-
θα'θελα να προσθεσω στα οσα ειπαν οι προλαλησαντες τα περασματα των Σκαλτσα/Περιδη με το Datsun 1600 SSS και των Ξεφτερη / Λαουταρη με το ΤΤ.Εκαναν αυτο που ζητουν οι θεατες,προσεφεραν ΘΕΑΜΑ.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Υ.Γ. Εκείνα τα γουρούνια ελευθέρας βοσκής στην Ολυμπιάδα πόσοι τα πετύχαν στον δρόμο?
ΕΛΑ ΒΡΕ ΚΑΣΤΟΡΑ , ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ , ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΗ , ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ
-
Να πω κι'εγω κατι που με ενοχλη !!!!!!!!!!!!
Συγνωμη Σουκουλη !
ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ
-
Ο APR ΕΓΡΑΨΕ ' ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ? ΣΩΣΤΟ !
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ . ΛΑΘΟΣ
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ? ΣΩΣΤΟ
ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ) ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΕΡΑ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΓΙΑ ΤΑ 1200 ΧΛΜ , ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΓΩΝΑ .ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΕΡΑ ? ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΥΓΓΕΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΙΖΙ ΛΟΕΜΠ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ , ΑΠΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ . ΠΟΛΛΟΙ ΔΕ , ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΝΙΑ !
Η ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΤΣΟΥΚΑΜΠΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ
Η ΕΘΕΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΟΚΙΜΩΝ , ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΩΣΤΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ .......
α ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΙΚΤΥΩΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΙΚΕΣ ΒΕΡΓΕΣ , ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΗ Η ΛΕΣΧΗ , ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΚΕΣ
β ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΥΝΤΟ , Η ΦΟΒΕΡΗ ΧΩΜΑΤΙΝΗ (ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΩΜΑΤΙΝΗ ) ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΖΑΝΟ ΡΑΝΙΩΤΙ-ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ - ΤΙΜΟΝΙΕ-ΣΟΥΚΟΥΛΗ , ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΚΙΚΑ ,ΖΑΧΟΥ ΟΔΗΓΗΣΗ , Η ΛΥΣΣΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΤΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΡΙΣ , ΚΑΙ Η ΣΤΡΩΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΒΑΛΑΒΑΝΗ . ΣΩΣΤΟ
ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΙΣΤΗΚΑ ......
α Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΠΛΟΗΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΝΙ , ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΧΑΛΙΚΙΑ . ΣΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΕΙΑΣ
γ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ , ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ! ΣΩΣΤΟ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ
[size=18]ΠΟΛΛΗ ΜΠΟΥΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΜΠΑΖΟ !!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΗ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
-
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ , ΔΗΛ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ .... ( ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ) ΑΛΛΑ Η ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΣΟΥ ΨΥΧΗ , ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕ . ΣΥΓΝΩΜΗ .
ΜΑΚΑΡΙ , ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ , ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ , ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ , ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΕΣ , ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ .
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΙΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .
ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ , ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ , ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΩΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ , ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ !
ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ , ΟΙ ΣΑΚΗΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΔΡΟΜΙΟ , ΟΙ ΛΑΜΠΡΟΣ -ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΡΑ , ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ !
ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΑΥΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ , ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ .
ΦΙΛΙΑ Χ.Α. -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Υ.Γ. Εκείνα τα γουρούνια ελευθέρας βοσκής στην Ολυμπιάδα πόσοι τα πετύχαν στον δρόμο?O HUNTER μετάνοιωσε που δεν πήρε την καραμπίνα μαζί του. Θα κάναμε ένα τσιμπούσι στα service...
-
Ο χρήστης orfanos έγραψε:
Να πω κι'εγω κατι που με ενοχλη !!!!!!!!!!!!Συγνωμη Σουκουλη !
ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ
πανω απο ολα συναδελφικοτητα..........!!!!!!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ? ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ .ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ?
ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ) ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΕΡΑ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΓΙΑ ΤΑ 1200 ΧΛΜ , ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΓΩΝΑ .
ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΕΡΑ ? ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΥΓΓΕΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΙΖΙ ΛΟΕΜΠ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ , ΑΠΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ . ΠΟΛΛΟΙ ΔΕ , ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΝΙΑ !
Η ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΤΣΟΥΚΑΜΠΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ
.Ακόμα και εάν γίνουμε κακοπροαίρετοι και δεχθούμε την άποψη αυτή αγαπητέ APR, το λιγότερο που θα μπορούσε να σχολιάσει κάποιος επίσης κακοπροαίρετος είναι ότι μπορούμε να απαριθμήσουμε πολλά ασφάλτινα ράλλυ όπου το θέαμα ήταν μέτριο, και τα οδηγικά λάθη απίστευτα, ακόμα και εάν οι οδηγοί ξεσκίστηκαν στις δοκιμές.
Προσωπικά θεωρώ ότι εάν βάλεις έναν μέτριο-προς-το-καλό οδηγό αγώνων να περάσει 4 και μόνον φορές με τον συνοδηγό του μια παντελώς άγνωστη ειδική, την πέμπτη φορά με το αγωνιστικό και σε ρυθμό αγώνα μπορεί να δώσει αξιόλογο θέαμα.
Φιλικά
-
ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΓΑΠΗΤΕ hyperion .(Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΝΟΩ ?)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ , ΟΥΤΕ ΜΕ 14 ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ . ΓΙΑ ΘΕΑΜΑ ......ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ , ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ , ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΓΑΠΗΤΕ hyperion .(Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ?)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ , ΟΥΤΕ ΜΕ 14 ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ . ΓΙΑ ΘΕΑΜΑ ......ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ , ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ , ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ .
Όταν λέω 'αξιόλογο' θέαμα στην άσφαλτο φυσικά και ΔΕΝ εννοώ διορθώσεις και μπαντιλίκια, αλλά στρωτή οδήγηση με σωστές γραμμές και φρένα.
Ίσως για το θέμα των χρόνων παίζει ρόλο και το ότι οι 2 από τις 3 ημερήσιες ειδικές έχουν πολυχρησιμοποιηθεί σε αγώνες και οι περισσότεροι τις έχουν τρέξει αρκετές φορές.
Προσωπικά τον Χολομώντα στα 3 χρόνια εμπλοκής μου τον έχω περάσει σε αγώνα 6 φορές στην κατεύθυνση αυτή (και 2 ακόμα ήλπιζα την Κυριακή αλλά μας πρόδωσε ο κινητήρας)
-
[color=blue][ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ .
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΗΚΗΝΔΙΝΟ !ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΙ’ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΙΣΑΜΕ , ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ , (ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ) Κ.Λ.Π . ,
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ,,,,,,,,,,,ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΡΤΑ ΚΑΙ Η ΠΕΝΤΕΛΗ……… ΜΕΓΑΡΑ !ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ , ΑΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝΕ , ΠΕΡΝΑΣ . ΑΦΟΥ ΔΕ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ !!
ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΣ ΤΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΒΕΝΖΙΝΑ .
ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ , ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ « ΓΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ» , ΚΑΙ ΠΕΡΟΥΚΕΣ ΓΙΑ «ΚΑΛΥΨΗ»
ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΤΕΣ ΕΙΔΑΝΕ ΛΕΕΙ ΔΥΟ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕ ΕΝΑ Clio Williams ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΕ ΖΒΕΛΤΑ , ΓΙΑ ΕΣΠΕΡΗΝΟ ΛΕΕΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ !!!!
ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΔΡΟΜΟ , ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝΕ ΤΟ Κ……. !
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΑΡΓΥΡΙΟΥ , Ο ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ , Η ΦΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΧΟΛΟΜΩΝΤΑΣ , ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ , ΑΠΟ ΦΗΛΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ )
ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ Στρατος Ορφανος
/color] -
[color=blue][
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
.
