-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Είδα χθες ix35 με ελληνικές πινακίδες (ΙΟΕ-****) στη Αθήνα.
Πέρναγε από το αντίεθετο ρέυμα άρα το μόνο που πρόσεξα είναι ότι ήτανε ασημί.
urban legend , σιγουρα θα εκανες λαθος
τι διαολο ρε γμτ και αλλος εχει αναφερει οτι ειδε ix35 με Ελληνικες πινακιδες
Ρε παππουλέϊτορ! Τι δουλειά έχεις και κοιτας τούτο το θρεντ; !
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Είδα χθες ix35 με ελληνικές πινακίδες (ΙΟΕ-****) στη Αθήνα.
Πέρναγε από το αντίεθετο ρέυμα άρα το μόνο που πρόσεξα είναι ότι ήτανε ασημί.
urban legend , σιγουρα θα εκανες λαθος
τι διαολο ρε γμτ και αλλος εχει αναφερει οτι ειδε ix35 με Ελληνικες πινακιδες
Ρε παππουλέϊτορ! Τι δουλειά έχεις και κοιτας τούτο το θρεντ; !
Ναι αλλα ξερεις τι λενε για τους παπουδες που εχουν ασπρα μαλλια ?
-
Ναι, οτι μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου τους, θα βρεις πάντα μια δευτερη μασέλα.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ναι, οτι μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου τους, θα βρεις πάντα μια δευτερη μασέλα. -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
τι διαολο ρε γμτ και αλλος εχει αναφερει οτι ειδε ix35 με Ελληνικες πινακιδεςΔεν αμφισβητώ τις μαρτυρίες αλλά μου φαίνεται απίθανο να είναι ελληνικά ΙΧ35.
Ακόμα και 3, 4 να είναι μόνο αυτά που υπάρχουν θα μπορούσε ο εισαγωγέας με κάποιο event (γιορτές έχουμε) να τα παρουσιάζει και να βλέπει ενδιαφέρον ή μη από τον κόσμο και να δει αν αξίζει να έρθει και σε τι. -
αντε ερχεται το f/l............συντομα
καλη χρονια σε ολους..... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
αντε ερχεται το f/l............συντομα
καλη χρονια σε ολους.....f/l ?
... χαρούμενο 2014 να έχουμε όλοι λοιπόν!!!
-
Ρίξτε μια ματιά στις τιμές του Tuscon και του Santa Fe - ειδικά του 2ου- και θα καταλάβετε γιατί καθυστερεί το ix35. Μάλλον έχει μείνει αρκετό στοκ από τα παλιά.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Ρίξτε μια ματιά στις τιμές του Tuscon και του Santa Fe - ειδικά του 2ου- και θα καταλάβετε γιατί καθυστερεί το ix35. Μάλλον έχει μείνει αρκετό στοκ από τα παλιά.Μάλλον τότε βρίσκονται σε αδιέξοδο διότι τα στοκαρισμένα τους πολύ απλά ... δεν θα πουληθούν ποτέ. Χρόνισε πλέον η κρίση στην αγορά και το να ελπίζει κάποιος να ξεστοκάρει το λιγότερο 13 μηνών αυτοκίνητα μου φαίνεται ουτοπικό.
Το να έχουν δε στοκαρισμένα Santa Fe -εκτός αν υπήρξε εταιρική υποχρέωση- μάλλον είναι και βλακεία! -
αυτά τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να φύγουν όπως πολύ σωστά έχει ειπωθεί.
αν όντως έτσι έχει υπολογίσει τότε θα χαθεί και το μικρό παραθυράκι της απόσυρσης. αν είναι δηλαδή να τα φέρει απο Μάρτιο-Απρίλιο και μετά.
αυτή τη στιγμή κάνει ζημιά στην εικόνα της επιχείρησής του, σαν Δάβαρης όχι σαν Hyundai, και αν και δεν έχω μπροστά μου όλα τα οικονομικά δεδομένα, αμφιβάλλω κατά πόσο αξίζει κάτι τέτοιο. -
Δεν ξέρω αλλά η κατασταση στoν εισαγωγέα νομίζω κάτι δεν πάει καλά!
Σκεφτόμενος ότι και άλλοι εισαγωγείς καθυστερούν είσοδο νέων μοντέλων που έχουν βαριά 'οικονομικά' χαρακτηριστικά όπως το νέο Outlander ή το νέο XTrail κλπ που δεν έχουν έρθει ακόμα και αγνωστο πότε και αν θα έρθουν, λέω σωστά κάνει ο καθένας.
Από την άλλη όμως το να μην έρχεται το i30 f/l ή να καταργείτε το 1,6 με βάζει σε σκέψεις έως και ρήξης της συνεργασίας του εισαγωγέα με την εταιρία.
Αλήθεια ... παραγγελίες -και όχι ετοιμοπαραδοτα- δέχονται οι αντιπροσωπίες της Hyundai/Kia? -
αυτο το πραγμα δεν εχει ξαναματαγινει.ελεος!!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν ξέρω αλλά η κατασταση στoν εισαγωγέα νομίζω κάτι δεν πάει καλά!Σκεφτόμενος ότι και άλλοι εισαγωγείς καθυστερούν είσοδο νέων μοντέλων που έχουν βαριά 'οικονομικά' χαρακτηριστικά όπως το νέο Outlander ή το νέο XTrail κλπ που δεν έχουν έρθει ακόμα και αγνωστο πότε και αν θα έρθουν, λέω σωστά κάνει ο καθένας.
