-
ΕΦΤΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Πάντα μου αρέσουν οι εκπλήξεις, αλλά αν εχουν κάνουν και με καρτ ε!!! τότε δεν μπορώ να κάνω ΤΙΠΟΤΕ άλλο.
Πρόσκληση για καρτ στην Αγ.Μαρίνα ??????????? Για όπου νάναι αγόρι μου.Καρτ νάναι και όπου νάναι.
Ησυχία at the pista αλλά πάντα βρίσκουμε κάποιον γνωστό να μας δανείσει και κάτι (ένα καρότσι να πούμε).Τον γνωστό με το εξατάχυτο δεν μπόρεσε να τον ικανοποιήσει ο tm απο την αρχή παρόλες τις προσκλήσεις για 'παιγνίδι' έστω και φιλικό .
Στήν αρχή αναγνώριση της πίστας απο tm,εγω μπήκα πιο θαραλέα γιατί είχα ξανακάνει με λίγα δίχρονα κυβικά,νοικιάρικα.Τα λάστιχα μας όπως πάντα 'στρωμένα' και το κράτημα αξιοπρεπές,33.82 ο ψηλότερος 33.45 ο λιγότερο ψηλός. Εντάξει λέω παραμένω γρήγορος.Μια ανάσα είναι..... την άλλη που θα μπώ θα του εξηγήσω.
Τρώει τα μπροστινά και να τα λινά στο αριστερό.Του βάζω πολύ καλά μπροστινά και τον βλέπω να πηγαίνει χωρίς να χάνει τη μούρη πια.Βγαίνοντας έξω το πολυόργανο (πολύ καλή αγορά εύγε παρόλο που γκρίνιαζα ) δείχνει κάτι 32.26 αμάν τι έγινε 'πατριώτη' έτσι είπαμε.Ο πήχυς ανέβηκε πολύ ψηλά για τα 'κυβικά' μου.Θα του δείξω εγω τώρα του μικρού..Μπαίνω φουριόζος και το μπροστινό μας σύστημα είναι ΤΡΑΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ,δεν φεύγει χιλιοστό. 33.54 όπα κατεβαίνουμε,33.32....καλά πάμε 33.10 αχα τρέμε μικρέ.....αν φτιάξω εκείνο το λαθάκι,αν πατήσω λιγώτερο φρένο εκει αν,αν, τότε σε έχω....... 33.08,33.06 και.................κόλλησε δεν κατέβαινε με ΤΙΠΟΤΑ.Αν χάσω καμιά 20αριά κιλά θα τον φτάσω ????? ή μάλλον θα του βάλω κανα σακκι με διάφορα μέσα για να έρθουμε στα ψιλοίσια.
Όταν φώναζα μέσα απο το κράνος απο ευχαρίστηση μόνο ο φίλος με άκουγε.Κάθε φορά που κάνουμε καρτ το χαμόγελο πάντως είναι πιο πάνω απο τ'αυτιά μας ΓΙΑΤΙ?????
Θα ξαναπάμε......στα σίγουρα.Μόνο που θέλουμε πίσω λάστιχα και το stock μας τελειώνει Αγώνα πότε έχει ?? Κάποιος ευεργέτης να μας κάνει καμιά λαστιχοχορηγία ??? Τρώγονται γρήγορα τα άτιμα τα 'στρωμένα'
Α !!!!!!!!! κάναμε και μια ακόμη γνωριμία με τον Ραφαήλ 6 χρονο πιτσιρικά που κάνει καρτ εδω και 10 μήνες και είναι πολύ καλός,σανίδα συνέχεια και πολυ ευγενικός.Οι τρείς μας γυρνάγαμε.
-
Αύριο το πρωι έχει Kartodromo!!!
Ρε παιδιά καμιά εκδρομούλα κατά Πάτρα μεριά. Έχω ακούσει για την καλύτερη πίστα της Ελλάδας. Σε κανά μήνα που θα έχω δίπλωμα όμως...
-
Tωρα που μαθαμε τις πιστες, τις κανανε αναποδα?
Αφου εβαλες τον κοτσαδορο τωρα,δεν θα παρεις και ενα τροχοσπιτο για ολιγοημερες καρτιστικες διακοπες?Οπως και να εχει σας ζηλευω.
Βρηκα πιστα καρτ στα 20 λεπτα με το λεωφορειο απο το μερος που ειμαι και λεω το σκ να κανω μια επισκεψη να δω τι λεει.
Μητσακο,τωρα που τελειωσε το καλοκαιρι θες καρτακι εεε?Χαιρομαι που μπαινω μεσα και διαβαζω τις τρελες σας.
