Ο χρήστης el-em έγραψε:
EΝΩ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ,ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ?
ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΩΝ ΚΥΒΙΚΩΝ.
Μα τι λες?Εχεις επίγνωση το τι λεει το στόμα σου? Βρε αθεώφοβε που νομίζεις οτι τα γνωρίζεις ολα, Ποιο μαγαζί μπορεί να εξυπηρτήσει μονο μικρά αυτοκίνητα και λίγα κυβικά? Βρε αγόρι μου, οταν ο πατέρας μου ειχε LANCIA integrale και ετρέχε μαζί με το Σακελλαριου, οι υπόλοιποι είχαν εσκορτ ΜΚ2...Γνωρίζεις απο ιστορία τελικά ή εχεις αλτσχάιμερ...Θα μελετήσεις κανεναν χρόνο...Ο Πατέρας μου και ο Τζιγκερ με την GrA είχαν τότε 4WD αυτοκίνητο... Και επειδή ακριβώς κατάλαβε οτι αυτα τα αυτοκινητα είναι τρυπιες τσέπες, διοτι μονο αμα εχεις online τραπεζικό λογαριασμό στην ABARTH και στην RALLYART
κάνεις δουλειά και βλέπεις προκοπή και χαήρι του εδωσε μια μούντζα και το ξεφωρτώθηκε...!
Το μαγαζί εξυπηρετεί τους πάντες.Αρκεί να εχουν πέντε δραχμές να εχουν και κανενα ανταλακτικό για το φορτηγό. Ποιός βρε Λώρη εχει εφεδρική OHLINS και PROFLEX μέσα στο SERVICE του? Ουτε εσείς δεν εχετε.Ποιος εχει Εφεδρικό εγκέφαλο GEMS στο φορτηγό του?Ούτε εσείς!Εμείς ομως τα εχουμε επι 2.Κατάλαβες? Και είναι πληρωμένα απο εμάς, οχι απο τους οδηγούς μας.Διοτι οταν ολες οι 'κουλαμαριες¨ 'ξεραθούν', στο βουνό, ξέρεις τι θα πούν? Μα καλά δεν εχεις ενα δεύτερο αμορτισέρ να βάλουμε να φύγω, ή εναν εγκέφαλο να τερματίσω? Και για να είμαι και σε αυτό εντάξει αλλα και σαν ομάδα τα εχω 'πληρώσει' και τα κουβαλάω μαζί. Ποιός λοιπόν απο ολους εσάς θα μπορεί να εχει ολα αυτά διπλά για MITSO? Ξέρεις γιατι κόστος μιλάμε?Για τουλάχιστον 15με 20 χιλιάρικα μόνο αυτά.
Ασε λοιπόν τις φλουδοφιλοσοφίες και πές μας εναν σοβαρό αντίπαλό σας που εχει πάνω απο 4 λάστιχα στο SERVICE.ENAN...
Δεν αντέχει λοιπόν η τσέπη μου να επενδύσω και αλλα τόσα για αλλον εναν 'κονιόρδο' που θα θέλει να το παίξει οδηγαράς στην πλάτη μου, επειδή εμείς προπαθούμε να είμαστε σοβαροί απέναντι στους αγώνες αυτοκινήτου.ΕΝΤΑΞΕΙ?
ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ,ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ Α/7 !!! ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΟΤΣΕΣ ?
Οσο μαζεύουν τους μίτσους, θα μαζεύουν και αυτά. Ποιός μωρε απο τους Τετρακίνητους αλλάζει ιμιαξόνια κάθε αγώνα? Γιατι ετσι πρέπει. Ξεχνάς τα διαφορικά και τις τουρμπίνες και τα ιμιαξόνια που κόβετε συνέχεια? Σχεδόν 20 αυτοκίνητα ξεκινάτε και τερματίζετε τα μισά και αυτά με πρόβλημα...Ποιός σου είπε οτι οι καταπονήσεις δεν είναι αντίστοιχες?
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ R3 ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ S-1600 TOY XALI JR. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΑ ΥΨΗ? ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ? ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Α/6 ΚΑΙ Α/7 ?
ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ,ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ,ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΤΕ.
AAAAAA δεν διαβάζεις μάλλον...Γέρασες...!Το γράφω ξεκάθαρα.... Κιτ Καρ, μόνο αν επιτραπεί και η F2000...Ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Αφού δεν το κατέχεις το τεχνικό καμμάτι.Γιατι ανακατεύεσαι πάλι?Οι τεχνικοι κανονισμοί δεν ειναι μόνο ρεστρικτορες, 18αρια, σειριακά και 4πίστονα...Που αυτά μονο γνωρίζεις...Είναι και άλλα...Σταμάτα λοιπόν να ανακατεύεσαι, οπως κάνουν και αυτοί που δεν είναι συνοδηγοί αξιώσεων(χωρίς ειρωνεία)...