Από την άλλη όμως το να μην έρχεται το i30 f/l ή να καταργείτε το 1,6 με βάζει σε σκέψεις έως και ρήξης της συνεργασίας του εισαγωγέα με την εταιρία.
Αλήθεια ... παραγγελίες -και όχι ετοιμοπαραδοτα- δέχονται οι αντιπροσωπίες της Hyundai/Kia?Εδώ και καιρό τα λέω αυτά. Σχεδόν από το 2006 που σταμάτησε να φέρνει την κουπεδιά. Ταυτόχρονα σταμάτησε να φέρνει το Getz 1.6, μετά σταμάτησε το Lantra, είχε σταματήσει το Sonata. Όταν βγήκε το i20 είχε ανακοινώσει ότι θα το φέρνει και σε 1.6 το οποίο δεν νομίζω ότι έγινε ποτέ. Έφερε για λίγο το i30 σε 1.6 σύντομα το έκοψε.
Μοντέλα από το 2004 (μετά τους ολυμπιακούς που ήταν χορηγός) έχουν βγει πολλά. Σχεδόν δεν έφερε τίποτα.Από τους ολυμπιακούς και μετά και ειδικά από τότε πήρε και την ΚΙΑ, ξεκίνησαν οι περίεργες κινήσεις.
Ο Δάβαρης έχει ρίξει το βάρος στη ΚΙΑ. Ένα από τους ποιο παλιούς και έμπειρους πωλητές που ξέρω στο δίκτυο του, πλέον άλλαξε πόστο και έχει πάει στη ΚΙΑ.
Επίσης ένας συγγενής μου, υπεύθυνος σε συνεργείο της Hyundai μου έχει πει ότι θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές. Το συνεργείο που εργαζόταν (το παλιό δίκτυο AutoPoint) έκλεισε και τώρα τους έχουν πάει αλλού.Μετά από όλα αυτά δεν θα μου φανεί περίεργο αν τελικά η Hyundai πάει σε άλλο αντιπρόσωπο.
-
Βλέπω μια νωθρότητα στον όμιλο που δεν έχει καμμία σχέση με το δυναμικό παρελθόν του και τον νικηφόρο αγώνα που έδινε μήνα με το μήνα να καθιερωθεί στην αγορά.
Μήπως έκανε μεγάλα ανοίγματα και τον πήρε η κάτω βόλτα μετά τα διαδοχικά χτυπήματα στην αγορά (κατάργηση απόσυρσης, κρίση, εμπαιγμοί με τα κυβικά και τα τέλη ταξινόμησης) και έχει λουφάξει για να επουλώσει τις πληγές του? -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ο Δάβαρης έχει ρίξει το βάρος στη ΚΙΑ.
Ναι ειδαμε πως εφερε το νεο sportage
-
σε αρθρο στο autotriti αναφερονται τα νεα μοντελα που θα κυκλοφορησουν το 2011.και ενω το sportage αναφερεται κανονικα,για το ix35 ουτε λογος.μηπως να το το ξεχναμε σιγα σιγα?
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
σε αρθρο στο autotriti αναφερονται τα νεα μοντελα που θα κυκλοφορησουν το 2011.και ενω το sportage αναφερεται κανονικα,για το ix35 ουτε λογος.μηπως να το το ξεχναμε σιγα σιγα?Όσο και να θέλουμε να το ξεχάσουμε θα μας το θυμίζουν τα ix35 'ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ' που κυκλοφορούν....
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
σε αρθρο στο autotriti αναφερονται τα νεα μοντελα που θα κυκλοφορησουν το 2011.και ενω το sportage αναφερεται κανονικα,για το ix35 ουτε λογος.μηπως να το το ξεχναμε σιγα σιγα?ε αφου το εγραψε το autotsiknopempti θα ειναι αληθεια
-
Λοιπον ...........απο ανθρωπο μεσα απο τη εταιρια ερχεται 100% τον Μαρτιο
το γκολ της υποθεσης ειναι ομως οτι δεν θα υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα πλην λιγων εξαιρεσεων και θα μπορεις να το φερεις σε ..........................1.6 ατμοσφαιρα με 140hp
..........................1.6 turbo με 175hp
..........................2.0 ατμοσφαιρα με 165hp
..........................2.0 turbo με 275hp
για να ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!
και ολα αυτα εκτος του πρωτου σε συνδιασμο με 4χ4!!!!! -
1,6Τ δεν κυκλοφορεί πουθενά και επίσης δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Μακάρι αλλά δεν το βλέπω.
Όσο για τα νέα μοντέλα η ελληνική HYUNDAI είναι απλά τραγική. Στο εξωτερικό και σε χώρες που κάποτε τις κοροϊδεύαμε κυκλοφορούν τα πάντα. Εδώ ακόμα πουλάμε στοκ...
Και για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω καμιά εμπάθεια καθώς έχουμε ήδη ένα ΚΙΑ (ίδιος αντιπρόσωπος) και ζαχαρώνω το νέο Sportage.
Hyundai ix35 2011