-
Ενα πολυ ατμοσφαιρικο βιντεακι:
Seat girls
http://www.seatgirls.rj41.ch/
Δεν ηξερα σε ποιο τοπικ να το βαλω
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Ενα πολυ ατμοσφαιρικο βιντεακι:
Seat girls
http://www.seatgirls.rj41.ch/
Δεν ηξερα σε ποιο τοπικ να το βαλωΕτσι 'δικαιολογώ' που πήγαν τα λεφτά που εξοικονόμησαν απο το χάλια ταμπλό του Leon και την πρωτότυπη σχεδίαση του Exeo! Μπορούσαν καλύτερα αλλά προτιμήθηκε ... το ατμοσφαιρικό βίντεο!
-
Ελπίζω να μπορεί κάποιος κάποιος να βοηθήσει.
Ο ξάδερφός μου έχει ένα Ibiza 1.4 (100hp) του 2003 το οποίο επειδή δουλεύει στο εξωτερικό το έχει ακίνητο στην Ελλάδα.
Πήγαν να το βάλουν μπροστά και έκαψε εγκέφαλο ανάφλεξης τους είπαν το οποίο κοστίζει 800 ευρώ.
Παίζει να ξέρει κάποιος αν μπορούμε να βρούμε κάποιον μεταχειρισμένο ή κάποιο πιο φθηνό ανταλλακτικό?
Άκουσαν 800 ευρώ για Seat και έπαθαν σοκ.
Ευχαριστώωω
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ελπίζω να μπορεί κάποιος κάποιος να βοηθήσει.Ο ξάδερφός μου έχει ένα Ibiza 1.4 (100hp) του 2003 το οποίο επειδή δουλεύει στο εξωτερικό το έχει ακίνητο στην Ελλάδα.
Πήγαν να το βάλουν μπροστά και έκαψε εγκέφαλο ανάφλεξης τους είπαν το οποίο κοστίζει 800 ευρώ.
Παίζει να ξέρει κάποιος αν μπορούμε να βρούμε κάποιον μεταχειρισμένο ή κάποιο πιο φθηνό ανταλλακτικό?
Άκουσαν 800 ευρώ για Seat και έπαθαν σοκ.
Ευχαριστώωω
Anybody?
-
Εδώ και 8 μήνες είμαι κάτοχος ενός λευκού Leon Cupra R TSI. Του'χω και δυο αντ/κές Eibach κι ένα μηχανικό μπλοκέ Quaife πέραν του μαμίσιου XDS.
Με τούτα και με κείνα κακό συμπεριφορικά δεν το λες. Για 'ανήσυχο' οικογενειακό δηλαδή. Ότι ήθελε ένα πιο... επικοινωνιακό λογισμικό κρεμαγιέρας, ήθελε. Αν και είναι γρήγορη με 2,6 στροφές απ' άκρη σ' άκρη.
Φρένα δυνατά κι επαρκή. Τουλάχιστον για χρήση εκτός Μεγάρων.
Ακριβής μουσούδα, διαχειρίσιμη, τοποθετήσιμη κι ο λοκώς χαρούμενος και συνεπικουρικός. Δεμένο σασί κι ανάρτηση, που συντελούν σε μια σίγουρα όχι αδιάφορη συμπεριφορά με ιδιαίτερα περιορισμένες κλίσεις και γενικά πλεύσεις. Αυτό έλειπε δα με δυο 'καλές' αντ/κές και δυο(!) μπλοκέ.
Το esp(έος) δυστυχώς δε βγαίνει off, πλην όμως, είναι ενδοτικό, συνεργάσιμο, διακριτικό και σ'αφήνει να... εργαστείς. Τώρα, με το Quaife, έχει φάει τρελό 'καπέλο', δεν προλαβαίνει καλά-καλά να μπει...Οκ, φιλότιμο. Όπως ένα τυπικό Σέατ. Δε θα γίνει ποτέ του συμπεριφορικά Στουκέι (το προηγούμενό μου - σταθμός στην αυτοκινητιστική μου ζωή), αλλά και τι να κάνουμε...
Α, ξέχασα... Έχω κάνει και μια μικρή μοντίφα στα πεντάλ του, ώστε να μπορώ να ποδεργάζομαι μ'αξιοπρέπεια (mytotacoonizing/aristerofrenizing, κτλ...)
Κάπως έτσι... -
Nordvinden ??? Is that you ?
-
Yahh, man...
-
Καλησπερα!!!!Μπορει καποιος να πει τη γνωμη του για το ΙΒΙΖΑ 1.2 105hp SC???Γενικα αν ξερει καποιες πληροφοριες παραπανω για το συγκεκριμενο μοντελο???
