-
μπορεις να γίνεις πιο σαφής
πως γίνεται να είναι στο ρελαντί και να φθάνει σε θερμοκρασίες που να κλείνει ο θερμοστάτης (αν ανοίγει τους 90)Παλαιότερα σε πολλά αυτοκίνητα βάζανε εδω χαμηλότερους θερμοστάτες λόγω του θερμότερου κλίματος με αποτέλεσμα να δουλεύουν σε χαμηλότερες θερμοκρασίες και πλουσιότερα μίγματα;
Ετσι για το τυπικο συμπληρωνω: μερικα συνεργεια εβαζαν και αλλη βαλβιδα βεντιλατερ ''πιο χαμηλη'' με αποτελεσμα να δουλευει το βεντιλατερ παραπανω φορες ανα ιδια διαδρομη.
-
Βρέθηκε τελικά τι πρόβλημα υπήρχε;Έχω παρόμοιο προβλημα με skoda fabia tdi και εχω τσεκάρει μπεκ και dpf
-
@skfbii said in Αυξημενη καταναλωση, θερμοκρασια και αιτιες:
Βρέθηκε τελικά τι πρόβλημα υπήρχε;Έχω παρόμοιο προβλημα με skoda fabia tdi και εχω τσεκάρει μπεκ και dpf
Αδερφε καλησπέρα όταν λες dpf λες τον l esthitira? Γιατί έχω ένα smart και ψάχνομαι μου κάνει στα 33 λίτρα 60e δλδ με 50-80 χλμ χαλαρή οδήγηση 300 khm είναι παράλογο να καίει τόσο τι πιστεύεις είναι το ίδιο είχες?? Αυτός που μου το πούλησε μου είπε έφτιαξα και το καλοριφέρ δεν δούλευε 350e μου λέει.. τπτ άλλο αστέρι το smart 451 είναι 1000cc 2012 71hp αν ξέρει κάποιος επίσης να βοηθήσει (δν είναι απο ζάντες να ξέρετε
αέρας ελαστικών και τέτοια απλα πραγματα ειανι τσεκαρισμένο σαυτα .. ούτε από νερό καύσιμο) -
@kots6 said in Αυξημενη καταναλωση, θερμοκρασια και αιτιες:
@skfbii said in Αυξημενη καταναλωση, θερμοκρασια και αιτιες:
Αδερφε καλησπέρα όταν λες dpf λες τον l esthitira? Γιατί έχω ένα smart και ψάχνομαι μου κάνει στα 33 λίτρα 60e δλδ με 50-80 χλμ χαλαρή οδήγηση 300 khm είναι παράλογο να καίει τόσο τι πιστεύεις είναι το ίδιο είχες?? Αυτός που μου το πούλησε μου είπε έφτιαξα και το καλοριφέρ δεν δούλευε 350e μου λέει.. τπτ άλλο αστέρι το smart 451 είναι 1000cc 2012 71hp αν ξέρει κάποιος επίσης να βοηθήσει (δν είναι απο ζάντες να ξέρετε
αέρας ελαστικών και τέτοια απλα πραγματα ειανι τσεκαρισμένο σαυτα .. ούτε από νερό καύσιμο)dpf είναι το φίλτρο μικροσωματιδίων εντελώς διαφορετικό απο το αισθητήρα λ , ο λ κανονίζει το μείγμα καυσίμου .
Σε διαγνωστικό έχει μπεί το αμάξι ; Πόσα χιλιόμετρα έχει το αμάξι ;
Αυξημενη καταναλωση, θερμοκρασια και αιτιες