-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Η΄ γιατι να κόψω τις προβλέψεις μου? για να με πέρνει ο υπνος σε κάθε αγώνα, παρεπιπτόντος οποιον αγώνα είδα με πειρε ο υπνος όποιον δεν είδα έγεινε πανηγύρι. ΦΤΟΥ ΜΟΥ.Θελω να το πω, θέλω να το πω!!! Ισα που κρατιέμαι!
-
Οτι και να πεις φίλε Raikkonen, τα πείραν όλα φέτος απο νωρεις, πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, απο του χρόνου βλέπουμε.
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
:lol:
Οτι και να πεις φίλε Raikkonen, τα πείραν όλα φέτος απο νωρεις, πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, απο του χρόνου βλέπουμε.Εμένα πάλι αυτό του χρόνου γιατί μου ακούγεται σαν τη γνωστή φράση: 'Από Δευτέρα δίαιτα!'
-
To 'δικό μας' πρωτάθλημα θα έχει τώρα ενδιαφέρον αφού ο MS θα είναι αδιάφορος για το 'δικό του' πρωτάθλημα!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To 'δικό μας' πρωτάθλημα θα έχει τώρα ενδιαφέρον αφού ο MS θα είναι αδιάφορος για το 'δικό του' πρωτάθλημα!Κι εγώ από αδιαφορία να βρω ποιος θα κερδίσει θα εξακολουθήσω να τον ψηφίζω!!!
Μάλιστα αν δεν έμπαινε το αυτοκίνητο ασφαλείας τόσο συχνά μπορεί να γινόταν μπουρλότο ο Ράικονεν και να έπιανα πάλι τους 2 πρώτους!! -
Πω, πω κουβαααας!!
Μονο ο Βασιλης και ο Κλεισθενης πηραν 2 βαθμους αλλα εχασαν τον τριτο. Ο Ελβετος Γιωργος γκανιαν για την κουπα πλεον, εχει διαφορα 2 βαθμων απο τον Κλεισθενη και 3 απο τους staavros, rally maniac και cmarin.
3 αγωνες εμειναν, το θριλερ συνεχιζεται!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Πω, πω κουβαααας!!Μονο ο Βασιλης και ο Κλεισθενης πηραν 2 βαθμους αλλα εχασαν τον τριτο. Ο Ελβετος Γιωργος γκανιαν για την κουπα πλεον, εχει διαφορα 2 βαθμων απο τον Κλεισθενη και 3 απο τους staavros, rally maniac και cmarin.
Και παραλίγο να πάρω 2ο εξάρι!!!
Τελικά έμεινα με τον τρίτο, τον... νεότερο!Αν είχα πάρει το 6άρι μάλλον θα ήμουν σίγουρος, αλλά τώρα με ένα εξάρι από άλλον είμαι μακράν πίσω... (άλλωστε στο -4 θα ήμουν αν δεν είχα κάνει το 6άρι made in Hungary )
Α, ρε Σουμάχερ, σήμερα βρήκες να το τετακώσεις;; (όχι πως με χάλασε, αφού ήταν ο πρώτος αγώνας που είδα ζωντανό από την αρχή ως το τέλος φέτος!! )
Κι άλλο, κι άλλο!!!
(Στην Κίνα βρέχει; ) -
Πω, πω κουβαααας!!Μονο ο Βασιλης και ο Κλεισθενης πηραν 2 βαθμους αλλα εχασαν τον τριτο. Ο Ελβετος Γιωργος γκανιαν για την κουπα πλεον, εχει διαφορα 2 βαθμων απο τον Κλεισθενη και 3 απο τους staavros, rally maniac και cmarin.
Κι εγώ δύο πήρα να και θα θέλα πολύ να πάρω τρία
Πρόβλεψα το φερραρικό 1-2, αλλά μου την έκανε ο Μόντι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κι εγώ δύο πήρα να και θα θέλα πολύ να πάρω τρίαΠρόβλεψα το φερραρικό 1-2, αλλά μου την έκανε ο Μόντι
Ωπ, σωστος και εσυ πηρες δυο ποντακια
-
Από τότε που εξασφάλισε το πρωτάθλημα ο Σουμάχερ οι προβλέψεις έχουν γίνει γρίφος!
-
Πιστεψα πως ηταν σειρα του Rubens.
George ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ σου 'ρχομαι!!!
Οι 3 επομενοι αγωνες θα λιγο θριλερ. Για να δουμε. Θελω να μειωσω στον 1 διαφορα ως τον προτελευταιο κ να παιχτουν ολα στον τελευταιο.
