-
Ακουω πολλους μηθους σχετικα με τα 'επαγγελματικα'¨αυτοκινητα και οτι μπορεις να τα παρεις σε χαμηλοτερη τιμη κλπ.
Τα ερωτηματα μου ειναι :- Ποσο ποιο φθηνα μπορει να τα παρει κανεις;
- Μπορουν να γινουν ολα τα αυτοκινητα επαγγελματικα; (ειχα ακουσει για επαγγελματικο Landcruiser, punto aκομα και EVO!
- Τι δουλεια πρεπει να κανει καποιος για να μπορεσει να το δηλωσει ως επαγγελματικο;
- Πρεπει να κανεις καποιες αλλαγες στο αμαξι; (πχ ο τυπος με το EVO ειχε τοποθετησει ενα πλαστικο καλυμα στα πισω παραθυρα, ωστε να μη φαινεται το εμπορευμα η ο τυπος με το Landcruiser δεν ειχε κανει απολυτως τιποτα.)
Περιμενω απαντησεις. Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Ακουω πολλους μηθους σχετικα με τα 'επαγγελματικα'¨αυτοκινητα και οτι μπορεις να τα παρεις σε χαμηλοτερη τιμη κλπ.
- Μπορουν να γινουν ολα τα αυτοκινητα επαγγελματικα; (ειχα ακουσει για επαγγελματικο Landcruiser, punto aκομα και EVO!
- Τι δουλεια πρεπει να κανει καποιος για να μπορεσει να το δηλωσει ως επαγγελματικο;
- Πρεπει να κανεις καποιες αλλαγες στο αμαξι; (πχ ο τυπος με το EVO ειχε τοποθετησει ενα πλαστικο καλυμα στα πισω παραθυρα, ωστε να μη φαινεται το εμπορευμα η ο τυπος με το Landcruiser δεν ειχε κανει απολυτως τιποτα.)
-
-
Απ' ότι θυμάμαι πρέπει να είναι τρίπορτο και να βγάλεις τα πίσω καθίσματα. Από εκεί και πέρα πρέπει να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ώστε να μπορείς να δικαιολογήσεις τη χρήση του.
-
Πλεον δεν χριαζεται να κανεις τιποτα στο αυτοκινητο. Χριαζεται να εχεις επαγγελματικο ΑΦΜ, δηλαδη καποια επιχειρηση, καταστημα κτλ. Ολα αυτα τα αυτοκινητα που βλεπεται να οδηγουν διαφοροι πωλητες εταιριων, ολα ειναι δηλωμενα επαγγελματικα. Το μονο κακο αισθητηκα ειναι οτι πρεπει να γραφεται πανω στο αυτοκινητο ονομα, οφελημο φορτιο, και αριθμος κυκλοφοριας. Πραγμα που πολλοι δεν το κανουν αλλα εαν σε σταματισει καποιος 'ψαγμενος' αστυνομικος την εβαψες.
-
δλδ ισχυει οτι μπορω να παρω ενα landcruiser σχεδον μισοτιμης δηλωνωντας το απλα ως επαγγελματικο και να το γραψω στο πλαι του αυτοκινητου μου;
Τι ακριβως γινεται με τα επαγγελματικα;