Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 5 / 8
    Ελληνικοί Αγώνες
    33
    160
    245
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      castor last edited by

Πώς τα καταφέρνουμε να βάζουμε 'αυτογκόλ' από τα αποδυτήρια δεν το έχω καταλάβει ακόμη!

Πάντως Στράτο και Λώρη αισθάνομαι πολύ μα πάρα πολύ μ@λ@κ@ς όχι για τις δοκιμές αλλά γιατί δεν ξέρω πλέον ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέματα!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • E
        el-em last edited by

Ο χρήστης orfanos έγραψε:
        ΛΩΡΗ δεν το κατάλαβα καλά !!!!!
        Θέλεις να πεις ότι οι 95 στους 100 αγωνιζομένους είναι μαλάκες και εσύ είσαι στους 5 ?
        Και τι θες να πεις , ότι θέλεις να κανείς συμφωνία αλλά δεν βρίσκεις κύριο ??????
        Εσύ ? τη στιγμή που βγαίνεις κάνεις το κόκορα και μετά αρχίζεις , ''αυτή η λέξει που είπα είναι λάθος'' …….''αυτό που είπα δεν είναι σωστό'' ….. ''ναι και θα τα πω στους αρμοδίους'' … να πεις τη ?????? ότι ο δικό σου έκανε δοκιμές ??αλλά στράβωσα γιατί κάνανε και οι ξένοι ???τη να σου πω μωρέ ………..το μόνο που έχω να σου πω ότι κάποιοι νέοι που ξεκινάνε τώρα , (μεγάλος η μικρός αριθμός) σε έχουνε για πρότυπο , για αυτό το λόγω και μόνο , πρόσεχε τα γραφόμενα σου γιατί όταν σε διαβάζουνε σε ξεζουμίζουνε και προσπαθούνε να κάνουνε τα γραφόμενα σου πράξη !
        Ας προσέξουμε να μη γίνουνε ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ σαν και ΕΜΑΣ .

Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο πολλή για το ότι κάνανε δοκιμές κάποιοι (γιατί ο Έλληνας μια ζωή κλέβει), με ενοχλεί η κοροϊδία κατάμουτρα από ανθρώπους που τους είχα ψηλά (και δεν εννοώ εσένα ΛΩΡΗ) παραπονιόντουσαν και ζητάγανε να ενωθούμε όλοι γιατί είμαστε αδιάβαστοι όλοι και οι ξένοι τα ξέρουνε …και τελικά τώρα βγαίνει ότι μόνο αυτοί δεν ήταν αδιάβαστοι αλλά τους ενοχλούσε το ότι γνωρίζανε και άλλοι ……..απλά με αφήνουν αδιάφορο γιατί δεν αξίζουνε ούτε το σάλιο μου .

Ειλικρινα ' Ορφανος Στρατος

ΡΕ ΣΤΡΑΤΟ,

ΜΗΝ ΑΡΠΑΖΕΣΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΙ 95 ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 5 (ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ?) ΟΧΙ.
        ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗ ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΔΑΦΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΣ.
        ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ 'ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ' ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ 'ΔΙΚΟ ΜΟΥ' ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΑΝ ΙΣΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ.
        ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΔΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.
        ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΩ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • O
          orfanos last edited by

ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ‘ΑΛΒΑΝΟΣ’ ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΕΙ, ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΗΝΕΝΟΗΘΕΙΣ Η ΟΧΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ !!
          Λωρη είσαι μορφωμένο άτομο και όχι ‘’ΟΡΦΑΝΟΣ ‘’ και για αυτό οφειλής να ελέγχεις το γραπτό λόγω .
          Το να ζητάς συγνώμη για κάποιο λάθος είναι , αν μη τη άλλο υγεία ,ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΟ , αρκεί το λάθος να μην είναι χαλί , για να περάσει ΚΑΤΙ το όποιο βολεύει τα επαγγελματικά σου , που ότι και αν κάνεις επαγγελματικά , καλά να το κάνεις και εύχομαι να πετύχεις , από την καρδιά μου , και εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει .

