-
Πολύ χρήσιμο ποστ!
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
575 ME TA ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ group buyΛευτέρη σε αυτά τα χρήματα, έπερνες σαφώς καλύτερο μύλο. Σε αυτόν πληρώνεις σχεδίαση. Όχι πως δεν θα κάνει τη δουλειά που θέλεις. Θα μπορούσες να δεις LSM την φτηνή σειρά.
Ενώ σαν μηχανές είναι παρεξηγημένες(κακώς γιατί είναι καλές για το κόδτος τους), οι μύλοι της είναι μια χαρά. Είχα La Cimbali μύλο και κολούσε αν ήταν κάπως ψιλόςο καφές. Μετά πήρα San Marco και ήταν αστέρι. -
Θα σας ξενερώσω
Έχει κανείς εμπειρία από ατομικά θερμός; Απ αυτά που πίνεις από μέσα, όχι αυτά που χρειάζονται φλιτζανάκι. Έχω ένα της πλάκας και το χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο και ενίοτε στάζει. Και δεν γίνεται κάθε φορά που πίνω καφέ να γίνομαι μουνί (βραγμένο κιόλας)
-
και τι θες να γίνεσαι? κώλος?
θέλεις απο αυτά με φλιτζανάκι για αυτό. -
Σαρμαδακε, την επόμενη φορά που θα έρθεις Θεσσαλονίκη, θύμησέ μου να σου δείξω το θερμός που πήραμε με τον φάνκι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σαρμαδακε, την επόμενη φορά που θα έρθεις Θεσσαλονίκη, θύμησέ μου να σου δείξω το θερμός που πήραμε με τον φάνκι.δε με λες από που το πήρατε να ψωνίσω και γω;
-
Σταρμπακς
-
τρέντουλες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σταρμπακςτα χα κόψει για καλοφτιαγμένα τα θερμός τους τη μία και μοναδική φορά που μπήκα σε σταρμπαξ, αλλά μου τη δίνει να κρατάω ένα μαραφέτι με το λογότυπό τους
-
Είναι και εβραϊκών συμφερόντων...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σταρμπακς
τα χα κόψει για καλοφτιαγμένα τα θερμός τους τη μία και μοναδική φορά που μπήκα σε σταρμπαξ, αλλά μου τη δίνει να κρατάω ένα μαραφέτι με το λογότυπό τους
Αυτοκολλητακι
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Σταρμπακς
τα χα κόψει για καλοφτιαγμένα τα θερμός τους τη μία και μοναδική φορά που μπήκα σε σταρμπαξ, αλλά μου τη δίνει να κρατάω ένα μαραφέτι με το λογότυπό τους
Αυτοκολλητακι
γυαλόχαρτο
-
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Car-puccino!!η εκχύλιση γίνεται από την εξάτμιση?
-
Οχι ρε συ, απο κει βγαινει ο ατμος για το αφρογαλα
-
Επειδη 4τ φορουμ δεν ειναι μονο φ1 φορουμ, εχει κανεις αγορασει την χμμμ Τασσιμο?Καπως ετσι
ειμαι μεταξυ αυτης και μιας Ντολτσε Γκουστο..Λογικα καπου θα εχουν αναφερθει πιο πισω αλλα δεν πηγα
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Επειδη 4τ φορουμ δεν ειναι μονο φ1 φορουμ, εχει κανεις αγορασει την χμμμ Τασσιμο?Καπως ετσιειμαι μεταξυ αυτης και μιας Ντολτσε Γκουστο..Λογικα καπου θα εχουν αναφερθει πιο πισω αλλα δεν πηγα
Η αληθεια ειναι πως επρεπε να πας αρκετα πισω, οριστε λοιπον η απαντηση (ειχα ρωτησει κι εγω ) viewtopic.php?f=13&t=18415&start=1350#p2022922
Η dolce gusto ειναι απ'οτι εχω διαβασει 'κλωνος' της νεσπρεσσο. Θελεις αποκλειστικα καφε απο καψουλες???
-
Σε ευχαριστω Ευθυμη για την απαντηση.
Η αληθεια ειναι πως βαρεθηκα να πληρωνω το Εβερεστ και το καθε Εβερεστ για καφεδακι.Νες,φραπε δεν πινω οποτε λεω να επενδυσω σε κατι τετοιο.Τωρα αυτο με τις καψουλες ειναι μεγαλος περιορισμος?
-
Κοιταξε, το νεσπρεσσο ειναι ας πουμε 'ασφαλης' επιλογη. βαζεις την καψουλα βγαζεις καφε. Και θα βγαινει παντα ο ιδιος αναλογα με την καψουλα που βαζεις.
Ο κλασικος τροπος ειναι πιο απαιτητικος, η επιτυχια στην παρασκευη δε θα ερθει αμεσως, εχεις ομως τη δυνατοτητα να παρεις πολυ καλυτερο αποτελεσμα σε σχεση με τη νεσπρεσσο οταν μαθεις.
Για να καταλαβεις πως γινεται ο καφες με τον ενα κ τον αλλο τροπο, δες 2 βιντεο:
-
σε αυτο http://www.youtube.com/watch?v=Vrj510zS ... r_embedded φτιαχνει ο Δημητρης (dmitspan) το καφεδακι του με κανονικη μηχανη. Μην κοιτας το αποτελεσμα, αλλα τη διαδικασια πριν την εκχυλιση.
-
κι ενα ριβιου απο μηχανη με καψουλες http://www.youtube.com/watch?v=FyMMcCtJ4WI
Νομιζω πως θα σε διαφωτισουν αυτα, αλλα οποια αλλη απορια εχεις εδω ειμαστε
-
-
Thnx boy..Απο το γραφειο no youtube,οποτε θα τα δω το βραδακι.
Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!)