-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
συναθλητης μου ανεφερε οτι ακουγεται οτι θα κοπει ο τριτος αι γιαννης.
δεν θα το εγραφα,αλλα με τα συμβαντα εως τωρα ,το κοψιμο 23 χλμ ,την ακυρωση αγωνα(αττικο)
θα ηθελα μια απαντηση-διευκρινηση σε αυτο το οποιο ελπιζω απλως να ειναι ραδιοαρβυλα ......
ευχαριστω εκ των προτερων(θεωρω οτι εδω ειναι καταλληλο μερος ωστε να ρωτησω,αφου ολοι το βλεπουν)
μηπως εχουμε κανενα νεο για το συγκεκριμενο μιας και στην START LINE δεν σηκωνουν το τηλεφωνο η και εδω 11888
-
Λοιπον νεοτερα (στα πλαισια της συνταγης του γιατρου μας κ.Πλατη ) για τον τεχνικο ελεγχο ** υποχρεωτικο **μαζι με hans εσωρουχα καλτσες κ.α. **τα μπρατσακια **(για το σερβις παρκ -μωλος ) και για τα ιστορικα προαιρετικα κουλουρες και αναπνευστηρες ....
για σωστες αγορες συμβουλευτειτε http://aquastore.gr/kolymbhtika-eidh/sw ... sakia.html -
δεν θα το εγραφα,αλλα με τα συμβαντα εως τωρα ,το κοψιμο 23 χλμ ,την ακυρωση αγωνα(αττικο)
θα ηθελα μια απαντηση-διευκρινηση σε αυτο το οποιο ελπιζω απλως να ειναι ραδιοαρβυλα ......Για τον τρίτο Αη Γιάννη, ακόμα και αν δεν υπάρχει κοιλιά, σχεδόν όλα τα ιστορικά θα πρέπει να φορέσουν προβολείς. Αν ισχύσει ό,τι ίσχυσε για την Ψάθα, δηλαδή απαγόρευση διελεύσεων τη νύχτα, τότε φοβάμαι ότι το τρίτο σκέλος του αγώνα θα είναι μια ωραία βόλτα εντός του service park. Αν δεν ισχύσει ό,τι ίσχυσε για την Ψάθα, τότε θα είναι εντελώς ακατανόητο γιατί αυτή κόπηκε και έμεινε ο Αη Γιάννης.
-
Ο χρήστης Babis Koligiannis έγραψε:
Λοιπον, ασκηση μαθηματικων
Ανοιγουμε τις ομολογκασιον των αυτ/των που πρωταγωνιστουν!
Διαβαζουμε προσεκτικα τα ομολογκαρισμενα σαζμαν
Βρισκουμε την περιμετρο των ελαστικων
Κανουμε τις πραξεις μας για να βρουμε τελικες
Βρισκουμε ποιος εβαλε χερι να κοπουν τα χιλιομετραΕυκολο?
11888!Καληνυχτα
Ξερουμε, ξερουμε
-
Βλεπω οτι πας να κανεις τζιρο στις φαρμακοβιομηχανιες , παλι δεν κρατας λογο .... και παιρνει ο πατος του αερα η αζωτο , του 11888 ....
Ασε που λειπει κι ο ΛουΜου (ειναι παλι εσωκλειστος? )και δεν εχουμε σιγοντο -
Ο χρήστης platis έγραψε:
11888!Καληνυχτα
Ξερουμε, ξερουμε
Θα μου πεις, ελα πες μου σε παρακαλω!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Βλεπω οτι πας να κανεις τζιρο στις φαρμακοβιομηχανιες , παλι δεν κρατας λογο .... και παιρνει ο πατος του αερα η αζωτο , του 11888 ....
Ασε που λειπει κι ο ΛουΜου (ειναι παλι εσωκλειστος? )και δεν εχουμε σιγοντοΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.
ΔΕΝ ΛΕΙΠΩ.
ΕΛΕΙΠΑ ΟΛΗ ΗΜΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ,ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ WRC ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΑΞΟ,ΝΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.
