-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ειναι γιατι δεν εχεις δει συνφορουμιτη, που εχει ασχοληθει με αγωνες αυτοκινητων κ καρτ κ τωρα διαμενει μονιμα στο Ντουμπαι, να μιξαρει βενζινη με λαδι για διχρονο μοτερ, με το τσιγαρο στο στομα...
Τόσο μακριά τον έστειλε η έκρηξη;!
ή κάνει περισσότερα πειράματα εκεί, λόγο του πολύ πετρελαίου της περιοχής;
φαντάσου που θα τον στείλει την επόμενη φορά!εχει απωτερο σκοπο να μπει σε τροχια!
-
-
Uploaded with ImageShack.us
-
Δυσαρεστημένος πελάτης!
-
Citroen δεν είχε ο markvag;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Citroen δεν είχε ο markvag; -
Kαι μια μερκ στον κύκλο του
-
Και άλλο ένα Tigra μαμά, μαύρο, αυτή τη φορά στη γωνία Φιλίππου-Δραγούμη!
-
Μαύρη CLK (το τελευταίο μοντέλο) που αντί για το φλας αναβόσβηνε το προβολακι ομίχλης!
Εσκεμμένα?? Πρόβλημα?? Νεα μόδα?? Δε ξέρω
-
ηλεκτρολογικό πρόβλημα μάλλον, κάποια γείωση
-
αν ειναι το εμπρος προβολακι ομιχλης και αναβε και εσβηνε πριν και μετα απο στροφη η σε αποτομο ελιγμο τοτε ειναι by default απο το εργοστασιο (εχει εξηγηθει αναλυτικα σε αλλο τοπικ)
-
Το είδα και σε πεζό, νομίζω 207, παίζει και CC (σας φώτισα) αναβόσβηνε σαν φλας το προβολάκι ομίχλης, σε αλλαγή λωρίδας.
Εγώ για καγκουριά το έκοψα. -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
αν ειναι το εμπρος προβολακι ομιχλης και αναβε και εσβηνε πριν και μετα απο στροφη η σε αποτομο ελιγμο τοτε ειναι by default απο το εργοστασιο (εχει εξηγηθει αναλυτικα σε αλλο τοπικ)πριν κ μετα δεν ξερό εγω το είδα σε στενό να στρίβει κ ουτε απότομος ελιγμός ηταν
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Το είδα και σε πεζό, νομίζω 207, παίζει και CC (σας φώτισα) αναβόσβηνε σαν φλας το προβολάκι ομίχλης, σε αλλαγή λωρίδας.
Εγώ για καγκουριά το έκοψα.To προβολάκι ομίχλης χλωμό, το έξτρα προβολάκι στροφής που είναι στο κυρίως φωτιστικό σώμα ναι, παίζει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To προβολάκι ομίχλης χλωμό, το έξτρα προβολάκι στροφής που είναι στο κυρίως φωτιστικό σώμα ναι, παίζει.
Στο (Grande) Punto Evo αναβει το αντιστοιχο προβολακι ομιχλης
-
Και στο φραφο του βλακοκορσαιρ, μιλάει όμως ο φίλος μας για 207...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ για καγκουριά το έκοψα.To προβολάκι ομίχλης χλωμό, το έξτρα προβολάκι στροφής που είναι στο κυρίως φωτιστικό σώμα ναι, παίζει.
υπαρχει τετοιο πραγμα ?
Μα καλα που ζω ? -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
To προβολάκι ομίχλης χλωμό, το έξτρα προβολάκι στροφής που είναι στο κυρίως φωτιστικό σώμα ναι, παίζει.
Στο (Grande) Punto Evo αναβει το αντιστοιχο προβολακι ομιχλης
το αυτο και στο Ibiza FR τελευταιας γενιας
-
Υπάρχει μία απειροελάχιστη πιθανότητα να θυμάμαι ότι να'ναι σχετικά με τη μάρκα του αυτοκινήτου (βλέπε δε θυμάμαι τι έφαγα για πρωινό). Πάντως ήταν άσπρο (σα γκόμενα κάνω).
Οτι αναβόσβησε πάνως αναβόσβησε. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Οτι αναβόσβησε πάνως αναβόσβησε.Αν αναβοσβησε 1 φορα, ηταν ο φωτισμος στροφης. Αν ηταν συνεχομενο who knows...
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]