Και μαζευτειται επιτελους να δω τι κανετε ολοι μαζι.καλα να περνατε
-
Ρε παιδιά καμιά εκδρομούλα κατά Πάτρα μεριά. Έχω ακούσει για την καλύτερη πίστα της Ελλάδας. Σε κανά μήνα που θα έχω δίπλωμα όμως... [/quote]
Πολυ καλη η ιδεα σου για την συγκεκριμενη πιστα.
Ειναι αρκετα γρηγορη,τεχνικη και πολυ ομορφο περιβαλλον.Ειναι και κοντα στην Αθηνα και εχει και ανταλλακτικα για οτι χρειαστειται.Το μονο κακο που βρισκω ειναι οτι σε καποια σημεια και σε στροφες εβαλαν ασφαλτο καινουργια(μπαλωματα) με αποτελεσμα οταν πατας επανω να εχεις περισσοτερο κρατημα και οταν τα περνας να ψαχνεσαι που πας.
Να ευχηθω καλο δρομο? -
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Ρε παιδιά καμιά εκδρομούλα κατά Πάτρα μεριά. Έχω ακούσει για την καλύτερη πίστα της Ελλάδας. Σε κανά μήνα που θα έχω δίπλωμα όμως...
Πολυ καλη η ιδεα σου για την συγκεκριμενη πιστα.
Ειναι αρκετα γρηγορη,τεχνικη και πολυ ομορφο περιβαλλον.Ειναι και κοντα στην Αθηνα και εχει και ανταλλακτικα για οτι χρειαστειται.Το μονο κακο που βρισκω ειναι οτι σε καποια σημεια και σε στροφες εβαλαν ασφαλτο καινουργια(μπαλωματα) με αποτελεσμα οταν πατας επανω να εχεις περισσοτερο κρατημα και οταν τα περνας να ψαχνεσαι που πας.
Να ευχηθω καλο δρομο?Δεν εξαρτάται μόνο από μένα! Άντε να οργανωθούμε!!! Για κανένα σ/κ αρχές Νοέμβρη τι λέτε;
-
... τι ζηλευεις ρε συ, γιαννη! εχεις πιστα καρτ στα 20 λεπτα με λεωφορειο που και η χειροτερη της αγγλιας να ειναι, θα ειναι κλασεις ανωτερη απ' την καλυτερη της ελλαδας ?? Μη τρελλαθουμε! Χωρια που κατα πασα πιθανοτητα θα μπορεις να ενοικιασεις κανενα ροταξ μαξ να κανεις τις σβουρες σου! Σε βλεπω να συμμετεχεις σε κανενα club κυπελο, να γελαμε!
Μονο να δω τη μουτσκα σου (που λενε και οι βορειοι) σε κανενα karting magazine που παιρνει ο διμετρος και εκει να δεις πανηγυρι που θα γινει!!!
Τελικα με την ψιλορυθμιση του καρμπυρατερ που εκανες εκεινη τη φορα στο kartodromo (νυχτα πριν φυγουμε) και με το συγκεκριμενο γραναζι το οργανο εδειξε 13781 στροφες -
Νομιζω οτι αμα ερθετε Πατρα στο τελικο Rotax Max παιδια θα τα πουμε απο κοντα γιατι εχουμε συμμετοχες. Παντως η πιστα ειναι καλη αλλα εχει κατι κατηφορες σε ενα σημειο. Θα παμε για προπονηση συντομα, οσοι ερθετε να σας δωσω κινητο να τα πουμε...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... τι ζηλευεις ρε συ, γιαννη! εχεις πιστα καρτ στα 20 λεπτα με λεωφορειο που και η χειροτερη της αγγλιας να ειναι, θα ειναι κλασεις ανωτερη απ' την καλυτερη της ελλαδας ?? Μη τρελλαθουμε! Χωρια που κατα πασα πιθανοτητα θα μπορεις να ενοικιασεις κανενα ροταξ μαξ να κανεις τις σβουρες σου! Σε βλεπω να συμμετεχεις σε κανενα club κυπελο, να γελαμε!
Μονο να δω τη μουτσκα σου (που λενε και οι βορειοι) σε κανενα karting magazine που παιρνει ο διμετρος και εκει να δεις πανηγυρι που θα γινει!!!
