-
Ένα έχω να πώ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ . Είστε άπιστοι θωμάδες όλοι εδώ μέσα .
Στο αμάξι μου έκανα τις εξής μετατροπές :
Μαγνητάκια και μάλιστα 3 απο 3 διαφορετικές εταιρίες για να είμαι σίγουρος ότι η βενζίνη μου 'μαγνητίζεται' και πολώνεται σωστά . Έως 30% λιγότερη κατανάλωση καυσίμου . Ιόνίζω τα καυσιμά μου . Αλλά εσείς που να καταλάβεται απο τέτοιους επιστημονικούς όρους και τεχνικές .¨Εβαλα το Βενσ fuel booster που σύστησε ο συνάδελφος επιστήμονας πρίν απο ολίγο σε αυτό το post .
Έτσι αφού ιονίσω/πολόσω πρώτα το καύσιμο μου με αυτή τη συσκευή σπάω τις αλυσίδες των υδρογονάνθρακών και το καύσιμο αποκτά μεγάλητερη κινητικότητα.Επίσης μειώνεται δραστικά η επιφανειακή τάση του υγρού σε ποσοστό που φθάνει το 50% και Αλλάζει το Ph από όξινο σε αλκαλικό.
Το δεύτερο και σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι η βελτίωση του ψεκασμού.Τρίτων . Με μία μικρή μετατροπή και έναν inverter έχω εγκαταστήσει την συσκευή εκείνη που χρησιμοποιώ στο σπίτι για να καταναλώνω λιγότερο ρεύμα . Πως λεγότανε να δείς ? economizer ? Μειώνω το συνημήτονο και χρησιμοποιώ το ρεύμα που αλλιώς πήγαινε χαμένο . Αποτέλεσμα ? Μέχρι 30% λιγότερη κατανάλωση ρεύματος ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ .
Τέταρτον χρησιμοποιώ το βελτιωτικό του φίλου μας και κάποια άλλα στα λάδια κινητήρα . Περισσότερα άλογα και λιγότερη κατανάλωση .
Ένα θα σας πώ. Πλέον δεν λεώ στον βενζινά 'γεμισέ το' αλλά του λέω.... βάλε 1-2 λίτρα . Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Αλλά εσείς τι να καταλάβετε.... κοινοί θνητοί . Δεν έχεται ιδέα απο τέτοιες adωanced επιστήμonικές τεχνικές .
Υ.Γ :
Αυτό με τα μαγνητάκια , μια απο της μάρκες που πωλούνται και στην Ελλάδα , στην Αμερική έχει φάει τεράστιο πρόστημο για παραπλάνηση των καταναλωτών και υποχρεόθηκε να μην ξανααναφέρει πουθενά στις διαφημίσεις τις όλες αυτές τις ικασίες που έλεγε ότι προσφέρει το προιόν . Είναι και παράνομο αλλά και ανήθικο . Ενοήτε δεν είναι παράνομο να πουλάς μαγνητάκια για το αυτοκίνητο ή οτιδήποτε άλλο , αλλα είναι πραγματικά παράνομο να εξαπατάς και να υποτιμαςτην νοημοσ'υνη των καταναλωτών.Απορώ πως δεν τους έχουν κάνει ακόμα μύνηση και πρόστιμα ... Δεν φτέει ο κάθε ένας απο εμάς που μπορεί να παρατηρήσει κάποια βελτίωση (είναι βλέπεις και η καλή ψυχολογία που κάνει και το αυτοκίνητο όντως πιο 'στρωτό') .Εμπιστέβεσαι αυτόν που στο πουλάει ... μιάς και σου δήχνει και σχεδιαγράμματα πολλές φορές και αποδήξεις .Υ.Γ 2 : Θα βάλω σε ένα μπουκάλι 2λίτρα βενζίνη .... θα το πουλήσω για 18.5ευρω και θα το προωθήσω σαν προιόν που 'δήνει' περισσότερα χιλιόμετρα
Θα βάλω συγκεκριμένα 2λίτρα V-power και θα πώ ότι έχει συστατικά που καθαρίζουν και τον κινήτηρα.... Θα βάλω και έξτρα 200ml ασετόνη και 100ml κηροζύνη και θα πώ οτι αυξάνει και τις επιδόσεις...
Ψέματα δεν λέω .. 18.5e όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου
-
έχεις p.m
-
Μια που αρχισαμε τις παπαριες περι οικονομιων...
Ο χρήστης ultranet έγραψε:
Τρίτων . Με μία μικρή μετατροπή και έναν inverter έχω εγκαταστήσει την συσκευή εκείνη που χρησιμοποιώ στο σπίτι για να καταναλώνω λιγότερο ρεύμα . Πως λεγότανε να δείς ? economizer ? Μειώνω το συνημήτονο και χρησιμοποιώ το ρεύμα που αλλιώς πήγαινε χαμένο . Αποτέλεσμα ? Μέχρι 30% λιγότερη κατανάλωση ρεύματος ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ .Οι economisers ή εξοικονομητες ενέργειας, μειώουν την άεργο ισχύ, αν αυτη υπαρχει. Στον οικιακο τομεα υπάρχει ελάχιστη αεργος ισχυς. Η μειωση της ενδειξης της αμπεροτσιμπιδας που χρησιμοποιουν αυτοι που προωθουν τους εξοικονομητες, αφορα μονον τη μειωση της αεργου ισχυος. Απο την αρχη διατηρησης της ενεργειας, η πραγματικη ισχυς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ. Ακομα η αεργος ισχυς δεν μπορει να μετρηθει απο τους μετρητες της ΔΕΗ. I'm out
Υ.Γ. αν θελετε και αλλα πειτε εχω αρκετα.... -
Μιας και το θεμα κατεληξε σε Μαγνητακια #2 κλειδωνεται ,αν εχει καποια αντιρρηση ο αρχικος συγγραφεας ας στειλει πμ [mod]
-
Αστο ξεκλειδωτο λογω εορτων, να τρολαρουμε και λιγο
Ελληνικό βελτιωτικό βενζίνης