-
Κύριοι γεια σας .
Μόλις είδα το κείμενο και έμεινα με ανοιχτό το στόμα .
Δεν ξέρω πως αλλά αυτό το κείμενο δεν το έγραψα εγώ ,ζητώ συγνώμη αλλά δεν είναι δικό μου .
Δεν θέλω να δοθεί συνέχεια . σας ευχαριστώ και πάλι ζητώ συγνώμη από όσους θίγει . -
Κύριοι γεια σας .
Δεν ξέρω πως αλλά αυτό το κείμενο δεν το έγραψα εγώ ,ζητώ συγνώμη αλλά δεν είναι δικό μου .
Δεν θέλω να δοθεί συνέχεια . σας ευχαριστώ και πάλι ζητώ συγνώμη από όσους θίγει . -
Κύριοι γεια σας .
Στράτο,
Μόλις τώρα το είδα το θέμα! Πρέπει να καταχωνιάστηκε με τα τεχνικά προβλήματα που είχε το φόρουμ !
Ο Lev υποστηρίζει την άποψη , και εν μέρει συμφωνώ , ότι η κατάθεση γνώμης πρέπει να είναι ανεξάρτητη από το ποιός το λέει!
Από την άλλη δείχνει από τα γραφώμενά του γνώστης του αντικειμένου , και από τους πιό συγκροτημένους θα σημείωνα. Ενδεχομένως να είναι και πάρα πολύ γνωστός και να εκφράζει εδω μέσα κάποια πράγματα που 'εκεί έξω' να δεσμεύεται!
Οι εκφράσεις και οι χαρακτηρισμοί δεν συμβάλουν και μάλλον κακό κάνουν!
Δεν σκοπεύω να κάνω τον προστάτη του Lev είτε του όποιου Lev , ούτως ει άλλως δεν γνωρίζω ποιος είναι και παρ'ότι μέχει τσιγκλίσει στο παρελθόν να μάθω ,εντούτοις αποδέχομαι τους όρους επικοινωνίας του ως έχουν!
Στην προκειμένη φάση , καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπονοείς ότι και αν συλληφθεί ο Lev να κάνει παράνομες δοκιμές δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί αν το μαθαίναμε θα σήμαινε ότι δεν πιστεύει αυτά που λέει!
Συμφωνώ με αυτήν την λογική , και με πειράζει το γεγονός ότι κάποιος θα μπορεί να κάνει 'ρόμπα' κάποιους ενώ αυτός παραμένει στο απυρόβλητο.
Πιστεύω όμως ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός του και με κάποιον τρόπο θα μας πείσει!
-
Castor οφείλω να παρέμβω για να διορθώσω. Ο LEV δείχνει ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ γνώστης του αντικειμένου και όχι αντικειμενικός. Και εκεί νομίζω οτι βρίσκεται και η ουσία του θέματος.
-
Παίδες,η φιλοσοφία ενός Φορουμ είναι ακριβώς αυτό που κάνει ο Lev!
Μπορεί ο οποιοσδήποτε να εκφράσει μια άποψη,είτε σχετικός είναι είτε άγνωστος!
Και μπορεί να κρατήσει την ανωνυμία του ακριβως γιατι εδω δεν παίρνουμε αποφάσεις ούτε καταδικάζουμε κανέναν!
Συζήτηση κάνουμε!Αν ο Lev αποφασίσει να πάρει (ή παίρνει) μέρος στα κοινά,εκει έχει όνομα και επίθετο και μπορεί να κινείται αλ΄λοιώς!Διαφωνώ λοιπόν στο ότι για να πει κάτι πρέπει να ξέρουμε ποιός είναι!
Γιατι δεν αντιλαμβάνομαι τι αλλάζει!Εκτός αν θεωρείται σωστό να του την πέσουν μετά όλοι στο γιατι είπες αυτό και γιατι υποστήριξες το άλλο!Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε και μπορούμε να συζητάμε επι της αρχής!Χωρίς να μας απασχολεί ποιός το λέει...αλλά το τι λέει!!!
