-
σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε. αν η βελμαρ του Γερακα ειναι καλη και σωστη, δεν εχω θεμα να παω αλλου. Απλα για μια αλλη βελμαρ στη γλυφαδα, ειχα διαβασει τα χειροτερα. Γιαυτο και ρωταω. σαν εμπειροι που ειστε ξερετε να μου πειτε περιπου κοστος σερβις ποσο πανε? το μεγαλο και το μικρο? περιπου για να εχω μια εικονα.
συναγερμο καλο εχει βαλει κανενας? εχετε να προτεινετε κατι? μπουλονια σφαλειας?
και κατι τελευταιο. εχει κανενας καινουργιο πικαντο (ή καποιο αλλο κια) με αντροιντ οτο? ηθελα να ρωτησω. αν εχω το κινητο συνδεδεμενο με usb αλλα και το κινητο ανοιχτο, η συνδεση για μουσικη, ποια εχει προτεραιοτητα? μπλουτουθ ή γιουεσμπι? στηναντιπροσωπεια που δοκιμασα, συνεδεσα με μπλουτουθ, επαιζε κανονικα, αλλα οταν εβγαλα το καλωδιο συνεχισε. οποτε φοβαμαι μηπως μονιμα συνδεεται με μπλουτουθ κιας εχεις καλωδιο.
αυτα και υπερευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις
-
Οχι ρε ποια χειρότερα - Γλυφάδα γενικά δεν νομίζω να έχουν διαφορετική κουλτούρα αλλά μπορεί να έτυχε κανένα τσογλάνι από μέσα ή πελατάκος που να ήθελε να τους μαυρίσει…Γέρακας είναι από πολύ παλιά μεγάλη έκθεση και συνεργείο που λειτουργούσε κάτω από άλλη επωνυμία πριν το πάρει η Βελμάρ και έχω ακούσει και δει μόνο καλά. Για Kia θα μιλήσεις με τον Δημήτρη που είναι υπεύθυνος και δεν νομίζω να βρεις πουθενά άλλου καλύτερα ή φθηνότερα - Θα μείνεις 100% ευχαριστημένος (κόστος δεν ξέρω).
Καλά μην σε προβληματίζει η πρακτικότητα του androidauto - Το bluetooth μπορεί να το ενεργοποιεί κάθε φορά που συνδέεται με usb ή όχι - είναι στις ρυθμίσεις της εφαρμογής στο κινητό- από κεί και πέρα έχει να κάνει με την οποιαδήποτε εφαρμογή που παίζει και αν έχεις ενεργοποιήσει την “συνέχεια εφαρμογών” από την μία συσκευή στην άλλη.
- Για συναγερμό αν δεν το έχεις παραλάβει και δεν έχει εργοστασιακό (ρωτά τους γιατί και εγώ με τηλέφωνο το έμαθα) πες τους να το βάλουν αυτοί - Δεν θα εμπιστευόμουν γενικά κανένα τρίτο κατάστημα για εγκατάσταση τουλάχιστον πριν το ψάξω επισταμένα και όπως θα έχεις ακουστά κλέβουν πλέον αυτοκίνητα συνέχεια και οπουδήποτε - Μίλαγα και με έναν κυριο τελευταία φορα που πήγα που επέβλεπε το service του ford της κόρης του που μου έλεγε οτι το προηγούμενο βράδυ είχαν κλέψει ενα απο την πλατεία του Χολαργού....
-
σε υπερευχαριστω. σημερα το εξοφλησα, σε δεκα μερες θα το παρω. απο οτι ξερω εχει συναγερμο. απλα δεν ξερω ποσο καλος ειναι και σκεφτομουν να τον αναβαθμισω. με αυτα που λες με προβληματιζεις. τον βαζεις δηλαδη σε καποιο καταστημα, και μπορει ο υπαλληλος να κοπιαρει ξερω γω τα κλειδια και να στο φαει νυχτα ετσι? δεν το ηξερα αυτο. αγχωτικο. αν και βεβαια επειδη θα ειναι στο ονομα του πατερα μου, αλλη διευθυνση θα λεει η αδεια, και αλλου θα ειναι το αμαξι οποτε... σκεφτομουν πως αν εχει ογκομετρικο ο συναγερμος που θα βαλω και gps και παγιδα στο καπω, ενα αγχος λιγοτερο, το εχεις. καλα μπουλοναι ασφαλειας θελω να βρω και μετα ειμαι κομπλε. σε ευχαριστω και για τις πληροφοριες για το ηχοσυστημα και για το σερβις της κια. εκλεισε, εκει θα το πηγαινω. να εισαι καλα
KIA PICANTO, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!!