-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
κουιζ2: που βάζουμε το μαραφέτι για τα διόδια? το παρπριζ ειναι αθερμικό και κόβει τις υπέρυθρες.Δεν κόβει τις υπέρυθρες.
Οπουδήποτε πίσω από τις μαύρες κουκίδες μπορείς να βάλεις το μηχάνημα για τα διόδια, καθώς εκεί δεν υπάρχει η επίστρωση αλουμινίου που κόβει τη θερμότητα. Σαφώς (όπως ήδη αναφέρθηκε) πίσω από τον καθρέπτη είναι η ιδανική θέση καθώς δεν εμποδίζει την ορατότητα.
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
congratulations gia ta 1 kai 2.
to 3 to diorthwsa kai prosthesa kai 4Για το 3 όμολογώ ότι δεν έχω καμμία ιδέα. Βοηθήστε με λιγάκι σας παρακαλώ
Για το 4..ποιό κουμπί συναγερμού? Αν θυμάμαι καλά υπάρχουν δύο πλήκτρα ψηλα στην κονσόλα πρός την πλευρά του οδηγού, μετά το πλήκτρο των αλαρμ.
Το πρώτο απο τα δύο πλήκτρα (το πιό κοντα στα αλαρμ) κλειδώνει τις πόρτες και δεν μπορεί να ανοίξει κάποιος απο έξω.
Το δεύτερο έχει ένα led που αναβοσβήνει με μία συχνότητα όταν ενεργοποιείς τον συναγερμό και ανάβει με δεύτερη άν γίνει προσπάθεια παραβίασης.Ακόμη αν θυμάμαι καλά, αν το πατήσεις, απενεργοποιεί τον ογκομετρικό (αν έχεις σκυλιά παιδια κλπ στο αμάξι..) . Έτσι είναι? -
Θα συμφωνήσω με τον beachbum ο οποίος δείχνει παρατηρητικός (πράγματι, αν χτυπήσει ο συναγερμός, αλλάζει η συχνότητα που αναβοσβήνει το πορτοκαλί λαμπάκι του συναγερμού) και ακολουθεί την πρακτική R.T.F.M: Το manual γράφει τις απαντήσεις στο κουίζ του Νίκου.
Σωστός και ο Νικόλας ο Ολύμπιος: Ο πομποδέκτης των διοδίων τοποθετείται στις δυο 'μπιμπικωτές' περιοχές του παρμπρίζ πίσω από τον καθρέπτη, όπου δεν υπάρχει αθερμική επίστρωση: Το αναφέρει και η 'Αττική Οδός Α.Ε.' στο σχετικό έντυπο: '...στους κατόχους Citroen και Peugeot παρέχεται ειδική βάση για τοποθέτηση του πομπού στο παρμπρίζ...' -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Το αναφέρει και η 'Αττική Οδός Α.Ε.' στο σχετικό έντυπο: '...στους κατόχους Citroen και Peugeot παρέχεται ειδική βάση για τοποθέτηση του πομπού στο παρμπρίζ...'E ρε μεγαλεια.......
Τι αμαξι πηραμε ρε τελικα....
Μεχρι και η ΑΟ εχει ειδικα κολπα για μας!!!!!
Σε λιγο θα φιαξει και ειδικη λωριδα για τα Πεζω για να ειναι μονα τους...(καλα θα αφηνουμε και τον Νικολα με το ξαδερφι να την χρησιμοποιει... ) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Το αναφέρει και η 'Αττική Οδός Α.Ε.' στο σχετικό έντυπο: '...στους κατόχους Citroen και Peugeot παρέχεται ειδική βάση για τοποθέτηση του πομπού στο παρμπρίζ...'
E ρε μεγαλεια.......
Τι αμαξι πηραμε ρε τελικα....
Μεχρι και η ΑΟ εχει ειδικα κολπα για μας!!!!!
Σε λιγο θα φιαξει και ειδικη λωριδα για τα Πεζω για να ειναι μονα τους...(καλα θα αφηνουμε και τον Νικολα με το ξαδερφι να την χρησιμοποιει... )Κάποιος κακόβουλος κι εχθρός μας θα έλεγε ότι αυτή η λωρίδα υπάρχει ήδη και λέγεται ΛΕΑ
-
Έτσι είναι Μιχάλη... Είμαστε πολύ μπροστά, κι αυτός είναι ο λόγος που μας την λένε συνεχώς...
Δεν γίνεται πάντα κατανοητή η υψηλή τεχνολογία... -
για το 4 και παλι σωστος.
