-
Καλησπέρα
Δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά που ρωτάς σχετικά με το αέριο. Λογικά η βαλβίδα βρίσκεται στο σημείο που βρίσκονται και τα μοτερακια των υαλοκαθαριστήρων,
Καλό είναι να το δει ένα εξειδικευμένο συνεργείο σε Nissan ίσως και κάποιος φίλος εδώ με γνώσεις στα Νissan να σε βοηθήσει.
Αν δεν σου κάνει κόπο κράτα μας ενήμερους … -
Καλησπερα σε ολους .Σχετικα με το ALMERA που σας ειπα για το προβλημα με το safe mode. Μολις προχθες το πηγα σε αλλον ηλεκτρολογο, ο οποιος μετα απο 2 μερες ψαξιμο κατεληξε να αλλαξει την πεταλουδα γκαζιου. Ο προηγουμενος την ειχε καθαρισει και δεν την ξαναεβαζε στο οπτικο του πεδιο, θεωροντας οτι ειναι ενταξει. Μου ζητησε να το παρακολουθησω λιγο καιρο 1-2 βδομαδες και αν το ξανακανει θα την παρει πισω και θα ξαναβαλει την δικη μου[ την οποια μου εδωσε] επιστρεφοντας μου τα χρηματα της αξιας της. Ειδομεν!!! Θα σας κρατησω ενημερους...
-
Καλημερα και παλι
το προβλημα ξαναπαρουσιαστηκε σε μια εβδομαδα απο την αντικατασταση της πεταλουδας γκαζιου,Απο τοτε μεχρι σημερα δουλεψε 10 μερες και το παρουσιασε παλι πριν 3 μερες. Τον πηρα απο την πρωτη στιγμη ,στην μια εβδομαδα επανω, και του το ειπα και μου ειπε φερτο μετα το 15 Αυγουστο, και θα δουμε. Τον ξαναπηρα τωρα μου λεει ''τωρα την να του πω του παλιατζη περασε καιρος και δεν την παιρνει πισω.'' Ενω μου ειχε υποσχεθει οτι αμα το παρουσιασει στα κοντα και του το πω θα την δεχθει... Τωρα το αλλαζει, αλλα μου ειπε φερτο και κατι θα κανω. Το ψαξιμο συνεχιζεται και βλεπουμε!!!srtavrosk
-
Καλήμερα σε όλους έχω το nissan almera n16 του 2003 1500 κυβικά 98 ίππους το πρόβλημα είναι ότι ενώ έχω κάνει καθαρισμό πεταλούδας έχει ρυθμίσει ο μηχανικός μπροστά μου το ρελαντί μέσω εγκέφαλου γύρω στις 750 στρ/λεπτό όταν τα κλείνω και το ξανά ανοίγω δουλεύει στις 1200-1300 στρ/λεπτό ζεσταμένο το αυτοκίνητο μήπως γνωρίζει κανένας τι μπορεί να φταίει;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
@thrasher said in nissan almera N16 προβλημα:
Οποιος βρει την ζημια του αυτοκινητου μου θα ειναι για μενα ο καλυτερος μηχανικος του κοσμου.
Μεχρι σημερα το εχουν δει 13 μαστοροι.6 Ηλεκτρολογοι και 7 Μηχανικοι και οι 13 δεν ξερουν την τυφλα τους.
ΑΑΑΑ και ειδικα στην Νισσαν.Μαστορακια της πλακας
Αντε να μην πω κανενα ονομα και αρχιζω να ξεφτιλιζωΚαλησπερα ειχα το ιδιο θεμα και γω γηρησα πολους ηλεκτρολογους και μηχανικους αλλα τελικα βρικα μονος μου την βλαβη τουλαχιστον σε μενα εκει που μου αναωε το check και εσβισε το αμαξι επειδη δεν ειχα διιαγνωστικο εβγαζα τον πολο τον θετικο για 15 λεπτα και εστωνε για λιγο διαστημα αλλα μια δοση αντι να βγαλω τον θετικο επιασα να βγαλω τον αρνιτικο και τσουρουφλιστικα εκει καταλαβα οτι ζεσταινοταν η γειωση με αποτελεσμα να ρεταρει και σε καποια φαση να σβινει το αυτοκηνητο δοκιμασε να τραβιξεις ενα χοντρο καλωδιο απο τον αρνιτικο πολο της μπαταριας σε μια βιδα στο μοτερ πανω
-
@ilias-a said in nissan almera N16 προβλημα:
Ο χρήστης tedd έγραψε:
Το Ν16 είναι αγγλικό ή ισπανικό ειδικα το φεισλιφτ σίγουρα ισπανικό, στην Ελλάδα απο Ισπανία ερχονταν . αυτό έχω απο το 2005Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ξεκινησε να ερχετε Ελλαδα απο Ιαπωνια το 2001 αν θυμαμαι σωστα.
εχω το N16 γιαπωνιας το οποιο το μπασταρδεψε ο θεοχαρακης τοτε με τα ανεββασμενα τελη κυκλοφοριας το οποιο δεν εβγαινε 1500 εβγαινε 1800 και 2000 και ειναι ετος 2000
nissan almera N16 προβλημα