-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Και στην Κοζάνη έχει αυτόματους πωλητές. Χρησιμοποιησα μια φορά πέρσι!
Δύσκολη μου φάνηκε η ... αυτοεξυπηρέτηση!Πρόσεχε τι λες!
Αν πετύχει όμως!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Και στην Κοζάνη έχει αυτόματους πωλητές. Χρησιμοποιησα μια φορά πέρσι!
Δύσκολη μου φάνηκε η ... αυτοεξυπηρέτηση!Πρόσεχε τι λες!
Αν πετύχει όμως!
Εσύ είσαι ο άνθρωπος μου!
-
...τυφλα να χει!
-
Εκλεισε το βενζιναδικο που εβαζα βενζινη παει το ονειρο του 1,537 εβαλα με 1,569 οπως τα περισσοτερα βενζιναδικα της περιοχης μου.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εκλεισε το βενζιναδικο που εβαζα βενζινη παει το ονειρο του 1,537 εβαλα με 1,569 οπως τα περισσοτερα βενζιναδικα της περιοχης μου.H C200 δούλευε καλά με νερό;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εκλεισε το βενζιναδικο που εβαζα βενζινη παει το ονειρο του 1,537 εβαλα με 1,569 οπως τα περισσοτερα βενζιναδικα της περιοχης μου.
H C200 δούλευε καλά με νερό;
Τσακμακι
-
Καζανάκι είναι ρε;!
-
Πιο πολύ σε κουβά φέρνει.
-
-
epic fail
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
H C200 δούλευε καλά με νερό;
Τσακμακι
Πρώτη φορά στην τηλεόραση και την έφαγε την σαβούρα.Είναι άνθρωπος να σου κάνει ποδαρικό αυτός
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
@αυστηρά προς melos ή όποιος άλλος γνωρίζει με νούμερα
Τα φθηνά πρατήρια έχουν επαρκώς περισσότερο τζίρο από τα μέσης τιμής πρατήρια; Ή δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις να 'σπάσεις' την αγορά;Αν εχεις την χρηματοπιστωτικη ικανοτητα (χρηματοδοτηση, πληρωμες προς την εταιρια αλλα και απο τους πελατες σου ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ) εισαι σε δρομο με αρκετη κινηση και τα εξοδα σου ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα τοτε ναι αξιζει τον κοπο...
Υπαρχει εντουτοις τεραστια διαφορα αναμεσα στα φθηνα πρατηρια και τα προκλητικα φθηνα πρατηρια τα οποια μεχρι τωρα αναφερω ως 'φθηνα'! Αλλες οι αρχες λειτουργιας του πρωτου και σιγουρα πολυ διαφορετικες οι υπολοιπες...
Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν δεν εισαι μεσα στα πραγματα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να διακρινεις το ενα απο το αλλο!Ειδικα δε, οταν σαν καταναλωτης κοιτας μονο την τιμη αδιαφορωντας για την ποιοτητα των καυσιμων αλλα και των παραδοσεων!
-
να ενημερωσω τους φιλους πρατηριουχους οτι, το $ ειναι πλεον στο 1,31€ σε σχεση με το 1,40 που ηταν μερικες μερες πριν! Αναμενω σημαντικη μειωση τιμων λοιπον...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να ενημερωσω τους φιλους πρατηριουχους οτι, το $ ειναι πλεον στο 1,31€ σε σχεση με το 1,40 που ηταν μερικες μερες πριν! Αναμενω σημαντικη μειωση τιμων λοιπον...Πριν ή μετα τα Χριστουγεννα??
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να ενημερωσω τους φιλους πρατηριουχους οτι, το $ ειναι πλεον στο 1,31€ σε σχεση με το 1,40 που ηταν μερικες μερες πριν! Αναμενω σημαντικη μειωση τιμων λοιπον...Προσεχε μην αλληθωρισεις απο τα υπονοουμενα...
Εγω παντως τις τιμες των δυιλιστηριων τις βλεπω σταθερες!
Οταν κατεβουν το συζυταμε... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να ενημερωσω τους φιλους πρατηριουχους οτι, το $ ειναι πλεον στο 1,31€ σε σχεση με το 1,40 που ηταν μερικες μερες πριν! Αναμενω σημαντικη μειωση τιμων λοιπον...αφου ανεβαινει το δολλαριο ως προς το ευρώ, το ανάποδο θα γίνει!
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
να ενημερωσω τους φιλους πρατηριουχους οτι, το $ ειναι πλεον στο 1,31€ σε σχεση με το 1,40 που ηταν μερικες μερες πριν! Αναμενω σημαντικη μειωση τιμων λοιπον...
αφου ανεβαινει το δολλαριο ως προς το ευρώ, το ανάποδο θα γίνει!
εβαλα αναποδα τις ισοτιμιες.
το νοημα παραμενει το ιδιο βεβαια -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Προσεχε μην αλληθωρισεις απο τα υπονοουμενα...
Εγω παντως τις τιμες των δυιλιστηριων τις βλεπω σταθερες!
Οταν κατεβουν το συζυταμε...σταθερες ε;;;;
ΑΜΟΛΥΒΔΗ
95 RON
10PPM
ευρώ / m317/12/2010 1.173,823
16/12/2010 1.174,738
15/12/2010 1.177,718
14/12/2010 1.181,074
13/12/2010 1.182,040
10/12/2010 1.185,935
09/12/2010 1.187,359ευτυχως υπαρχει το ιντερνετ, αλλιως θα μας πειθατε και για τον Αι-Βασιλη
-
Επεσε κατα 1,3 λεπτο το λιτρο... Big Deal!
1 ευρω το λιτρο αν στην δωσω σε βολευει? -
Αν ανέβει 1,3λ/λίτρο θα την ανεβάσεις την τιμη ή θα πεις Big Deal και θα την αφήσεις στην ίδια τιμή με πριν;
Βενζίνη ώρα μηδέν!