Τελικα με την ψιλορυθμιση του καρμπυρατερ που εκανες εκεινη τη φορα στο kartodromo (νυχτα πριν φυγουμε) και με το συγκεκριμενο γραναζι το οργανο εδειξε 13781 στροφεςΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ? 120 λιρες η 1 ωρα εχει το ροταξ και 70 με τετραχρονο χοντα 160 κυβικα!!!10 λεπτα μονο εμεις εχουμε
Εχει κατι αγωνες αντοχης, 3 ωρες ,που τα νοικιαζεις με 170 λιρες τον αγωνα νομιζω.λες να δοκιμασουμε.ΨΗΛΕ ακους
Περισσοτερα την Δευτερα.Τα χριστουγενα που θα κατεβω θα σου φερω εσενα και του Δημητρη ενα προγραμμα να ανεβαζει 14500
καλα να περνατε...
-
γουσταρω τσιπαρισματα και ανεβασματα στους κοφτες!
ο φιλαρακος σου, εχει παρει usb καλωδιο μαζι με το mychron του ?? εχουν βγαλει 2 firmware απο τοτε που το εχω παρει... (ενταξει, δουλευει μια χαρα!)κοντα 60 χιλιαρικα δεν ειναι πολλα για ροταξ ?? βενζινες δικες τους ?? και αν χρειαστεις ελαστικα στο μεταξυ ?? για δωσε περισσοτερες πληροφοριες, ενημερωτικα!
(ποτε ειπες οτι ερχεσαι ?? να παραγγειλω ρουχισμο να σου 'ρει να μου 'ρθει ? ) -
Εχθές ήμουν στο Kartodromo.
Η πίστα χάλια και γι' αυτό οποιαδήποτε σκέψη για καλό χρόνο πήγε περίπατο.
Στην αρχή ξεκινήσαμε με ανάποδη φορά και μπήκα πρώτος. Μετά από 2-3 μέτριους γύρους έμεινα με την ...'τιμημένη' ντίζα του γκαζιού στο χέρι. Κατάφερα να φτάσω μέχρι τα πιτ πατώντας γκάζι με το χέρι (ήταν ένα αρκετά αστείο θέαμα ), όπου σηκώθηκε το καρτ και έκανα την αλλάγη με μια καινούρια ντίζα. Είχε σπάσει η κεφαλή (στο ενδιάμεσο, και ενώ δεν είχα βρει καινούρια ντίζα, μου πέρασε από το μυαλό να μπώ στην πίστα και να πατάω γκάζι με το χέρι ).
Ξαναμπήκα στην πίστα όπου κόλλησα πίσω από ένα Rotax για 3 γύρους. Τελικά τον πέρασα με ένα πολύ ωραίο προσπέρασμα στην Valvoline όπου και οι 2 γλιστρούσαμε απλά εγώ γλίστρησα λιγότερο και είχα φόρα στην έξοδο. Μετά από λίγο βρέθηκα πίσω από το ίδιο Rotax με άλλο οδηγό και τον άρπαξα στο τέλος της πίσω ευθείας. Μετά από 10-12 γύρους είχα πρόβλημα με τις αναπηδήσεις του πίσω άξονα στις εξόδους των στροφών.
Μπήκα στα πιτ το αφήσαμε να κρυώσει, ρίξαμε την πίεση πίσω κατά 0,1 bar, γεμίσαμε καύσιμο (έπρεπε να κάνω αρκετούς γύρους για να ξαναδώ τη συμπεριφορά στις εξόδους) και ξαναβγήκα. Στην αρχή προσπαθούσα να το μαζέψω από την υποστροφή αλλά μετά από μερικούς γύρους ήταν άψογο! (για τα δεδομένα της πίστας) Συγκεκριμένα είχε ξαναμπει πίσω από εμένα εκείνο το Rotax και μετά από 10 γύρους του είχα ρίξει 3/4 του γύρου. Τελικά στον 15ο γύρο βγήκα και είχα κάνει καλύτερο 48,9 τη στιγμή που ακριβώς πριν έκανα 50'+. Δλδ 1,5' μόνο από μια αλλάγη στις πιέσεις!
Είναι μεγάλη υπόθεση να σου λέει ο ιδιοκτήτης του AKS ότι έχεις βελτιωθεί αρκετά (δεν ξέρω κατά πόσο το εννοούσε βέβαια... ).
Πρέπει να απαγορευτεί η είσοδος γυναικών στην πίστα... Άντε μετά να μείνεις συγκεντρωμένος και να περάσεις την πρώτη στροφη τέρμα γκάζι με 130++km/h...
