-
Ακριβώς το ίδιο πράγμα λέμε.
-
Στους 4 μήνες & ενώ το αυτοκίνητο φυλάσσεται το βράδυ σε ατομικό γκαράζ, έχει ήδη 2 χτυπήματα από κάποιους που πέρασαν & τελικά ακούμπησαν... 1 στον εμπρός αριστερό θόλο & 1 στον πίσω προφυλακτήρα αριστερά από την πρώτη βδομάδα, μάλλον στο super market τη μοναδική φορά που πήγε. Δηλαδή αν ζούσε σε αστικό περιβάλλον & όχι στον αυτοκινητόδρομο τι άλλο θα θρηνούσα? & στο κάτω-κάτω άσε 1 χαρτάκι, υπάρχουν(?) ασφάλειες...
-
Γύφτοι λέμε.Βλέπουν ότι έκαναν ζημιά και τρέχουν να σωθούν.
Το δικό μου έχει μία γρατζουνιά χαμηλά στο κέντρο του πίσω προφυλακτήτα η οποία έχει γίνει μάλλον από κλαρί θάμνου σε κάποιο παρκάρισμα και μια στον μπροστά προφυλακτήρα από δικό μου λάθος σε ξεπαρκάρισμα στο γκαραζ του σπιτιού.
Paddler έχει προσέξει κι εσύ ότι είναι δύσκολο να προσδιορίσεις από την θέση του οδηγού που είναι οι γωνιές του αυτοκινήτου μπροστά? -
Παρά το γεγονός πως δεν είμαι ψηλός, με ανασηκωμένο κάθισμα, προς τα εμπρός βλέπω αρκετά καλά. Η προς τα πίσω ορατότητα είναι περιορισμένη λόγω ύψους του πορτμπαγκαζ & η βοήθεια από το parktronic είναι επιβεβλημένη. Επίσης, στο φανάρι, αν ο πίσω είναι πολύ κοντά, δε βλέπεις καθόλου τα φώτα/φλας του & δεν ξέρεις πραγματικά πόσο κοντά σου βρίσκεται.
-
Nαι ναι κουκλα ειναι......δεν πειραζει εγω δεν εχω γουστο
[IMG=http://img443.imageshack.us/img443/5489/renaultfluence2800x0w.th.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
-
@paddler
Λοιπόν
γκουχ έχω ένα μικρό τριγμό μέσα από το τιμόνι μόνο όταν περνάω από κακού τύπου οδόστρωμαγκουχ
γκουχΜάλλον κάτι συντονίζεται και βαράει.Έχεις τέτοιο πράγμα εσύγκουχΥ.Γ.αν δεν το βλέπεις πάτα παράθεση για να το διαβάσεις
-
Αυτός ο κινητήρας πωλείται ήδη ή ΘΑ μπει σε μελλοντικά μοντέλα?
-
Ο χρήστης paddler έγραψε:
Αυτός ο κινητήρας πωλείται ήδη ή ΘΑ μπει σε μελλοντικά μοντέλα?Κάπου είχα δει για αρχικό λανσάρισμα την άνοιξη του 2011 στο Scenic και μελλοντικά ως στην ... Mercedes.
-
Τώρα θα στεναχορήσω τον paddler
Το αυτοκινητάκι μας βγήκε σε έκδοση με τον κινητήρα που φοράς με 110 άλογα και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.(Ναι το νέο EDC είναι αυτό)
Αλλά ως γνωστόν επειδή εδώ είναι Γιουνανιστάν δεν είνα πέξε γέλασε δεν θα εισαχθεί -
Αυτό Ορέστη κάπου το είχα δει, νομίζω στο γαλλικό site. Δε με νοιάζει όμως τόσο πολύ, δεν κάνω αστικά χλμ για να θέλω ημιαυτόματο κιβώτιο, το χειροκίνητο 6άρι είναι 1 χαρά. 5 κιλά ροπής & 25 άλογα παραπάνω θα ήταν ευπρόσδεκτα & σε συνδυασμό με (υποθετικά) μακρύτερη τελική σχέση, θα είχα μεγαλύτερη οικονομία, αφού ο νέος κινητήρας θα είναι (λογικά) πιο οικονομικός, ενώ θα δουλεύει σε χαμηλότερο φορτίο στην ίδια ταχύτητα, οπότε οι πιθανότητες για μικρότερη κατανάλωση είναι αρκετές...
-
Βασικά αυτός ο 1.6dci πρώτα θα μπει σε Merc όπως πάμε και μετά σε Renault
Όπως είπε κι ο Cosneo πρώτα θα τοποθετηθεί στο Scenic και μετά σε όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της Renault άρα λογικά και στο δικό μας.Αν λοιπόν κατά την γνώμη μου του βάλουν αυτόν και τον TCE τότε ολοκληρώνεται σαν μοντέλο. -
Η τοποθέτηση κινητήρων από τα υπόλοιπα Renault στο Fluence ίσως είναι ένα 'θέμα' για την Renault. H γραμμή παραγωγής τους που είναι σε διαφορετικούς τόπους και δεν ξέρω αν γίνεται 'μετακίνηση' ή κατασκευή κινητήρων σε διάφορα εργοστάσια κατασκευής αμαξωμάτων. Εκείνο που ρωτάω δηλαδή είναι στην Τουρκία μπορούν να πάνε οι Tce κλπ νέοι κινητήρες?
-
Εδώ θα πηγαίνουν Στουτγκάρδη για να μπαίνουν σε Merc(μπορεί και Σλοβακία απ' όσο γράφεται) δεν μπορούν να τους φορτώνουν σ' ένα καράβι και να τους στέλνουν Τουρκία?
-
-
Ωραίος!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ωραίος!Έφαγα κάτι γλύστρες ανεβαίνοντας και έκανα κάτι μπαντιλίκια κατεβαίνοντας άλλο πράγμα πραγματικά
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ωραίος!
Έφαγα κάτι γλύστρες ανεβαίνοντας και έκανα κάτι μπαντιλίκια κατεβαίνοντας άλλο πράγμα πραγματικά
Με προσοχή οταν οι δρόμοι γλυστράνε.
-
Ωραίος!
Έφαγα κάτι γλύστρες ανεβαίνοντας και έκανα κάτι μπαντιλίκια κατεβαίνοντας άλλο πράγμα πραγματικά
Τι προσοχή πλάκα κάνεις.H ψυχή μου έφυγε μέχρι να ανεβοκατέβω
Αφού έφτασα ζωντανός πίσω κι όχι με μερικά εμφράγματα και εγκεφαλικά πρέπει να κάνω τον σταυρό μου -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ωραίος!
Αφού έφτασα ζωντανός πίσω κι όχι με μερικά εμφράγματα και εγκεφαλικά πρέπει να κάνω τον σταυρό μουΣυγνώμη για το αλλά αύριο καιρού επιτρέποντας θα http://partetavouna.blogspot.com/2010/06/blog-post.html
...πάω να βρω πληροφορίες για τον αυριανό καιρό. -
Ωραίος!
Αφού έφτασα ζωντανός πίσω κι όχι με μερικά εμφράγματα και εγκεφαλικά πρέπει να κάνω τον σταυρό μουΣυγνώμη για το αλλά αύριο καιρού επιτρέποντας θα http://partetavouna.blogspot.com/2010/06/blog-post.html
...πάω να βρω πληροφορίες για τον αυριανό καιρό.Καλή διασκέδαση
Renault Fluence