-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Εδω ειμαστε ξανααα!!
Εψαχνα να δω τι γινεται με τους κανονισμους,και τελικα με τα κονε του λωρη εμαθα!
Τα κιτ r4 για εβο 9 και εβο 10 θα ειναι ετοιμα σε κανα μηνα!
Κοστιζουν γυρω στα 23-24 χιλ.(οσο κοστιζει το κιτ του C2R2)
Εμαθα οτι η ΟΜΑΕ παρολο που δεν εχει ανακοινωσει κατι(το φυλαει για εκπληξη οπως με τις βενζινες) δεν θα αφησει να βαθμολογουνται στο ελληνικο πρωταθλημα τα R4!!
Για ευνοητους λογους οπως καταλαβαινουμε ολοι μας!(Συμφωνοι ως εδω)
Το εντελως παρανοικο ειναι οτι θελουν να αφησουν τα S2000 να βαθμολογουνται κανονικα,γιατι αυτα θεωρουνται Ν4!!
Και προσθετω εγω οτι αν θελετε να ειστε δικαιοι και να μην κανετε οτι παπαριά σας κατεβει στο μυαλο,και αν πραγματικα θελετε να περιορισετε το κοστος οπως πολυ καλα κανατε με τις βενζινες, εννοειται οτι κανενα αγωνιστικο της κατηγοριας R δεν πρεπει να βαθμολογειται στο ελληνικο πρωταθλημα!!και εκτος αυτου τα S2000 ερχονται!!ΕΔΩ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΑΜΗΛΑ ?
ΟΥΤΕ ΤΟ CLIO ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ,ΔΙΟΤΙ ΚΟΒΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.ΟΥΤΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΝΑ R2 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ/ΝΙΚΕΣ/ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΖΑΚΙ Α/6.ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 'R' ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΛΑΣΕΙΣ.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ?
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ Α/6 ΚΑΙ Α/7 ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Η διαφορά είναι ότι αν απαγορευτούν αυτά θα εξαφανιστούν αξιόλογα -και όχι και τόοοσο ακριβά πια- αυτοκίνητα που ΗΔΗ υπάρχουν. Πχ. έχουμε 5-6 C2R2, 2-3 R3T, το R3C του Προέδρου, τι θα τα κάνουμε αυτά, Α/6 ? (πέταμα βασικά διότι ως Α είναι μη ανταγωνιστικά λόγω βάρους και μόνο, πχ. C2 A/6 vs. 106 A/6 στην άσφαλτο = 100 κιλα διαφορά)
Αντιθέτως R4 δεν έχουμε και άρα έγκαιρα μπορούμε να προειδοποιηθούν να μην αποκτήσουμε.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η διαφορά είναι ότι αν απαγορευτούν αυτά θα εξαφανιστούν αξιόλογα -και όχι και τόοοσο ακριβά πια- αυτοκίνητα που ΗΔΗ υπάρχουν. Πχ. έχουμε 5-6 C2R2, 2-3 R3T, το R3C του Προέδρου, τι θα τα κάνουμε αυτά, Α/6 ? (πέταμα βασικά διότι ως Α είναι μη ανταγωνιστικά λόγω βάρους και μόνο, πχ. C2 A/6 vs. 106 A/6 στην άσφαλτο = 100 κιλα διαφορά)Αντιθέτως R4 δεν έχουμε και άρα έγκαιρα μπορούμε να προειδοποιηθούν να μην αποκτήσουμε.
ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΝΑ Μ Η Ν ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ R2-R3-R3C ΚΛΠ ?
ΑΣΕ ΝΑΣΟ ΜΟΥ,ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ,ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΜΕ ΤΟ 'ΦΗΜΩΜΕΝΟ' (ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΙΜΟΥ) 'Ν' ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΠΑ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ R4 ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΑΥΤΗ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ.
ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΕΤΣΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Η διαφορά είναι ότι αν απαγορευτούν αυτά θα εξαφανιστούν αξιόλογα -και όχι και τόοοσο ακριβά πια- αυτοκίνητα που ΗΔΗ υπάρχουν. Πχ. έχουμε 5-6 C2R2, 2-3 R3T, το R3C του Προέδρου, τι θα τα κάνουμε αυτά, Α/6 ? (πέταμα βασικά διότι ως Α είναι μη ανταγωνιστικά λόγω βάρους και μόνο, πχ. C2 A/6 vs. 106 A/6 στην άσφαλτο = 100 κιλα διαφορά)
Αντιθέτως R4 δεν έχουμε και άρα έγκαιρα μπορούμε να προειδοποιηθούν να μην αποκτήσουμε.
ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΝΑ Μ Η Ν ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ R2-R3-R3C ΚΛΠ ?
ΑΣΕ ΝΑΣΟ ΜΟΥ,ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ,ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΜΕ ΤΟ 'ΦΗΜΩΜΕΝΟ' (ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΙΜΟΥ) 'Ν' ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΠΑ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ R4 ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΑΥΤΗ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ.
ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΕΤΣΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Egw synexizw na mhn katalabainw giati sthn Ellada prepei na ginetai koymanto sthn tseph toy ka8enos me to ti 8elei na treksei o ka8enas.... Mhn akoysw gia kapelomata logo ypodynamhs h texnologias klp giati ena amaksi den paei mono toy alla gia na paei kala kai na apodeiksei thn aksia toy prepei na exei kai to analogo plhrwma.....
-
Ελπίζω να 'ναι σαφές ότι δεν μιλάω εξ΄ονόματος κανενός πλην εμού και ότι εδώ και ποοοολά χρόνια δεν έχω καμία συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων. Οπότε σε παρακαλώ άφησε τους χαρακτηρισμούς και τα περί αλεπούδων, δεν υπερασπίζομαι κανέναν, τη γνώμη μου λέω.
Επίτρεψέ με μου όμως να πω ότι η λογική σου για τα μικρότερα R είναι κάπως 'η κατσίκα του γείτονα'. Εσύ πάλι γιατί δεν είπες τίποτα για τα ακριβά R2-R3 πριν εμφανιστεί η R4 ?
Οσο για τα R4 στο ΕΛΠΑ, θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω κατά πόσο θα μπορούν και πάλι να είναι ανταγωνιστικά απέναντι στα S2000.
Τέλος πάντων, ας το αφήσουμε εδώ
Φιλικά -
Aυτα που λετε οτι θα ομολογκαριστουν τα Ν4 δηλαδη , εννοειτε οτι θα ειναι οτι υπαρχει μεχρι τωρα σε φτερουγες η μονον τα εβο 10 και τα σουμπαρου (αυτα που μοιαζουν με κορεατικη ανατριχιλα)? για να παρουν τα ποδια τους που σερνοντε ........
Αν ειναι μονον γι αυτα , πιστευω οτι αλλαζει το ολο το θεμα σαν προβληματισμος . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aυτα που λετε οτι θα ομολογκαριστουν τα Ν4 δηλαδη , εννοειτε οτι θα ειναι οτι υπαρχει μεχρι τωρα σε φτερουγες η μονον τα εβο 10 και τα σουμπαρου (αυτα που μοιαζουν με κορεατικη ανατριχιλα)? για να παρουν τα ποδια τους που σερνοντε ........
Αν ειναι μονον γι αυτα , πιστευω οτι αλλαζει το ολο το θεμα σαν προβληματισμος .Logika otidhpote amaksi N4 poy to epitrepei h homologation toy..... Den nomizw na ennooyn palaiwtera N4. Me thn idia logikh tote kaneis monos soy mastora kai ena 106 R2......
-
Λες τοτε γιατι ο ΛουΜου μας κοπτεται ? εχει κανεις 10 αρι εκτος του γιατρου που το πουλαει ,και το αλλο απ'την Πατρα ? μαχημο ?
Ευκαιρια ειναι ομως να γινουν R4 για τους ματσους ,να τα ξεφορτωθουν και οι μετανιωμενοι ..... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Λες τοτε γιατι ο ΛουΜου μας κοπτεται ? εχει κανεις 10 αρι εκτος του γιατρου που το πουλαει ,και το αλλο απ'την Πατρα ? μαχημο ?
Ευκαιρια ειναι ομως να γινουν R4 για τους ματσους ,να τα ξεφορτωθουν και οι μετανιωμενοι .....Mastora ti na soy pw den kserw.... Mporei na bazoyn kai ta 9aria sto paixnidi....
To 8ema omws den einai to an koptetai o Loy-Moy, alla giati sthn Ellada oti to kainoyrio na to apagoreyoyme me ton X,Y,Z logo epeidh einai akribo. H timh den kanei ena amaksi grhgoro... Alla to kata poso to plhrwma mporei na to paei grhgora kai na aksiopoihsei ta potentials toy.....
Ektws loipon apo 2-3 koryfaia plhrwmata sthn asfalto kai to xwma oi ypoloipoi an to kanoyn ti 8a ginei.... An den proponh8oyn na to ma8oyn klp klp, den pane na paroyne kai to Apollo 13.... 8a trwne apo toys tsiggopafyles.... Simple as that.... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αν ειναι μονον γι αυτα , πιστευω οτι αλλαζει το ολο το θεμα σαν προβληματισμος .Κυρ χρηστο,και τα εβο 9 θα γινουν R4.