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ? 120 λιρες η 1 ωρα εχει το ροταξ και 70 με τετραχρονο χοντα 160 κυβικα!!!10 λεπτα μονο εμεις εχουμε
Εχει κατι αγωνες αντοχης, 3 ωρες ,που τα νοικιαζεις με 170 λιρες τον αγωνα νομιζω.λες να δοκιμασουμε.ΨΗΛΕ ακους
Περισσοτερα την Δευτερα.Τα χριστουγενα που θα κατεβω θα σου φερω εσενα και του Δημητρη ενα προγραμμα να ανεβαζει 14500 καλα να περνατε...
Μάρέσουν οι ανταποκρίσεις..... Γιάννη να μας κρατάς ενήμερους.Όταν μάθεις τα κατατόπια έχουμε πολλές απορίες και θα θέλουμε απαντήσεις.
Μην με κολλάζεις με τέτοια,αν είμαι εγώ ο ψηλός, κολλάζομαι εύκολα.
Άμα αρχίσουμε τα 'γαργαλίματα'δεν θα σταματήσει με τίποτε........αλήθεια τι είναι αυτό το πρόγραμμα..... γιατί μου 'ρίχνει' σε χρόνους.
-
Σορρυ αν είμαι σε άσχετο τόπικ αλλά μπορείτε να μου προτείνετε ποια κατά την γνώμη σας είναι η καλύτερη πίστα με τα καλύτερα καρτ στην Αθήνα?
Πήγαινα παλιά συνεχώς στην Σαλαμίνα σε μία πίστα πανμικρη και λίγες φορές στην Σάμο αλλά επειδή δεν ξέρω ποιες πίστες αξίζουν στην Αθήνα μπορείτε να μου δώσετε οι πιο έμπειροι τα φώτα σας?
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης pavlidisd έγραψε:
Σορρυ αν είμαι σε άσχετο τόπικ αλλά μπορείτε να μου προτείνετε ποια κατά την γνώμη σας είναι η καλύτερη πίστα με τα καλύτερα καρτ στην Αθήνα?Πήγαινα παλιά συνεχώς στην Σαλαμίνα σε μία πίστα πανμικρη και λίγες φορές στην Σάμο αλλά επειδή δεν ξέρω ποιες πίστες αξίζουν στην Αθήνα μπορείτε να μου δώσετε οι πιο έμπειροι τα φώτα σας?
Ευχαριστώ!Καλώς μας ήρθες και απο δω και μακάρι να σε διαβάζουμε συχνά.
Θα σου πρότεινα να διαβάσεις τις προηγούμενες δημοσιεύσεις και αν δεν βρείς αυτό που θες τα ξαναλέμε.Όμως για πια περιοχή ενδιαφέρεσαι ????
Έχουμε λύσεις....
-
Έχω διαβάσει μπόλικες σελίδες.
Διαβάζω για kartodromo, πίστα Αγ. Κοσμά αλλά ρωτάω ποια κατά την γνώμη σας αξίζει περισσότερο... Εγώ μένω Πειραιά αλλά μίλάω για πίστες στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.Δεν έχω ιδιόκτητο καρτ και λέμε να πάμε παρέα να τρέξουμε.
Υγ: Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για την πίστα του Αγ. Κοσμά...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μπήκα στα πιτ το αφήσαμε να κρυώσει, ρίξαμε την πίεση πίσω κατά 0,1 bar, γεμίσαμε καύσιμο (έπρεπε να κάνω αρκετούς γύρους για να ξαναδώ τη συμπεριφορά στις εξόδους) και ξαναβγήκα. Στην αρχή προσπαθούσα να το μαζέψω από την υποστροφή αλλά μετά από μερικούς γύρους ήταν άψογο! (για τα δεδομένα της πίστας) Συγκεκριμένα είχε ξαναμπει πίσω από εμένα εκείνο το Rotax και μετά από 10 γύρους του είχα ρίξει 3/4 του γύρου. Τελικά στον 15ο γύρο βγήκα και είχα κάνει καλύτερο 48,9 τη στιγμή που ακριβώς πριν έκανα 50'+. Δλδ 1,5' μόνο από μια αλλάγη στις πιέσεις!1,5' μονο με μια αλλαγη στην πιεση μου φαινεται λιγο περιεργο και ειδικα με 0,1 bar.Τι πιεση ειχες?Μηπως εγινε και κατι αλλο που δεν ειδες η δεν καταλαβες?