/color]φιλε Στρατο αν και νεος στους αγωνες παντα φωναζα για 4 αν θες και 3 περασματα (πολυ ευχαριστηθηκα την Ιταλια και σ'αυτο το θεμα) αλλα αφου δεν μπορουν οπως αποδεικνυεται να ελεγχουν τις δοκιμες........αστο να παει στην ευχη........και αφηστε τα ελευθερα να μπορουμε τουλαχιστον να κοιταγομαστε στα ματια και να γελαμε, αλλα και για να μην φτανουν και καποιοι ΚΥΡΙΟΙ να προσπαθουν να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες. ο ενας παει να κοροιδεψει τον αλλο και κοροϊδιες υψηλου επιπεδου ....' α δεν ξερω τιποτα εγω...' ΕΛΕΟΣ μονο οι ομολογκαρισμενες φουστες μας λοιπουν να μπουμε να τρεξουμε. Τελικα δεν ειναι ευκολο να αλλαξουμε εμεις τα ελληνοπουλα. 50 περασματα να μας πουν το 51ο θα παμε να κλεψουμε.
Αλλα απο την αλλη οι ξενοι επαγγελματιες σηκωσαν το τηλεφωνο .....'κυριοι θελουμε τις ειδικες αν θελετε να ερθουμε' ........και εμεις για αλλη μια φορα κατω τα παντελονια. Ε ΟΧΙ ΑΛΛΟ και εμεις τα ελληνόπουλα τα ευρουλακια μας δεν θα χαλασουμε και μαλιστα απο την τσεπη μας? Μηπως να το παιξουμε και εμεις στον επομενο αγωνα επαγγελματιες στο τηλεφωνο?
Πολλα μπορεις να ψαξεις και πολλα μπορεις να βρεις να πεις. Πως μπορεις να κρυψεις εναν αγωνα? Μηπως ενα ατομο τον φτιαχνει και μπορει να τον κρατησει στο συρταρι του? πολλοι δουλευουν και μπραβο τους!.......και ισως και μερικοι απο αυτους να ειναι και αγωνιζόμενοι!................
γι' αυτο και μονο επειδη μας λειπει το χαμογελο αστο να παει στην ευχη.....Υ.Γ Α! και τα λεφτα που αδικα ξοδεύουμε σε αυτους που αστυνομεύουν τις ειδικες για να δειξουμε οτι και καλα υπαρχουν νομοι, καλυτερα να τα δωσουμε σε κανενα επαγγελματια κριτη (και οχι παιδακια που τους αρεσουν οι αγωνες να κανουν τους κριτες) και σε extra ασθενοφορα, γιατι δεν πρεπει να ξεχναμε και γιατι εγω δεν προκειται να ξεχασω ποτε!
-
Φίλε Κωστή .
Όσο αφορά τα περάσματα ο καθένας από εμάς έχει την άποψη του (διαφωνούμε) και την εκφράζει .
Δεν γίνετε να αστυνομευθούν οι ειδικές !
Δεν υπάρχει τρόπος !
Ούτε και να μην υπάρξει διαρροή !
Τη να κάνω το νόμο αφού δεν μπορώ να τον εφαρμόσω παρά μονό σε λίγους ?Όσο για το οι περισσότεροι φίλε δεν ξεχνάμε αλλά με της κινήσεις μας ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ .
Εδώ μας πετάξανε σε ένα ασθενοφόρο στη Λαμία που ήτανε ΧΑΡΒΑΛΟ , χώρια που σκαντζάραμε ΧΑΡΒΑΛΟ στα μισά , ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ , και τη κάναμε για αυτό ? ΤΙΠΟΤΑ ........
Ξεχνάμε αυτά που σηνεβισαν σε εμάς δε θα ξεχάσουμε τα ‘’ΔΙΠΛΑΝΑ’’ ?
Ο τσομπάνης μπροστά Κωστή και εμείς από πίσω …….αυτό κάνουμε !!!Ο Συνάδελφος σου .
-
Φίλε Κωστή .
