-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Επίσης κάτι που δεν κατάλαβα:κλεφτομάδα είναι η ΜκΛάρεν;
Που σημαίνει τι ακριβώς; Ότι κλέβει και εξαπατά ή ότι τη διοικούν κλεφτόπουλα;
2007-Stepneygate
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Και φυσικα επιδειξη επιπεδου γι αλλη μια φορα... Ελεος ρε παιδια...ripper, πρεπει να δεχτεις οτι μπορει καποιος να διαφωνει μαζι σου και με πολλους αλλους που εχουν την ιδια αποψη μ εσενα. Αυτο δεν σημαινει οτι εσυ εισαι σωστος και οι αλλοι λαθος.
elteo, πως ακριβως εβγαλες το συμπερασμα πως η F10 ειναι μπρικι?
Για το επίπεδο αναφέρεσαι μάλλον σε φράσεις 'πονάει η αλήθεια μικρε'.
Δεν θυμάμαι να παρέθεσα κάτι χαμηλού επιπέδου.Το να παραθέσω την επικρατούσα άποψη και να πω εσύ μπορείς να διαφωνείς αλλά αυτό δεν αλλάζει την επικρατούσα άποψη σημαίνει ότι δεν δέχομαι ότι κάποιος διαφωνεί μαζί μου
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, καταλαβαίνεις καλά τα ελληνικά;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Σας αρέσει δεν σας αρέσει, υπάρχουν και άλλες απόψεις από τις δικες σας.
Εμενα μια χαρα μ'αρεσει να υπαρχουν αποψεις διαφορετικες απο τις δικες μου, ο Χιτλερ, του οποιου το 'αποφθεγμα' παραθεσες, ειχε κατι ψιλο-αντιρρησεις...
Αν το καλοσκεφτείς το απόφθεγμα σωστό είναι. Ασχέτως με το γενικότερο ποιόν του ατόμου που το εξεστόμησε.
-
Γνωμη μου ειναι πως ο οδηγος τροφοδοτεί την ομαδα,και η ομαδα τον οδηγο.Μια αλυσιδα ενα πραγμα...
Οκ πολυ σημαντικες οι ομαδες αλλα χωρις οδηγους ανταξιους θα ηταν εκθεματα στα μουσεία..
Οπως επισης και πολλοι οδηγοι δεν θα κατάφερναν οτι καταφεραν χωρις καποιες ομαδες.Δεν βγαινει ακρη...
Αυτο που μετραει και ειναι το τελειο,ειναι το ΣΩΣΤΟ παντρεμα κορυφαιου οδηγου σε κορυφαια ομαδα!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επίσης κάτι που δεν κατάλαβα:
κλεφτομάδα είναι η ΜκΛάρεν;
Που σημαίνει τι ακριβώς; Ότι κλέβει και εξαπατά ή ότι τη διοικούν κλεφτόπουλα;
2007-Stepneygate
Το να το πει κάποιος 100% καθαρός, ΟΚ το δέχομαι.
Το να το αποκαλεί η 'Φερράρι' κάποιον άλλον κλέφτη, ξεπερνά την άγνοια και τον παρωπιδισμό (!)
ΥΓ δεν είμαι οπαδός καμιάς ομάδας, ίσως μερικές να είναι πιο προσφιλείς σε μένα και σίγουρα σε αυτές δε συμπεριλαμβάνονται οι 2 προαναφερθείσες.
-
Εχει δικιο ο Zeus ρε συ. Στις μερες μας αν δεν εχεις γρηγορο μονοθεσιο δεν μπορεις να διεκδικησεις πρωταθλημα!Αυτό έγραψε; Για ξαναδιάβασε. Εννοείται ότι προϋπόθεση για νίκες είναι ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, πάντα ίσχυε αυτό. Ο άνθρωπος όμως υποστηρίζει τη θεωρία του taxi driver. Αν είναι έτσι, ας πάρει η Ferrari για οδηγούς κανέναν Mazzacane ή Yoong να γλυτώσουν και λεφτά....