Πρωταθλημα στον τελευταιο αγωνα!!! Full suspens!!! -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Πιστεψα πως ηταν σειρα του Rubens.George ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ σου 'ρχομαι!!!
Οι 3 επομενοι αγωνες θα λιγο θριλερ. Για να δουμε. Θελω να μειωσω στον 1 διαφορα ως τον προτελευταιο κ να παιχτουν ολα στον τελευταιο.
Πρωταθλημα στον τελευταιο αγωνα!!! Full suspens!!!Να δούμε!
Πάντως όποιος κάνει πλέον το 6άρι για μένα έχει καθαρίσει το πρωτάθλημα!Πιο πολλή αγωνία έχει το πρωτάθλημα Φ1 του Φόρουμ, παρά του Εκλστοουν!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Να δούμε!
Πάντως όποιος κάνει πλέον το 6άρι για μένα έχει καθαρίσει το πρωτάθλημα!Πιο πολλή αγωνία έχει το πρωτάθλημα Φ1 του Φόρουμ, παρά του Εκλστοουν!!
Οντως πιο πολυ ενδιαφερον εχει το δικο μας πρωταθλημα! Να δουμε ποιος θα παει για το 6αρακι στους επομενους.
Η Κινα θα μπερδεψει ή θα ξεδιαλυνει την υποθεση τιτλος;;; -
Λες να μας φανούν όλα κινέζικα;;
-
Λες να μας φανούν όλα κινέζικα;;Καθολου απιθανο! Μην ξεχναμε κ τους απο πισω που ειναι σε αποσταση αναπνοης! Θα βαλω bug στο forum να μην μπορεσουν να δωσουν προβλεψεις οι συμφορουμιτες που ακολουθουν με κοντινη διαφορα!!! Λιγη διαπλοκη πρεπει να παιξει!
Καλα σε σενα George θα ριξω virus ολοκληρο να μην μπορεσεις να δωσεις προβλεψη ως το τελος της σεζον!!! -
Πιο πολλή αγωνία έχει το πρωτάθλημα Φ1 του Φόρουμ, παρά του Εκλστοουν!!Και να φανταστεις οτι οταν αλλαξε ο τροπος βαθμολογησης καποιοι με ειπαν Μπερνι. Ποιος Μπερνι ρε, τρεμε περουκακια!!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Λες να μας φανούν όλα κινέζικα;;
Καθολου απιθανο! Μην ξεχναμε κ τους απο πισω που ειναι σε αποσταση αναπνοης! Θα βαλω bug στο forum να μην μπορεσουν να δωσουν προβλεψεις οι συμφορουμιτες που ακολουθουν με κοντινη διαφορα!!! Λιγη διαπλοκη πρεπει να παιξει!
Καλα σε σενα George θα ριξω virus ολοκληρο να μην μπορεσεις να δωσεις προβλεψη ως το τελος της σεζον!!!Και να σκεφτείς πως δεν είχα κάνει πρόβλεψη στα δύο πρώτα γκραν πρι!! (δεν είχα ίντερνετ τότε... )
Πάντως για την σιγουριά μην κολλήσει ιό ο υπολογιστής μου (κάπως δύσκολο), ή η μνήμη μου (πανεύκολο...) -τι σου έλεγα τώρα; - κάνω πρόβλεψη από νωρίς.
Πόση διαπλοκή θα ρίξεις; Να δούμε στο τέλος ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος Παραγκιόζης!!
-
Και να φανταστεις οτι οταν αλλαξε ο τροπος βαθμολογησης καποιοι με ειπαν Μπερνι. Ποιος Μπερνι ρε, τρεμε περουκακια!!
Nαι, από τότε που άλλαξε το σύστημα βαθμολόγησης έχασα την πρωτιά . Α, ρε παράγκες!
-
Και να σκεφτείς πως δεν είχα κάνει πρόβλεψη στα δύο πρώτα γκραν πρι!! (δεν είχα ίντερνετ τότε... )
Πόση διαπλοκή θα ρίξεις; Να δούμε στο τέλος ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος Παραγκιόζης!!
Κ εγω στο κρισιμο σημειο του πρωταθληματος ξεχασα να ποσταρω για Spa κ εχασα κ Monte.
Δικαιολογιες δεν υπαρχουν. Βαλε firewall καλου κακου ομως στο pc σου!!! -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Βαλε firewall καλου κακου ομως στο pc σου!!!Κι άλλο;;;
Δοξαστε τον πρωταθλητη! (Σχολια για αποτελεσματα προβλεψεων)