-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
το 'η' είναι διαζευκτικό βρε, μην παρεξηγηθούμε
Αλίμονο γιατί να παραξηγηθούμε , χαλαρώνουμε και συζητάμε!!!! Γιαυτό εμείς όταν γράφουμε ένα έγγραφο όταν είναι να βάλουμε η διαζευτικό γράφουμε: π.χ ΄΄ να αποστείλλετε πίνακα ή (ΔΙΑΖ) καταστάσεις ΄΄!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Νάτα μας..... αρχίσαμε....... προβλήματα!!!!!!Μετά από 7 μήνες συμβίωσης και 8500 χιλιόμετρα!!!!! Αναφέρω το εξής πρόβλημα που παρουσιάστηκε!!!! Το ρολόι του αυτοκινήτου κάθε 2 μήνες πάει μπροστά γύρω στα 3 λεπτά!!!!!!!
Κατα τα άλλα ... καλά!!!!!!!!!!!
Πάνε πολλά χρόνια που δεν έχω κοιτάξει το ρολόι στο αυτοκίνητο. ... προτιμώ το ρολόι χειρός μου!
Κάποιος συνεπιβάτης στο Splash πρόσεξε κάποια στιγμή λάθος την ώρα και μετά απο 'ερευνα' διαπιστώθηκε ότι κάθε μήνα χανει 3 λεπτά. Επί δυο χρόνια κάθε 5 μήνες διόρθωνα 15 λεπτά ... Επρεπε να αλλαχθεί όλος ο πινακας (με ενδείξεις, χιλιομετρητή -ξανά απο το 0- κλπ) και φυσικά δεν το έκανα.
Ελπίζω να μην χειροτερέψει και χρειαστείς οδική βοήθεια!!! -
με μπέρδεψες τώρα .. Αφού το τόνισα το 'η'
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ελπίζω να μην χειροτερέψει και χρειαστείς οδική βοήθεια!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Νάτα μας..... αρχίσαμε....... προβλήματα!!!!!!
Μετά από 7 μήνες συμβίωσης και 8500 χιλιόμετρα!!!!! Αναφέρω το εξής πρόβλημα που παρουσιάστηκε!!!! Το ρολόι του αυτοκινήτου κάθε 2 μήνες πάει μπροστά γύρω στα 3 λεπτά!!!!!!!
Κατα τα άλλα ... καλά!!!!!!!!!!!
Πάνε πολλά χρόνια που δεν έχω κοιτάξει το ρολόι στο αυτοκίνητο. ... προτιμώ το ρολόι χειρός μου!
Κάποιος συνεπιβάτης στο Splash πρόσεξε κάποια στιγμή λάθος την ώρα και μετά απο 'ερευνα' διαπιστώθηκε ότι κάθε μήνα χανει 3 λεπτά. Επί δυο χρόνια κάθε 5 μήνες διόρθωνα 15 λεπτά ... Επρεπε να αλλαχθεί όλος ο πινακας (με ενδείξεις, χιλιομετρητή -ξανά απο το 0- κλπ) και φυσικά δεν το έκανα.
Ελπίζω να μην χειροτερέψει και χρειαστείς οδική βοήθεια!!!Ξέρεις πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι;;;; Κοιτάω συνέχεια το ταμπλώ (για την κατανάλωση ) και βλέπω το ρολόι , πάω τα παιδιά στα Γερμανικά και μόλις φθάνουμε μου λένε να περιμένω γιατί είναι νωρίς (3 λεπτά) είναι Αγγλάκια στα ραντεβού τ ων Γερμανικών !!!!!!
-
με μπέρδεψες τώρα .. Αφού το τόνισα το 'η'
Ναι το τόνισες αλλά το έγραψες κεφαλαίο Η και δε φαίνεται καλά ο τόνος , και πριν είχες βάλει ερωτιματικό!!!!
α κατάλαβα, τα κανα αχταρμά my apologises
-
Κοιτάω συνέχεια το ταμπλώ (για την κατανάλωση ) ...Εγώ κοιτάζω έξω απο το παρμπρίζ!!! Υπέροχη η θέα που προσφέρει!
Το ταμπλό μόνο για βενζίνη.
Σε κατανάλωση εδώ και καιρό με μόνο πόλη (περιμετρικά ή μάλλον ... προαστιακά γιατί κέντρο δεν λέει με τίποτα) είμαι στα 7,0 ενώ πριν λίγα λεπτά που γύρισα στο σπίτι είδα 6,9. Μια χαρά είμαι ... με κίνηση στα φανάρια, μποτιλιάρισμα στην υπερβολή του (μην ακούσω για ακριβή συντήρηση, ακριβή βενζίνη, ακριβά τέλη ... τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη). -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κοιτάω συνέχεια το ταμπλώ (για την κατανάλωση ) ...