-
Ρε παιδιά, τι το κουράζετε? Ποιο καθιερώθηκε πρωτο, το πρωτάθλημα οδηγών ή το κατασκευαστών? Αυτό που καθιερώθηκε πρώτο, είναι και το πιο σημαντικό. Παρομοίως και για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλλυ.
edit: http://en.wikipedia.org/wiki/Formula_One
A number of Grand Prix racing organisations had laid out rules for a World Championship before the war, but due to the suspension of racing during the conflict, the World Drivers' Championship was not formalised until 1947. The first world championship race was held at Silverstone, United Kingdom in 1950. A championship for constructors followed in 1958.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εχει δικιο ο Zeus ρε συ. Στις μερες μας αν δεν εχεις γρηγορο μονοθεσιο δεν μπορεις να διεκδικησεις πρωταθλημα!
Αυτό έγραψε; Για ξαναδιάβασε. Εννοείται ότι προϋπόθεση για νίκες είναι ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, πάντα ίσχυε αυτό. Ο άνθρωπος όμως υποστηρίζει τη θεωρία του taxi driver. Αν είναι έτσι, ας πάρει η Ferrari για οδηγούς κανέναν Mazzacane ή Yoong να γλυτώσουν και λεφτά....
Υποστηρίζω αυτό που έγραψε ο VasilisAl. Απλά ο καλύτερος οδηγός του κόσμου δεν μπορεί να κάνει τίποτα με ένα κακό μονοθέσιο, ενώ ένας απλα καλός οδηγός μπορεί να κερδίσει με ένα κορυφαίο μονοθέσιο. Αν κερδίσει τον τίτλο ο Webber, θα είναι απόδειξη αυτών που λέω!
-
Ιδια χαρα θα βλεπες φετος δηλαδη αν ειχες το κορυφαιο ιαπωνικο διδυμο
Νακανο-Ide? (Δεν λεω τον Yamamoto γιατι εχει συμβολαιο με την hrt)
-
Είπαμε να είναι καλοί (αλλά όχι αναγκαστικά κορυφαίοι) για να τερματίζουν και να παίρνουν βαθμούς... αυτοί είναι καμικάζι...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Και φυσικα επιδειξη επιπεδου γι αλλη μια φορα... Ελεος ρε παιδια...
ripper, πρεπει να δεχτεις οτι μπορει καποιος να διαφωνει μαζι σου και με πολλους αλλους που εχουν την ιδια αποψη μ εσενα. Αυτο δεν σημαινει οτι εσυ εισαι σωστος και οι αλλοι λαθος.
elteo, πως ακριβως εβγαλες το συμπερασμα πως η F10 ειναι μπρικι?
Για το επίπεδο αναφέρεσαι μάλλον σε φράσεις 'πονάει η αλήθεια μικρε'.
Δεν θυμάμαι να παρέθεσα κάτι χαμηλού επιπέδου.Το να παραθέσω την επικρατούσα άποψη και να πω εσύ μπορείς να διαφωνείς αλλά αυτό δεν αλλάζει την επικρατούσα άποψη σημαίνει ότι δεν δέχομαι ότι κάποιος διαφωνεί μαζί μου
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, καταλαβαίνεις καλά τα ελληνικά;
Δεν αναφερομουν σ εσενα σχετικα με το επιπεδο και ουτε στον Zeus
Επικρατουσα αποψη συμφωνα με ποιον? Γιατι αν εσυ ξερεις ατομα που πιστευουν οτι τ οδηγων ειναι πιο σημαντικο εγω ξερω αλλα τοσα που πιστευουν οτι το κατασκευαστων ειναι πιο σημαντικο. Δεν ξερεις τις αποψεις των εκατομμυρίων θεατων της F1 για να μπορεις με σιγουρια να πεις ποια ειναι η επικρατουσα αποψη.
Επισης ετσι οπως το βλεπω εγω οταν καταφευγεις στην 'επικρατουσα αποψη' προσπαθεις να πεις στον αλλον οτι εχει αδικο και εσυ εχεις δικιο επειδη πολλοι εχουν την ιδια αποψη μ εσενα. Ισως καταλαβα λαθος, δεν ξερω...
Σχετικα με την F10, το μονοθεσιο με 2ο καλο οδηγο απο το μεσο της σεζον ειναι μονοθεσιο για κατασκευαστων! Ο μοναδικος λογος που δεν χτυπησαμε αυτο το πρωταθλημα ηταν η κακη χρονια του Massa. Κατα την αποψη μου ο Alonso δεν υπεροδηγαει το μονοθεσιο. Τ οδηγαει στις δυνατοτητες του ενω ο Massa το υποοδηγει. Η εξελιξη που εχει ριξει η Ferrari στο μονοθεσιο ειναι ανωτερη απ ολες τις αλλες ομαδες!
