-
Αν το αμαξι σου ειχε και συστημα/διακοπτη απενεργοποιησης του αεροσακου συνοδηγου θα γλυτωνες καποια χρηματα.Εκτος αν ειχες επιβατη εκεινη την στιγμη.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν το αμαξι σου ειχε και συστημα/διακοπτη απενεργοποιησης του αεροσακου συνοδηγου θα γλυτωνες καποια χρηματα.Εκτος αν ειχες επιβατη εκεινη την στιγμη.ευτηχως ειμουν μονος!/διακοπτη απενεργοποιησης του αεροσακου συνοδηγου δεν εχει.
-
Ψαξε και εκτος αντιπροσωπειας για τα ανταλλακτικα.Σιγουρα θα τα βρεις φτηνοτερα.Για μεταχειρισμενα ,σε τετοιο ειδος,δεν εχω αποψη.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ψαξε και εκτος αντιπροσωπειας για τα ανταλλακτικα.Σιγουρα θα τα βρεις φτηνοτερα.Για μεταχειρισμενα ,σε τετοιο ειδος,δεν εχω αποψη.θα κοιταξω ευχαριστω!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν το αμαξι σου ειχε και συστημα/διακοπτη απενεργοποιησης του αεροσακου συνοδηγου θα γλυτωνες καποια χρηματα.Εκτος αν ειχες επιβατη εκεινη την στιγμη.Εχει εμένα τέτοιο διακόπτη αλλά.............. άνοιξε - κλείσε , φασαρία και όταν θα το χρειαστώ... θα το έχω ξεχάσει απενεργοποιημένο!!!!!
-
Αν έχει διακόπτη για τον συνοδηγό το έχεις ΠΑΝΤΑ ενεργοποιημένο και μόνο αν βάλεις κάθισμα μωρού που απαγορεύεται να συνδυαστεί με αερόσακο (πχ αυτά που κοιτάνε προς τα πίσω) το κλείνεις.
Αλλιώς αν είναι έτσι, να φοράτε τη ζώνη λίγο πριν τρακάρετε μόνο, όχι συνέχεια
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν έχει διακόπτη για τον συνοδηγό το έχεις ΠΑΝΤΑ ενεργοποιημένο και μόνο αν βάλεις κάθισμα μωρού που απαγορεύεται να συνδυαστεί με αερόσακο (πχ αυτά που κοιτάνε προς τα πίσω) το κλείνεις.Αλλιώς αν είναι έτσι, να φοράτε τη ζώνη λίγο πριν τρακάρετε μόνο, όχι συνέχεια
χαχαχαχαχα!!!!
Πάντως δεν έπρεπε να ανοίξουν αν όντως πήγαινε με 20 χιλιόμετρα!!!! -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν έχει διακόπτη για τον συνοδηγό το έχεις ΠΑΝΤΑ ενεργοποιημένο και μόνο αν βάλεις κάθισμα μωρού που απαγορεύεται να συνδυαστεί με αερόσακο (πχ αυτά που κοιτάνε προς τα πίσω) το κλείνεις.Αλλιώς αν είναι έτσι, να φοράτε τη ζώνη λίγο πριν τρακάρετε μόνο, όχι συνέχεια
Υπαρχουν και συστηματα που ειναι ενσωματωμένα στο καθισμα του συνοδηγου και ελενχουν μεσω του βαρους την υπαρξη ή οχι επιβατη.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Πάντως δεν έπρεπε να ανοίξουν αν όντως πήγαινε με 20 χιλιόμετρα!!!!**Γιατι? **
(λες και ξέρουμε τι έγινε αλλά λέμε τώρα)Υπαρχουν και συστηματα που ειναι ενσωματωμένα στο καθισμα του συνοδηγου και ελενχουν μεσω του βαρους την υπαρξη ή οχι επιβατη.
Σωστό φυσικά και αυτό, απλώς ήθελα να επισημάνω πως στα μοντέλα που απενεργοποιείται ο αερόσακός αυτή η λειτουργία υπάρχει για την περίπτωση που η χρήση του μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό (πχ με τα παιδικά καθήσματα που ανέφερα) όχι για να γλυτώσει κανείς το κόστος του αερόσακου σε περίπτωση τρακαρίσματος.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πάντως δεν έπρεπε να ανοίξουν αν όντως πήγαινε με 20 χιλιόμετρα!!!!
**Γιατι? **
(λες και ξέρουμε τι έγινε αλλά λέμε τώρα)
.Ο ίδιος ό φίλος έγραψε ότι πήγαινε με 20-30 χιλιόμετρα!!! Αφού γράφει ότι δεν έπαθε ζημιά ο προφυλακτήρας !!Νομίζω με αυτές τις ταχύτητες δεν παθαίνεις κάτι!!!! Γιαυτό λέω ότι δεν έπρεπε να ανοίξουν.... είπα.....
-
Μπορει ακόμα και να πεθάνεις από σύγκρουση με 10χαω.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μπορει ακόμα και να πεθάνεις από σύγκρουση με 10χαω.Εντάξει !!!! Και στο κρεββάτι που είναι τώρα ξαπλωμένος και παίζω με το λαπ τοπ μπορεί να τα τεζάρω!!!!!
Αλλά...........
-
Εντάξει !!!! Και στο κρεββάτι που είναι τώρα ξαπλωμένος και παίζω με το λαπ τοπ μπορεί να τα τεζάρω!!!!!
Αλλά...........
εισαι στο κρεβατι με το λαπτοπ???
-
Εντάξει !!!! Και στο κρεββάτι που είναι τώρα ξαπλωμένος και παίζω με το λαπ τοπ μπορεί να τα τεζάρω!!!!!
Αλλά...........
Αλλά..........;;
-
Ο ίδιος ό φίλος έγραψε ότι πήγαινε με 20-30 χιλιόμετρα!!! Αφού γράφει ότι δεν έπαθε ζημιά ο προφυλακτήρας !!Νομίζω με αυτές τις ταχύτητες δεν παθαίνεις κάτι!!!! Γιαυτό λέω ότι δεν έπρεπε να ανοίξουν.... είπα.....
Δες αυτο και μετα ελα πες μου αν παθαινεις τιποτα ή οχι με 20-30.
http://www.youtube.com/watch?v=00tFvt3S ... re=channel
Αυτο ειναι 6 Μιλια/ωραΜε 20-30 θα ειχε μπει ολη η μουρη μεσα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αλλά...........
Γιατί ; περίεργο σου φαίνεται;; Γιαυτό πήρα λαπτοπ , γιατί... καλό και το καθισιό αλλά σαν τη ξάπλα!!!!!
-
Αλλά...........
Γιατί ; περίεργο σου φαίνεται;; Γιαυτό πήρα λαπτοπ , γιατί... καλό και το καθισιό αλλά σαν τη ξάπλα!!!!!
και μετα απορουμε πως πεθαινουν οι ανθρωποι στα ξαφνικα...
-
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Αλλά...........
Αλλά..........;;
Φίλος όπως πήγε να ανέβει στο πατάρι , έπεσε από 1 μέτρο και νοσηλεύονταν 5 μέρες στην εντατική με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με αιματωμα!!!!! Βγήκε τον είδα χτες!!!! Πολλά μπορείς να πάθεις αλλά ..... όσο εύκολο είναι να πάθεις τόσο εύκολο είναι να μη πάθεις !! Τέλος πάντων!!!!!
-
[edit mod]
ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΑΠΟ TO FABIA 2004