-
Από το Netcarshow διαπιστώνω ότι η SEAT κάθε τρία-τέσσερα χρόνια αλλάζει το Ibiza.
Το μοντέλο που κυκλοφορεί τώρα, είναι στην αγορά από το 2009. Αυτό σημαίνει ότι το 2012 θα βγει το νέο Ibiza;
Και μάλλον το 2013 θα κυκλοφορήσει το Ibiza FR;Ενδιαφέρον. Πολύ ενδιαφέρον.
-
To προηγούμενο Ibiza από το 2001 δεν είναι;
-
E ???
το Mk3 (Typ 6L) ήταν στην αγορά από το 2002 έως το 2008.
-
-
Το θυμάμαι στο Car νομίζω τον Ιανουάριο του 2002, οπότε έβγαλε 6 χρόνια τουλάχιστον. Βάλε και λίγο εκθέσεις κλπ. έκανε καλή καριέρα για μικρό Seat, που δεν έχει και ιδιαίτερη εμμονή να κρατάει δεκαετίες τα μοντέλα της.
Το ΕΕΕ; δεν κατάλαβα...ούτε χρόνο απόσταση δεν είχαμε!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το ΕΕΕ; δεν κατάλαβα...ούτε χρόνο απόσταση δεν είχαμε!
δεν πήγαινε σε σένα, όταν ξεκίνησα να γράφω δεν υπήρχε το ποστ σου.
-
Ο χρήστης giorgioaudi έγραψε:
Καλησπερα!!!!Μπορει καποιος να πει τη γνωμη του για το ΙΒΙΖΑ 1.2 105hp SC???Γενικα αν ξερει καποιες πληροφοριες παραπανω για το συγκεκριμενο μοντελο???Λοιπον δεν το εχω εγω αλλα εχω οδηγησει τον 1,2 tsi σε Golf και το 1,4 sc 105 ps το εχει φιλος μου
Για τον κινητηρα εχω να σου πω πολυ καλα λογια.. Λειτουργει σαν ενας πολυ καλος ατμοσφαιρικος και παει και καπως γρηγορα
Στο Ibiza θα ειναι ακομα καλυτερα φανταζομαι λογω χαμηλοτερου βαρους
Τωρα σε θεμα οδηγησης μπορω να σου πω οτι μου αρεσε αλλα με χαλαει οτι το τιμονι του ειναι καπως βαρυ στις μανουβρες και στις χαμηλες ταχυτητες. Επισης δεν ειναι και τοσο ευελικτο...
Χωροι μεσα πολυ καλοι, το εσωτερικο του δεν διακρινεται για την φαντασια του (αν πεις δε για το ηχοσυστημα.. σπαζοκεφαλια σκετη!), πλουσια εξοπλισμενο, κιβωτιο σαφεστατο...
Γενικα εστιαζει στη σπορ οδηγηση..
Σερβις 15.000 χλμ. ο φιλος μου, πληρωσε 97 €.. Τον τελευταιο καιρο ομως ακουγεται ενας περιεργος ηχος απο πισω... Δεν εχουμε προσδιορισει ακομα τι ειναι... Σαν να χτυπαει κατι οταν βρισκει σε λακκουβα...
Επισης το Ibiza το τελευταιο ξεκινησε την καριερα του απο τον Ιουνιο του 08... -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καλησπερα!!!!Μπορει καποιος να πει τη γνωμη του για το ΙΒΙΖΑ 1.2 105hp SC???Γενικα αν ξερει καποιες πληροφοριες παραπανω για το συγκεκριμενο μοντελο???
Λοιπον δεν το εχω εγω αλλα εχω οδηγησει τον 1,2 tsi σε Golf και το 1,4 sc 105 ps το εχει φιλος μου
Για τον κινητηρα εχω να σου πω πολυ καλα λογια.. Λειτουργει σαν ενας πολυ καλος ατμοσφαιρικος και παει και καπως γρηγορα
Στο Ibiza θα ειναι ακομα καλυτερα φανταζομαι λογω χαμηλοτερου βαρους
Τωρα σε θεμα οδηγησης μπορω να σου πω οτι μου αρεσε αλλα με χαλαει οτι το τιμονι του ειναι καπως βαρυ στις μανουβρες και στις χαμηλες ταχυτητες. Επισης δεν ειναι και τοσο ευελικτο...
Χωροι μεσα πολυ καλοι, το εσωτερικο του δεν διακρινεται για την φαντασια του (αν πεις δε για το ηχοσυστημα.. σπαζοκεφαλια σκετη!), πλουσια εξοπλισμενο, κιβωτιο σαφεστατο...