-
μπορεί επίσης να πεί ένα οποιοδήποτε όνομα, ψεύτικο εννοώ...τι θα αλλάξει?
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
μπορεί επίσης να πεί ένα οποιοδήποτε όνομα, ψεύτικο εννοώ...τι θα αλλάξει?Έχουμε εξάλλου πολλά τέτοια παραδείγματα. Δεν βοήθησαν σε τίποτα εκτός από το να εξασκηθούν μερικοί διαχειριστές και να μην τους ξεφεύγει πια τίποτα.
Ούτε ο Πουαρό τέτοιες επιδόσεις.Στο τέλος είναι επιλογή του κάθε ένα μας να διατηρήσει την ανωνυμία του ή να υπογράφει με το όνομα του.
Για μένα είναι σημαντικότερο το πόσο συμμετέχεις και αν προσφέρεις στην παρέα μας και όχι πως σε λένε. -
Το θέμα είναι να μην μας/σας/τους/τις 'δώσει' ο Lev;
Προσωπικά αν δω καταγγελία ΓΙΑ κάποιον ΕΠώνυμο ΑΠΟ κάποιον ΑΝώνυμο, την γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι, και πιστεύω έτσι πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι.
Αν δω καταγγελία από τον APR, Castor, platis, κλπ κλπ κλπ φυσικά και θα δώσω σημασία.
Αν όμως δω καταγγελία από τον όποιο Lev που επιθυμεί να μείνει άγνωστος, απλά θα χάσω την όποια καλή εικόνα έχω σχηματίσει μέχρι σήμερα για αυτόν.Από την άλλη οι απόψεις του είναι πολύ συχνά τεκμηριωμένες και ενδιαφέρουσες, και αυτό θέλω να το εισπράττω, και αν ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι ανώνυμα, ας είναι έτσι. Δεν με ενοχλεί.
-
Ο χρήστης dino έγραψε:
Ο LEV δείχνει ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ γνώστης του αντικειμένου και όχι αντικειμενικός. Και εκεί νομίζω οτι βρίσκεται και η ουσία του θέματος.Και για να συμπληρωσω και εσυ dino γραφεις (για σχεδον ολους) ανωνυμα αλλα συγκεκριμενα και οχι γενικολογα. Ολοι καταλαβαινουν οτι εισαι ενεργος αγωνιζομενος και σε περιπου πιο χωρο και για μενα η θεση σου εχει αλλη βαρυτητα.
Σχετικα με το Lev διαβαζω με ενδιαφερον οσα γραφει εκτος απο τις επιθεσεις προς την ΕΛΠΑ. Και αυτο οχι γιατι δε σεβομαι το ποσο εχετε (ολοι οσοι τρεχετε) πικραθει απο αυτο το θεμα. Απλα το συγκεκριμενο μαζι με τις αναγνωρισεις εχουν αναλυθει τοσες φορες (χωρις να γινεται ποτε ουσιαστικη προοδος) που για ενα θεατη σαν εμενα καταντανε πολυ κουραστικα.
Παντως νομιζω οτι οταν καποια κατασταση δεν αλλαζει μετα απο προσπαθειες ετων, ειναι φανερο οτι δυο πραγματα απομενουν. Ή μια οριστικη ρηξη ή αποδοχη για να συγκεντρωθουν οι δυναμεις ολων στο επομενο σημαντικο.
Σκληρο μεν αλλα... -
Ωραία! Εύγε! Πάει κι αυτό...
-
Καλημέρα.
Μόλις αντιλήφθηκα ότι εκτός από ανώνυμος έγινα και θεμαμτική ενότητα.
Σε καμίά περίπτωση δεν θέλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αλλά τις απόψεις μου.