Τελος μαρτιου αρχιζουν οι πωλησεις του κιτ!
Εκει αλλωστε ειναι το ψωμι!Απο εκει θα βγαλει χρηματα η ralliart και οχι απο τα λιγοστα δεκαρια!
Ο λωρης για το 9αρι συζηταει προφανως! -
Ααααα ωραια , ε τοτε στην Ελλαδα , αποκλειουμε ολα τα αλλα ...εκτoς των δεκαριων (10 )να γινουν R4 , και τελειωνει το πανηγυρι .
Για εξελιξη δεν μιλατε ? για συγχρονα και πολιτισμενα !ε ωραια , μονον τα καινουργια τοτε !
Οπως τα α6 καθοντε στα αυγα τους και το παλευουν με τα R2 , το ιδιο να γινει και με τις φτερουγες παλιας κοπης !Διαφορετικα ...δεν θα βαθμολογουντε στο Ελληνικο πρωταθλημα με τα των ελαχιστων που μπορουν να τα αγορασουν .
Εκτος κι αν εχουν μετρηθει και ειναι πανω απο δεκα (πχ) ,οι ματσοι .....οποτε , δεν μπορει κανεις να τα βαλει με τους πολλους που λεει κι η διαφημιση (ηταν και τα παιδια απ'το καφενειο )
υ.γ. Εκει που εισαι hanibal αγορι μου , πρεπει να ειναι ωραια .... γιατι εχεις χασει την επαφη με την δυστυχια (ειδικα της χωρας μας) .... και τσαμπουνας για ελευθερη αγορα και επιλογη στον οποιον εχει ......
Μα δεν βλεπεις , οτι ακομα και τα φετινα wrc τους ξυλωσανε μεχρι και τα ηλεκτρουδραυλικα λεβιεδακια των παιδιων για οικονομια , και θα αλλαζουν με το λεβιε κατω (μπλιααααα) σαν το φτωχομπινελακο ελληνα με το σειριακο απ'το γκλαμπαναρα Ιταλο -
Κυρ χρηστο οπως θα ειδες δεν αντιδρα κανεις εντονα,(ουτε καν ο λωρης) με την αποφαση να μην βαθμολογουνται ολα τα R4!
Μονο που την αφησαν μιση την αποφαση γιατι δεν σκεφτηκαν τα s2000 που ειναι ακριβοτερα!
Η διαφωνια ειναι στην κατσικα του γειτονα που λεει και ο nass!
Γιατι οταν φτανει η κουβεντα στον περιορισμο του κοστους αυτοματα φτανουμε και στα μικροτερα ακριβα R3,R3T,κτλ κτλ!
Που ειναι ο βαν να μας πει,ποσο κανει ενα αγωνιστικο σαν αυτο που οδηγησε ο αμαξοπουλος,στην ελλαδα σε ποια κατηγορια θα τρεχει και ποιους θα καπελωνουν οταν ερθουν καμποσα απο δαυτα?? -
Δεν χρειαζεται να στο πει ο Van , το γραφουν παντου ...ενα κατοσταρικο κανει 100 χιλιαδες ευρω και ο αντιπαλος του το clio επισης τοσo , και κατι παραπανω ισως ...
Γιαυτο κι πριν καποιο καιρο σας ειχα γραψει οτι το μελλον της Ελλαδας διαγραφεται με Ε αγωνιστικα , θελουμε δεν θελουμε , και με μερικους τυχερους(?) που εχουν ηδη φερει μερικα που θα τους υπολοιπους οπως το clio το προεδρικο , το golf του Καμπιλη , επι χρονια .........
Παντα γινοταν αυτο στην χωρα μας , γιατι δεν μπορουσαν πολλοι να διαθετουν πολλα χρηματα για τοπ αγωνιστικα με αναλογη υποστηριξη και εξοδα , και φυσικα φαινεται σαν εργο , αλλα .... ετσι πιστευαν και πιστευουν οτι ειναι γενικα η ορθη λυση στα σπορ αυτα για την προοδο τους . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
υ.γ. Εκει που εισαι hanibal αγορι μου , πρεπει να ειναι ωραια .... γιατι εχεις χασει την επαφη με την δυστυχια (ειδικα της χωρας μας) .... και τσαμπουνας για ελευθερη αγορα και επιλογη στον οποιον εχει ......