Γενικα εστιαζει στη σπορ οδηγηση..
Σερβις 15.000 χλμ. ο φιλος μου, πληρωσε 97 €.. Τον τελευταιο καιρο ομως ακουγεται ενας περιεργος ηχος απο πισω... Δεν εχουμε προσδιορισει ακομα τι ειναι... Σαν να χτυπαει κατι οταν βρισκει σε λακκουβα...
Επισης το Ibiza το τελευταιο ξεκινησε την καριερα του απο τον Ιουνιο του 08...Κι εγω οδηγησα το polo μ αυτο το κινητηρα(1.2tsi 105hp)....Αρκετα καλο....Συμφωνω για το εσωτερικο του!!!Δεν εχει κατι το ιδιαιτερο...Οταν λες ηχοσυστημα???Οπτικα εννοεις ή ακουστικα????Γιατι η sport εκδοση που μ ενδιαφερει εχει 6 ηχεια μεσα....Αν ειναι να μην κανουν τη δουλεια τους,τι να το κανεις....Η συγκεκριμενη εκδοση (ibiza sc sport 1.2 105hp)εχει τοσο εξοπλισμο που αλλου το πληρωνεις χρυσαφι...Απο σερβις,καλα ακουγεται....Τωρα αυτο που λες πως χτυπαει κατι....Ποσο χρονων ειναι τ αυτοκινητο????Με τετοιες λακουβες που χει η Ελλαδα μας πως να μη χτυπανε τα καημενα...Το τιμονι μου αρκει να ακουει....Τωρα βαρυ???Εμενα μου αρεσει να ειναι λιγο πιο βαρυ...Καταλαβαινω το αυτοκινητο καλυτερα...Εκτος αν ειναι τοσο βαρυ που κουραζει....Σε γενικες γραμμες ηθελα να ακουσω καποιου τα σχολια για το ibiza γιατι μαλλον θα το παρω!!!Φτηνο,οικονμικο,εξοπλισμος...Και συμπιπτουν πανω κατω και με τις δικια μου γνωμη....Σ ευχαριστω για τα επιπλεον που ανεφερες φιλε μου....
-
Αν εξαιρέσεις το κάπως μουντό εσωτερικό είναι πολύ καλύ αγορά και το sport που κοιτάς έχει και το xds που δεν το έχουν οι φτοωχότερες εκδόσεις , αν θες ρίξε και στη fabia μια ματιά σε αυτά τα χρήματα την παίρνεις και με dsg .
-
Το αυτοκινητο giorgoaudi ο φιλος μου το αγορασε τελη Νοεμβρη του 09. Το ηχοσυστημα ακουστικα με ικανοποιει. Οστωσο ο χειρισμος του δεν ειναι σχεδον καθολου ευκολος.. Το τιμονι του μου φαινεται καπως βαρυ πχ στο παρκαρισμα οπου θελει ελαφρυ τιμονι για τις μανουβρες
Παντως πιστευω οτι αξιζει σαν αγορα... Αν θες κοιτα και την εκδοση Special Edition. Νομιζω οτι εχει τα παντα απο εξοπλισμο... -
Φιλε audipassion θα κοιτουσα και αλλα αυτοκινητα,απλα εχω κι ενα A4 που θελω να δωσω και στη seat το παιρνουν!Σκοτωμα βεβαια αλλα τι να κανεις....Συμφωνω!!!Εσωτερικο μουντο....Αλλα οικονομικο σε σχεση μ αλλα...Και ειδικα με τον εξοπλισμο που χει....
Φιλε focusman91 κοιταξα και την εκδοση αυτη....Σιγουρα τα χει ολα πανω....Απλα θα παει γυρω στα 15000 και κολλαω εκει....Θα δειξει βεβαια...Αφου ακουστικα το ηχοσυστημα ειναι καλο ε το χειρισμο που θα παει,θα το μαθω....Πιστεψε με οσο βαρυ και να ναι το τιμονι(ενοχλητικο στο παρκαρισμα) απ τη στιγμη που μπορω και κανω κουμαντο τη μαουνα το Α4,μαλλον θα τα καταφερω και σ αυτο....Γενικα γνωμη μου ειναι πως ειναι ενα συμπαθητικο αυτοκινητο με τετοια τιμη...
-
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ηλεκτρικούς καθρέφτες για LEON 2001 ?Στην αντιπροσωπεία ζητάνε 350 ευρώ τον ένα!
SEAT FORUM