-
Ο χρήστης leon68 έγραψε:
Epestrepsa kai ego lipon apo to xwmatino rally sprint tis L.A.T
Katarxas sigxaritiria stin lesxi gia tin apsogi diorganosi,panta tetia kai eis anotera..eimai sigouros pos kai to auto cross pou 8a kanete 8a exi tin tin idia epitixia.Highlits tis diorganosis...se auta toulaxiston pou eimoun mprosta.
1.H paroligo e3odos tou Goritsa kai to pos kratise to ama3i entiposiaka
2.To 'mpam'(eutixos xwris apolies)ston braxo tou Karmiri
3.To ekpliktiko flikarisma tou SalmatzaNa euxaristiso ton acro,karapetsanoj,mk2,leon68,Goritsas,Tsinos kai osous akoma den mporo na 8imi8o gia tin poly kali parea..
Euelpisto pos 8a eido8oume syntoma an ,oxi allou,kai sta meri tis patridas mou me analoges diorganosis.Αυτο πρεπει να το εχουν κανει βρε Δημητρη νομιζω.............
Το auto-cross αναβλήθηκε γιατί μετά τον τεχνικό έλεγχο των αυτοκινήτων
έπιασε μιά καταρρακτώδης βροχή και ο αλυτάρχης του αγώνα έκρινε ότι η πίστα ήταν ακατάλληλη(και έτσι ήτανε γιατί το jeep που πέρασε γιά να δει την κατασταση της πίστας κόλλησε 5 φορές).
Εχει οριστεί νέα ημερομηνία αρχές Νοεμβρίου.οκ ΛΕΩΝΙΔΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ..........ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ, ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΚΑΙΡΙΚΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑ.......
-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
**......................'παρόλο τον 'πόλεμο του γιατί εκεί...' που είχαν να αντιμετωπίσουν,'.................. **
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΚΙΕΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΑΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ Λ.Α.Τ.Και εσύ έγραψες....
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΗ ΟΔΟ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΔΗΛΩΣΟΥΝ (ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Λ.Α.Τ.) Η ΚΑΘΕ ΛΕΣΧΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΘΕΤΗ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ
Κρυφό μυστικό είναι Γιάννη μου? Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι απο γειτονική λέσχη έγινε ότι πέρναγε απο το χέρι της για να κοπούν συμμετοχές απο την Λ.Α.Τ. παίρνοντας τηλέφωνο σε αγωνιζόμενους και λέγοντας ακόμα ότι έχει κοπεί ο δρόμος, έχει γκρέμια κλπ. κλπ.
Ο λόγος? Όταν μπορέσω και τον καταλάβω θα σου απαντήσω Γιάννη μου.Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
Και δεν είσαι μόνο εσύ αλλά άλλο φαινόμενο και αυτό.
Όλοι το παρακαταλαβαίνουν, πολλοί το εισπράττουν αλλά κανείς δεν μιλάει.........
Ετσι δημιουργείται το έδαφος για όλα αυτά που συμβαίνουν. -
Λοιπόν γιά να ξεκαθαριστούν μερικά πράγματα.
Στην Λ.Α.Τ. είμαι απλό μέλος και δεν έχω ΚΑΜΙΑ θέση στο Δ.Σ. κάτι που μπορεί να το εξακριβώσει όποιος θέλει.Στον συγκεκριμένο αγώνα μου ζητήθηκε να στείλω κάποια δελτία τύπου και κάποια mail γιατί είχε πρόβλημα το computer της λέσχης.
Ακουσα ότι πρόεδρος γειτονικής λέσχης(και όχι μόνο πρόεδρος αλλά και γραμματέας,ταμίας,αγωνιζόμενος,χρονομέτρης κ.λ.π.) τον οποίο τα Τρικαλινά πληρώματα έχουν τιμήσει πολλές φορές με την παρουσία τους στους αγώνες του και εγώ προσωπικά 4 φορές,έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να μην γίνει ο αγώνας της Λ.Α.Τ.
Στην αρχή δεν έδωσα σημασία μέχρι που άρχισα να ακούω διάφορα!
Από τα άτομα του Δ.Σ. μάθαινα ότι ενοχλούσε αγωνιζόμενους γιά να μην έρθουν με διάφορες δικαιολογίες του στυλ... '' ο αγώνας δεν θα γίνει'',''δεν παιρνει η λέσχη άδεια από το πανεπιστήμιο'',''η διαδρομή έχει γκρεμούς και είναι σπαστήρι'' και πολλά άλλα.