Αλλά φίλε μου είμαστε παρά πολλή ανακατεμένη , κοινός ΜΠΑΧΑΛΟ , αν δεν θέλεις να μας βοηθήσεις , απλά μη μας ανακατώνεις άλλο για προσωπικό κέρδος
          Βγαίνουνε και λένε διαφορά χωρίς ΚΟΡΣΕ , κάποιος ανεγκέφαλος έγραψε προχτές ότι ο THIRY και ο JOSEPH είναι στη φτέρη και κάνουνε δοκιμές , και δεν μπήκε στο κόπο να δει τη κεντρική σελίδα που έλεγε ότι τρέχουνε στη Τουρκία !!! ΕΛΕΟΣ
          Εσύ μας λες ότι κάποιος κάνει στο ΔΕΘ δοκιμές με ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ !!!!!
          ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ???????????
          ΠΕΣΤΟΝΑ !!! Εμείς είμαστε 6 μέρες απάνω δεν τον είδαμε , ο Διαφας ήτανε 4 μέρες προτού δεν τον είδε , ο Βελλης ήτανε 2 Σ/Κ προτού δεν τον είδε κ.λ.π
          Εσύ ρε φιλαράκι που τον είδες και ποιος είναι ???
          ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ !!!!!!
          Ο δικό σου( και δεν εννοώ τον Άρη) έκανε δοκιμές (ΝΟΜΙΜΕΣ) και οι ξένοι το ίδιο , εμείς ΟΧΙ , το πρόβλημα σου δεν κατάλαβα ?????????????????
          Αντί να φωνάζουμε εμείς βγαίνεις και σκούζεις εσύ ????????
          Δηλαδή....... εκεί που μας χρωστάγανε μας πήρανε και το βόδι !!
          Και γιατί τόσος ντόρος ????????????????
          Αν εσύ που είσαι κοντά στα 40 φιλε μου , και από αυτά , τα 25 αγωνιστικά , δεν μπορείς να περάσεις η να βοηθήσεις για να περάσουν κάποια πράγματα , κάποιος που έχει κάνει μια ΡΙΤΣΩΝΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΡΑΛΛΗ ΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ?
          ΛΩΡΗ πίστεψεμε , νιώθω ΜΑΛΑΚΑΣ απέναντι σε κάποιους που νομίζουνε ότι είναι ΠΟΝΗΡΟΙ ,το μόνο που έχω να πω ………….Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ !!!!!!!

Υ.Γ για μια φορά σε παρακαλώ , απάντα με ονόματα και επί της ουσίας , η μην απαντάς καθόλου , έτσι και αλλιώς εμείς θα σε αγαπάμε σαν ένα από τους πιο φτασμένους  και αξιους συνοδηγούς 

ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ Ορφανός Στρατος

• E
            el-em last edited by

ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ‘ΑΛΒΑΝΟΣ’ ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΕΙ, ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΗΝΕΝΟΗΘΕΙΣ Η ΟΧΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ !!
            Λωρη είσαι μορφωμένο άτομο και όχι ‘’ΟΡΦΑΝΟΣ ‘’ και για αυτό οφειλής να ελέγχεις το γραπτό λόγω .
            Το να ζητάς συγνώμη για κάποιο λάθος είναι , αν μη τη άλλο υγεία ,ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΟ , αρκεί το λάθος να μην είναι χαλί , για να περάσει ΚΑΤΙ το όποιο βολεύει τα επαγγελματικά σου , που ότι και αν κάνεις επαγγελματικά , καλά να το κάνεις και εύχομαι να πετύχεις , από την καρδιά μου , και εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει .