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
1,5' μονο με μια αλλαγη στην πιεση μου φαινεται λιγο περιεργο και ειδικα με 0,1 bar.Τι πιεση ειχες?Μηπως εγινε και κατι αλλο που δεν ειδες η δεν καταλαβες?Το καρτ μου έδινε την δυνατότητα να πιέσω πολύ παραπάνω και για περισσότερους γύρους. Με την προηγούμενη πίεση έχανα πολύ χρόνο στις εξόδους των στροφών από αναπηδήσεις. Γενικά η πίστα δεν ήταν στα καλύτερά της και οι χρόνοι δεν ήταν οριακοί (φαίνεται άλλωστε).
-
Το καρτ μου έδινε την δυνατότητα να πιέσω πολύ παραπάνω και για περισσότερους γύρους. Με την προηγούμενη πίεση έχανα πολύ χρόνο στις εξόδους των στροφών από αναπηδήσεις. Γενικά η πίστα δεν ήταν στα καλύτερά της και οι χρόνοι δεν ήταν οριακοί (φαίνεται άλλωστε).Μερικες διευκρινησεις θα θελαμε νομιζω ολοι.
1.μιλας παντα με τα καινουργια λαστιχα οτι σου εδινε την δυνατοτητα να πιεσεις και αφου στην εδινε γιατι δεν το εκανες?
2.δεν μας ειπες τη πιεση χρισημοποιουσες
3.οταν λες οριακοι οι χρονοι?με στανταρ το ποσο?46.5?47?47.5? -
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Μερικες διευκρινησεις θα θελαμε νομιζω ολοι.
1.μιλας παντα με τα καινουργια λαστιχα οτι σου εδινε την δυνατοτητα να πιεσεις και αφου στην εδινε γιατι δεν το εκανες?
2.δεν μας ειπες τη πιεση χρισημοποιουσες
3.οταν λες οριακοι οι χρονοι?με στανταρ το ποσο?46.5?47?47.5?- Με την καινούρια πίεση είχα την δυνατότητα να πιέσω και πίεσα. Με την παλιά δεν μπορούσα γιατί είχα πρόβλημα στις εξόδους.
- Χμ... Πολύ καλή ερώτηση. Επειδή ακόμα δεν έχω μανόμετρο χρησιμοποιώ της πίστας που όμως έχει μια απόκλιση. Με το μανόμετρο της πίστας λοιπόν, ξεκίνησα από 1,1 bar και κατέληξα στο 1 bar.
- Ο καλύτερός μου είναι 47,4 (έχω κάνει 3 φορές ξερό 47,40 ούτε λόγος να πάει λίγο παρακάτω... ) αλλά πηγαίνω συνέχεια καθημερινές που η πίστα έχει μάυρα χάλια. Θέλω ένα από αύτα τα Σάββατα να πάω για να μετρήσω τις δυνάμεις μου...
Υ.Γ. Μου αρέσει πολύ η κουβέντα που κάνουμε...
-
Υ.Γ. Μου αρέσει πολύ η κουβέντα που κάνουμε...Εμένα να δεις ....... Άλλωστε το θέμα γιαυτό το λόγο το άνοίξαμε για να ανταλλάσουμε απόψεις και ιδέες και πληροφορίες.Υπάρχουν δε πολλές ιδέες ακόμη που εν καιρώ θα τις ανεβάζουμε.....
Παίδες αυτούς τους χρόνους που κάνετε με τι τους μετράτε ????? Εγω με χρονόμετρο χεριού δεν πρέπει να είμαι και πολύ σαφής
Ο κινητήρας σου μέχρι ποιές στροφές τον έχεις δει να ανεβάζει ???
Δώσε στοιχεία γιατί μου ανοίγει η όρεξη...Να δούμε πότε θα 'παίξουμε' ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..... Για να ζηλέψουν και άλλοι εδω μέσα...
Υ.Γ.ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πού είσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
-
Ο χρήστης pavlidisd έγραψε:
Έχω διαβάσει μπόλικες σελίδες.Διαβάζω για kartodromo, πίστα Αγ. Κοσμά αλλά ρωτάω ποια κατά την γνώμη σας αξίζει περισσότερο... Εγώ μένω Πειραιά αλλά μίλάω για πίστες στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.Δεν έχω ιδιόκτητο καρτ και λέμε να πάμε παρέα να τρέξουμε.
Υγ: Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για την πίστα του Αγ. Κοσμά...
To ιδανικό είναι να πάρεις τα καλά καρτ και την χρονομέτρηση απο την μικρή και αρκετά καλή πίστα στο Γέρακα,δίπλα στην αττική οδό, και να τα πας στην μεγάλη ανοικτή και ψιλογλυστερή,με μέτρια καρτ πίστα των Αφιδνών.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