-
Εχει κοντό κιβώτιο
-
edit: και κάτι που ξέχασα. Για το σερβις των 30000, στην αντιπροσωπεία μου ζήτησαν 400 ευρω....
400 Ευρώ στα 30000 χλμ Δηλαδη στα 100.000 χλμ πόσα ζητάνε???!!!Είναι τρελοί εκεί στη VW
-
Πανω κατω 100 κιλα + - παιζουν .
Ενταξει 400ε αλλα αλλοι αλαζουν τακακια αλλοι οχι . Αμα δεν πεις εργασιες ανταλακτικα δε βγαινει νοημα , εκτος αν πηγες στην Καρεντα, εγω απο καρεντα πηγα να χασω τη μανα μου με το service του Audi. -
Το Astra με τα 140 αλογα εχει αρκετα μακρυ κιβωτιο, ωστε να ριξει την καταναλωση..
-
Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά! Κανένας απο Θεσσαλονίκη να προτείνει καμια αντιπροσωπεία να πάω? Κοντά μου έχω Γιαννίρη! (Θεσσαλονίκης - Μουδανίων!)
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
Και εμενα δεν μου αρεσουν τα αυτοματαΔλδ δεν σου αρέσει ένα dsg.
Όταν με το καλό έρθει η ώρα να πάρεις ferrari θα την απορρίψεις γιατί δεν βγαίνει με μηχανικό κιβώτιο
Εμενα ολη μου η ειναι τα καταβασματα πριν τη στροφη.
Και ποιος σου είπε ότι δεν μπορείς να τα κάνεις με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ιδίως διπλού συμπλέκτη που πραγματοποιεί τις αλλαγές γρηγορότερα.
-
Aμα πας σε αυτον που λες στη Σαλονικα , ενα θα σου πω , διαλεξε καλητερα τη μειωση κιαλο της τιμης παρα τα δωρα του { παρκτρονικ, ξενον, συναγερμο} .Ειναι φτηνα αφτερμαρκετ και 3ατομα ειχαν προβληματα.
Δε ξερω ισως μου αρεσε το αυτοματο , αυτο παντως που ξερω ειναι οτι στην ελλαδα δεν ξερουν να τα φτιαχνουν σε περιπτωση βλαβης. -
Μπες εδω και μαθε , εχει καλο και ενημερωμενο κοσμο. http://www.groupvag.gr/skodaclub/
-
Oπα οπα εγω και πολλοι αλλοι ξερουμε οτι ο 1} 1.2τσι 105πσ στα χαρτια 122 στο δυναμομετρο, το οποιο φενεται και απο τις επιδοσεις.Ε; Στις επιδόσεις καταλαβαίνεις μόνο την καλή ροπή από χαμηλά που δε νομίζω ότι έχει καμμία σχέση με 105 ή 152 άλογα...από που έχει εξαγχθεί αυτό το συμπέρασμα και μάλιστα για 122 κιόλας, συγκεκριμένα;
Αν είναι κάτι σίγουρο να λέω και εγώ πως αναβαθμίστηκα, ρε παιδιά...! -
Aμα πας σε αυτον που λες στη Σαλονικα , ενα θα σου πω , διαλεξε καλητερα τη μειωση κιαλο της τιμης παρα τα δωρα του { παρκτρονικ, ξενον, συναγερμο} .Ειναι φτηνα αφτερμαρκετ και 3ατομα ειχαν προβληματα.
Δε ξερω ισως μου αρεσε το αυτοματο , αυτο παντως που ξερω ειναι οτι στην ελλαδα δεν ξερουν να τα φτιαχνουν σε περιπτωση βλαβης.Ωχ σοβαρά? Αν ξέρεις λεπτομέρειες για τα προβλήματα πές μου αν θές. Εχω πάει απο αυτόν μια βόλτα και για δώρο βασικά μου είπε για παρτρονικ,συναγερμο και τη μόνωση του καπό (αυτο βασικά τον ρώτησα εγώ αν υπάρχει ή όχι και πόσο κοστίζει και μου είπε θα μου το κάνει δώρο!)
-
Εκει που σου πα να δεις τα ξερουν ολα και απο που εκαναν την αγορα τους.Απλα σε μερικους το αμαξι εκανε σαν χριστουγενιατικο δεντρο λογο των δωρων.Αυτο συμβαινει σε αρκετες αντιπροσωπειες οποτε θελει προσοχη .Αν μπορεις βαλτα εργοστασιακα και παρε δωρο μειωση τιμης.Αλλοι κανουν - 350ε και αλλοι - 500 και αλλοι σου περνουν τα λεφτα και αμαξι δεν παιρνεις.Αν εισουν Αθηνα ξερω ενα καλο αλλα....
Ειχε πλακα ξαφνικα , ανεβοκατεβεναν τζαμια, φωτα αναβοσβηναν και το αμαξι αναβοσβηνε και μετα οταν αυτοι συναντηθηκαν και ειπαν απο που το πηραν και τι τους εβαλε , λυθηκε ο γριφος.Σου λενε δωρο ταχα και σου βαζει αισθητηρες 20ε ρε ασταδιαλα καλα που ηπαρχη και το internet kai hstera lene gia ton klado. -
Καλά τώρα μεταξύ μας λίγο πολύ όλοι τα κάνουν αυτά! Βέβαια καλό είναι να τα αποφευγεις! Και τί δεν τους τα εφτιαξάν τα αμάξια δηλαδη? Και για αυτόν που σου είπα μιλάς? Γιατί απο ότι κατάλαβα είναι δεν είναι μία περίπτωση αλλά μπόλικες.
