-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Επιδείξαμε πολύ καλή κατανάλωση σε .....
Γιαουρτλού , Μπιφτέκια , Μπριζόλα Μερακλή , Σαλάτες Σεφ-Ρόκας-Κλεοπάτρας κλπ κλπ , Μανιτάρια Πλευρότους , Πουγκιά , Αρνί λεμονάτο , Λουκάνικα , Τυροκαφτερή , Τυροκροκέτες , Χόρτα , Τηγανόψωμο και κάποια άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή...Κρίμα που έλειπε ο πλέον εξειδικευμένος στα παραπάνω εξαρτήματα τεχνικός
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Ακούς Λάμπρο..... το επόμενο ΣΚ μην σε δελεάσουν για κανα καφέ...... εκτός αν έχεις πρώτα πάρει ένα κουτί δραμαμίνες! Μαζί με την συσκευασία !!!
Στο μπροστινό κάθισμα και με προειδοποίηση για να προλάβω να κατεβάσω το κουτι !!!!!
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Ακούς Λάμπρο..... το επόμενο ΣΚ μην σε δελεάσουν για κανα καφέ...... εκτός αν έχεις πρώτα πάρει ένα κουτί δραμαμίνες! Μαζί με την συσκευασία !!!
Στο μπροστινό κάθισμα και με προειδοποίηση για να προλάβω να κατεβάσω το κουτι !!!!!
Εκει ειναι η μαγκια!Θα σε πιασουμε απροετοιμαστο!
Επιδείξαμε πολύ καλή κατανάλωση σε .....
Γιαουρτλού , Μπιφτέκια , Μπριζόλα Μερακλή , Σαλάτες Σεφ-Ρόκας-Κλεοπάτρας κλπ κλπ , Μανιτάρια Πλευρότους , Πουγκιά , Αρνί λεμονάτο , Λουκάνικα , Τυροκαφτερή , Τυροκροκέτες , Χόρτα , Τηγανόψωμο και κάποια άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή...Κρίμα που έλειπε ο πλέον εξειδικευμένος στα παραπάνω εξαρτήματα τεχνικός
Που εισαι εσυ ρε;Τι κανεις;Εισαι καλα;
Αντε αμα ειναι οταν ανεβεις κατα Ελλαδα μερια να κανονισουμε ολοι μαζι ενα φαγοποτι για το καλωσορισες!Να δημιουργησουμε λιγο πανικο!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Αντε αμα ειναι οταν ανεβεις κατα Ελλαδα μερια να κανονισουμε ολοι μαζι ενα φαγοποτι για το καλωσορισες!Να δημιουργησουμε λιγο πανικο!
Μια χαρά...κάνω τον ταξιτζή και την νοικοκυρά καθότι η γυναίκα είναι εργαζόμενη πλέον αλλά δεν έχει μάθει να οδηγεί ανάποδα
Ελλάδα πιθανόν για 2 εβδομάδες στις γιορτές αν δεν δοθλεύω μέχρι τότε.
Αλλά ντεν έκο αυτοκίνητο καρντιά μου...
έχω χάσει 7 κιλά εδώ, πρέπει να τα ξαναπάρω με ντόπια Θεσσαλικά εδέσματα οπωσδήποτε
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μια χαρά...κάνω τον ταξιτζή και την νοικοκυρά καθότι η γυναίκα είναι εργαζόμενη πλέον αλλά δεν έχει μάθει να οδηγεί ανάποδα
Ελλάδα πιθανόν για 2 εβδομάδες στις γιορτές αν δεν δοθλεύω μέχρι τότε.
Αλλά ντεν έκο αυτοκίνητο καρντιά μου...
έχω χάσει 7 κιλά εδώ, λες να κατεβω και εγω κατω μπας και κανω τιποτα με το θεμα των κιλων; πρέπει να τα ξαναπάρω με ντόπια Θεσσαλικά εδέσματα οπωσδήποτε
Ελα εσυ κατα πανω και σου υποσχομαι οτι και οι τρεις (sakaflias,velissarios και εγω -ο Κωνσταντινος ειναι εκτος γιατι ειναι λιτοδιαιτος) θα φροντισουμε να τα ξαναβαλεις!
-
Παρουσίαση του Bravo με τον 140αρη Multiair.
Youtube Videoκαι λίγη κίνηση σε ρυθμούς Abarth
http://www.youtube.com/watch?v=Kewr83ZLF7w&feature=related
...ωχ!...αυτό ήθελα να βάλω!
Youtube Video -
Youtube Videoχαχαχαχα
Τι λάθος είναι αυτό! μα πως σου ήρθε να κάνεις τέτοιο λάθος !!!
Λες στην επικείμενη έκθεση της Αθήνας να μας ετοιμάζουν καμια έκπληξη τα κορίτσια του Θέμου?
-
Πότε είναι η έκθεση ?