Αλλά φίλε μου είμαστε παρά πολλή ανακατεμένη , κοινός ΜΠΑΧΑΛΟ , αν δεν θέλεις να μας βοηθήσεις , απλά μη μας ανακατώνεις άλλο για προσωπικό κέρδος
            Βγαίνουνε και λένε διαφορά χωρίς ΚΟΡΣΕ , κάποιος ανεγκέφαλος έγραψε προχτές ότι ο THIRY και ο JOSEPH είναι στη φτέρη και κάνουνε δοκιμές , και δεν μπήκε στο κόπο να δει τη κεντρική σελίδα που έλεγε ότι τρέχουνε στη Τουρκία !!! ΕΛΕΟΣ
            Εσύ μας λες ότι κάποιος κάνει στο ΔΕΘ δοκιμές με ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ !!!!!
            ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ???????????
            ΠΕΣΤΟΝΑ !!! Εμείς είμαστε 6 μέρες απάνω δεν τον είδαμε , ο Διαφας ήτανε 4 μέρες προτού δεν τον είδε , ο Βελλης ήτανε 2 Σ/Κ προτού δεν τον είδε κ.λ.π
            Εσύ ρε φιλαράκι που τον είδες και ποιος είναι ???
            ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ !!!!!!
            Ο δικό σου( και δεν εννοώ τον Άρη) έκανε δοκιμές (ΝΟΜΙΜΕΣ) και οι ξένοι το ίδιο , εμείς ΟΧΙ , το πρόβλημα σου δεν κατάλαβα ?????????????????
            Αντί να φωνάζουμε εμείς βγαίνεις και σκούζεις εσύ ????????
            Δηλαδή....... εκεί που μας χρωστάγανε μας πήρανε και το βόδι !!
            Και γιατί τόσος ντόρος ????????????????
            Αν εσύ που είσαι κοντά στα 40 φιλε μου , και από αυτά , τα 25 αγωνιστικά , δεν μπορείς να περάσεις η να βοηθήσεις για να περάσουν κάποια πράγματα , κάποιος που έχει κάνει μια ΡΙΤΣΩΝΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΡΑΛΛΗ ΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ?
            ΛΩΡΗ πίστεψεμε , νιώθω ΜΑΛΑΚΑΣ απέναντι σε κάποιους που νομίζουνε ότι είναι ΠΟΝΗΡΟΙ ,το μόνο που έχω να πω ………….Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ !!!!!!!

Υ.Γ για μια φορά σε παρακαλώ , απάντα με ονόματα και επί της ουσίας , η μην απαντάς καθόλου , έτσι και αλλιώς εμείς θα σε αγαπάμε σαν ένα από τους πιο φτασμένους και αξιους συνοδηγούς

ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ Ορφανός Στρατος

ΦΙΛΕ ΣΤΡΑΤΟ,

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ 'ΔΙΚΟ ΜΟΥ' ΦΩΝΑΖΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΓΙΑ 'ΕΣΑΣ' ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
            ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ' ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΤΥΧΩ ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΛΕΩ 'ΣΤΑ ΙΣΑ'. ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ FORUM.
            ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΙΚΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ YARIS ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΖΑΒΕΛΟ (ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΧΙ ΑΣΠΡΟ) ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
            ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ ? ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ Ο ΒΕΛΛΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΦΑΣ ? ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΟΙ.

Υ.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ 'Υ.Γ'

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

• O
              orfanos last edited by

Τώρα μάλιστα , έτσι πρέπει να λέγονται τα πράγματα , με το όνομα τους αλλά σε όλο το φάσμα όχι μονό για το Γκικα .
              Έχεις δίκιο και εγώ το επιβεβαιωνω ότι είναι όπως τα λες . με μπερδεψε το χρωμα .
              Ολοι τον είδαμε και το σχολιάσαμε και μάλιστα οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι βλέπε Ζάχος ξεκίναγε από πίσω του στης δοκιμές και δεν είπε κουβέντα !
              Όπως και ο junior έκανε δοκιμές με φαναριερα ….νόμιμα όμως όπως έσπευσε να μου εξηγήσει ο Κωστής γιατί είχανε ξεχάσει να το γράψουνε στο κανονισμό του road –book !!
              Δεν είναι ποιο καλά έτσι που λέμε ονόματα και γνωριζόμαστε πιο καλά όλοι μας , από αγωνιζομένους και μη ?
              Σας εύχομαι καλή εβδομάδα σε όλους , για εμένα δεν ξεκηνισε και πολλή καλά !