266 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ. -
θα ηθελα μια απαντηση-διευκρινηση σε αυτο το οποιο ελπιζω απλως να ειναι ραδιοαρβυλα ......
ευχαριστω εκ των προτερων(θεωρω οτι εδω ειναι καταλληλο μερος ωστε να ρωτησω,αφου ολοι το βλεπουν)
Ασε μας ρε Αμαξό και εσύ... με τον πόνο σου...!Τώρα που αρχίσανε τα 'ραμολιμέντα' με παλιμπεδισμό και ολίγη απο παρκερσον...(το παιζουν 'οριμοι νεοι', τα λέγανε στο σχολείο αυτά για να ρίξουν κανενα γκομενάκι μικρότερης τάξης) ,να κάνουν πλάκα, ερχεσαι και τους το χαλάς...( ο ενας φτιάχνει STARLET, o αλλος Autobianchi, ο Ελ-ΕΜ ? )
Αγόρι μου, ο Αγώνας είχε προδιαγρφές Σαφάρι και απο το κοψε - κοψε θα καταντήσει ανάβαση Ψάθας...Διοτι ο Αη Γιάννης δεν βλέπω να γίνετε... 08:45, θα βγουν οι μοναχες τον γύρο του μοναστηριου, με εξαπτέρυγα και ψαλτήρια.Το ιδιο και στο Μελετάκι,στο μοναστήρι πάνω δεξιά ! Η Ταβέρνα στην Πάνακτο θα είναι κλειστή, οπότε που να τρέχουμε τόσο μακρυά...Μόνο η Ψαθα θα γίνει! Εκει, εχει αλλο μοναστήρι με κάτι λαμόγια που ετρωγαν τα λεφτά των 'γέρων'...Νομίζω με την 'Αθανασία'...Αυτοί δεν εχουν πρόβλημα...Γενικά εκεί υπάρχει 'καλό και συνεναιτικό' κλίμα.Αρα για δυο φορές Ψάθα, σε βλέπω, και πάλι οι ιστορικοί δεν θα τρέξουν την δεύτερη, λογο νύχτας... -
Ο χρήστης Babis Koligiannis έγραψε:
11888!Καληνυχτα
Αμάν ρε Μπάμπη...Ωρες ωρες μου θυμίζεις Αρβανίτη... Να πάρω το 11888 να ρωτήσω?
Και εγώ πάλι, που πίστευα πως ήταν δάκτυλος ΕΛ-ΕΜ? -
Ο χρήστης van έγραψε:
Ασε μας ρε Αμαξό και εσύ... με τον πόνο σου...!Τώρα που αρχίσανε τα 'ραμολιμέντα' με παλιμπεδισμό και ολίγη απο παρκερσον...(το παιζουν 'οριμοι νεοι', τα λέγανε στο σχολείο αυτά για να ρίξουν κανενα γκομενάκι μικρότερης τάξης) ,να κάνουν πλάκα, ερχεσαι και τους το χαλάς...( ο ενας φτιάχνει STARLET, o αλλος Autobianchi, ο Ελ-ΕΜ ? )
Αγόρι μου, ο Αγώνας είχε προδιαγρφές Σαφάρι και απο το κοψε - κοψε θα καταντήσει ανάβαση Ψάθας...Διοτι ο Αη Γιάννης δεν βλέπω να γίνετε... 08:45, θα βγουν οι μοναχες τον γύρο του μοναστηριου, με εξαπτέρυγα και ψαλτήρια.Το ιδιο και στο Μελετάκι,στο μοναστήρι πάνω δεξιά ! Η Ταβέρνα στην Πάνακτο θα είναι κλειστή, οπότε που να τρέχουμε τόσο μακρυά...Μόνο η Ψαθα θα γίνει! Εκει, εχει αλλο μοναστήρι με κάτι λαμόγια που ετρωγαν τα λεφτά των 'γέρων'...Νομίζω με την 'Αθανασία'...ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε.Δ. ΑΗ.ΓΙΩΡΓΗΣ.,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
Αυτοί δεν εχουν πρόβλημα...Γενικά εκεί υπάρχει 'καλό και συνεναιτικό' κλίμα.Αρα για δυο φορές Ψάθα, σε βλέπω, και πάλι οι ιστορικοί δεν θα τρέξουν την δεύτερη, λογο νύχτας...