για το 3 βάζεις το κλειδί στη θέση on. To αυτοκίνητο μπαίνει σε economy mode αλλά το κασετόφωνο συνεχίζει να δουλεύει.Τα κουίζ ήταν περισσότερο για να δώσουν τα φώτα σε αυτούς που δεν διαβάζουν τα μανιουαλ. Όλες οι απαντήσεις ήταν από εκεί εκτός από την 3 για την οποία διατηρώ επιφυλάξεις.
Το παρπρίζ είναι όντως αθερμικό. Τη ζημιά μιχάλη την κάνει το σκούρο χρώμα. μπες στο δικό μου λευκό κι αμόλυντο και θα καταλάβεις τη διαφορά.
Μετά από τα πρώτα 8500 πρώτα απροβλημάτιστα χιλιόμετρα, εμφανίστηκε πατινάρισμα στο δίσκο. στη λαιον άλλαξαν το σύστημα του συμπλέκτη, χωρίς όμως να έχουν εντοπίσει τη βλάβη με αποτέλεσμα να μου ξαναεμφανιστεί στα 12.500. θα πάω την τρίτη να δω τι θα μου πουν , αλλά φοβάμαι ότι ο δίσκος μου θα τα φτύσει πρόωρα.
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Κάποιος κακόβουλος κι εχθρός μας θα έλεγε ότι αυτή η λωρίδα υπάρχει ήδη και λέγεται ΛΕΑΛ.Ε.Α.: Λωρίδα Ειδικών Αυτοκινήτων, Λωρίδα Extreme Αυτοκινήτων, Λωρίδα 'Εγκεφαλικών' Αυτοκινήτων...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Κάποιος κακόβουλος κι εχθρός μας θα έλεγε ότι αυτή η λωρίδα υπάρχει ήδη και λέγεται ΛΕΑ
Λ.Ε.Α.: Λωρίδα Ειδικών Αυτοκινήτων, Λωρίδα Extreme Αυτοκινήτων, Λωρίδα 'Εγκεφαλικών' Αυτοκινήτων...
Κρατήθηκα...κρατήθηκα...αλλά εσεις είσαστε άνω ποταμών!!!
Λωρίδα Εκτακτης Ανάγκης λέγεται!!1 Είναι αυτή που βρισκεις συνέχεια αυτοκίνητα σαν τα δικά σας να περιμένουν την Οδική Βοήθεια ή Ψυχολόγο για τό Αγχος του Ζουάν (νέα ασθένεια)!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κάποιος κακόβουλος κι εχθρός μας θα έλεγε ότι αυτή η λωρίδα υπάρχει ήδη και λέγεται ΛΕΑ
Λ.Ε.Α.: Λωρίδα Ειδικών Αυτοκινήτων, Λωρίδα Extreme Αυτοκινήτων, Λωρίδα 'Εγκεφαλικών' Αυτοκινήτων...
Λωρίδα Εκτακτης Ανάγκης λέγεται!!1
Να κι ο κακόβουλος που έλεγα πότε θα χτυπήσει
Ωστε Έκτακτης ανάγκης ε??? Τι να πώ ρε παιδί μου μάλλον οι οδηγοι άλλων οχημάτων (και δη γερμανικών ) έχουν ακράτεια γιατι μόνο τέτοια έχω δεί σταματημένα στις ΛΕΑ εγώ και σίγουρα δεν σταματάνε επειδή έχουν βλάβες έτσι
Για κατουρημα πάνε
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λωρίδα Εκτακτης Ανάγκης λέγεται!!1 Είναι αυτή που βρισκεις συνέχεια αυτοκίνητα σαν τα δικά σας να περιμένουν την Οδική Βοήθεια ή Ψυχολόγο για τό Αγχος του Ζουάν (νέα ασθένεια)!!Σε περίμενα κακέ Mr kouk!
Ναι λοιπόν! Και ποτάμια περνάμε από πάνω! (Ρώτα το Μιχάλη που έχει περάσει τον Κηφισό...)
Αλλά έτσι είναι... Τους πρωτοπόρους πάντα τους έλεγαν τρελλούς! -
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
...Ωστε Έκτακτης ανάγκης ε??? Τι να πώ ρε παιδί μου μάλλον οι οδηγοι άλλων οχημάτων (και δη γερμανικών ) έχουν ακράτεια γιατι μόνο τέτοια έχω δεί σταματημένα στις ΛΕΑ εγώ και σίγουρα δεν σταματάνε επειδή έχουν βλάβες έτσι
Για κατουρημα πάνεΚαλό! Από εκεί και η ιδιαίτερη μυρωδιά της Λ.Ε.Α.... Κάτι σαν 'παστουρμαδίλα'...