Ειλικρινά Ορφανός Στρατος

• P
                platis last edited by

Παιδια, να ξαναμπουμε λιγο στο θεμα? Παμε λοιπον.
                ΠΡΟΤΕΙΝΩ (προσοχη, οχι παρερμηνειες)
                Στο ραλλυ ΕΛΠΑ, οσοι οδηγοι και συνοδηγοι συμφωνουμε, να υπογραψουμε το κειμενο που θα διαβασουμε παρακατω και για λογους αρχης αλλα και ουσιας να το δωσουμε στον προεδρο του ΣΟΑΑ τον Γιαννη
                Μεσημερη, για να το προωθησει στην ΕΘΕΑ. Κι αυτο, γιατι χτες στον Ελικωνα, αφ ενος εγιναν πολλες συζητησεις, αφ ετερου ειδα τον προεδρο μας λιγο πελαγωμενο με το προβλημα (sorry Γιαννη). Αν τωρα το κειμενο γινει αποδεκτο απο τους περισσοτερους, εχει καλως και λογικα το αιτημα μας με λιγο πεισμα θα περασει. Αν κι αυτη τη φορα εισπραξουμε την αδιαφορια των συναδελφων μας, θα το κανουμε 'γαργαρα' και δεν θα γκρινιαξουμε ποτε ξανα, κανεις απο μας! (Η αληθεια ειναι οτι ολη αυτη η διαδικασια, μου προταθηκε χτες απο τον APR κατα κοσμον Χριστο Αναγνωστοπουλο)
                ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Εμεις οι υπογραφοντες οδηγοι και συνοδηγοι αγωνων αυτοκινητου,
                δηλωνουμε οτι διαφωνουμε με τον ως τωρα ισχυοντα κανονισμο αναγνωρισεων που εφαρμοζεται στους αγωνες ραλλυ. Θα ειμασταν διατεθειμενοι να τον αποδεχθουμε, μονον αν οι οργανωτες του καθε αγωνα και η ΕΘΕΑ θα ανελαμβαναν τα εξοδα και τις ευθυνες της τηρησης του, απο την ημερα προκηρυξης του και επι 24ωρου βασεως και μας παρειχαν τα εχεγγυα γι αυτο.
                Σε αντιθετη περιπτωση ζητουμε την εκπονιση και την εφαρμογη ενος
                κανονισμου που:

1. Δεν θα θετει σε κινδυνο υποληψεις οργανωτων και αγωνιζομενων.
                2. Θα επιβαλει την εγκαιρη γνωστοποιηση των ειδικων διαδρομων,3 εως 6 μηνες πριν τον αγωνα, ωστε να υπαρχει ο ευλογος χρονος για αναγνωρισεις χωρις πιεση και συνωστισμο.
                3. Να μην περιοριζει τον αριθμο των ελευθερων διελευσεων.
                4. Να προβλεπει αριθμο 4 'φυλασσομενων' διελευσεων κατα την ημερα των
                  επισημων αναγνωρισεων.
                5. Να επιτρεπει στους αγωνιζομενους να χρησιμοποιουν οποιοδηποτε αυτοκινητο ειναι συμφωνο με τους νομους του Ελληνικου Κρατους γενικα
                  και του Κ.Ο.Κ. ειδικα, εξαιρουμενων των αγωνιστικων αυτοκινητων, η
                  αυτοκινητων που φερουν αγωνιστικο εξοπλισμο μη συμφωνο με τους παραπανω νομους.
                6. Να βασιζει τους τυχον περιορισμους που θα επιβαλλει στον Κ.Ο.Κ. και
                  να προβλεπει ποινες στερησης αγωνιστικης αδειας απο 6 μηνες εως 5 ετη
                  σε οσους συλληφθουν απο αρμοδια οργανα του κρατους να παραβιαζουν τον Κ.Ο.Κ. η να προκαλουν με δικη τους ευθυνη ατυχημα , στις συγκεκριμενες διαδρομες του αγωνα, και κατα το χρονικο διαστημα απο την ανακοινωση του εως την ημερα διεξαγωγης.
                7. Να προβλεπει διαστημα 10 ημερων πριν τον αγωνα, με πληρη απαγορευση διελευσεων και με ευθυνη του οργανωτου, ωστε να υπαρχει ο χρονος της προετοιμασιας των δρομων.
                8. Να προβλεπει ποινες 3 ετων εως ισοβιας απομακρυνσης απο τα αξιωματα και τις σχετικες δραστηριοτητες τους, οσων, ως μελη ΕΘΕΑ η επιτροπων της η Οργανωτες, αποκρυψουν η συμβαλλουν στην αποκρυψη σχετικων γεγονοτων (ατυχηματα, συμπλοκες, παραβασεις), που δυσφημιζουν τον
                  μηχανοκινητο αθλητισμο και θα μπορουσαν να επισυρουν ποινες στους
                  παραβατες αγωνιζομενους.
                  Γιααα ξαναδιαβαστε το!
                  Τι λετε? Το βαζουμε ετσι μηπως ξεκομπλαρουμε τα πραγματα? Θα βοηθησει κανεις αγωνιζομενος (ξανα sorry, ειναι δικο μας θεμα) στη συλλογη υπογραφων?
                  ( Παντως, γνωμη ζηταω απ ολους. Πρωτα βεβαια απο τους οδηγους και συνοδηγους κι υστερα κι απο τους φιλους μας)
                  Χρηστος Πλατης.
                • S
                  sp0 last edited by

Εάν έτρεχα σε αυτον τον αγώνα μάλλον θα το υπέγραφα διότι αποτελεί μια καλή αρχή για να μπει μια κάποια τάξη......