ΠΑΝΤΩΣ,ΓΕΝΙΚΑ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΣΕ ΑΚΟΥΩ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ.
ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ,ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ???? -
Είδα αφίσες του αγώνα έξω από το Μετρό (Αγ. Αντώνιος) στο Περιστέρι!!
Τα ύστερα του κόσμου!! -
ρωτήσαμε γιά το εν λόγω θέμα του τρίτου άι γιάννη και πήραμε απάντηση:
οι ιστορικοί στείλανε επιστολή ότι τους αρκούν οι ειδικές διαδρομές μέχρι πριν τον τρίτο άι γιάννη, και θα θέλανε ο αγώνας τους να μετράει κανονικά τερματίζοντας στο δεύτερο σέρβις.Από ότι κατάλαβα η πρόταση έγινε αποδεκτή.
Γιά τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ο τρίτος άι γιάννης γίνεται κανονικά,εκτός περίπτωσης που έχει κάποια κοιλιά ο αγώνας άνω των 45 λεπτών ,οπότε και θα παρθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα απόφαση αν θα γίνει ή όχι η ειδική(δλδ και σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι σίγουρη η ακύρωση της.
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Αγόρι μου, ο Αγώνας είχε προδιαγρφές Σαφάρι και απο το κοψε - κοψε θα καταντήσει ανάβαση Ψάθας...Διοτι ο Αη Γιάννης δεν βλέπω να γίνετε... 08:45, θα βγουν οι μοναχες τον γύρο του μοναστηριου, με εξαπτέρυγα και ψαλτήρια.Το ιδιο και στο Μελετάκι,στο μοναστήρι πάνω δεξιά ! Η Ταβέρνα στην Πάνακτο θα είναι κλειστή, οπότε που να τρέχουμε τόσο μακρυά...Μόνο η Ψαθα θα γίνει! Εκει, εχει αλλο μοναστήρι με κάτι λαμόγια που ετρωγαν τα λεφτά των 'γέρων'...Νομίζω με την 'Αθανασία'...Αυτοί δεν εχουν πρόβλημα...Γενικά εκεί υπάρχει 'καλό και συνεναιτικό' κλίμα.Αρα για δυο φορές Ψάθα, σε βλέπω, και πάλι οι ιστορικοί δεν θα τρέξουν την δεύτερη, λογο νύχτας...Βασιλακη εισαι αδιαβαστος αγορι μου.
Η ειδικη με την Αθανασια εχει κοπει μερες τωρα, λογω ακαταλληλοτητας και υψηλης μεσης ωριαιας, μπαλκονιων και γενικως οπως λεει και ο πατηρ σου θα μαζευε πολυ χεζουριο αν γινοταν, ευκοιλια δηλαδη, ειδικα στις κατηφορες.
Δεν ειναι εποχη για τετοια Βασιλακη μου.Ουτε για νυχτες , βροχες και υγρασιες.Εξαλλου πρεπει να προσαρμοζεσαι, αν αυτα που ακουγονται για τα λαστιχα του χρονου ειναι αληθεια και οχι ραδιοαρβυλα!
Σε λιγο καιρο θα ανοιγουν παλι οι σουσταδες τα μαγαζια τους.Αντε καλημερα!
-
δηλαδη τη ακουγονται για τα λαστιχα του χρονου ΄?
-
ρωτήσαμε γιά το εν λόγω θέμα του τρίτου άι γιάννη και πήραμε απάντηση:οι ιστορικοί στείλανε επιστολή ότι τους αρκούν οι ειδικές διαδρομές μέχρι πριν τον τρίτο άι γιάννη, και θα θέλανε ο αγώνας τους να μετράει κανονικά τερματίζοντας στο δεύτερο σέρβις.Από ότι κατάλαβα η πρόταση έγινε αποδεκτή.