Όσο αφορά τα περάσματα ο καθένας από εμάς έχει την άποψη του (διαφωνούμε) και την εκφράζει .
Δεν υπάρχει τρόπος !
Τη να κάνω το νόμο αφού δεν μπορώ να τον εφαρμόσω παρά μονό σε λίγους ?Όσο για το οι περισσότεροι φίλε δεν ξεχνάμε αλλά με της κινήσεις μας ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ .
Εδώ μας πετάξανε σε ένα ασθενοφόρο στη Λαμία που ήτανε ΧΑΡΒΑΛΟ , χώρια που σκαντζάραμε ΧΑΡΒΑΛΟ στα μισά , ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ , και τη κάναμε για αυτό ? ΤΙΠΟΤΑ ........
Ο τσομπάνης μπροστά Κωστή και εμείς από πίσω …….αυτό κάνουμε !!!Ο Συνάδελφος σου .
Στρατο δεν ειναι θεμα αν εγω θελω πολλα ή λιγα περασματα το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε να εφευρίσκουμε νομους οταν δεν μπορουμε να τους τηρησουμε και να τους προστατεψουμε. οτιδηποτε αλλο γινεται για μενα ειναι κοροϊδια. Ολοι συμφωνουμε οτι δεν μπορει ποτε μα ποτε κανενας αγωνας να μεινει κρυφος ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ και εκει τελειωνουν ολα.
Υ.Γ. και ορισμενα πραγματα δεν μπορεις να τα ξεχασεις πιστεψε με!!
-
Ο χρήστης KS έγραψε:
Φίλε Κωστή .
Δεν υπάρχει τρόπος !
Στρατο δεν ειναι θεμα αν εγω θελω πολλα ή λιγα περασματα το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε να εφευρίσκουμε νομους οταν δεν μπορουμε να τους τηρησουμε και να τους προστατεψουμε. οτιδηποτε αλλο γινεται για μενα ειναι κοροϊδια. Ολοι συμφωνουμε οτι δεν μπορει ποτε μα ποτε κανενας αγωνας να μεινει κρυφος ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ και εκει τελειωνουν ολα.
Υ.Γ. και ορισμενα πραγματα δεν μπορεις να τα ξεχασεις πιστεψε με!!
OTI KAI NA LETE AYTH TI STIGMH EINAI STA KALABRHTA O ZOZEF KAI O TYRI ME THN PROSTASIA THS ELPA! O KYTIOS TYRI ME CELICA LEYKH! KALHMERAA
-
ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ...
ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ , ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΥΝΓΧΡΟΝΩΣ , ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΛΟΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ .
ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ , ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ , ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ , ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ , ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΗΔΑΛΙΩΝ (ΔΕΞΙ ΜΠΑΚΕΤ ) , ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΙΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΔΗΛ. ΚΑΘΑΡΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ Κ.Τ.Λ. )
ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΚΗ ΓΝΩΜΗ , ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙ , ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ (ΕΚ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ) ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΙΣΟΠΕΔΟΤΙΚΟ , ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ .
ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΜΙΑΣ.... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΣΟΥ ΥΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ , ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ .
ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΙΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΑΣ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ .
ΟΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ! -
Ο χρήστης C.EVO3 έγραψε:
OTI KAI NA LETE AYTH TI STIGMH EINAI STA KALABRHTA O ZOZEF KAI O TYRI ME THN PROSTASIA THS ELPA! O KYTIOS TYRI ME CELICA LEYKH! KALHMERAA(Συγγνώμη που επεμβαίνω στο θέμα,αλλά όντας ωτακουστής στο ΔΕΘ.Πόλυ έμπειρος συνοδηγός έλεγε θυμωμένος πως θα ψάξει μετους γνωστούς που έχει αν αληθεύει αυτό που έμαθε οτι δηλαδή η ΕΛΠΑ έστειλε το road book του αγώνα σε κάποιους ξένους συνδυασμούς.Αληθεύει φαίνεται.)
38o ΡΑΛΛΥ Δ.Ε.Θ.