• A
                    amaxopoulos last edited by

καλο....εεεε,ολο και κανα-δυο-τρεις σελιδες θα λειπουν με διαφορες λεπτομερειες ,αλλα ειναι καλο....Παντως τελικα ειναι φοβερο πραγμα να μην συννενοουμαστε με τιποτα.Λετε αυτο να εχει αποτελεσμα.Για να δουμε.

• L
                      lambis last edited by

1. Θα επιβαλει την εγκαιρη γνωστοποιηση των ειδικων διαδρομων,3 εως 6 μηνες πριν τον αγωνα, ωστε να υπαρχει ο ευλογος χρονος για αναγνωρισεις χωρις πιεση και συνωστισμο.

Χρήστο και λοιποί συνφορουμίστες, επιτρέψτε μου να κάνω μιά παρέμβαση μόνο στα της παραγράφου που έχω επιλέξει, που αφορά ως επί το πλείστον χωμάτινους αγώνες.
                      Οι αγώνες γίνονται στην επαρχία, στα όρια δασικών και καλλιεργουμένων εκτάσεων. Αν δοθούν οι ειδικές από 3-6 μήνες νωρίτερα, προσέξτε τι μπορεί (φοβούμαι ότι είναι σχεδόν βέβαιο) να προκύψει: Αν η ειδική εφάπτεται σε αμπέλια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να γίνει η ειδική τους μήνες Οκτώβρη - Δεκέμβρη. Φανταστείτε όμως, κάποιοι να κάνουν δοκιμές ή αναγνωρίσεις 3- 6 μήνες νωρίτερα, δηλαδή κατά τους μήνες Μάιο- Ιούλιο. Οι αγρότες θα αρχίσουν να πυροβολούν (εν τάξει, υπερβολή) και να διαπληκτίζονται με τους επιβάτες κάθε μή αγροτικού οχήματος που θα σηκώνει σκόνη στην περιοχή. (Και όμως, δεν είναι υπερβολή). Αντίστοιχα,φανταστείτε κάποιον να κάνει δοκιμές μέσα σε ελαιώνες τους μήνες από τέλος Οκτώβρη έως και αρχές Φλεβάρη για αγώνα που θα γίνει τον Μάρτη του επομένου έτους! Η πιθανότητα σοβαρού ατυχήματος λόγω της μεγάλης και άναρχης κυκλοφορίας, φοβούμαι ότι είναι γεγονός σχεδόν βέβαιο, αν και η ελιά δεν έχει πρόβλημα από τη σκόνη.
                      Αυτό να ξέρετε δημιουργεί πολλά προβλήματα στο εκάστοτε τοπικό στοιχείο και νομίζω ότι είναι κρίμα να χάνουν οι αγώνες από την κακή (ίσως και μη ηθελημένη) συμπεριφορά μας, απέναντι στους ντόπιους.

Εδώ θα μπορούσα να αντιπροτείνω την παραλαβή και γενικά γνωστοποίηση του βιβλίου διαδρομής μόλις 3 το πολύ 4 ημέρες πριν από τον αγώνα. Οι δηλώσεις συμμετοχής να επιτρέπονται μέχρι και την Πέμπτη πριν τον αγώνα, αλλά με διπλάσιο παράβολο σε σχέση με αυτούς που δήλωσαν την Παρασκευή 10 ημέρες πριν τον αγώνα, ώστε, αν κάποιος θέλει να δει τη διαδρομή (πράγμα επιθυμητό) πριν να δηλώσει συμμετοχή να μπορεί να το κάνει. Από την άλλη, όποιος θέλει, δηλώνει 'στα τυφλά', όπως και τώρα, με το κανονικό παράβολο.
                      Λάμπης Κουρτέσης

• E
                        elfe last edited by

Είναι η πρώτη μου φορά που απευθύνομαι στα μέλη και γενικά στους αναγνώστες του Forum και ελπίζω να είναι και η τελευταία, τουλάχιστον για τέτοια αιτία.