Ταυτόχρονα έπαιρνε τηλέφωνο σε τρικαλινούς αγωνιζόμενους για να τους ''ψαρέψει'' για το πόσες συμμετοχές υπάρχουν.
Τέλος πάντων ύστερα από όλα αυτά που εγώ προσωπικά είχα κάποιες επιφυλάξεις αν αληθευουν έφτασε η ώρα του τεχνικού ελέγχου.
Εκεί από στόματα αγωνιζομένων κατάλαβα ότι όλα ήταν αλήθεια.
''και εμένα με πήρε'' έλεγε ο ένας το ίδιο ένας άλλος ......
Εν τω μεταξύ ο ίδιος δεν δήλωσε συμμετοχή γιατί δεν πήγαμε σε ένα ΦΙΛΙΚΟ σπριντ στα μέσα ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!(και οι 3 που είχαμε σκοπό να πάμε είχαμε προβλήματα στα αυτοκίνητα απο το Στερεάς Ελλάδος).
Το αποκορύφωμα όλων είναι ότι ήρθε σαν θεατής στον αγώνα και μετά την απονομή ΕΠΙΑΝΕ έναν-έναν τους αγωνιζόμενους να τους πει γιά τον αγώνα που θα κάνει σε λίγες μέρες(τους ίδιους αγωνιζόμενους που τους έλεγε για αναβολή και για γκρεμούς).
Και γιά να κλείνει το θέμα ο κύριος αυτός έδειξε το επιπεδό του γιά ακόμη μία φορά.
Ξέρει πολύ καλά ότι τα Τρίκαλα έχουν αυτή τη στιγμή 8 αγωνιστικά αυτοκίνητα και δεν έπρεπε να δώσει τέτοιο δικαίωμα γιατί σαν όμορες λέσχες επρεπε να υπάρχει μια στενή συνεργασία γιά το καλό του σπορ που αγαπάμε και που προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να το κρατήσουμε ζωντανό.
Αν κάποιος για όλα αυτά έχει υπόνοιες ότι δεν είναι αλήθεια μπορεί μέσω της Λ.Α.Τ. να βρει τα τηλέφωνα αυτών που συμμετείναν και ειδικά των ξένων (Καλαμάτα,Αθήνα,Κόρινθο,Λαμία,Γιάννενα)και να κάνει μιά διασταύρωση.Επίσης να ρωτήσει γιά την ποιότητα του αγώνα,το χρονοδιάγραμμα,τα αποτελέσματα(γνωστός διαδικτυακός τόπος έγραψε για αγώνα του παραπάνω κυρίου ''κατά πάγια τακτικη της λέσχης τα αποτελέσματα δεν έχουν έρθει ακόμη ύστερα από 10 μέρες).
Ολα αυτά το μόνο που προσφέρουν είναι να καταστρέφουν ένα σπορ το οποίο περνάει ήδη δύσκολες μέρες και τίποτε άλλο. -
Ο λαγός ήτανε δώρο του Κυνηγητικού Συλλόγου στον αγωνιζόμενο που θα έκανε τον καλύτερο χρόνο.
-
Ο χρήστης leon68 έγραψε:
Ο λαγός ...........Ωχ. Τον λαγό τον έκανα κουνέλι? Καλό και αυτό. Εμ , εδω στον Πειραιά, ούτε λαγούς, ούτε κουνέλια βλέπουμε.
Αλλά με έναμπορούμε να
και αν φέρεις λαγό τότε θα τα
και άσε τους γείτονες να παίζουν το
.
-
Δυστυχώς τα παραπάνω σχετικά με τον εν λόγο κύριο μπορώ να τα επιβεβαιώσω και εγώ και δυστυχώς δεν τον τιμάνε ιδιαίτερα οι κινήσεις που κάνη και τα λεγόμενα του θάβοντας στην κυριολεξία ένα σπριντ που είχε μάλιστα πολύ καιρό να γίνει και έχω και την εντύπωση ότι θα είχαμε περισσότερες συμμετοχές εάν δεν έβγαινε να πει αυτές της πίπες !!!
