-
αποψεις για το συγκεκριμενο αυτοκινητο,ιδιαιτερα απο οσους το έχουν ή το εχουν κανει Test drive
-
αποψεις για το συγκεκριμενο αυτοκινητο,ιδιαιτερα απο οσους το έχουν ή το εχουν κανει Test drive
-
-
καλο γκαζι, ορεος κινητηρας , καλα φρενα, απαρεδεκτο τιμονι, πολλα προβληματα με τα ηλεκτρικα ...... για πληροφοριες http://www.stiloclub.gr αν και σου χτυπαω καμπανακι.........[/code]
-
to τιμονι δε ειναι απαραδεκτο απλος οχι κορυφεο σε αισθηση , γιατι απο ταχυτητα σκιζει , 2.5 στροφες , ξερεις πολα αλλα με αναλογη ταχυτητα ?
οκ αλφα , τη οποια προτιμο , απλα το αυτοκινητο ειναι κορυφεο .
Τα προβληματα (νεοτητας ) εχθν λυθει αποτιακοθσα , το τελευτεο καιρο σε περιοδικα θεωρειται απο τα πιο αξιοπιστα , μαλιστα εχει και αρκετη εγκυηση . -
ως κατοχος του 1.2 αγορασμενο το 12ο του 2003 επιβεβαιωνο οτι δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα ενω τα πρωτα αυτοκινητα ειχαν διαφορα αλλα αυτο συμβαινει σε ολα τα νεα μοντελα.
το αυτοκινητο κατα τα αλλα εχει φοβερα φρενα και κρατηματα και εχω μετανοιωσει που δεν πηρα το 1.8.
το τιμονι εχει και τα πλεονεκτηματα του και τα μειονεκτηματα του.
και εξηγουμε:
εχει φοβερη σταθεροτητα και το αυτοκινητο παει ευθεια χωρις να κρατας το τιμονι ανεξαρτητος οδοστρωματος αλλα χανει λιγο σε αισθηση του δρομου χωρις ομως να χανει και σε ακριβεια.
εγω παντως τωρα που το εχω ζησει θα το ξαναγοραζα ευχαριστως αλλα το 1.8 η ακομα καλυτερα το diesel που ειναι ακομα πιο γρηγορο και οικονομικοτερο αλλα δεν ξερω την τιμη αγορας -
back1 ενταξει ολα τα αυτοκινητα να τα βαλεις στην ευθεια και να τα αφησεις αν εχουν καλη ευθυγραμμιση ευθεια θα πανε θες δεν θες.......
φωτη δεν ειναι οτι δεν ειναι κορυφαιο σε αισθηση γιατι πολυ απλα δεν εχει αισθηση.........
οσο αναφορα για τα προβληματα ξαναψαξτε το......... -
οκ απο αισθηση κατο απο μεσο ορο ,αλλα σε ταχυτητα , εμενα τουλαχιστο με ενθουσιασε ( για να μη ξεχνιομαστε μιλαωγια punto sporting )
posh egyhsh δινει η αντιπροσωπια ? -
5 χρονακια.......
-
αν και σου χτυπαω καμπανακι.........[/code]
Τι εννοείς
-
5 χρονακια ....... καθολου ασχημα ετσι ?
φιλε ακις εγω πιστευω οτι καλυτερα να παρεις το αυτοκινητο που σου αρεσει και σε ικανοποιει και ας βγαλει 5 ζημιες στα δεκα χρονια παραπανω .
αλωστε δε εχει χειροτερο πραγμα απο το να περνεις ενα αυτοκινητο που δε συ αρεσει 100% για τη αξιοπιστια του και να βγενει μαπα .
Σημερα μονο τους γιαπωνεζους πρεπει να εμπιστευομαστε ( δικη μου αποψη ) -
συνφωνο οτι ενα αυτοκινητο οταν εχει καλη ευθηγραμιση παει ευθεια αλλα οταν η ασφαλτος ειναι λιωμενη απο τη ζεστη και κανει σαμαρακια κατα μηκος και οχι εγκαρσια τοτε παει ευθεια;
το stilo παει.
οντως σε θεματα αξιοπιστειας μονο τους γιαπωνεζους πρεπει να εμπιστευομαστε αλλα εγω οπως γραφει ο φιλος μας παραπανω πηρα αυτο που μου αρεσε περισσοτερο και με 5 χρονια εγγυηση μολις τελειωση το αλλαζω. -
Έχω εδω και σχεδόν 2 χρόνια το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Μέχρι πρότινος ήμουν πολύ ευχαριστημένος και έλεγα πως αν ξαναέπαιρνα αυτοκίνητο σ'αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα το ίδιο γιατί είναι αρκετά γρήγορο, έχει καλή οδική συμπεριφορά, πολύ καλό κράτημα, κορυφαία φρένα, καλούς χώρους και το τιμόνι του μπορεί να μην είναι κορυφαίο σε αίσθηση αλλά δεν ενοχλεί(για να είμαι ειλικρινής το μόνο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει που έχει σαφώς ανώτερο τιμόνι απ'το Stilo είναι το RX-8...).Γενικά παρά τα μικροπροβλήματα που είχε με είχε ικανοποιήσει.
Όταν όμως πριν από 2 εβδομάδες έσπασε η κρεμαγιέρα, άλλαξα γνώμη...
Δεν θα ξανάπαιρνα το Stilo ούτε οποιοδήποτε άλλο ιταλικό!
fiat stilo 1.8