Μα δεν βλεπεις , οτι ακομα και τα φετινα wrc τους ξυλωσανε μεχρι και τα ηλεκτρουδραυλικα λεβιεδακια των παιδιων για οικονομια , και θα αλλαζουν με το λεβιε κατω (μπλιααααα) σαν το φτωχομπινελακο ελληνα με το σειριακο απ'το γκλαμπαναρα ΙταλοWwwwpa kyrie Xrhsto foyrketa..... Mallon den katalabate ti lew....
Leme ta idia pragmata diatypwmena diaforetika....
Egw milaw me thn diakiologia poy xrhshmopoioyne gia na ta apokleisoyne apo to Ellhniko prwta8lhma... Ayto krazw.... Dhladh oti to kanoyne gia thn tseph twn agwnizomenwn....
Sto agwnistiko kommati den kanei ena aytokinhto ton odhgo alla to anti8eto opws exete pei polles fores esy kai mas exete dwsei kai polla paradeigmata apo thn Italia..... Edw gia paradeigma blepw sthn pista 996 Cup oyte kan me seiriako na pernaei kai na gyrizei pio grhgora apo F430 GT3 spec....
Ta lefta den kerdizoyn prwta8lhmata kyrie Xrhsto.... Alla to synolo. Kai otan kati apo ta dyo den doyleyei tote pane ola xamena.
To na apokleisoyne loipon oti kainoyrio yparxei den einai lysh.Kai ta WRC den nomizw na ginane downgraded gia oikonomia.... Alla mallon gia logoys marketing wste na moiazoyn perissotero kai mhxanika sta everyday pocket rockets poy poylane ta ergostasia.... Opoy pali kammia sxesh den exoyn alla anyway....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δεν χρειαζεται να στο πει ο Van , το γραφουν παντου ...ενα κατοσταρικο κανει 100 χιλιαδες ευρω και ο αντιπαλος του το clio επισης τοσo , και κατι παραπανω ισως ...
Γιαυτο κι πριν καποιο καιρο σας ειχα γραψει οτι το μελλον της Ελλαδας διαγραφεται με Ε αγωνιστικα , θελουμε δεν θελουμε , και με μερικους τυχερους(?) που εχουν ηδη φερει μερικα που θα τους υπολοιπους οπως το clio το προεδρικο , το golf του Καμπιλη , επι χρονια .........
Παντα γινοταν αυτο στην χωρα μας , γιατι δεν μπορουσαν πολλοι να διαθετουν πολλα χρηματα για τοπ αγωνιστικα με αναλογη υποστηριξη και εξοδα , και φυσικα φαινεται σαν εργο , αλλα .... ετσι πιστευαν και πιστευουν οτι ειναι γενικα η ορθη λυση στα σπορ αυτα .Akoma kai gia aytoys loipon kyrie Xrhsto poy exoyn ta opla klp kai ef oson 8elete ta pragmata na einai isa, as psaksoyn tropoys na toys epibradinoyn. Alloys perioristes, ballast ride height klp.... To na ta apokleisoyme omws einai teleios anti8eto sthn olh skepsh kai dhmioyrgia toy motorsport.....
-
Λες ........
Λυση για ποιον δεν ειναι ? (πρωτα απ'ολα)
Για την προοδο του αθληματος ?
Για την αναδειξη νεων ταλεντων ?
Για την αναδειξη στον χωρο νεων ανθωπων (εταιρειων π.χ)?
Για την διατηρηση των αγωνων που κινδυνευουν στον αφανισμο ?
Για την διατηρηση λιγων και καλων ? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Λες ........Λυση για ποιον δεν ειναι ?
Kata thn gnwmh moy panta kai gia xarhn syzhthsews.
Για την προοδο του αθληματος ?
Isws. Isws ena pio dynato marketing apo pleyras organwtwn, exontas ta kainoyria montela na trexoyn, isws kapoy kapws kapote na endiafer8ei kai kanas sponsoras
Για την αναδειξη νεων ταλεντων ?
Ta talenta kyrie Xrhsto den anadeiknionte an toys baleis mesa se ena R spec h S2000 aytokinhto. Prwta ksekinane me toys 'tsiggopafylles' opws leei kai o Van kai meta pane aparapera. Alla sthn Ellada den pane poy8ena eite odhgoyne terata eite oxi.
Για την αναδειξη στον χωρο νεων ανθωπων ?
ws anw....
Για την διατηρηση των αγωνων που κινδυνευουν στον αφανισμο ?
Kai gia ayto. Enas agwnas den apoteleite apo E, N kai A h mono Apo r2,r3,r4 klp klp.