Σχετικα με το κλεψιμο, ausfahrt, καμια μεγαλη ομαδα δεν ειναι 100% καθαρη. Το θεμα ειναι πως μερικες ειναι πιο καθαρες απο αλλες.
-
Επικρατουσα αποψη συμφωνα με ποιον? Γιατι αν εσυ ξερεις ατομα που πιστευουν οτι τ οδηγων ειναι πιο σημαντικο εγω ξερω αλλα τοσα που πιστευουν οτι το κατασκευαστων ειναι πιο σημαντικο. Δεν ξερεις τις αποψεις των εκατομμυρίων θεατων της F1 για να μπορεις με σιγουρια να πεις ποια ειναι η επικρατουσα αποψη.Επισης ετσι οπως το βλεπω εγω οταν καταφευγεις στην 'επικρατουσα αποψη' προσπαθεις να πεις στον αλλον οτι εχει αδικο και εσυ εχεις δικιο επειδη πολλοι εχουν την ιδια αποψη μ εσενα. Ισως καταλαβα λαθος, δεν ξερω...
Αυτές τις βλακείες του στυλ τους ρώτησες όλους δεν τις αντέχω.
Με την ίδια λογική δεν ξέρουμε αν η επικρατούσα άποψη είναι ότι η γη είναι στρογγυλή (τους ξέρεις όλους;)
Πολλες φορές καταλάβαίνεις λάθος, τουλάχιστον σε αυτά που γράφω εγώ (το παράδειγμα που έδωσα δεν το είδες;).Ο Realzeus δεν μας λέει απλά την άποψη του, θέλει να μας πείσει σώνει και καλά ότι η άποψη του είναι και η επικρατούσα.
Με απλά λόγια προσπαθεί να βγάλει το άσπρο μαύρο.Το οδηγών είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα δίοτι το έχουν δηλώσει και το έχουν αποδείξει με τις πράξεις τους σχεδόν όλα τα μέλη όλων των ομάδων πλην Williams.
Διότι σε όποιο site F1 και να μπεις αυτού την βαθμολογία δείχνουν πρώτη, διότι με αυτό ασχολείται η μεγάλη πλειοψηφία των φίλων της F1, διότι αυτό θυμούνται όλοι, διότι μόνο αυτό υπήρχε στην αρχή, διότι αυτό φέρνει τον κόσμο στις εξέδρες και στις τηλεοράσεις δίοτι από τα 1000 post που κάνουμε εδω μέσα τα 900 για αυτό είναι.
Έτσι είναι η πραγματικότητα, τόσο δύσκολο είναι να την αποδεχτούμε;
ΕΛΕΟΣ. -
Όταν ερθει η ώρα να πάρουν τα εκατομμύρια από τον Μπέρνυ, ή να κρεμάσουν το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Πρωτάθλημα στην τροπαιοθήκη της ομάδας, ή όταν το γράφουν στα ταμπελάκια στο εσωτερικό των αυτοκινήτων τους (αν μπεις σε μια Ferrari γράφει πόσα κατασκευαστών έχει πάρει η ομάδα, όχι των οδηγών) και βγάζουν ειδική έκδοση (Ferrari 16M) για να τιμήσουν τα πρωταθλήματα κατασκευαστών (δεν θυμάμαι να έχει βγει ειδική έκδοση Ferrari για οδηγό), θά δεις τι μετράει για τις ομάδες πραγματικά!
Τεσπα, ας συμφωνήσουμε στο ότι διαφωνούμε και ας το αφήσουμε εδώ το θέμα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όταν ερθει η ώρα να πάρουν τα εκατομμύρια από τον Μπέρνυ, ή να κρεμάσουν το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Πρωτάθλημα στην τροπαιοθήκη της ομάδας, ή όταν το γράφουν στα ταμπελάκια στο εσωτερικό των αυτοκινήτων τους (αν μπεις σε μια Ferrari γράφει πόσα κατασκευαστών έχει πάρει η ομάδα, όχι των οδηγών) και βγάζουν ειδική έκδοση (Ferrari 16M) για να τιμήσουν τα πρωταθλήματα κατασκευαστών (δεν θυμάμαι να έχει βγει ειδική έκδοση Ferrari για οδηγό), θά δεις τι μετράει για τις ομάδες πραγματικά!Τεσπα, ας συμφωνήσουμε στο ότι διαφωνούμε και ας το αφήσουμε εδώ το θέμα.