Εγώ κοιτάζω έξω απο το παρμπρίζ!!! Υπέροχη η θέα που προσφέρει!
είμαι στα 7,0 ενώ πριν λίγα λεπτά που γύρισα στο σπίτι είδα 6,9.
Την θέα έξω την έχω χορτάσει το κασκάι μέσα δε μπορώ να το χορτάσω
καλά πας, την έριξες την κατανάλωση , εγώ ήμουν 5,8 αλλά έκανα 3 -4 προσπεράσεις και το πάτησα λίγο και πήγα 5,9
-
Εκεί που όλα πάνε καλά στο δρόμο (πέρα απο 2, 3, 4, 5 δίποδα που κάνουν τις τους στους δρόμους) ... ξεφνικά ένα 'κουδούνι' και ανάβει το κίτρινο τριγωνάκι στο ταμπλό. Μου βγάζει στην οθόνη κάτι σε ... Εξω έχει low temperature και αναβοσβήνει το '3' βαθμούς Κελσίου!
Να πω την αλήθεια με 'αγρίεψε' ο προειδοποιητικός ήχος του. Τι ήθελε? Να το πάω σε τροπικά μέρη για να ζεσταθεί?
Το κακοέμαθα μάλλον. Στο υπόγειο που παρκάρει η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι το λιγότερο 17 βαθμούς Κελσίου. -
Σε προειδοποιει οτι μπορει να εχει παγο εξω .
-
Α καλά!
Ούτε καν τον σκέφτηκα!
Γέλασα και νόμισα ότι το 'καλό' μου με προειδοποιεί να μην βγω απο το αμάξι χωρίς το μπουφάν μου! -
Πω πω , κάνει και τέτοια;;; τόσο έξυπνο αμάξι έχουμε;;;
-
Πω πω , κάνει και τέτοια;;; τόσο έξυπνο αμάξι έχουμε;;;Και ο πατέρας μου που ήταν συνοδηγός εντυπωσιάστηκε. Με ρώτησε τι άλλο κάνει το υπεραυτοκίνητο 'μας'! 'Μας???'
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και ο πατέρας μου που ήταν συνοδηγός εντυπωσιάστηκε. Με ρώτησε τι άλλο κάνει το υπεραυτοκίνητο 'μας'! 'Μας???'
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και ο πατέρας μου που ήταν συνοδηγός εντυπωσιάστηκε. Με ρώτησε τι άλλο κάνει το υπεραυτοκίνητο 'μας'! 'Μας???'
Υπάρχει κάποιος τρόπος να το απενεργοποιήσεις, αν σε ενοχλεί?
Εννοώ αν έχει κάποια ρύθμιση από μενού, ώστε να μην το ακούς ή βλέπεις. -
Εγω δεν ξερω καθως δεν ειμαι κατοχος Qashqai .
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Εννοώ αν έχει κάποια ρύθμιση από μενού, ώστε να μην το ακούς ή βλέπεις.Όχι δεν απενεργοποιήτε.Εάν στο Twιngo σου έχεις εξωτερική θερμοκρασία το κάνει και στο δικό σου μόνο που στα Renault απλά αναβοσβήνει κάτω από τους 2 βαθμούς κελσίου.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω δεν ξερω καθως δεν ειμαι κατοχος Qashqai .ΟΚ. Απλά παρέθεσα το post σου.
Σκεφτόμουν την περίπτωση ενός πολύωρου ταξιδιού με συνθήκες που ευνοούν το συγκεκριμένο warning/alert και αν υπάρχει τρόπος να το κόψει κάποιος.
-
Πρεπει να το κανει μεσω αντιπροσωπειας λογικα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εννοώ αν έχει κάποια ρύθμιση από μενού, ώστε να μην το ακούς ή βλέπεις.Όχι δεν απενεργοποιήτε.Εάν στο Twιngo σου έχεις εξωτερική θερμοκρασία το κάνει και στο δικό σου μόνο που στα Renault απλά αναβοσβήνει κάτω από τους 2 βαθμούς κελσίου.
Ευχαριστώ.
Χθες το απόγευμα έδειχνε 4 βαθμούς, άρα παρά τρίχα. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πρεπει να το κανει μεσω αντιπροσωπειας λογικαΘα ήταν χρήσιμο να γνωρίζαμε αν υπάρχει τέτοια λύση, όντως.
Χωρίς όμως ματσακουλιές σε ηλεκτρονικά ή λογισμικό.
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)