 7zip, αλλά μια από τα ίδια. Σίγουρα κάτι δεν προσέχω που παίζει ρόλο, δεν μπορεί... Θα το κοιτάξω ξανά το Σαββατοκύριακο καλύτερα που θα έχω χρόνο, θα κάνω όλη τη διαδικασία από την αρχή, θα ξανακατεβάσω και το αρχείο, ευχαριστώ πάντως!
-
Ναι, δοκίμασα και με το 7zip, αλλά μια από τα ίδια. Σίγουρα κάτι δεν προσέχω που παίζει ρόλο, δεν μπορεί... Θα το κοιτάξω ξανά το Σαββατοκύριακο καλύτερα που θα έχω χρόνο, θα κάνω όλη τη διαδικασία από την αρχή, θα ξανακατεβάσω και το αρχείο, ευχαριστώ πάντως!
Τελικά μετά από 4 προσπάθειες κατάφερα το update. Ξανακατέβασα το αρχείο, εξαγωγή με 7zip, ξανά έκανα φορματ το USB και το πήρε κανονικά. Λογικά κάτι είχε γίνει με το αρχείο που είχα κατεβάσει, δεν ξέρω... Όπως και με τα προηγούμενα updates καμία αλλαγή, ίσως είναι πιο responsive.
-
Και εγώ αυτό είδα πιο responsive touch. Οι αναβαθμίσεις infotainment στα Psa είναι Γολγοθάς καθε φορά.
-
Και εγώ αυτό είδα πιο responsive touch. Οι αναβαθμίσεις infotainment στα Psa είναι Γολγοθάς καθε φορά.
Ναι... ευτυχώς δεν 'χάλασε' τίποτε, το carpaly δουλεύει κανονικά για παράδειγμα, και όλα τα άλλα φυσικά.
Peugeot 3008 2016