-
Ρε παιδιά για να καταλάβω και εγώ που είμαι μακριά. Όταν λέμε γειτονική λέσχη εννοούμε εντός του νομού;
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Ρε παιδιά για να καταλάβω και εγώ που είμαι μακριά. Όταν λέμε γειτονική λέσχη εννοούμε εντός του νομού;ουχι καρδιτσα πιδι΄μ καρδιτσα........ελα τζιμ μ΄ακους? στουκα της, στουκα της
............αλλά και **γραμματέας,ταμίας,αγωνιζόμενος,χρονομέτρης **κ.λ.π........
βρε Λεωνίδα ξεχασες και 'ανδρας' ειδικά οταν ειναι μεσα στο χωραφι του που αποκαλεί πίστα πάνω στο Ντατσούνι με τους μπιστικούς, η οταν απειλει γυναίκα οπερατέρ συνεργείου (παρουσία κόσμου) βρίζοντας την εταιρεία για την οποία δούλευε και δεν του ηταν αρεστή. Βέβαια σιγούρεψε τότε την θέση του οταν τελειώνοντας το υβριολόγιο και τίς απειλές ΕΦΥΓΕ **θρασύδειλα **πρίν φτάσει ο ανδρας της εκεί να την παραλάβει. Και κάτι ακόμα......σε ερώτηση φωτογράφου προχθές στόν αγώνα .......'πως μόνος εδω........(ποιός πλησιάζει την μπόχα..... ) απήντησε κοιτάζοντας τον ανδρικό πληθυσμό που ηταν κατα μεγαλο ποσοστό στην 'αριστερή' της ειδικής...... 'εφ οσον εχει γεμίσει ο τόπος 'γκόμενες'.....ΞΕΡΕΙΣ αυτός ηταν εκεί ο μόνος 'ανδρας' αν κρίνει κανένας απο την ολη συμπεριφορά του κατα το παρελθόν, το παρων και γιατι οχι το μέλλον. Ειναι λυπηρό ομως που καποιοι παραδεχόντουσαν οτι τον ανέχθηκαν στο τηλέφωνο να λέει τις γνωστότατες λάσπες για τούς πάντες και τα πάντα και δεν του εκλεισαν το τηλεφωνο στα μούτρα. Εκτός δεν των αλλων επειδη στην Ελλάδα ολα ξεχνιώνται θα σπεύσουν σε 2 βδομάδες στην λεσχούλα του να συμμετάσχουν σε μία ακόμα 'γιορτή' κατ΄αυτόν. Αυτό δεν είναι το μεγάλο λάθος βρε Λεωνίδα ολων των ανθρώπων του χώρου? για πές μου
-
Συμφωνώ απόλυτα.Ολοι ξεχνάνε αλλά σιγά σιγά όλοι καταλαβαίνουνε το επίπεδο του καθενός.
Συνφορουμίστας με ρώτησε 'Τι λες να πάω?' και του απάντησα ναι γιατί θεωρώ το να προσπαθείς να επιβάλλεις κάτι μειώνει την προσωπικότητα του συνομιλητή σου.
Αγωνιζόμενος από την Αθήνα που με ρώτησε του είπα μάλιστα ότι το σπριντ του είναι καλό.(Μπορείτε να το εξακριβώσετε αυτό).
Τώρα γιά την γιορτή που ανάφερες γιορτή είναι και η δεξίωση,γιορτή είναι και το πανηγύρι.Ο καθένας διαλέγει. -
Συμφωνώ απόλυτα.Ολοι ξεχνάνε αλλά σιγά σιγά όλοι καταλαβαίνουνε το επίπεδο του καθενός.
Συνφορουμίστας με ρώτησε 'Τι λες να πάω?' και του απάντησα ναι γιατί θεωρώ το να προσπαθείς να επιβάλλεις κάτι μειώνει την προσωπικότητα του συνομιλητή σου.
Αγωνιζόμενος από την Αθήνα που με ρώτησε του είπα μάλιστα ότι το σπριντ του είναι καλό.(Μπορείτε να το εξακριβώσετε αυτό).
Τώρα γιά την γιορτή που ανάφερες γιορτή είναι και η δεξίωση,γιορτή είναι και το πανηγύρι.Ο καθένας διαλέγει.
4ο RALLY SPRINT ΤΡΙΚΑΛΩΝ