Πισατεύω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει να μου προσάψει κάποια κατηγορία σχετικά με τον τρόπο που μέχρι στιγμής έχω αντιμετωπίσει όλους όσους γράφουν στο φόρουμ αυτό, αλλά και όσαους δεν γράφουν. Από την φύση μου, αλλά και γιά συγκεκριμένους λόγους που δεν είναι της παρούσας να αναλυθούν, έχω κρατήσει ένα ύφος ευγενικό, ενδεχομένως θεωρητικό, το οποίο όμως δεν σημαίνει ότι οι απόψεις μου δεν είναι αντικειμενικές, και δεν έχω προσβάλλει κανένα.Πρόσεξα όμως ότι ο κ. Ορφανός, επώνυμος κατ' αυτόν, ενοχλήθηκε επειδή σε κάποιο σημείωμά μου ανάφερα ότι εάν πάω προς την διαδρομή του αγώνα και δω κάποιον κ.λ.π...., θα αναφέρω το όνομά του. Δεν είμαι τόσο χαμηλόμυαλος γιά να γράψω γενικά και αόριστα ότι είδα τον τάδε ή τον δείνα. Η αναφορά μου θα αφορούσε γεγονότα και πρόσωπα τα οποία θα μπορούσαν και να επιβεβαιώσουν αυτά και τίποτε άλλο. Και σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι βιάστηκε ο κ. Ορφανός να καθορίσει την διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στους επώνυμους και τους ανώνυμους (ψευδώδυνο), με όλους τους κινδύνους που εμπεριέχει αυτό, αφού κάλλιστα αύριο ενδεχομένως να γράψω ως 'Παπαδόπουλος' ή 'Ορφανός' ή δεν ξέρω τι άλλο.
Και αφού κ. Ορφανέ δεν ασχοληθήκατε καθόλου με τις απόψεις μου, έτσι όπως αυτές έχουν μέχρι σήμερα καταγραφεί στο φόρουμ, σας ενοχλεί μόνο το γεγονός ότι έγραψα ότι εάν αντιληφθώ κάποιον θα αναφέρω το γεγονός δημόσια, πραγματικά με βάζει σε σκέψεις και σε ένα προβληματισμό γιά το αν πραγμαμτικά η αναφορά αυτή αφορά εσάς προσωπικά.
Σε κάθε περίπτωση όμως κ. Ορφανέ όταν στιγματήσω το γεγονός και θελήσω να έχει και προεκτάσεις, νάσαστε σίγουρος ότι θα το κάνω επώνυμα, βλέποντας το φεγγάρι, δηλ. την ουσία του θέματος και όχι το δάκτυλο, δηλαδή το εάν έχω το δικαίωμα να το κάνω.
Και ως κερασάκι, σας λέω ότι κάθε τι που αφορά αυτό το χώρο, τον οποίο πιστεέψτε τον ζω αρκετά χρόνια πρις από έσάς, μέσα και έξω και από κάθε σκοπιά, έχοντας περάσει ακόμη και από αγώνες δεξιοτεχνίας, θα το κοιτάω στα μάτια, θα το φροντίζω όσο μπορώ και με τον τρόπο που κάθε φορά θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω και θάθελα το ίδιο να κάνετε και εσείς, αφήνοντας κατά μέρος τα περί επωνύμων και ανωνύμων. Δεν νομίζω ότι κάποιος από εμάς είναι περισσότερο επώνυμος από τον Σόλμπεργκ. Όμως οι κανονισμοί ίσχυαν και γι' αυτόν και εφαρμόστηκαν και με τρόπο σκληρό στο Ακρόπολις και αυτό είναι το ζητούμενο, άσχετα με το αν σε δω εγώ ή ο Μπιν Λάντεν να κάνεις δοκιμές. Όταν όμως σε δω να παρανομείς, τότε λυπάμαι αλλά στα μάτια μου έχασες διά παντός, όπως έχουν χάσει αρκετοί μέχρι σήμερα, με τους οποίους έπαψα να ασχολούμαι και να τους αντιμετωπίζω ως πρωταθλητές.