Εδώ και λίγες μέρες παρουσιάστηκαν δημοσιεύσεις μελών, με τις οποίες αφήνεται να εννοηθεί ότι το προσωπικό του Αγωνιστικού τμήματος της ΕΛΠΑ, και κυρίως η υπογράφουσα η οποία έχει τις επαφές με το εξωτερικό, εφοδιάσαμε, ξένους αγωνιζόμενους με το road book του Ράλλυ ΕΛΠΑ, και μάλιστα εδώ και ένα με ενάμιση μήνα!!! Βέβαια για να έχει γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να δώσαμε χειρόγραφο, μια και το road book, το παραλάβαμε από το τυπογραφείο, την περασμένη Παρασκευή, 3/9.

Επιθυμώ να δηλώσω κατηγορηματικά για λογαριασμό μου, και για λογαριασμό των 2 συναδέλφων μου, της Ματίνας και του Βασίλη, ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, όχι μόνον γιατί είναι αντίθετο με τους κανονισμούς, αλλά γιατί είναι αντίθετο με τις αρχές μου. Σέβομαι πρώτα από όλα τον εαυτόν μου, το όνομα που φέρω και κατ' επέκταση τη δουλειά μου.

Ως εκ τούτου, κάθε σχετική δημοσίευση που υπαινίσσεται την ανάμιξη του προσωπικού του αγωνιστικού χαρακτηρίζεται τουλάχιστον ως κακόβουλη.

Ελένη Φερτάκη

• P
                          platis last edited by

Παρατηρησεις στα γραφομενα του Λαμπη.

1. Δηλαδη αν εχεις λεφτα ,παιρνεις διαδρομη, αν δεν εχεις δεν παιρνεις.
                            Διαφωνω.
                          2. Ενω τωρα δεν φυτευουμε αμπελια και δεν μαζευουμε εληες εμεις οι αγωνιζομενοι!
                          3. Και ποιος θαναι υπευθυνος για την τηρηση της μυστικοτητας? Παλι θα την πληρωνουν οι αθωοι?(Διαβασε δημοσιευση elfe.)
                          4. Και θα συνεχιζουμε να κοιταμε τον συναδελφο μας με μισο ματι, η για
                            να ειμαι ακριβης τον καθε ερημο ΛΑΜΠΡΟ που εχει την ατυχια να κατοικει η ναχει εξοχικο κοντα σε ειδικη? Διαφωνω. Ειπα και επιμενω. Θελω να μπορω να παω για σκι, για πικ-νικ, σπιτι μου η τεστ για περιοδικο χωρις ναχω κινδυνο να διασυρθω. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΥΤΟ?
                            Λαμπη μη θυμωσεις. Ομως μια ειναι η λυση. ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ...
                          • C
                            castor last edited by

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αλλά υπάρχει μία τεχνική λύση από την Vodafone η Διαχείριση Στόλου Οχημάτων (Fleet Manager) http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?p ... 0000000000 το οποίο είναι στην ουσία ένα καταγραφικό - παρακολούθηση ενός αυτοκινήτου !

Αφήνω ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο και στους αγώνες ραλλύ σε περίπτωση που κάποιος δεν περάσει από ενδιάμεσο!

• P
                              platis last edited by

Ρε θα με τρελλανετε εσεις!. Αρη, μπορεις να μου κοστολογησεις την παρακολουθηση επι 24ωρου βασεως της διαδρομης απο την ημερα ανακοινωσης της μεχρι την ημερα του αγωνα? Και στο Ακροπολις, που τα εργοστασια μαθαινουν και εγκρινουν τη διαδρομη 98 μηνες πριν κι αυτη ανακοινωνεται τον γεναρη, θα βαλουμε τον στρατο και τα Σινουκ να
                              επιτηρουν? Διαλεξτε μια λυση και αποφασιστικα υποστηριξτε την . Ας μην
                              πελαγοδρομουμε. Το κουρασαμε!

• C
                                castor last edited by

Χρήστο τι να κοστολογίσω?

Ψάχνουμε ένα τρόπο επιτήρησης των αναγνωρίσεων?

Δεν βρήκα άλλον εφικτό ακτός από αυτό που προανέφερα!

