-
Παρακαλώ πεντε καλές θέσεις για μας.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ..... +1 και καλή.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
MDVQ+κηδεμόνας
Λαθος!!!!mdvq+κηδεμονες
Επισης με μικρες πιθανοτητες προσελευσης...Tazz-Hiluxboy + δυο εξωσχολικοι που τους ξερετε πολυ καλα -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εεεεε Νικολακη βαλε στο καταλογο και τον πατερα.
Δεν θα'ρθω για φαγητο αλλα για να δουν οι Αγγλιδουλες τι ειναι οταν λεμε Ελληνικη λεβεντια.Αγαπητε Dap αμα δεν μπορεις δεν πειραζει.Θα εχουμε τον Koυκ εκει για δειγμα!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Επισης με μικρες πιθανοτητες προσελευσης...Tazz-Hiluxboy + δυο εξωσχολικοι που τους ξερετε πολυ καλα
περιμένω το αυριανό ιατρικό ανακοινωθέν, παίδες. προς το παρόν είμαι γριππιασμένος γμτ
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
MDVQ+κηδεμόνας
Λαθος!!!!mdvq+κηδεμονες
Επισης με μικρες πιθανοτητες προσελευσης...Tazz-Hiluxboy + δυο εξωσχολικοι που τους ξερετε πολυ καλαZηλευω ηδη, ποσο μαλλον οταν θα αρχισει ο Μιχαλης να μου λεει σκηνικα...
Δεν κρατιεμαι!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
MDVQ+κηδεμόνας
Λαθος!!!!mdvq+κηδεμονες
Επισης με μικρες πιθανοτητες προσελευσης...Tazz-Hiluxboy + δυο εξωσχολικοι που τους ξερετε πολυ καλαΕ όχι και εξωσχολικοί!!!....Ιδρυτικά μέλη του Φόρουμ,top of the top στην Οργάνωση του πιο Αγαπημένου μας Διεθνούς Αγώνα (πολλά λέω ε?!)
τι άλλο πρέπει να είναι?!!!Οσο για τον κύριο tazz...κανόνισε...πάρε ότι βρείς και έλα!!!
Τον Hilux δεν τον λυπάμαι γιατι με έχει πει κακό άνθρωπο!!Ποιόν?..εμένα!!..που στόμα έχω και μιλιά δεν έχω...που Peugeot πιάνω και χώμα γίνεται!!!!!!!!!!!
-
Μια και μπηκα μετά απο τόσο καιρό θα έρθω και εγώ στο τσιμπούσι αν και το περασμένο Σ/Κ ημουνα στηνΛιλαία & Παύλιανη και τιμησαμε τις προβατίνες !!!!!
-
Γράψτε και τον Chemic και εμένα,¨εχουμε καιρό να σας δούμε!
-
kouk
ΒΑΣΙΛΗΣ
n_olympios
salome
ANGEL13 (*5)
tm
kamil + αγγλιδούλες
cmarin
syele
CLIO-V6
MDVQ+κηδεμόνες
PINATSIS KYRIAKOS
kyan
DAP
tazz
Hiluxbuy
224.v
tsilis
Chemic
+2 μυστικές συμμετοχές
Περί τα 30 άτομα.
Χμμμ... Αρχίζω να έχω υποψίες ότι δε θα φτάσει το γλυκό... -
θα φτασει, αγαπητε μου, για τον απλουστατο λογο, οτι εσυ δε θα φας!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
θα φτασει, αγαπητε μου, για τον απλουστατο λογο, οτι εσυ δε θα φας!
Μη σκας, εγώ έχω ήδη φάει αρκετό.

Επρεπε να το δοκιμάσω για να δω αν ήταν καλό...

-
ναι, και καλα!
-
Εσύ τι θέλεις τώρα? Να σου θυμίσω τι έγραφες μία μόλις σελίδα πίσω?
θα ερθω, για να σας δω! Φαγητο δεν θα παιξει!
Δεν έχει γλυκό για σένα.

-
αλλο φαγητο, αλλο γλυκο!
Ρωτα οποιον θες!
Αλλα και να μη μου δωσεις, θα εχω φροντισει να φαω ενα αυθεντικο τριγωνο καλαντο! -
Προσθέστε άλλα δύο άτομα (sp0+ με ένα νέο μέλος του forum).
Υ.Γ. Νίκο ο Στέλιος δίπλα δεν έχει φάει από τη Δευτέρα...Προσοχή λοιπόν...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Σπύρο (και οι υπόλοιποι) κρατάτε και τίποτα από το σπίτι, δεν ξέρεις τι γίνεται...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
...+2 μυστικές συμμετοχές
4τροχικές οι μυστικές ή Ακροπολικές?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σπύρο (και οι υπόλοιποι) κρατάτε και τίποτα από το σπίτι, δεν ξέρεις τι γίνεται...
Ωχωχωχ... πρέπει επειγόντως να περάσω στο σχέδιο Β... Θα περάσω από ζαχαροπλαστείο το απόγευμα!!!
-
Τελικα δεν θα καταφερω να ερθω το βραδυ λογω οικογενειακης υποχρεωσης..
Την επομενη φορα ελπιζω να τα καταφερω...
Καλα να περασετεεεε. -
Χμμμ... πρόβλημα κι από μένα... Επειδή για κάποιο λόγο δε θα έχω διαθέσιμο αυτοκίνητο για την επιστροφή (τον ερχομό τον εξασφάλισα), θα φιλοτιμηθεί κάποιος καλός κύριος/κυρία να με πάει στο σπίτι μου όταν φεύγουμε? Μόνο 10 λεπτά μακρυά είναι...
Καλύβια ΧΙΙΙ-Επιστροφή απο το μέτωπο!