Ίλεος
Αυτά δε λέγονται ούτε από μικρά παιδάκια
-
Παλικάρι μου, αυτοκίνητα πουλάνε, λεφτά θέλουν να βγάλουν. Αυτό το κάνουν αποδεικύοντας στις πίστες ότι το δικό τους μονοθέσιο και τενχολογία είναι ανώτερα του ανταγωνισμού! Για αυτό θέλουν των κατασκευαστών και για τα λεφτά του Μπέρνυ φυσικά. Αν εσύ δεν το καταννοείς δεν φταίει κανείς...
-
Το σημαντικό είναι ότι το κατανοείς εσύ
(ή τουλάχιστον νομίζεις, γιατί μόλις ακύρωσες το προηγούμενό σου ποστ)
Τέεεελος πάντων
-
Όποιος διαβάσει θα καταλάβει...
-
Ρε παιδια.... ξεκολλάτε.....
θεμιτο και σεβαστο ο καθενας εχει την αποψη του.... -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Επικρατουσα αποψη συμφωνα με ποιον? Γιατι αν εσυ ξερεις ατομα που πιστευουν οτι τ οδηγων ειναι πιο σημαντικο εγω ξερω αλλα τοσα που πιστευουν οτι το κατασκευαστων ειναι πιο σημαντικο. Δεν ξερεις τις αποψεις των εκατομμυρίων θεατων της F1 για να μπορεις με σιγουρια να πεις ποια ειναι η επικρατουσα αποψη.
Επισης ετσι οπως το βλεπω εγω οταν καταφευγεις στην 'επικρατουσα αποψη' προσπαθεις να πεις στον αλλον οτι εχει αδικο και εσυ εχεις δικιο επειδη πολλοι εχουν την ιδια αποψη μ εσενα. Ισως καταλαβα λαθος, δεν ξερω...
Αυτές τις βλακείες του στυλ τους ρώτησες όλους δεν τις αντέχω.
Με την ίδια λογική δεν ξέρουμε αν η επικρατούσα άποψη είναι ότι η γη είναι στρογγυλή (τους ξέρεις όλους;)
Πολλες φορές καταλάβαίνεις λάθος, τουλάχιστον σε αυτά που γράφω εγώ (το παράδειγμα που έδωσα δεν το είδες;).Ο Realzeus δεν μας λέει απλά την άποψη του, θέλει να μας πείσει σώνει και καλά ότι η άποψη του είναι και η επικρατούσα.
Με απλά λόγια προσπαθεί να βγάλει το άσπρο μαύρο.Το οδηγών είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα δίοτι το έχουν δηλώσει και το έχουν αποδείξει με τις πράξεις τους σχεδόν όλα τα μέλη όλων των ομάδων πλην Williams.
Διότι σε όποιο site F1 και να μπεις αυτού την βαθμολογία δείχνουν πρώτη, διότι με αυτό ασχολείται η μεγάλη πλειοψηφία των φίλων της F1, διότι αυτό θυμούνται όλοι, διότι μόνο αυτό υπήρχε στην αρχή, διότι αυτό φέρνει τον κόσμο στις εξέδρες και στις τηλεοράσεις δίοτι από τα 1000 post που κάνουμε εδω μέσα τα 900 για αυτό είναι.
Έτσι είναι η πραγματικότητα, τόσο δύσκολο είναι να την αποδεχτούμε;
ΕΛΕΟΣ.Τις αντεχεις δεν τις αντεχεις ετσι ειναι
Σχετικα με το 2ο μερος του post σου απαντησε πολυ σωστα ο Zeus λιγο πιο πανω.
btw, η γη δεν ειναι στρογγυλη και αυτο εχει αποδειχθει νομιζω! Oval ειναι!
-
http://www.youtube.com/watch?v=6SdubVYr ... r_embedded
Grande Prêmio Petrobras do Brasil 2010