Ένα μηχανάκι σαν κινητό είναι. Το έχεις υποχρεωτικά μαζί σου στις αναγνωρίσεις (όσες και να είναι αυτές) και καταγράφει θέση , ταχύτητα!

Δεν το έχεις μαζί σου! Λυπούμαστε πάς σπίτι σου!

Έτσι απλά!

Πόσο κάνει το όλο σύστημα που περιγράφω! Αύριο θα σας πώ , τώρα έχει κλείσει η Vodafone!

• E
                                  el-em last edited by

Τώρα μάλιστα , έτσι πρέπει να λέγονται τα πράγματα , με το όνομα τους αλλά σε όλο το φάσμα όχι μονό για το Γκικα .
                                  Έχεις δίκιο και εγώ το επιβεβαιωνω ότι είναι όπως τα λες . με μπερδεψε το χρωμα .
                                  Ολοι τον είδαμε και το σχολιάσαμε και μάλιστα οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι βλέπε Ζάχος ξεκίναγε από πίσω του στης δοκιμές και δεν είπε κουβέντα !
                                  Όπως και ο junior έκανε δοκιμές με φαναριερα ….νόμιμα όμως όπως έσπευσε να μου εξηγήσει ο Κωστής γιατί είχανε ξεχάσει να το γράψουνε στο κανονισμό του road –book !!
                                  Δεν είναι ποιο καλά έτσι που λέμε ονόματα και γνωριζόμαστε πιο καλά όλοι μας , από αγωνιζομένους και μη ?
                                  Σας εύχομαι καλή εβδομάδα σε όλους , για εμένα δεν ξεκηνισε και πολλή καλά !

Ειλικρινά Ορφανός Στρατος

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΡΑΤΟ,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
                                  ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΘΗΓΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ? ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΘΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ 'ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ' ?
                                  ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΘΑ ΒΡΩ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ ?

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

• L
                                    lambis last edited by

Λαμπη μη θυμωσεις

Γιατί να θυμώσω; Τί έγινε;

1. Δηλαδη αν εχεις λεφτα ,παιρνεις διαδρομη, αν δεν εχεις δεν παιρνεις.

Αυτό τώρα που κολλάει; Απλά πρότεινα, αν κάποιος θέλει να δηλώσει πριν δει τη διαδρομή (όπως γίνεται και τώρα), πληρώνει το κανονικό παράβολο.
                                    Αν δηλώσει 3 ημέρες πριν τον αγώνα όμως, αφού πάρει το βιβλίο διαδρομής, πληρώνει το διπλάσιο, για την καθυστέρηση δήλωσης κλπ.

Το ποιός ελέγχει; Μα απλά ο οργανωτής, κόβοντας το λαιμό του.

Με εκτίμηση
                                    Λάμπης κουρτέσης

• C
                                      cmarin last edited by

Ο χρήστης Castor έγραψε:

Ένα μηχανάκι σαν κινητό είναι. Το έχεις υποχρεωτικά μαζί σου στις αναγνωρίσεις (όσες και να είναι αυτές) και καταγράφει θέση , ταχύτητα!

Χωρίς να θέλω να θίξω την vodafone, εχω και άλλη ηλεκτρονική λύση (fleet management) πολύ φτηνότερη.

• P
                                        platis last edited by

Αρα περα απο την επιτηρηση του ποιος περναει, θα πρεπει ναχουμε και την επιτηρηση του τι κραταει η δεν κραταει μαζι του! Λαμπρα. Τελος παντων, την προταση την εκανα,να μην την αποδυναμωνουμε το ζητησα, ε τωρα
                                        θα περιμενω την ουσιαστικη ανταποκριση. Τωρα αν ο καθενας απο μας θελει και δυο φρουρους σε καθε χιλιομετρο της καθε ειδικης....

• G
                                          go_for_pole last edited by

Ο χρήστης cmarin έγραψε:

Χωρίς να θέλω να θίξω την vodafone, εχω και άλλη ηλεκτρονική λύση (fleet management) πολύ φτηνότερη.

Μαζεψου γιατρε, ερχεται μπορα απο Vodafonανθρωπους!!

• C
                                            cmarin last edited by

Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:

Μαζεψου γιατρε, ερχεται μπορα απο Vodafonανθρωπους!!

Γιαυτό το έγραψα...κομψά

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8