-
Nai giayton, ενταξει με καινουργιο αμαξι πηγαν εκει 5-6 φορες ραβε ξυλωνε, μπορει να φτεγε και ο ηλεκτρολογος.Το θεμα ειναι οτι αν αρκετοι εχουν μεινει ευχαριστημενοι και απροβληματιστοι απο καποιον να πας εκει.Τωρα αν περιμενεις κιαλο θα βαλουν start and stop kai θα πληρωνεις πιο χαμηλα τελη.
-
Τωρα αν περιμενεις κιαλο θα βαλουν start and stop kai θα πληρωνεις πιο χαμηλα τελη.Αυτο δεν το κατάλαβα! Εξήγα το λίγο
-
Μεσα στο επομενο τριμηνο θα βαλουν start and stop, το συστημα που σβηνει μονο του τα αμξι στα φαναρια και ξαναναβει μονο του.Οποτε ο κατασκευαστης δηλωνει λιγοτερους ρυπους και εσυ πληρωνεις λιγοτερα τελη.Μετα αμα θες το απενεργοποιης.
Αλλα δε νομιζω στην περιπτωση σου να σε αλλαξει κλιμακα. Τωρα εχει 154co2 to 1.4tsi . -
Α οκ σ ευχαριστώ για την εξήγηση! Να σου πώ μου τη σπάει το σύστημα αυτό! Μπορεί να ειναι χρυσό και άγιο αλλα μου τη δίνει στα νεύρα!
-
Σαν κάτοχος του 1.8 (παρέλαβα την παρασκευή 7/1) , έχω να πω ότι εάν ξανααποφάσιζα πάλι το 1.8 θα διάλεγα..
**Εις γνώση μου ** έχω μεγαλύτερη κατανάλωση , όμως δεν με ενδιαφέρει , ο ένας κινητήρας με τον άλλο δεν έχουν καμμία σχέση..
Τα τέλη που πλήρωσα για το 2011 ήταν 235 € , μια χαρά νομίζω , το αυτ/το είναι σε φάση στρωσίματος για να πω περισσότερα..
Όταν το Νισσάν Αλμέρα μου έκαιγε 10 lt/100 αλλά για να κάνω προσπέραση έκανα τάμα , ας καίω 12 lt και να πηγαίνω με περισσότερη ασφάλεια εκεί που θέλω..
Όχι οτι 0 1.4 δεν είναι καλός , απεναντίας είναι εξαιρετικός κινητήρας , όμως πες το μ@λ@κί@ , πες το κόλλημα , πάντα προτιμούσα τα περισσότερα κυβικά (ειδικά σε πουσαρισμένα μοτέρ..) -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Τα τέλη που πλήρωσα για το 2011 ήταν 235 € , μια χαρά νομίζω , το αυτ/το είναι σε φάση στρωσίματος για να πω περισσότερα..Καλά σε όλα εχεις απολυτο δίκιο, δεν εχουν σχέση οι 2 κινητήρες δε θα μπορούσαν άλλωστε!
Τα τέλη αν το παρεις τώρα το αμάξι όμως επειδή τα εχουν αλλάξει και επειδή τώρα πάει με το πόσο ρυπαίνει ειναι 326 και οχι 235! (Δυστυχώς!)Απο ασλάλεια πόσο πληρώνεις φίλε? Γιατι αυτο δεν το ξέρω πόσο διαφέρει και με ενδιαφέρει
Σ ευχαριστώ
-
Για οσους θεωρουν οτι ο 1.4 tsi ειναι λιγος.
Συναδελφος (και πολυ καλος φιλος) εχει το Πασσατ με τον εν λογω κινητηρα.
Σας πληροφορω οτι καθε αλλο απο λιγος ειναι.
Μπροστα του Μοντεο, Μαζντα 6 κλπ ατμοσφαιρικα οικογενειακα δειχνουν ψοφια, αλλα και στα χαρτια τουλαχιστον εχει(??) παραπλησιες επιδοσεις απο το ιδιο με τον 2,0 fsi.
Με δεδομενο οτι το Οκταβια θα ειναι 150 κιλα ελαφρυτερο μαλλον ταιριαζει γαντι στο τσεχικο μοντελο και στο value for money χαρακτηρα του.Φυσικα και δε γινεται λογος για τον 1,8 tsi που κατα τη γνωμη μου ειναι ο καλυτερος κινητηρας αυτη τη στιγμη κατω απο τα δυο λιτρα, αν αναλογιστει κανεις και τα βασανιστηρια που εχει περασει απο τους διαφορους tuners.
Eν κατακλειδι Το Οκταβια 1.4 tsi DSG ειναι απο τα καλυτερα πακετα που μπορει καποιος που ψαχνει ενα οικογενειακο προσιτο αυτοκινητο.
Ο χρήστης zamc έγραψε:
Απο ασφάλεια πόσο πληρώνεις φίλε? Γιατι αυτο δεν το ξέρω πόσο διαφέρει και με ενδιαφέρει
Σ ευχαριστώΜπες στο http://www.asfalistra.gr και κανε τις συγκρισεις.Μη φανταστεις παντως καμμια μεγαλη διαφορα.Κανα κατοσταρικο το χρονο πιο ακριβη θα σου ερθει με τον 1,8 tsi.
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Μπες στο http://www.asfalistra.gr και κανε τις συγκρισεις.Μη φανταστεις παντως καμμια μεγαλη διαφορα.Κανα κατοσταρικο το χρονο πιο ακριβη θα σου ερθει με τον 1,8 tsi.Αυτό είδα ! Λιγότερο απο 100 διαφορά ειναι ! Τί να πώ! Πάλι σε σκέψεις με βάλατε!!!
Skoda Octavia 5, 1.4 ή 1.8