Θάθελα πραγματικά να κλείσει το θέμα, διότι μάλλον οδηγεί σε ατραπούς περίεργους και αδιέξοδους.
Εάν πάλι κάποιος θεωρεί ότι θα πρέπει να υπάρξει μία αντιπαράθεση απόψεων, αυτή είναι καλοδεχούμενη.
Χαιρετώ
Lev -
Με τη σειρά μου
ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΟΡΦΑΝΟ.Διαπίστωσα την απάντησή του αμέσως μόλις έστειλα το σημείωμά μου.
Ετσι όσα έγραψα δεν αφορούν ή δεν αναφέρονβται στον Στράτο Ορφανό, αλλά στον κακοήθη που χρησιμοποίησε το όνομά του.
Αυτός πραγματικά με το κείμενο έφτυσε ψιλά και περίμενε από κάτω, εκαπατώντας όλους μας και κυρίως χρησιμοποιώντας όνομα άλλου.
Είναι οι κίνδυνοι του φόρουμ, κάτι που πραγματικά μου πέρασε πολύ λίγο από το μυαλό.
Νάναι καλά ο άνθρωπος, προφανώς ήθελε να κάνει δοκιμές. Δεν αργεί όμως η μέρα που θα υπάρξει αγώνας που θα πέρνουμε τη διαδρομή του αγώνα στη ράμπα, και τότε θα δούμε ποιός είναι ο 'μάγκας', κύριε 'ορφανέ' (δηλ. χωρίς πατέρα και όνομα).
Χαιρετώ Όλους
Χαιρετώ τον ΣτράτοΥ.Γ. Του θυμίζω όμως εκείνη την Κλειτορία πού είχαν κρεμαστεί με το Ν πάνω στο δέντρο και έκαναν κούνια.
-
Προσωπικα ο LEV με καλυψε απολυτα. Μια ενσταση ειχα. Αυτην της αντιθεσης μου στην ανωνυμη καταγγελια. Με την αναλογη διευκρινηση του
με κανει να διαβαζω στο μελλον, με ακομη μεγαλυτερη προσοχη , τις ουτως η αλλως πολυ ενδιαφερουσες δημοσιευσεις του. -
Αν με ρωτήσετε τη έγραφε εκεινο το κείμενο δεν θυμάμαι γιατί σάστισα .
Κύριε lev το ότι δεν είναι δικό μου το έγραψα εχτές και ζήτησα και συγνώμη .
Εσείς απαντήσατε σήμερα και κατόπιν ‘ΔΙΟΡΘΩΣΑΤΕ’ μόλις και καλά είδατε την διόρθωση μου , κύριε lev (LEV (δηλαδή ορφανέ) δηλαδή τουλάχιστον χωρίς όνομα )
Δικά σας λόγια ( δηλαδή όμοιος στον όμοιο )Όσο για το Αν αφορά εμένα κύριε lev ( το πρώτο άρθρο σας )
το όποιον δω και κάνει δοκιμές κ.λ.π , σας παρακαλώ πολλή να είμαστε λίγο σοβαροί και προσεκτικοί , έχουμε αποδείξει τόσα χρόνια ότι είμαστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟΙ !Λοιπόν ας το αφήσουμε εδω και ας μη δωσουμε αλλη συνεχεια , γιατί έχουμε σοβαρότερα θέματα να δούμε αυτή τη στιγμή και πιστεύω ότι με τη γνώση σας και τη πορεία σας στο χώρο μπορείτε να βοηθήσετε !
Υ.Γ 1=Σου θυμίζω όμως ότι δεν ήτανε δέντρο στην κλειτορια με το Ν αλλά …πλαγιά .
Υ.Γ 2=Συνφονω με το γιατρό για την διευκρίνηση της ανώνυμης καταγγελίαςΕιλικρινα Στρατος Ορφανος .
Εμεις , οι αναγνωρισεις και οι .....LEV !!!!!!