-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Kαι δω ο Πούτιν, μόλις μου στείλανε ΜΜS από το εξοχικό μου.ΑΡΧΟΝΤΑΣ!
Ποιμενικός αλλά τι?
-
τι αρκουδα ειναι αυτη
-
Από το όνομα μάλλον ρωσικός
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Από το όνομα μάλλον ρωσικόςKαυκάσιος?
-
ΘΕΟΣ!!! Εγω για ελληνικο ποιμενικο τον βλεπω και πολυ ομορφο μαλιστα. ΚΟΥΚΛΟΣ!
-
να τους χαιρεστε και οι δυο..!!!
-
Πατέρας Καυκάσιος ποιμενικός, μάνα Ασιάτικος ποιμενικός. Από το να τα πέταγαν τα κουτάβια, που -κακώς- ζευγάρωσαν τα προαναφερθέντα σκυλιά, πήρα το ένα και βουαλά. Είναι το Θηριάκι μου Όταν μου στείλουν και τη θυληκιά μου (την Μπριζίτ), θα τη δείτε.
-
Κούκλοι και οι δύο!!!
-
Σας ευχαριστώ πολύ, τα σκυλιά (και γενικά τα περισσότερα 4ποδα) έχουν ένα βλέμμα
Όνειρο μου μία φάρμα, που θα πάει, θα γυρίσω Ελλάδα και τσούκου τσούκου...Σπανίζουν πλέον και τα γαϊδουράκια, εξαφανίζεται το είδος του όνου στην Ελλάδα και κάτι πρέπει να γίνει γι'αυτό.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Σας ευχαριστώ πολύ, τα σκυλιά (και γενικά τα περισσότερα 4ποδα) έχουν ένα βλέμμαΌνειρο μου μία φάρμα, που θα πάει, θα γυρίσω Ελλάδα και τσούκου τσούκου...Σπανίζουν πλέον και τα γαϊδουράκια, εξαφανίζεται το είδος του όνου στην Ελλάδα και κάτι πρέπει να γίνει γι'αυτό.
Ε , μην το λές.
Απλά μεταλάχθηκε σε...δίποδο!Πολύ καλή ιδέα!
Μακάρι να είχαμε τέτοια δυνατότητα! -
Αντε να έρθει ο χειμώνας να ζήσουμε πάλι βόλτες σε απάτητο χιόνι!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Σας ευχαριστώ πολύ, τα σκυλιά (και γενικά τα περισσότερα 4ποδα) έχουν ένα βλέμμα
Όνειρο μου μία φάρμα, που θα πάει, θα γυρίσω Ελλάδα και τσούκου τσούκου...Σπανίζουν πλέον και τα γαϊδουράκια, εξαφανίζεται το είδος του όνου στην Ελλάδα και κάτι πρέπει να γίνει γι'αυτό.
Ε , μην το λές.
Απλά μεταλάχθηκε σε...δίποδο!Πολύ καλή ιδέα!
Μακάρι να είχαμε τέτοια δυνατότητα!Το περίμενα ότι κάποιος θα το έγραφε , χαίρομαι που συμφωνούμε πάντως. Όσον αφορά τα της φάρμας, μη νομίζεις πως υπάρχει το χρήμα, αλλά σιγά σιγά κάτι θα γίνει. Χώρος υπάρχει είναι η αλήθεια, αλλά θα προτιμούσα ακόμα μεγαλύτερο. Θα δείξει σε 3-4 χρόνια...
-
Είχα μια μαύρη σκυλίτσα την οποία μου είχαν φορτώσει. Την πρόσεχα για καιρό μέχρι που μια μέρα έφυγε. Τελικά βρήκε νέο σπίτι σε δυο γέρους και τώρα κάνει παρέα στο γέρικο σκύλο που έχουν. και όχι στα μαραμένα φυτά του κήπυ μου... Θα την έπαιρνα πίσω αλλα ξέρω πως αυτοί την αγαπύν περισσότερο και κάτι τέτιο είναι ευχάριστο. Άλλοστε εγώ έχω δουλειές συνέχεια ενώ εκείνοι όχι.
-
Ξέρεις γιατί έφυγε; Γιατί είπες ότι στη 'φόρτωσαν', οπότε καλύτερα. Χωρίς μομφή προς εσένα, αυτά είναι τα λάθη που κάνουμε στην Ελλάδα, 'φορτωνόμαστε' σκυλιά που δε τα θέλουμε, δε τα αγαπάμε, απλά για να μας περάσει η κάψα και μετά αυτά γίνονται κοπρόσκυλα, ζευγαρώνουν και γίνετε κύκλος...
-
εγω ξερω και κατι αλλο
αμα το σκυλι σου σε θεωρει σαν τον καλυτερο στην γη δεν θες τιποτα αλλο.. -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ξέρεις γιατί έφυγε; Γιατί είπες ότι στη 'φόρτωσαν', οπότε καλύτερα. Χωρίς μομφή προς εσένα, αυτά είναι τα λάθη που κάνουμε στην Ελλάδα, 'φορτωνόμαστε' σκυλιά που δε τα θέλουμε, δε τα αγαπάμε, απλά για να μας περάσει η κάψα και μετά αυτά γίνονται κοπρόσκυλα, ζευγαρώνουν και γίνετε κύκλος...Αν την κράταγα θα τη πρόσεχα και δεν θα την εγκατέλειπα ποτέ. Αλλά επειδή αγαπώ τα ζώα θέλω να παιρνούν όσο καλύτερα γίνεται. Και στα νέα χέρια θα είναι καλύτερα. Αλλα αδέσποτη δεν θα την άφηνα ποτέ...
-
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Γειά σας!
Βλέπω ότι αγαπάτε τα ζώα. Κι' εγώ τα αγαπώ πολύ!Γεια σου !
Εγω μισώ τα ζωα και ειδικα τα κοπροσκυλα μου την δινουν στα νευρα , κατι που λατρευω να κανω στον ελευθερο μου χρονο ειναι να παταω κουταβια με το αμαξι ισως φταιει οτι ποτε μου δεν ειχα φιλους , εσυ θα ηθελες να γινουμε φιλοι ?Aγαπητε να ευχεσαι να μην σε δει ΑΝΘΡΩΠΟΣ να κανεις αυτο που γραφεις πιο πανω...
οι οδοντοστοιχιες κοστιζουν πολυ!!!!!
κ δεν φταιει οτι δεν ειχες φιλους,φταιει οτι ανηκεις ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ........... -
Μην τον κακολογείς στον Αγαθούλη απαντούσε και εξ'αυτού του λόγου είχε ειδικό περιεχόμενο
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]