-
Καλημέρα σας και Χρόνια πολλα σε όλους,
Θέλω τη βοήθεια σας
Έχω φέρει ένα αυτοκίνητο απο Γερμανία το οποίο έχω ήδη εκτελονιση είναι euro4.
Περιμένω να αλλάξει ο χρόνος ώστε να μην πληρώσω το σήμα του 2010 για κάτι μέρες.
Γνωρίζει κάποιος σας εάν θα έχω πρόβλημα να παραλάβω άδεια και πινακίδες απ´το καινούργιο έτος λόγω της νέας τροποποίησης με τα euro4??
Σε ερώτηση μου στο Συγκοινωνιων δεν πήρα σαφές απάντηση, δεν γνώριζε εάν θα έχω το δικαίωμα απο Δευτέρα να βγάλω άδεια, θα ξέρει απο Δευτέρα!
Μπορεί κάποιος να με βοηθησει?
Ευχαριστώ. -
Θέλω τη βοήθεια σας
Περιμένω να αλλάξει ο χρόνος ώστε να μην πληρώσω το σήμα του 2010 για κάτι μέρες.
Γνωρίζει κάποιος σας εάν θα έχω πρόβλημα να παραλάβω άδεια και πινακίδες απ´το καινούργιο έτος λόγω της νέας τροποποίησης με τα euro4??
Σε ερώτηση μου στο Συγκοινωνιων δεν πήρα σαφές απάντηση, δεν γνώριζε εάν θα έχω το δικαίωμα απο Δευτέρα να βγάλω άδεια, θα ξέρει απο Δευτέρα!
Ευχαριστώ. -
Θέλω τη βοήθεια σας
Ευχαριστώ. -
Νομίζω πως έδωσαν 6μηνη παράταση για την εφαρμογή του νόμου.
-
Ναι ετσι ειπανε! Εξάμηνη παράταση για τα εκτελωνισμένα!
Αρα λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα -
Μήπως να φτιάχναμε μια λίστα με ποια είναι αυτά τα αμάξια -ως καινούρια- που σε 6 μήνες θα πρέπει ή να αλλάξουν ή να σταματήσουν να υπάρχουν, για να έχουμε μια εικόνα? (Όχι ότι θα λείψουν από κανένα αλλά απλώς να γνωρίζουμε!)
Αυτά που γνωρίζω εγώ:Suzuki Splash/Opel Agila 1,2
Nissan Note 1,4
Seat Altea Freetrack 1,4 Tsi 122hp (2κίνητο).
Νομίζω ... Hyundai Getz, Suzuki Jimny 1,3 και Suzuki GV 1,6, όλα τα Peugeot με τον 1,4 16V. -
ο συγκεκριμενος νομος ισχυει μονο για ελλαδα ετσι?
-
Για όλη την Ε.Ε. και η εφαρμογή του άρχισε την 1/1/11.
Στην Ελλάδα δόθηκε παράταση 6 μηνών. -
Δηλαδη αν πχ ζεις σε μια αλλη ευρωπαικη χωρα πχ Γαλλια δεν μπορεις να κανεις εισαγωγη απο Γερμανια ενος euro4 ΙΧ?
-
Μεταχειρισμένο ναι! Καινούριο όχι!
Euro4