Ποιοί είναι οι ιστορικοί και με ποιό δικαίωμα τολμάνε να διατείνονται οτι εκπροσωπούν το σύνολο των οδηγών των ιστορικών σε σημείο μάλιστα να ζητούν να κοπεί μια ολόκληρη ειδική.
Προτείνω η διοργανώτρια λέσχη να πάρει ΑΜΕΣΑ θεση απο σεβασμό και μόνο στα πληρώματα που τους τιμούν και συμμετέχουν στον αγώνα τους
-
+1000000 !
...πολλοι εχουν την ιδια απορια..
...μαζι και εγω βεβαια αλλα απαντηση δε βλεπω..
λιγο σεβασμο και σε αυτους που ξενυχτουν για την προετοιμασια των αυτ/των δε βλαπτει..!
ας απαντηθει καθαρα αμεσα.θα γινει νυκτα η ειδικη η οχι?
επιτρεπεται απο τον κανονισμο της fia η διεξαγωγη της νυκτα?
αφου υπαρχει 'επιστολη επισημη' των ιστορικων σιγουρα ειναι και ενυπογραφη.Ας μαθουμε και εμεις λοιπον.ποσοι ειναι,ποιοι, και αν ειναι πλειοψηφια.
γιατι αυτη η επιστολη-- αν υπαρχει--δεν δημοσιευθηκε?
καλο αγωνα σε ολους ,καλη τυχη στους πρωινους και κουραγιο στους βραδυνους! -
Τι εγινε παλι? Ποιοι ιστορικοι το αποφασισαν και ποιον ρωτησαν?
Προσωπικα δεν μπορω να δεχθω κατι τετοιο! Μια ημερα πριν τον αγωνα να λαμβανονται τετοιου ειδους αποφασεις ερημην των οδηγων. Ειμαστε με τα καλα μας?
Ας το κανουμε καλλιστεια κλασικων οχηματων τοτε και να φερει ο καθενας αλλο οχημα γυαλισμενο και να μην τρεχουμε και στη Νεα Περαμο αλλα στην Κηφισια στο αλσος. Να αλλαξουμε και το ονομα να το κανουμε 'Παλλαδιο Αντικες και λουλουδια φθινοπωρινα' -
Ωπα βρε παιδια. Πολλα μαζι και δεν τα προλαβαινουμε πια (λογω ηλικιας )
- Κατι γινεται με τα λαστιχα (τι αληθεια?)
- Κατι γινεται με τους ιστορικους. (Ποιοι ειναι ιστορικοι, ποιοι ανιστορητοι και ποιοι μας διαφεντευουν και δεν το ξερουμε?)
- Κατι γινεται με το Παλλαδιο.(Αλλος ξημερωνει κι αλλος νυχτωνει η βαθεια νυχτωμενοι ειμαστε αφου κανεις δεν ενημερωνει?)
- Κατι γινεται και με τον Αναγνωστοπουλο, μα και τον Αμαξοπουλο.
Φτου σου, ταχω μπλεξει, για καθαριστε με λιγο, γιατι βαζω 5η στο ΣΤΡΑΠΛΕΤ και παει πισω????????
-
Eχετε πλακα παντως , και στα δυο ποστ .....
Αυτο που εμαθα για την υποθεση εγω , για τους ιστορικους , ειναι οτι το ζητησε το συνδικαλιστικο τους οργανο η αλλιως ΣΟΑΙΣΤΑ !
Ετσι ακουσα ....., δεν εχω αλλα στοιχεια .
Γιατι δεν επικοινωνητε με τον συνδεσμο σας να μαθετε περισσοτερα !
-
Καλο αγωνα σε ολους , τερμα οι γκρινιες ,αρχιζει το ματς
ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ 2010