-
Youtube Videoχαχαχαχα
Τι λάθος είναι αυτό! μα πως σου ήρθε να κάνεις τέτοιο λάθος !!!
Λες στην επικείμενη έκθεση της Αθήνας να μας ετοιμάζουν καμια έκπληξη τα κορίτσια του Θέμου?
http://www.youtube.com/watch?v=3TjX4pA4O3I&feature=related
θα αγοράσω...θα ΑΓΟΡΑΣΩ.....θα Α Γ Ο Ρ Α Σ Ω... το Π Η Ρ Α! -
Πότε είναι η έκθεση ?Έτοιμος είσαι !!!
4-12 Δεκεμβρίου, στο Metropolitan Expo
-
Πότε είναι η έκθεση ?
Έτοιμος είσαι !!!
4-12 Δεκεμβρίου, στο Metropolitan Expo
Αν έχει τίποτα ενδιαφέρον θακατέβω το δευτερο ΣΚ.... 'Ιδωμεν
-
Δεν ξεχνάμε τι έγινε και δεν κλείνουμε τα μάτια σ αυτά που συμβαίνουν
http://www.youtube.com/watch?v=ETJqNQR-Puk&feature=player_embedded#! -
ανατριχιασα, δακρυσα και αυτη τη στιγμη ειλικρινα λυπαμαι που αυριο δεν εχω μαθημα
ειχα να δω τετοια βιντεο απο το δημοτικο. Γεια σου ρε Κωνσταντινε, ειλικρινα με 'ξυπνησες'!
Ειχα αρχισει ολο κ περισσοτερο να θεωρω αυτονοητα καποια πραγματα ενω δε θα'πρεπε... -
Παλιοτερα μου φαινονταν πολλοι μπαναλ το ρητο 'η γιορτη του Πολυτεχνειου μετα απο τοσα χρονια παραμενει παντα επικαιρη' παρ ολα αυτα μεσα στο βιντεο φαινονται κατι συνθηματα που δυστυχως χρονο με το χρονο γινονται πολυ αληθινα
-
Προσπαθώ , κρατώντας ρυθμούς σχεδόν (υπνωτικούς) με αλλαγές στο φάσμα των 2500-3000στροφών/λεπτό , με maximum ταχύτητα κίνησης τα 125km/h να κρατήσω την κατανάλωση στα 8,5-8,7l/100km.
Προς το παρών δείχνει εφικτό , μάλιστα η μέση ταχύτητα κίνησης είναι σταθερά στα 54 με 55km/h.Bαρετά.
Δεν ευχαριστιέμαι το αυτοκίνητο. -
Προσπαθώ , κρατώντας ρυθμούς σχεδόν (υπνωτικούς) με αλλαγές στο φάσμα των 2500-3000στροφών/λεπτό , με maximum ταχύτητα κίνησης τα 125km/h να κρατήσω την κατανάλωση στα 8,5-8,7l/100km.
Προς το παρών δείχνει εφικτό , μάλιστα η μέση ταχύτητα κίνησης είναι σταθερά στα 54 με 55km/h.Bαρετά.
Δεν ευχαριστιέμαι το αυτοκίνητο.Θα έρθει ο 'γρήγορος' και θα ξεδώσεις...
-
Δεν ευχαριστιέμαι το αυτοκίνητο.Θα έρθει ο 'γρήγορος' και θα ξεδώσεις...
To 'αστείο' στην όλη διαδικασία (αν μπορεί να θεωρηθεί αστείο μια επίπτωση της Κρίσης ) είναι ότι ακόμα και ρίχνοντας τους ρυθμούς , πάλι δεν συναντάς άλλα οχήματα που να κινούνται πιο γρήγορα.
Δεν πάμε καθόλου καλά μάλλον..... -
To 'αστείο' στην όλη διαδικασία (αν μπορεί να θεωρηθεί αστείο μια επίπτωση της Κρίσης ) είναι ότι ακόμα και ρίχνοντας τους ρυθμούς , πάλι δεν συναντάς άλλα οχήματα που να κινούνται πιο γρήγορα.
Δεν πάμε καθόλου καλά μάλλον.....Εγώ θα έλεγα ότι δεν βλέπεις και πολλά αυτοκίνητα να κινούνται στους δρόμους .
Ωρέ που πάμε ????
-
Δεν πάμε καθόλου καλά μάλλον.....Εγώ θα έλεγα ότι δεν βλέπεις και πολλά αυτοκίνητα να κινούνται στους δρόμους .
Ωρέ που πάμε ????
Δεν ξέρετε που πάμε συνάδελφοι??
Καλού κακού ετοιμάστε κανα διαβατήριο......
-
Εγώ θα έλεγα ότι δεν βλέπεις και πολλά αυτοκίνητα να κινούνται στους δρόμους .
Ωρέ που πάμε ????
Προς τα εδώ...
Fiat Bravο 2007