-
Τελικα ο kouk πρεπει να γουσταρει τρελα τα peugeot!
Κανει οπως τα 15χρονα αγορακια που επειδη δεν ξερουν τι να πουνε σε μια κοπελιτσα καθονται και την πειραζουν με ανοητα πραγματακια για να ασχολειται μαζι τους. Kυριε kouk αν θελετε γνωριμια πορειτε να απευθυνθειτε στον MDVQ... Τον εχω προτιμησει και εγω!
-
Εγω κακός?!! ...Για το 15χρονος δεν λέω τίποτα (κομπλιμέντο!! )
Βρε εχετε λυσσάξει...να το ένα...να το άλλο!!!
Εγω φταίω?...ή εσεις που τρίβεστε στην γκλίτσα??!!!
οσο για γνωριμίες...Πέμπτη κοντή γιορτή κύριε Hilux μας!!! Αντε! Αμερόληπτοι!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγω φταίω?...ή εσεις που τρίβεστε στην γκλίτσα??!!!
Μ'αρεσεις!!! Το λεει και ο πατερας μου αυτο...
Βεβαια εμεις που ξυνομαστε στη γκλιτσα το κανουμε γιατι ακολουθουμε το 'αν δε μπορεις να ξτεις μονος, μη περιμενς απο κανενα να συ ξυς!'
Σας εχει συμβει ποτε;;;
-
Γι' αυτο σι λέου...πραζ' αν τ'ράου!!!???......Δεν πράζ'!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:
Γι' αυτο σι λέου...πραζ' αν τ'ράου!!!???......Δεν πράζ'!!!!Να τράς αλλά μην 'ατζείς!!!
-
Αυτο ειναι αυτοκινητο που πηραμε κυριοι...
3 ολοκληρες μερες χωρις προβλημα.....
(Ρε μηπως τα εχουμε ολοι στο συνεργειο και περιμενουμε να τα φιαξουν???? )Οσο για το ηθος και την ποιοτητα των κατοχων?????εκει να δειτε μεγαλειο ψυχης...
Δεν εχουμε τιποτα να πουμε???....δεν λεμε.....(οχι σαν μερικους αλλους ΦΛΥΑΡΟΥΣ!!!!!) -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΟΜΗΓΥΡΗ!!
Ολα ωραία και καλά, αλλά τα μικρά θεματάκια με το τουτού μας συνεχίζουν να υπάρχουν.
1)Χαρούμενος λοιπόν που είχα καιρό να ακούσω το ζουάν (δηλαδή τι καιρό, μιλάμε η αλλαγή του έγινε αρχές Ιουλίου) μετά από ένα ωραίο ταξίδι προς Βόλο άρχισε πάλι τα δικά του, ούτε 40 ημέρες δεν άντεξε γαμώτο, τελικά το άλλαξα σήμερα για 5η φορά!!!!
2)Διακόπτης φλάς τα έπαιξε και δεν έκανε επαναφορά, αλλαγή(1η φορα) δωρεάν και εκτός εγγυήσεως εδώ και 1,5 χρόνια!!!
3)Ενδειξη στο ταμπλώ για πρόβλημα σε αερόσακο!!!
4)Ενδειξη στο ταμπλώ για πρόβλημα στον καταλύτη!!!Τελικά όλα τα παραπάνω δεν ήταν τίποτα, μπήκε στο σύστημα και σβήστηκαν, μάλιστα μου πέρασαν και καινούργιο λογισμικό στον εγκέφαλο και κατά έναν μυστήριο λόγο από αυτή την ΄΄επέμβαση΄΄ και μετά το τουτού από τις 1.000 έως 2.800 στροφές ΄΄τραβάει΄΄ πολύ πιο καλά!!!!
Ρώτησα τους ΄΄μάστορες΄΄ γιατί, αλλά απάντηση δεν πήρα.
Αυτά α α α α α!!!!!!! -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΟΜΗΓΥΡΗ!
Τελικά όλα τα παραπάνω δεν ήταν τίποτα, μπήκε στο σύστημα και σβήστηκαν, μάλιστα μου πέρασαν και καινούργιο λογισμικό στον εγκέφαλο και κατά έναν μυστήριο λόγο από αυτή την ΄΄επέμβαση΄΄ και μετά το τουτού από τις 1.000 έως 2.800 στροφές ΄΄τραβάει΄΄ πολύ πιο καλά!!!!
Ρώτησα τους ΄΄μάστορες΄΄ γιατί, αλλά απάντηση δεν πήρα.
Αυτά α α α α α!!!!!!!Οποτε εισαι και ευχαριστημενος που χαλασε...!
PEUGEOT FORUM