-
Μην μπαίνετε στην παγίδα της σύγκρισης των καρτ με τα αυτοκίνητα.Άλλου είδους συγκίνηση προσφέρει το καθένα.Και ναι πολλοί πάνε στη δουλειά τους με αυτά τα αυτοκίνητα που βλέπετε στις πίστες να στριμώχνονται και να τα σπάνε.Πολύ ωραίο το καρτ και όποιος μπορεί να το κάνει καλά κάνει κι ασχολείται.Όπως επίσης άλλο είναι η απόλαυση σε μια ορεινή στροφοδιαδρομή ακόμη και με νορμάλ αυτοκίνητο από την οδήγηση σε πίστα είτε με καρτ είτε με αυτοκίνητο. Και το καρτ όπως και να το κάνουμε τέτοιου είδους συγκινήσεις το καρτ δεν μπορεί να σου δώσει ενώ ένα αυτοκίνητο ακόμα και μια μέρα πιο αργό από το καρτ στην πίστα μπορεί.Όλα αυτά εντελώς φιλικά από κάποιον που θα ήθελε πολύ να κάνει καρτ αλλά δεν αντέχει η τσέπη του και η κοντινότερη πίστα είναι στα 150 χλμ μακριά ...
-
Το θέμα της φυσικής κατάστασης θέλω να δουλέψω.
Μέσα στην εβδομάδα ξεκινάω τρέξιμο με ένα συνάδελφο και έχω ξεκινήσει και στατικό ποδήλατο στο σπίτι.
Με γόμα βγάζω 10λεπτο...και 15λεπτο χωρίς γόμα...αλλά μετά είμαι ΝΕΚΡΟΣ.
@jean29 ...εντελώς φιλικά, τις συγκινήσεις που προσφέρει το καρτ, δε μπορεί να τις προσφέρει κανένα φυσιολογικό, γήινο, αυτοκίνητο.
-
Το τρέξιμο και γενικώς η αεροβική άσκηση θα βοηθήσει πολύ, χωρίς βέβαια να υποκαθιστά την ίδια την προπόνηση στην πίστα... Οι μυικές ομάδες που γυμνάζονται είναι πολύ συγκεκριμένες και η ενδυνάμωση έρχεται με την προπόνηση.
Και βέβαια στον αγώνα ένας τοπ οδηγός χωρίς φυσική κατάσταση μπορεί άνετα να υποσκελιστεί από έναν λιγότερο καλό αλλά με πολύ καλή αντοχή... Από τον 13ο-14ο και μετά δεν μιλάμε πλέον για κόπωση αλλά για πόνο. Και μέχρι τους 22 παρακαλάς να τελειώσει το μαρτύριο όσο γίνεται γρηγορότερα...
-
Σιγουρα οι δυο φιλοι δεν εχουν οδηγησει καρτ αγωνιστικο συγχρονο 125, και εγω πριν χρονια δεν μπορουσα να φανταστω οτι αυτο το τοσο μικρο τετρατροχο μπορει να προσφερει τετoιες συγκινησεις,εχοντας στο παρελθον ενα αγωνιστικο 106 1300, και μετα ενα STARLET 3 group A χωματινο,τωρα πλεον μπορω να πω ειχα μπροστα μου χρυσαφι και εγω επιανα shit.
Nα συμπληρωσω του Νικου οτι το αυτοκινητο ειναι ακομα το οχημα που πας στον προορισμο σου το χειμωνα χωρις να βρεχεσαι
Επεισεις το καρτ εκτος απο φυσικη κατασταση θελει πολυ προπονηση στην πιστα γιατι ετσι και το αφησεις σε αφησε.
Για να καταλαβουν τα παιδια οτι το καρτ δεν οδηγητε ευκολα ειδικα το 6ταχυτο,οταν οι πιλοτοι της F1 πανε για καποιο αγωνα καρτ στο παγκοσμιο μενουν πολυ πισω απο τους εν ενεργεια οδηγους.
.Νικο να κανονισουμε καποια στιγμη να συναντηθουμε με τους φιλους στο καρτοδρομο.http://img823.imageshack.us/img823/6579/img34940.jpg
45 συν αλογα σε περιπου 80 κιλα . -
Συνονοματε τι τιμες παιζουν καινουργια τα kart της CRG σαν σκετα σασι?
-
Μέχρι να απαντήσει πιο εμπεριστατωμένα ο Θοδωρής ρίξε μια ματιά αν θέλεις εδώ
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Μέχρι να απαντήσει πιο εμπεριστατωμένα ο Θοδωρής ρίξε μια ματιά αν θέλεις εδώΣε ευχαριστω πολυ!
Παντως στο site της crg εχει 5-6 μοντελα ( road rebel , bad boy , star , KT1, Dark Rider, Kalifornia ) ενω στο ελληνικο site εχει μονο 2 μοντελα και ενα μοντελο που δεν το βλεπω στο επισημο site ( KART BLACK STAR ΜΟΝΤΕΛΟ 2010 ROTAX MAX LIMITED EDITION GRAND FINALS 2010 MURO LECCESE )
Yπαρχει η αναγκη για ενα δευτερο kart το οποιο θα ειναι με μοτερ 125cc rotax max, το σασι δεν ξερω τι θα ειναι...
Η crg η Danilo rossi...
