-
μετράει για το που θα παει αμα φύγει
-
Είμαι σίγουρος ότι αν όλοι πάβαμε να αγοράζουμε άχρηστα VW 1.2 TSI VW 1.4 TSI και άλλες τέτοιες εξυπνάδες των Γερμανών άλλα πέρναμε ατμοσφαιρικούς ή οικολογικούς κινητήρες αμερικάνικων ή ιαπωνικών εταιριών που είναι καλύτερα από τα γερμανικά οι τιμές των τελών κυκλοφορίας θα ήταν πολύ χαμηλότερες. Γέμισε ο τόπος με VW Polo, Hyundai Getz, VW Golf, Hyundai Atos, Audi A3, Mercedes A-Class, VW Tiguan, Ford Ka, Ford Fiesta και άλλα τέτοια τα οποία κοστίζουν και 15000€ και 20000€ χωρίς να τα αξίζουν πραγματικά. Ενισχύουμε τα τάλη συνεχώς με αυτό το τρόπο. Αφήνουμε απούλητα αμάξια μονάδικα όπως είναι τα Mazda 3, Mazda 5, Kia Magentis, Dodge Caliber, Dodge Avenger, Fiat Bravo Lancia Delta άλλα και φτηνότερα όπως είναι τα Honda Jazz, Renault Twingo, Renault Clio, Peugeot 206 Plus, Toyota iQ. Επίσης παίρνουμε αβέρτα τα Mercedes, BMW, Audi αδιαφορόντας για τα οικολογικά άρα και φτηνότερα στη χρήση Lexus όπως επίσης και για τα ξεχωριστά Infiniti, Jaguar, Chrysler (παραδέχομαι παράλογοι κυβισμοί), Cadillac. Όπιος έχει 100000€ παίρνει απαραίτητα Porsche και ποτέ Lotus, Maserati. Αγοράζουμε συνέχεια γερμανιά όσα και να είναι τα εισοδήματα μας. Μόνο δείτε πόσα Mercedes πουλιούνται ως μεταχειρισμένα! Και έχουμε αδιαφορήσει για κοσμήματα της αυτοκίνησης όπως είναι τα Volvo, Saab, Alfa Romeo. Έτσι πιστεύω εγώ και είναι καθαρά ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ
-
Άμα γουστάρετε το Αμερικάνικο μοντέλο οικονομίας και διοίκησης κανένα πρόβλημα...Όχι όμως μόνο για τα αυτοκίνητα.
-
σοφά μιλάς γέροντα
-
Αν και καταλαβαίνω που το πας θεωρώ ότι χρησιμοποιείς λάθος μοντέλα ή υπερβάλλεις τόσο που χάνεις.... Άκου Kia Magentis.... άκου Lexus φτηνότερο στη χρήση....άκου τεράστια κυβικά. Τα περισσότερα Mercedes που αγοράζονται μτχ είναι μέχρι 1800 κυβικά. Τόσο είναι και τα περισσότερα Audi, BMW που αγοράζονται. Για την επιλογή προέλευσης του οχήματος γούστο τους καπέλο τους... μήπως αλλάζει κάτι αν πάρεις αυτοκίνητο 100.000 από Γερμανία ή Ιταλία ή Ιαπωνία;;
-
Μπορεί να μην διάλεξα τα σωστότερα μοντέλα γιατί προφανώς ένα Kia Magentis δεν είναι με τίποτα καλύτερο από ένα VW Passat, VW Jetta (ίδια είναι είδικα τα καινούρια) αλλά νομίζω πως αυτό που λέω έχει βάση. Και καταλαβαίνεις με πια έννια!!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν και καταλαβαίνω που το πας θεωρώ ότι χρησιμοποιείς λάθος μοντέλα ή υπερβάλλεις τόσο που χάνεις..Αφού κατάλαβες, δεν μας το λες και εμάς που δεν καταλάβαμε το σκεπτικό;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
μήπως αλλάζει κάτι αν πάρεις αυτοκίνητο 100.000 από Γερμανία ή Ιταλία ή Ιαπωνία;;αλλάζει......... η λεζάντα, το κεφαλογυριστήρι, η μουνοπαγίδα και η θέση στην είσοδο της μπουζουκλερι.
-
Ρε τι κάνει ο κόσμος μπας και γαμήσει
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ρε τι κάνει ο κόσμος μπας και γαμήσειεεεε....... καμια φορά προκύπτει και αυτό...
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
εεεε....... καμια φορά προκύπτει και αυτό...