Apoteleite apo ola mazi. Gia ayto allwste einai kai oi klasseisΓια την διατηρηση λιγων και καλων ?
Ayto den to exw katalabei. Ti ennoeite?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ελπίζω να 'ναι σαφές ότι δεν μιλάω εξ΄ονόματος κανενός πλην εμού και ότι εδώ και ποοοολά χρόνια δεν έχω καμία συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων. Οπότε σε παρακαλώ άφησε τους χαρακτηρισμούς και τα περί αλεπούδων, δεν υπερασπίζομαι κανέναν, τη γνώμη μου λέω.Επίτρεψέ με μου όμως να πω ότι η λογική σου για τα μικρότερα R είναι κάπως 'η κατσίκα του γείτονα'. Εσύ πάλι γιατί δεν είπες τίποτα για τα ακριβά R2-R3 πριν εμφανιστεί η R4 ?
Οσο για τα R4 στο ΕΛΠΑ, θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω κατά πόσο θα μπορούν και πάλι να είναι ανταγωνιστικά απέναντι στα S2000.
Τέλος πάντων, ας το αφήσουμε εδώ
ΦιλικάΝΑΣΟ,
ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ R2-R3 ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΜΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο APR,(ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ).
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ R4 ΣΤΟ ΕΛΠΑ,ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ S-2000,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΕΝΑ Ν/4.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Λες τοτε γιατι ο ΛουΜου μας κοπτεται ? εχει κανεις 10 αρι εκτος του γιατρου που το πουλαει ,και το αλλο απ'την Πατρα ? μαχημο
Ευκαιρια ειναι ομως να γινουν R4 για τους ματσους ,να τα ξεφορτωθουν και οι μετανιωμενοι .....ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ, Η R4 ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ,ΑΦΟΡΑ ΤΑ SUBARU N/14 KAI N/15 KAI TA MITSUBISHI EVO 9 KAI 10, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ EVO-10 ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.
ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ,ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ R4 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΩΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ S2000 ?
ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ?
ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΡΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΤΩΝ ΟΧΙ ΕΥΠΟΡΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ?
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ,ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ R2-R2 MAX-R3-R3T ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΑ Α/6 ΚΑΙ Α/7, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ.
ΑΣΕ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ,ΕΝΑ R3 (ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΜΑΞΟ) ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ R4.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Πρωτα απ'ολα ετσι οπως το πας πιο πανω ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ R2-R3 ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΜΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο APR,(ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ). θα με τρελανεις ?
Δηλαδη τι θα μπορουσα να θελω ? να μην φερει κανεις τετοια αυτοκινητα ,και να τρεχει με Ε , η Α γιατι εγω δεν εχω 40.000
?Αλλωστε εχουμε πει .... τα R2(οχι με κωλοτουμπες εκει που μας βολευει Α, στα αλλα R) απ'τα Α6 (ακομα) αρκει οι οδηγοι τους να τα οδηγησουν ! Τα δε R3 επισης κερδιζοντε απ'τα ΕΕ 11 η Α7 αρκει να φτιαχτουν οπως πρεπει με την αναλογη(ελαφρια) τσεπη ε πως θα το κανουμε ?και τιτλουχοι ,και τσαμπα ? ε δεν μας ...ρε Νταλαρα ?
Μην τρελενομαστε , απλα δεν κανουν σωστες επιλογες καποιοι που θα μπορουσαν , κι οπως γινεται κλασικα στο πατριδα μας , ολοι θελουν να κερδιζουν με το ενα χερι , και το αλλο να μην το βαζουν και σωστα στην τσεπη , σκορπιζοντας τις περισσοτερς φορες τα ευρωπουλα τους .......Τελος παντων , δεν νομιζω οτι ξαφνικα μπορουμε να φερουμε τα πανω κατω στους κανονισμους της χωρας μας , και να ειναι ολοι ευχαριστημενοι και το αθλημα μας να ανθισει , γιατι δεν ειναι εποχες που θα μπορουσαν πανω απο 3-4 να μπουν στο λουκι για των αγωνιστικων τους , κι απ'την αλλη οσοι κουτσα στραβα εχουν κανει το κουμαντο τους για την χρονια αυτη , θα φανε μεγαλη απογοητευση με τετοιου ειδους , και ισως να ερθει το οριστικο τελος εποχης και στο σπορ μας .........
Δηλαδη τι θα περιμενες να πω ? οτι θα ειναι σωστο να βαθμολογουντε τα S2000 και οχι τα R4 ?
Νεα κατηγορια R4