-
Thodwris έχεις ΡΜ
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κοίτα...θα σου πως το είδα. Όλα ξεκίνησαν από τη μέρα που σκεφτόμουν να βάλω μπλοκέ στο si. Και τελικά ένας Βασίλης ( ) μου λέει (και πολύ σωστά)...δε τα κάνεις καρτ?
Και από τότε όχι βόλτα σε στροφοδιαδρομή δε θέλω να πάω...ούτε βόλτα ΓΕΝΙΚΩΣ γρήγορα δεν έχω όρεξη να πάω.
Και με τόσα λεφτά επί τόσα χρόνια σε βενζίνες, λάστιχα, φθορά, κ.λπ... δίνεις 1,5 χιλιαρικάκι, αγοράζεις αξιόμαχο μτχ καρτάκι και μαζί συγκινήσεις ασύγκριτες... Και εξακολουθείς να χαίρεσαι το αμάξι σου στον δρόμο.
Έτσι είναι. Ξεκινάς από ένα σχετικά παλιό, αξιόμαχο μεταχειρισμένο, πχ 1.5Κ έδωσα το παλιό μου CRG/iame και σιγά-σιγά μαθαίνεις.
Πλέον το αμάξι μου το βλέπω σαν ένα όχημα μετακίνησης από ένα σημείο Α σε ένα σημείο Β.-
(that means τέρμα οι ομηρικές διαμάχες μας
)
Συνήθως οι περισσότεροι (όχι όλοι φυσικά) την βόλτα στην καρτόπιστα την βλέπουν σαν κάτι προσωρινό,σαν πρώτο βήμα ας πούμε.Τέλος πάντων για να μην νομίζει και ο Νίκος πως τον κυνηγάω για ομηρική διαμάχη τώρα που δεν τον βρίσκω αλλού θα πω μόνο πως μπορείς άνετα να απολαύσεις και το καρτ και το αυτοκίνητο σου ή μόνο το ένα ή το άλλο χωρίς κάποιο να είναι λάθος.Αυτό ήταν που κατάλαβα εγώ (πως είναι 'λάθος' το αυτοκίνητο στην πίστα καρτ) και γι αυτό θέλησα να παρέμβω.
-
H ελληνικη αντιπροσωπεια της crg εχει τα προιοντα ρουχισμου?
Με ενδιαφερει ενα φουτερ με κουκουλα που μαρεσε! -
H CRG κατασκευαζει τα DANILO ROSSI ,ZANARDI ,L.HAMILTON ,MADDOX ,GILLARD και μεχρι πριν λιγο καιρο και τα MARANELO, το εχω ξαναπει, ποτε καποιος δεν θα φτιαξει κατι καλυτερο να το χρησιμοποιησει ο αλλος για τον ιδιο σκοπο,ετσι ειναι και η CRG με τους παραπανω
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
H ελληνικη αντιπροσωπεια της crg εχει τα προιοντα ρουχισμου?
Με ενδιαφερει ενα φουτερ με κουκουλα που μαρεσε!Νομίζω πως ναι...μίλα μαζί τους.
-
μακρια απο εμας αλλα το βιντεακι δεν υπαρχει.....λες και παιζουν μαριο καρτ!
http://www.youtube.com/watch?v=-Vf_iAqy ... r_embedded
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
μακρια απο εμας αλλα το βιντεακι δεν υπαρχει.....λες και παιζουν μαριο καρτ!http://www.youtube.com/watch?v=-Vf_iAqy ... r_embedded
Monaco
-
Αυτο το βιντεο δειχνει πλαστικα και σιδερα που τσαλακωνονται κοινος,΄΄ χεστηκε η φοραδα στο αλωνι΄΄,βρειτε τη εγινε στις
19-8-2009 στην Γερμανια και κρατηστε το γεγονος ο καθενας για τον εαυτο του. -
Ποσο πιο ωραιο ειναι??? Πιο γραμμικο, γλυκο δουλεμα,χωρις ξεσπασματα,χωρις κοιλιες,και καλυτερο χρονο στο καρτοδρομο . http://img827.imageshack.us/img827/6248 ... karts2.jpg
Την Παρασκευη που θα πεσει η θερμοκρασια, παρα πολυ αστεγοι που δεν εχουν δυνατο σωμα θα πεθανουν.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Την Παρασκευη που θα πεσει η θερμοκρασια, παρα πολυ αστεγοι που δεν εχουν δυνατο σωμα θα πεθανουν. -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
H CRG κατασκευαζει τα DANILO ROSSI ,ZANARDI ,L.HAMILTON ,MADDOX ,**GILLARD **και μεχρι πριν λιγο καιρο και τα MARANELO, το εχω ξαναπει, ποτε καποιος δεν θα φτιαξει κατι καλυτερο να το χρησιμοποιησει ο αλλος για τον ιδιο σκοπο,ετσι ειναι και η CRG με τους παραπανωΜόνο το σασσί για την Mini...
-
Γεια σου Βασιλη.
Θελω να σε ρωτησω,ειναι ιδεα μου, η οι φιλοι μου οι Αγγλοι το βαρος τους το εχουν ριξει στα SUPER KART και δεν πολυασχολουνται με τα κανονικα??? Γιατι πολυ κατοσταρι βλεπω και ολοι ασχολουνται με αυτην τη βλακεια το ΤΚΜ.
Ακομα το οβαλ πισω σιδερο παιζει εκει επειδη γλυστρανε οι πιστες λογω βροχης, και οι εταιρειες παιζουν με τα σκληρα σασι??? -
Δε θα κάνουμε καρτάκι τη Κυριακή?
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