Και εγώ ο μαλ@κας πήγα και πήρα Berlingo...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
και εγώ ένα daihatsu sirion 1.0L έχω...
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Ρε μην μασατε. Οσο μεγαλυτερο Τζιπ εχει καποιος τοσο μικροτερο πουλακι εχει. Βλεπεις τυπο με grand cherokee ή cayenne? Yπολογιζε στα 8εκ. Βλεπεις πιτσιρικα με z4? Υπολογιζε 9.3εκ.
Βλεπεις τυπο με daihatsu sirion 1.0L? Ε σε αυτον υπολογιζε προσοντα φουρνοξυλου
Υ.Γ1 Στην ερευνα συμμετειχαν 40 γυναικες οι οποιες ειχαν απο 20 συντροφους και πανω!
Υ.Γ2 Πρεπει να βγαλουμε βρωμα και εμεις οι φτωχοι με μικρα αμαξακια για να ψαρωνουν τα γκομενακια. Μεχρι τωρα οι γκομενες ερωτευονταν τα Τζιπ. Τωρα θα ξερουν οτι τζιπ=μικρο πουλακι και μικρο αμαξι=φουρνοξυλο
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μόνο δείτε πόσα Mercedes πουλιούνται ως μεταχειρισμένα! Και έχουμε αδιαφορήσει για κοσμήματα της αυτοκίνησης όπως είναι τα Volvo, Saab, Alfa Romeo. Έτσι πιστεύω εγώ και είναι καθαρά ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ
Αν πας και κάνεις test drive σε Mercedes E250 (1800) ή BMW 523 (3000) και μετά όδηγήσεις όποιο Volvo ή Saab δεν υπάρχει περίπτωσει να κολλήσεις με τα Σουηδικά.......μιλάω εκ πείρας .
+1000!!!
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Ρε μην μασατε. Οσο μεγαλυτερο Τζιπ εχει καποιος τοσο μικροτερο πουλακι εχει. Βλεπεις τυπο με grand cherokee ή cayenne? Yπολογιζε στα 8εκ. Βλεπεις πιτσιρικα με z4? Υπολογιζε 9.3εκ.
Υ.Γ1 Στην ερευνα συμμετειχαν 40 γυναικες οι οποιες ειχαν απο 20 συντροφους και πανω!
Υ.Γ2 Πρεπει να βγαλουμε βρωμα και εμεις οι φτωχοι με μικρα αμαξακια για να ψαρωνουν τα γκομενακια. Μεχρι τωρα οι γκομενες ερωτευονταν τα Τζιπ. Τωρα θα ξερουν οτι τζιπ=μικρο πουλακι και μικρο αμαξι=φουρνοξυλο
Το μόνο που δεν ρωτήσαμε είναι αν ενδιαφέρονται για ...φουρνόξυλα ή άλλα προσόντα (πχ μετρητά! ).
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
...και μικρο αμαξι=φουρνοξυλο -
mirage αν εσύ είσαι οπαδός του κομμουνιστικού συστήματος που θα μας υποχρέωνε να έχουμε όλοι ibiza 1.2 TSI dsg no problem.
Αλλά εμείς δεν έχουμε ούτε αυτό! Ούτε καπιταλισμό ούτε κομμουνισμό απλά παραλογισμό.
Η παράλογη 'λογική' συνοψίζεται στο πάρε SLK επειδή είναι 1.8, πάρε RX8 έπειδή είναι 1.3
μην πάρεις Mondeo powershift 3.0l -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το μόνο που δεν ρωτήσαμε είναι αν ενδιαφέρονται για ...φουρνόξυλα ή άλλα προσόντα (πχ μετρητά! ).
καμια δεν λεει οχι στο κασέρι..
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
mirage αν εσύ είσαι οπαδός του κομμουνιστικού συστήματος που θα μας υποχρέωνε να έχουμε όλοι ibiza 1.2 TSI dsg no problem.Αλλά εμείς δεν έχουμε ούτε αυτό! Ούτε καπιταλισμό ούτε κομμουνισμό απλά παραλογισμό.
Η παράλογη 'λογική' συνοψίζεται στο πάρε SLK επειδή είναι 1.8, πάρε RX8 έπειδή είναι 1.3
μην πάρεις Mondeo powershift 3.0lΑυτό κατάλαβες εσύ;
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
ωραια... αρα θα με παρει ο Σειρηνακης να με κανει σταρ...
Τέλη κυκλοφορίας